snart börjar idol

Ja snart nog så börjar idol, ska bli roligt att se och höra alla utom Katrin då alltså, henne kan man ju vara utan. Annars så händer det väl inget särskilt i helgen, ska bara ta det lugnt och äta lite god mat och koppla av sedan på tisdag åker jag till mor och stannar kvar tills på onsdag, jag ska hjälpa henne där hemma och städa och så, så jag stannar kvar så att mor slipper att köra fram och tillbaka för här är ju faktiskt en bit att köra frå österlen till Skurup.

På fika hos svärmor och svärfar

Ja nu har vi varit och fikat hemma hos min svärmor och svärfar och det var trevligt, vi pratade och pratade och pratade precis som vanligt och sen blev vi bjudna på Mårten gås middag så det var inte dumt. Annars så sitter vi och myser framför datornerna nu och vi har tänt kaminen så här är varmt och gott och sen ser man ju fram emot kvällens idol då dom ju har Schlagertema så det ska bli kul. Det blir prinskorv och pasta till middag i alla fall, var uppe och rotade i boxen så det får bli det till kvällsmat idag.

Kaffetåren kallar

Ja nu har jag gjort kaffe så nu kallar kaffetåren på oss hehe, sen ikväll är det Idol, ska bli kul att se när Idolerna ska sjunga schlager och sen efter det så har man alltid någon bra film som man kan se. Solen skiner idag och det är härligt för igår var ju inte vädret så bra precis regnigt och ruggigt. Nej som sagt nu kallar kaffetåren *ler*.

Kudden kallar

Ja snart nog nu så kallar kudden på mig och det är dags att nanna och i morgon är det fredag och det ska bli kul att se på Idolerna när dom ska sjunga schlager, har faktiskt inte tänkt på vad vi ska ha till middag i morgon men det får vi se då. Efter idol så har man ju alltid någon film som man kan titta på så det är inga problem med det. Nä nu kallar John Blund på mig natti natti refräng. Titta kom och titta...... Det är bara vi från 70-talets generation som förstår den låten hihi!

Mysig kväll

Ja nu har vi ätit och det blev lite blandat idag till middag både tacos och korv. Nu ska jag koka en kopp kaffe till oss och vi sitter framför datorerna nu och kollar läget och har brasan tänd och utanför så blåser det och regnar som bara den. Ikväll har där faktiskt inte varit något särskilt på teven så det har ju varit lite trist men jag har en skinnfäll framför kaminen och där har jag legat och myst framför den varmt och gott, jag tom somnade till där hehe. Nej nu ska jag gå och koka en kopp kaffe till oss.

Imorgon

Ja i morgon är det fredag och då är min sambo ledig, då ska vi bara sova länge och äta lång frukost och bara mysa hela dagen. Sedan på kvällen så är det ju Idol så det ska bli kul att se hur det går för deltagarna i morgon, det är ju schlagertema denna gången så det ska bli kul. Undrar om Katrin kan hålla tungan i styr på eftersnack, nä jag tror knappast det, jag tycker synd om deltagarna i idol som måste stå ut med hennes spydiga kommentarer och hur hon beter sig usch och fy men men.....


snö på österlen

Ja jag pratade med min mor idag och hon sa att det hade kommit rätt mycket snö på österlen och sen såg jag det i tidningen också där fanns en bild på det och det var ganska mycket snö ändå för att vara så här års, så snart kommer det väl hit också man vet aldrig. Snart ska vi ha korv med bröd och lite tacos som är över sedan igår, annars så blir det en lugn kväll, fast det blåser och är jättekallt ute det är endast 2.3 grader ute här nu så det är kallt ute.

regnigt och kallt ute

Usch ja vad regnigt och kallt det är ute idag, jag har fått sätta igång kaminen och för en stund sedan var min sambo hemma på fika innan, vi satt och drack kaffe och hade det mysigt men nu har han kört igen och nu kommer han inte hem förräns klockan sex då han slutar jobbet. Ikväll blir det tacos igen till middag, vi hade bröd över så min sambo ska köpa köttfärs så att vi kan ha det ikväll också. Annars så har det varit lugnt idag, jag var nästan precis ute och hämtade in mera ved så att jag kan hålla värmen uppe här inne, det är inte merrän 3 grader ute så det är kallt som bara den och uppåt landet idag skulle det visst komma snö brrrr...., ja snart kommer det väl ner hit också och då gäller det att ha mycket ved hemma. Vi känner en som kör ut ved så han ska komma inte nästa vecka men nästa igen med flera kubik ved till oss, så då gäller det att det är torrväder och man får köra in massor med ved i stallet med rullebören och sen får jag lägga det fint längs med väggen och stapla det, men sen är det skönt att veta att man har ved när vintern kommer så att det bara är till att gå ut och hämta och sen elda i brasan. Ikväll vet jag inte vad som är på teven men man får väl kolla läget och se vad som går ikväll.

Natti Natti

Ja nu är det dags att gå och lägga mig känner jag ögonen börjar att falla ihop och man behöver tändstickor för att hålla dom öppna *ler*, gud vad törstig man blev av köttfärsen och kryddan som man hade i tacon, jag har druckit jättemycket vatten och ändå är man lika törsdig, men man kan ju inte dricka hur mycket som helst då får man ju ont i magen, ska ta ett glas till i alla fall innan jag lägger mig. Godnatt med er!

Så var det kväll igen

Ja då har man sett på Bonde söker fru och Oskyldigt dömd och det var jättebra, nu ska vi ha en kopp kaffe och bara mysa framför datorerna, jag har lagt in lite mer ved i kaminen så det är varmt och gott här. I morgon händer det inget särskilt, min sambo jobbar hela dagen men kommer ju hem som vanligt på fika klockan ett men sen jobbar han till klockan sex men sen är det fredag igen och då är han ledig och sen är det helg igen skönt. På fredag är det Idol också ska bli spännande att se hur det går för dom ska ju sjunga schlager på fredag och dom har ju fått råd och hjälp av Charlotte Perelli, ska förresten bli kul att se hur Katrin sköter sig om hon kan hålla munnen i styr denna gången, sist så sa hon ju att Lars hade tagit en valium innan han gick upp på scenen och det var nära att smockan hängde i luften där för Lars blev förbannad det syntes. Inte nog med det för sedan så frågade hon Jidhe vilka sexställningar som han tyckte bäst om och han vred och vände på sig och visste inte vad han skulle göra men som tur var så kom ju reklamen precis rätt så att han slapp att svara något på det. Han försökte att låtsas som att han inte hörde vad hon sa men hon upprepade frågan flera gånger men han svarade såklart inte på det, men vad fasen har det med Idol att göra? Det började med att dom faktiskt skulle göra reklam för den nya boken som har kommit ut nu som just handlar om Idol och dom har ju femårs jubileum och precis då så frågade Katrin Peter Jidhe om vilka sexställningar han gillade bäst hallå?????? Jag kan bara inte med Katrin hon är superdålig och kränker allt och alla både i teve och på sin blogg, jag hatar sånt bort med katrin från teve 4. Visst finns det en hel del likheter med Katrin och häxan här nere, där hon kokar ihop en massa skit som hon kan säga till alla runt omkring henne.

mmm tacos



Ja nu har vi ätit tacos och det var jättegott, var så längesen som vi hade det sist, kycklingfärs och stark krydda och majs inte dumt alls. Nu sitter man och väntar på att bonde söker fru ska börja och  man kollar läget på datorn nu innan tevekvällen slår  igång, ska ta och göra en kopp kaffe till oss sen, det är alltid gott med en kopp kaffe så här efter maten.

Hemma igen

Ja nu är min sambo hemma igen och det hade gått bra. Ikväll blir det tacos till middag ska bli gott och vi ska se på bonde söker fru och Oskyldigt dömd, så det blir en riktig myskväll. Jag har tvättat och tumlat idag men annars så har det varit lugnt, lite tråkigt väder ute bara men det är ju höst så vad mer kan man vänta sig. Längre upp i landet ska det visst bli snö i slutet av veckan och vem vet kanske det kommer ner hit också sånt vet man aldrig. Vi har precis tagit en kopp kaffe och sitter här och myser framför datorerna och snart är det dax att gå och göra i ordning köttfärsen och det andra som vi ska ha till tacosen mums!

Tvättar

Ja jag är i full gång och tvättar som bara den för det behövdes verkligen nu, annars så väntar jag på att min sambo ska komma hem från anställningsintervjun undrar hur det har gått? Ska bli kul att se på bonde söker fru ikväll och se hur det går där och likadant Oskyldigt dömd, det är alltid så spännande, men annars så blir det en lugn kväll.

varmt och gott

Ja nu har min sambo varit hemma och fikat och gett sig iväg till mötet men det tar nog inte så värst lång tid och sen efter det så skulle han in och handla lite smått och gott som vi behöver som mjölk och lite sånt, så han skulle se om där var något som vi kunde ha till middag ikväll också, så vi får väl se vad det blir för något. Jag har varit ute och hämtat in mer ved så att vi kan hålla värmen uppe här inne för det är minsann rättså kallt ute nu.

Snart är klockan 12

Ja snart är klockan 12 och då slutar min sambo och kommer hem för att dricka kaffe med mig, sedan ska han till Malmö på anställningsintervju idag, men sen kommer han hem för han slutar ju egentligen för dagen klockan 12 men så hade han ju nu detta mötet om jobb som han måste göra. Jag har satt igång kaminen så där är fullt ös i den och det värmer gott men utanför är det ruggigt och kallt så man behöver visst elda i kaminen. Ikväll är det Bonde söker fru och efter det kommer Oskyldigt dömd så det får man inte missa. Jag har inte tänkt ut vad vi ska ha till middag ikväll men det är tids nog med det, jag går upp och kollar i frysen sen  och ser vad där är för något. Nej nu ska jag gå och ladda kaffekokaren för snart är min sambo hemma.

Nu är här tomt

Nu har min kusin åkt hem så nu är här tomt men samtidigt så känns det skönt att det bara är vi tre kvar här nu, min kusin kommer ju om en vecka igen. Jag har precis satt igång kaminen så här börjar bli varmt och gott nu och vi har ätit korv, det gjorde vi precis innan min kusin skulle åka hem, så nu har min moster varit här och hämtat honom. Kurre blev ledsen för att Joakim åkte för han har legat uppe vid hans dator när han har spelat så han saknar honom nu, gulligt tycker jag *ler*, dom två är så goda vänner.

Idag åker min kusin hem

Ja idag åker min kusin hem, hans mor kommer och hämtar honom vid halv 5 tiden men innan dess så ska vi äta korv med bröd. Just nu sitter vi och kollar läget vid datorerna, pågarna sitter och spelar wow som vanligt. Annars så har vi fikat och ätit frukost. Ikväll vet jag inte om där är något bra på teven får ta och kolla läget tror jag. Solen kikar fram idag också härligt! Tjingeling pling!

Ätit thai och sett på film

Ja nu har vi ätit thaimaten och sett på den sista skräckfilmen, den var jättebra. Just nu så ser jag på första andra tredje, ja ni vet det där programmet där dom ska auktionera ut saker och sen efter det kommer Matakuten så det får jag inte heller missa, men annars så är där inget särskilt på teven ikväll. Det är väl snart dax för en kopp kaffe igen så här på kvällen. I morgon kan vi sova länge eftersom inte min sambo ska jobba i morgon och sen kommer min moster och hämtar min  kusin också i morgon, antagligen blir det någon gång på eftermiddagen som hon kommer.

Varmt och gott

Ja nu är här varmt och gott, jag har varit ute och hämtat in mera ved och jag har satt igång kaminen. Min kusin ligger  i badet och jag sitter här vid datorn och min sambo är på jobbet och kommer snart hem och då ska vi äta, tur att vi har maten klar bara till att värma och vi ska ju se på den sista skräckisen ikväll också så det ska bli mysigt och i morgon är min sambo ledig så då ska vi bara ta det lugnt, sen på kvällen i morgon kommer nog min moster och hämtar min kusin för sen ska han med en kompis till Ystad på onsdag och spela pang pang spel lazerdom eller vad det nu heter, dom har visst fått det i Ystad nu också för annars så är det ju i Malmö som dom har det.

På onsdag åker min kusin hem

På onsdag åker min kusin hem för han ska med sin kompis på paintball eller vad det heter i Ystad, dom springer omkring med låtsas bössor och skjuter färgkulor eller om det är lazerstrålar dom har kanske ja det är det nog ja, har inte så bra koll på det där men men.... men sen går det bara en vecka och sen kommer min kusin hit igen så det ska bli kul och det är då som det nya wow kommer ut och då ska min sambo och han hämta det mitt i natten klockan 12 på natten i en affär i Skurup, tur är att dom inte har beställt det i Malmö för där är långa köer så fort dom släpper en ny fortsättning på WOW så då hade dom fått stå och vänta hur länge som helst för att få det, men som tur är så har min sambo beställt det  här nere i en affär långt innan så att det bara är till att hämta det den dagen mitt i natten hehe konstigt det där med spel och vad folk kan göra för att få tag på det så fort som möjligt hihi!

Lugn dag idag

Ja idag blir det en lugn dag eftersom vi inte ska till Malmö och sen ringde hon som skulle ha mötet med min sambo om jobbet och hon skulle vara hemma för sjukt barn idag så därför ska inte han heller dit, så det blev ändrat alltihop, men han ska dit på onsdag istället. Annars så ska vi snart äta frukost, jag håller på att koka kaffe och sen ikväll så har vi maten färdig, det blir ju thaimat igen samma som igår för vi fick en hel del över och sen ska vi se på den sista skräckfilmen i den serien som vi har sett som handlar om underjordiska monster som bara dyker upp överallt och tar människor och smaskar upp dom hehe! sen får jag nog sätta fyr i kaminen för det är lite ruggigt och kallt ute och det har regnat, eller ja det regnar lite från och till ju, men det är ju höstväder så. Nu är det kaffedags!

Migrän

Ja min sambo har fått migrän och ligger med en kudde över huvudet, jag tror att det var för att han blev så jätterädd när Kurre bara försvann, jag fick själv ont i huvudet så, men han har tagit huvudvärkstabletter och ligger och sover nu så vi får hoppas att det går över snart. Det var tänkt att vi alla skulle åka till Malmö imorgon men vi har istället bestämt att min sambo åker på det där arbetsmötet själv eller anställningsintervjun själv och vi blir hemma och har kaffet klart när han kommer hem. Jag förmodar att han inte kommer till att vara i så bra form i morgon om han har migrän jag vet ju hur han brukar vara när han har fått migrän så kan han bara ta sig dit och hem så är det ju bra för det är ju viktigt men att gå på stan och titta i affärer och gå och äta på någon restaurang är ju inte något som vi behöver utsätta honom för nu när han inte mår så värst bra, så därför så sa jag att då blir jag och min kusin hemma så sitter ju han och spelar spel framför datorn och jag har ju alltid något att göra här hemma och så har jag som sagt kaffet klart när han kommer, vi får åka in och titta i affärer och så en annan gång istället. Nej nu ska jag gå och natta mig så natti natti och sov gott!

Jösses vad rädd jag blev

Ja idag skrämde vår katt Kurre livet på oss alla, det var så att vi hade stängt in Kurre i sovrummet för vi skulle öppna ett fönster i köket och vi öppnade även dörren ut så att vi skulle få tvärdrag, för vi hade inte syre i huset pga att vi hade eldat mycket och kaminen tar upp allt syre. Nåja vi hade precis lagat färdigt maten och skulle börja äta när vi märkte att dörren till sovrummet var öppen och Kurre hade sprungit ut och ut där ute alltså utomhus. Jag blev helt ifrån mig och min sambo också och min kusin så vi började leta överallt men ingen Kurre någonstans här inne och sen så for vi ut därute och letade men det var ju mörkt också så vi kunde ju inte se honom. Jag plockade fram en godispåse eller ja det är ett foder som vi använder som godis till Kurre och som han älskar jättemycket så jag stod på gården och skakade påsen, för när han hör det ljudet så brukar han alltid komma och jag kallade på honom. Min sambo körde iväg med bilen för att se om han kunde se honom när han hade lamporna tända på bilen för som sagt det var ju mörkt ute men kanske han kunde se några lysande ögon alltså Kurres om ljuset kom på honom. Men i alla fall så stod jag och skramlade med godispåsen på gården och rätt som det var så kom Kurre inspringandes uppför trappan och in i huset och då skyndade jag mig att springa in och stänga fönstret och ge honom godis på golvet i köket puh... Kurre var hemma igen. Sen kom min sambo hemkörandes igen och jag pekade så fort jag kunde för att visa att Kurre hade kommit in igen och sen blev vi alla lugna igen och vi kunde sätta oss ner och äta i lugn och ro och se på skräckfilmen, men detta var en skräckupplevelse i sig att Kurre bara var puts borta när vi vände ryggen om, hu vad hemskt och vad rädd jag var, ja det var vi alla. Min kusin sprang ut på baksidan av vårt hus för att hålla koll på om han såg Kurre där, så det första jag gjorde när Kurre hade kommit in var att kalla på honom att Kurre hade kommit in igen och då kom han också in och var lättad.

Snart thaimat

Ja snart ska vi äta thaimat vi väntar bara på att riset ska bli klart och sen ska vi äta och se på skräckis igen och sen i morgon ska vi ju upp ganska tidigt fika och sen åka till Malmö och titta lite i affärer och sen ska vi gå och äta i stan. Min andra kusin Carro bor numera i Ljusdal där hon går i skolan och studerar hon bara älskar 80-tal hon har precis fått egen lägenhet och hon har färgat håret i rosa fast på henne är det faktiskt coolt. Ska bli så roligt att fira jul tillsammans med allihopa i år då blir det Carro och hennes bror Joakim som nu är här och deras föräldrar och min mor och far och mina svärföräldrar och min mor och far. Sedan brukar alltid jag och Carro klä granen några dagar innan jul här och då fikar vi lite och har det mysigt och då kommer ju även Joakim och mor och far och Patrik för Silva deras mor ska nog jobba då, hon jobbar inom hemtjänsten, tyvärr så ska hon jobba även på julafton i år. Dagen innan julafton då fyller Carro 20 år så då ska vi till henne och fira, ja alltså i Sjöbo inte i Ljusdal, hon kommer ju hem till jul så då firar hon födelsedagen här hemma ju.

Nu vet ja!

Ja nu vet jag vad vi ska ha till kvällsmat idag, det blir thaimat kyckling som man lägger i speciell kryddblandning och som man sen steker och har ris och god stark sås till det är jättegott och det är min kusins älsklingsrätt förutom då thaigrytan förstås den gillar han också. Annars så är det tråkigt väder just nu, det bara regnar och regnar, fast vi har kaminen igång så här är varmt och gott. Allting är färdigt med maten det är bara till att steka köttet och koka ris och göra såsen. Sen har vi sen sån där läskig film att titta på igen ikväll, sen ska vi upp tidigt i morgon för då ska vi till Malmö och titta lite i affärer och så.

Blev så glad

Ja jag blev så glad idag när jag fick en hängare som min kusin Joakim har gjort, den har han gjort i slöjden och det är luffararbete så den har jag hängt upp i förrådet där jag har min almanacka, så nu hänger almanackan på den hängaren och varje gång jag går in för att skriva upp något i kalendern så tänker jag på Joakim för då ser jag ju den fina hängaren som han har gjort och det kan jag säga att han har haft mycket jobb med att göra den, för det är minsann inte så lätt att göra luffararbete så det är roligt *Ler*, jag uppskattar verkligen sådana saker.

Söndag

Ja då är det söndag och vi har flyttat tillbaka klockan en timme hoppas att ni inte har glömt det, det är ju vintertid nu. Annars så har vi precis nästan kommit upp och jag sitter vid datorn lite och kollar läget, pågarna sitter och spelar wow och jag har kokt kaffe så det är nog snart klart och då ska vi äta frukost. Annars så ska vi inte göra något särskilt idag, vi ska se på fler bra filmer lite kusliga filmer, det passar ju bra nu till Halloween. I morgon ska vi till Malmö och kolla läget. Vet faktiskt inte vad vi ska ha till mat idag men vi kommer säkert på något, får se vad det blir.

Natti Natti

Ja nu har vi sett en kuslig film med läskiga odjur, väldigt passande nu ju när det snart är Halloween hehe, jag satt med fötterna uppe soffan för den var verkligen läskig, nästan så att man trodde att det skulle komma sådana läskiga djur omkring fötterna på en så man höll fötterna uppe i soffan *ler*, blir så nipprig av mig när jag ser på sådana filmer haha! Nej nu ska jag gå och lägga mig är pömsig nu så natti natti på er!

En kopp kaffe på detta

Ja nu har vi ätit och det var jättegott, vi satt och tittade på den sista delen av stjärnor på is när vi åt så det var kul och nu så ska jag snart gå och göra en kopp kaffe till oss för vi ska se på film sen och bara mysa, men just nu sitter vi alla vid datorerna en stund och pågarna spelar wow och jag kikar på tradera, tyvärr så fick jag inte dom sista julgranskulorna som jag har bjudit på men det gör inget för jag fick alla dom andra som jag har bjudit på och det var många så det räcker. Nej nu ska jag gå och ladda kaffekokaren tjingeling pling!

vintertid

Ja just nu så håller vi på och fixa mat, vi har en kalkonstek i grytan och vi ska koka pasta och göra bernaisås till det ska bli jättegott, annars så ser jag på stjärnor på is just nu men annars så är där inget särskilt på teven ikväll. Innan idag så såg vi på en jättebra äventyrsfilm. I morgon ska vi bara tag det lugnt och inte göra något särskilt, det blir väl att pågarna sitter vid atorerna. Ikväll så går dom sista plastkulorna ut på tradera som jag har bjudit på så jag hoppas att jag får dom också. På måndag ska min sambo på arbetsintervju så då ska jag ta med lite tidningar så att jag och min kusin kan sitta och läsa tidningar och prata i bilen tills han har varit på det men sen ska vi gå och äta middag någonstans vi har ännu inte bestämt var, så det får vi se om det blir Ikea och goda köttbullar som dom har där med lingon mm.... Ikväll ska vi flytta tillbaka klockan också en timme så det får vi inte glömma, måste göra det innan jag går och lägger mig så att man hänger med i tiden, det blir ju vintertid nu igen.

lördag idag

Ja idag är det lördag och ikväll kommer stjärnor på is igen, ska bli kul att se hur det går för dom, synd bara att samtidigt så går dansbandskampen på kanal ett tror jag att det är, men jag vet om att mor spelar in det så att jag kan se på det sen, jag ska ju till mor och far på tisdag och torsdag vecka 45 så då kan jag låna videobandet och se på det hemma. Annars idag så är det lugnt, det är fint väder ute solen skiner och det blåser inte så värst mycket. Ikväll ska vi göra kalkonstek i ugnen och ha pasta till ska bli gott och sen har vi lite filmer som vi kan titta på när vi har sett stjärnor på is. Det är snart dax för att göra en kopp kaffe, pågarna dom sitter och spelar wow som vanligt och jag sitter och kollar läget både på Tradera och på lite andra sidor på nätet.

Nu har min kusin kommit

Ja nu har min kusin kommit och han kom vid ca femtiden med sin far och då beställde vi kinamat. Innan dom kom så dukade jag Halloweendukning med fina höstlöv och kastanjer och små pumpor och fina halloweenljus och konstgjorda spindlar och andra småkryp så det blev jättefint. När min kusin hade kommit så åt vi kinamat och sen så  såg jag på Idol, jag tyckte att det var orättvist att Loulou åkte ut och jag förstår ännu mindre hur Anna kunde hänga löst ikväll men det jag retade mig mest på var Katrin i eftersnack, hon förnedrade Lars och undrade om han hade tagit en valium innan han gick upp på scenen, Que??? Han blev förbannad och det var så nära att han hade slagit henne på truten och det förstår jag. Loulou som har blivit förnedrad av Katrin innan då hon hade sagt att hennes barfotauppträdande var äckligt och att hon bara skulle få tjockisröster, hon vägrade att prata med Katrin nu när hon åkte ut, det hade hon lovat Jesper som åkte ut tidigare för honom kallade hon för bögig så Loulou höll sitt löfte till honom och pratade bara med Jidhe i eftersnack. Jidhe blev också förnedrad för dom pratade om den nya Idolboken som har kommit ut och då frågade hon Jidhe vilka sexställningar han tyckte bäst om, han blev helt ställd, för det första vad har det med Idol och idolboken att göra hon är ju dum i huvudet. Jidhe visste inte vad han skulle göra han var ju ställd och räddades av att reklamen kom in precis då. Hur länge ska vi behöva stå ut med Katrin som bara förnedrar folk hela tiden. Ni kan läsa om allting i Expressen på internet där står allt om det. Annars så har det varit en härlig kväll, vi har ätit gott och haft kul och nu har vi fullt ös i kaminen så här är varmt och gott och vi sitter här och myser och lyssnar på musik.

ätit kvällsmat

Ja då har vi ätit kvällsmat och det blev snitzel med mos så det var jättegott och vi såg på en bra film som gick på teve tusen. Nu har jag satt fyr i kaminen och ska lägga in mer nu så att vi får upp värmen riktigt. Annars så har där inte varit något särskilt på teven idag precis men i morgon kommer Idol igen ju och då är min kusin här också så det blir kul. Förresten jag har beställt den där dvd-n med julstämning så det ska bli spännande att se hur den är, jag har också beställt julgardinerna och lite av det andra som jag skulle beställa till jul, ser fram emot att det ska komma.

Färdigt

Ja min sambo ringde precis och skulle köpa hem något färdigt idag, vet inte vad det blir men jag hade tagit upp kassler och skulle koka pasta men jag hade inte hunnit att börja koka pasta så därför bestämde vi att han skulle beställa något istället för vi kan ju ha det andra i morgon istället som jag tog upp. Annars så har jag varit ute och tagit in ved och jag har satt fyr i spisen, så nu brinner det bra i kaminen skönt. Där är inget på teven ikväll förutom halv åtta hos mig där dom lagar mat, men där är alltid något bra som man kan titta på som någon bra film eller annat. I morgon är min sambo ledig och på eftermiddagen kommer min kusin hit. Det blir hans far som kommer hit och lämnar honom så får vi se om vi ska beställa något och äta, det beror helt och hållet på om Patrik min kusins far har tid att stanna och så, så vi får se hur det blir. Annars så är det Idol i morgon och hon den där Katrin har ju fått stanna kvar, hur hon nu kan få lov att göra det efter allt som hon har slängt ur sig men men... ska i alla fall bli kul att se den så kallat " nya " Katrin, för dom har ju sagt att hon ska bli annorlunda nu, haha det är ju skrattretande, men vi får väl se hur mycket bättre hon är i morgon då, inte för att jag tror så mycket på det men men.....

höstdag

Ja idag är det en riktig höstdag men det har faktiskt varit ganska soligt och fint idag även om det har blåst lite, jag har satt fyr i kaminen så här är varmt och gott. Annars så har jag inte gjort något särskilt idag, min sambo var hemma på fika innan idag och han slutar klockan sex idag, sen är han ledig i morgon och då kommer min kusin hit och ska vara här hela nästa vecka också för då har han lov och det är ju den veckan som det är Halloween också så vi ska göra det lite mysigt då genom att duka fint och så och ha lite ljus tända. På måndag ska vi åka in till Malmö och titta i affärer och kanske gå och äta på någon restaurang, tänkte att det kunde ju vara roligt för min kusin om vi gjorde något sådant. Ikväll ska vi ha pasta till middag men jag vet ännu inte vad vi ska ha till pastan så jag ska ta och gå upp i frysen och titta vad där finns.


Mobbing okej?


Ja det verkar som om teve4 tycker att det är okej med att kränka och att mobba människor eftersom Katrin får vara kvar som programledare till eftersnack i Idol och hon har ju även skrivit kränkande saker om både den ena och den andra i sin blogg plus att hon har kränkt deltagarna i Idol den ena var bögig och den andra var för tjock, det klingar inget vidare eftersom teve 4 just nu håller på med slogan nollrasism och dom är emot mobbing, jag förstår inte hur dom tänker, särskilt inte när Katrin just är den personen som får en kick av att vara taskig mot andra och att kränka folk, tror dom verkligen att hon kommer till att bli en helt annan person bara för att dom har pratat med henne? Har dom hjärntvättat henne då eller? för annars så kommer det aldrig till att fungera, hon kommer aldrig till att kunna hålla truten hon bara är sån att hon inte kan det, utan hon måste säga vad hon tycker och tänker även om det inte passar sig, så hon kommer aldrig till att klara av det. Dom påstår att man inte kan sparka en så pass ung människa vaddå ung? Okej hon är 31 år gammal men dom pratar om henne som om hon var 20 men det spelar ju ingen roll för det är hur hon har handlat som gäller inte åldern, det spelar ingen roll vilken ålder man har utan det är hur man är som programledare och man är ju faktiskt ett föredöme till framförallt ungdomar i detta fallet i Idol och då är hon ett väldigt dåligt föredöme, det är detsamma som att säga att det är okej med att kränka och mobba människor omkring en och det är det INTE! Många människor har reagerat och skrivit till teve 4 att dom tycker att det är helt fel att hon får behålla jobbet men ändå så anser teve 4 att hon ska stanna kvar och dom kommer att förlora tittare pga detta. Ja det ska bli väldigt intressant att få se den "nya " Katrin i teverutan på fredag för hon måste ha gått en charmkurs om hon nu ska kunna vara med, men i själva verket så får dom nog sätta munkavel på henne för hon kommer aldrig att klara av att hålla tyst helt enkelt, men som sagt det ska bli väldigt spännnade att se den så kallade förändringen.

Lövbiff och pommes mm....

Ja nu har vi ätit middag det blev lövbiff och pommes och bernaissås och det var jättegott, nu ska vi snart se på teve halv åtta, Bonden och sen Oskyldigt dömd. Annars så känner jag mig lite krasslig i halsen inte bra alls, hoppas bara att jag inte går och blir förkyld nu. Jag har satt igång kaminen så här är varmt och gott och sen ska jag koka en kopp kaffe om en stund, det värmer gott i halsen. I morgon är det torsdag och då jobbar min sambo hela dagen men han kommer ju hem på middagen klockan ett och fikar och sen är det fredag och då kommer min kusin hit, ska bli kul.

snart fika

Ja snart ska jag gå och göra en fika till oss, vi har bara tagit det lugnt och jag har lyssnat lite på musik och satt igång brasan för det är ju lite råkallt ute. Annars så sitter man nu och tittar lite vid datorn, i morgon går dom sista plastkulorna till granen ut och än så länge är det bara jag som har bjudit på dom, så jag hoppas att jag får dom också sen är julen räddad hehe! Men nu är det coffedags!

Snart middag

Ja snart är klockan 12 och då slutar min sambo jobbet, då ska vi fika och ha det gött resten av dagen så det ska bli skönt. Annars så det samma gamla tråkiga höstväder ute men vad gör väl det när man har det varmt och gott här inne *ler*. Ikväll är det Bonde söker fru men först är det halv åtta hos mig där dom lagar mat och sedan efter Bonde söker fru så kommer Oskyldigt dömd med Persbrandt, så där är en hel del att titta på ikväll kul! Valparna var jättesöta igår men mor ska ha kvar kameran lite till för att fotografera dom nu när dom öppnar ögonen nästa vecka så jag ska sätta in lite bilder både före och efter dom har öppnat ögonen så att ni får se hur söta dom är, jag låg och gullade med dom jättemycket igår och Mimmi var så stolt över dom och skulle visa mig vilka fina valpar hon hade fått. Igår på vägen hem var vi ju på ÖB och jag köpte ett STORT lager pepparkakor eftersom dom ju var så goda och var så billiga, för min kusin älskar pepparkakor och sen är det ju jättegott att ha både till kaffet och till glöggen, min sambo skrattade när jag kom hem med så många burkar *ler* nåja är man en hamster så är man.

Hittade lite smått och gott

Ja idag var jag hemma hos mor och far och först så hämtade mor mig klockan 07.00 i morse och sen körde vi och handlade på Willys i Ystad och köpte bullar och jag handlade mina Halloweenljus och sedan var där lite andra saker som plastspindlar och lite annat roligt som vi ska använda och duka med när min kusin kommer nu på fredag. Dom hade även julsakerna framme och jag hittade tjockt fint glitter som jag ska ha i granen i år. Jag fick dom andra plastkulorna på tradera också så nu är det bara några till som går ut den 25:e sedan är julen räddad *ler*. Nåja när vi kom hem till mor och far så fikade vi och sen tog vi det bara lugnt och jag kelade med Mimmis små valpar, dom kan ännu inte titta men nästa vecka så öppnar dom nog ögonen tror jag, dom är ju en vecka gamla nu. Sedan beställde vi julgardiner och dukar ur Jotex katalogen och lite annat smått och gott, bäst att göra det medans det fortfarande finns i lager för rätt som det är så är varan slut. På eftermiddagen så åkte vi till ÖB i Ystad och där handlade jag flera burkar billiga pepparkakor endast 9 kr styck per burk, jag provade dom förra veckan och dom var jättegoda så därför köpte jag desto fler denna gången och nu kommer ju min kusin också och då gäller det att ha bunkrat upp med både det ena och det andra, jag hittade lite godis också för det hör ju till när det är Halloween bus eller godis hehe! Vi tänkte ha lite glögg när min kusin kommer, det är alltid så gott när man dricker den första glöggen på året så nykommet och gott och då ska man naturligtvis ha en pepparkaka till det. Annars ikväll så har vi ätit korv med bröd, det fick bli något enkelt idag men det var gott. Nej nu är det snart sängdags och jag känner att jag har fått ont i halsen, bara man inte blir förkyld nu igen, men det är ju lite ruggigt och kallt ute så man vet ju aldrig, jag får elda lite extra i morgon och dricka varmt kaffe så går det nog över i halsen igen. Natti natti på er!

Hem till mor och far

Ja om en timme kommer min mor och hämtar mig och sen ska vi handla bullar i Skurup och åka hem och fika hemma hos mor och far men innan dess så ska vi handla på Willys för dom har ju öppet redan så här tidigt och det är ju bra att passa på nu på morgonen när där inte är så mycket folk också, sen tar man ÖB på eftermiddagen när jag är på väg hem. Det ska bli kul att få se valparna idag dom är säkert jättesöta. Igår fick jag reda på av mor att dom har lagt ner den bh-affären där dom sålde ut märkesbh-ar billigt vid regementet, så det var ju inte så bra. Jag hittade en hel del bra bh-ar där men men.....Nåja vi får väl se vad som händer idag, min sambo och Kurre ska bara ta det lugnt idag och vila, kanske han kör över till sina föräldrar senare idag ingen aning.

Laga mat

Ja å har man satt på ugnen och tagit ner pommesfritesen och köttet ligger i en påse med marinad i kylen så det är klart bara till att steka det och pommesen ska bara in i ugnen, vilken minut som helst nu kommer min sambo hem och då ska vi börja laga mat, ska bli så gott med sånt gott marinerat kött och pommes och bernaissås, hehe låter jag hungrig, japps det är jag. Sedan blir det tevetittande för hela slanten ikväll och sen får man väl ta och lägga sig någotsånär i tid eftersom min mor kommer tidigt och hämtar mig, redan klockan 07.00 på morgonen så jag går upp klockan halv sex och duschar och gör mig i ordning, jag tycker om att gå upp i tid och vakna och liksom komma igång på morgonen.

om en timme

 Om en timme kommer min sambo hem och då ska vi laga god middag, det blir lövbiff med pommes och bernaissås inte illa va? Annars så har jag inte gjort så värst mycket idag, har eldat i kaminen så nu är här varmt och gott och solen kikar minsann fram där ute också ser man på *ler*. I morgon ska jag till mor men min sambo jobbar inte i morgon så han får en ledig dag då han kan bara slappa och ta det lugnt, det är rätt skönt ibland att ha lite egentid för sig själv, jag tror faktiskt att det är viktigt. Jag ska ju hem till mor och jag ska handla lite saker till helgen då min kusin kommer hit och han stannar ju nästa vecka också då han har lov och det är Halloween, så jag ska handla hem lite myspyssaker som vi kan ha när han är här. Annars så kommer det till att bli en lugn och mysig tevekväll och sedan så kommer mor och hämtar mig tidigt i morgon redan klockan sju och sen handlar vi bullar i Skurup på konditoret där och sen kör vi hem till dom och äter frukost. Jag tror faktiskt att vi handlar på Willys på morgonen för dom öppnar ju så tidigt så tar vi nog ÖB på eftermiddagen när mor ska köra mig hem.

brasan tänd

Ja nu har jag satt igång brasan för det är lite fuktigt och kallt ute ju så nu är här varmt och gott inne, nu väntar jag bara på att klockan ska bli ett och att min sambo ska komma hem på fika. Annars så ska jag följa Tradera idag och se om jag har turen att få även dom andra julgranskulorna i plast som jag har bjudit på. Jag har tvättat och tumlat men annars så har det varit lugnt idag. Ikväll blir det en god bit kött och pommes till middag och jag ska göra bernaissås till det gott, sen är där ju lite att titta på i teveburken ikväll.

vanlig höstdag

Ja idag är det en helt vanlig höstdag, det varkens blåser eller regnar men det är lite fuktigt ute det är inte soligt heller så det är sådär ja precis en helt vanlig typisk höstdag, fast rätt som det är kan det ju komma en liten skur, det nästan ser ut så när man tittar ut. Nåja jag har inte hunnit med så mycket idag, har nästan precis kommit upp och duschat och snart så kommer min sambo hem på fika, ja det är ju några timmar kvar tills dess men ändå, tiden går fort. Jag ska tvätta idag och göra lite andra sysslor som man gör  i hemmet idag men annars så är det lugnt. I morgon ska jag ju till mor och då ska jag inhandla lite inför helgen också och då får jag se valparna igen *ler*, dom har säkert växt en hel del sedan sist jag såg dom och då var dom ju nyfödda. Ikväll är det halv åtta  hos mig på teven där dom lagar mat och ikväll blir det fyra helt nya personer som dom ska ha till att laga mat och bjuda varandra på så det ska bli spännande att se vad det är för slags personer denna veckan. Efter det kommer första andra och tredje där dom auktionerar ut saker till folk men det är jag inte så förtjust i, så då kan man ta en kaffepaus om man vill men efter det så kommer matakuten med Bert Karlsson och kockarna som ju försöker att få bättre mat i skolorna till barnen så vi får väl se hur och om dom lyckas med det.


Ny vecka

 I morgon är det måndag och det är en ny vecka. Jag ska inte göra något särskilt i morgon förutom att jag ska tvätta förstås, men annars så är det lugnt. På tisdag ska jag hem till mor och då köper vi bullar i Skurup på konditoriet där och sen åker vi hem till dom och fikar. Annars så ska det bli kul att se på valparna och sen senare på dagen ska vi åka och handla på Willys och ÖB, jag har lite saker som jag ska köpa nu inför Halloweenhelgen när Joakim kommer. Vi har ätit pizza och sett på film och haft det mysigt ikväll och just nu så sitter jag och kollar läget på tradera, jag har några julgranskulor som går ut i morgon också så man får ju hålla koll för att man ska ha turen att få dom. De andra kulorna fick jag så det var roligt, ska bli så kul när dom kommer, alla är gjorda av plast det är bäst så eftersom det finns risk för att Kurre vill vara med och klä granen och då gäller det att man inte har några ömtåliga kulor i granen. Nej nu är det dags att gå och lägga sig så natti natti på er!

Snart Halloween

Ja snart är det Halloween och nästa fredag kommer min kusin hit för sen har han lov vecka 44 och då är det ju Halloween, så på tisdag när jag ska till mor så ska jag handla dom Halloweenljusen som jag tittade på förra veckan på Willys och sen ska jag ta lite fina löv hemma i trädgården hos mor och far och lite kastanjer som jag kan dekorera stenbordet i stora rummet med och sen har jag fina Halloweenservetter med en pumpa på så det kommer till att bli jättefint och mysigt. Vi kommer att äta god mat och se på spökfilmer och förstås så kommer pågarna att spela wow som vanligt för det är ju Halloweentema nu där inne nu, men i alla fall det ska bli kul. Man behöver lite fest och så nu när det är höst och mörkt och trist.

sett reprisen

Ja nu har jag sett reprisen av stjärnor på is och jag tyckte att det var rätt att Rafael åkte ut denna gången för dom var inte lika duktiga som dom andra men jag tyckte att dom var orättvisa mot Tony han har ju dock inte stått på några skridskor innan och dom vrider och vänder på det från gång till gång som tex Rafael fick jättebra kritik denna gången när han inte var bra och Tony gjorde ett bättre framträdande och program denna gången, det verkar som om dom egentligen inte tittar på vad dom presterar utan att dom har sina favoriter och dömmer efter vilka personer dom tycker om eller inte, man får i alla fall känslan av det. I morgon är det Matakuten och halv åtta hos mig där dom lagar mat så det ska jag se. Ikväll är där inget särskilt på teve men vi har ju massor av filmer som vi kan se så det är lugnt. Jag var uppe i frysen precis och hittade pizzor så det får bli det ikväll men jag tog också upp kött som vi ska ha i morgon men dom ska ligga i marinad tills i morgon och så har man potatisklyftor till det, men ikväll blir det alltså pizza inte dumt det heller.

slutet av veckan

Ja idag är det söndag och i morgon börjar en ny vecka, på tisdag ska jag hem till mor och då ska jag se de två små söta valparna dom är ju så gulliga. Annars idag ska vi bara ta det lugnt, jag har precis satt på en fika så vi ska sätta oss ner och bara fika och ha det mysigt, sen ska jag sätta igång brasan, men det är fint väder ute idag ändå soligt och fint men lite rått och kallt ändå. Ikväll vet jag inte om där är något bra på teven men om inte annat så har man alltid en bra film att titta på. Nu är det kaffedags.

Hemma igen

Ja då är vi hemma igen och vi hade det trevligt hos min kusin och fixade bredbandet till honom så nu kan han spela igen, vi fikade och pratade så det var kul. I morgon ska vi bara ta det lugnt sova länge och sen bara slöa hela dagen, tända brasan och mysa. Jag fick alla julgranskulorna som jag hade bjudit på på Tradera så det var kul. Nej nu är det läggdags är så trött nu så godnatt med er!

Åka och hjälpa min kusin

Ja min kusin har fått nytt bredband och det fungerar visst inte riktigt som det ska, så vi ska åka dit och min sambo ska hjälpa honom med det för annars så kan han inte spela spel på hela helgen och då är helgen förstörd för honom och det förstår man ju, det är hans enda stora intresse att spela WOW, sen är det ju kul för vi kommer förmodligen till att fika och så hos min moster och så pratar man lite om ditten och datten så det är bara kul. Annars så blev det en helt annan meny idag än vad jag hade tänkt mig, det blev stekt kalkonbacon och en jättegod sås som min sambo brukar göra till det och sen kokt potatis så det var mumma för gommen *ler*. Det är lite tråkigt väder idag regnar och blåser ute men det är ju typiskt höstväder så det är egentligen inget konstigt med det, men å andra sidan är det rätt mysigt när man sitter här inne och man eldar i brasan och har det varmt och gosigt med tända ljus, då är det rent av mysigt att det blåser och regnar ute, så det är ju lite vad man själv gör av det hela så att säga.

Lördag

Ja nu är det lördag och idag har vi sovit länge och sedan gick vi upp och fikade i lugn och ro. Jag såg på Aftonbladet att Kristin Zytomianska har fått sparken vilket hände inatt efter andra delen av idolsnack, men hon ville inte kommentera någonting när hon gick ut ur tevehuset utan hon bara log sitt falska leende hela tiden, det var helt klart rätt att hon fick sparken, nu kan idolerna pusta ut och slippa vara rädda för att hon ska säga något dumt till dom. Annars idag så fick jag reda på en tråkig sak, mors ena valp honan har dött, hon var så svag innan också och ville knappt äta men så idag skulle dom köra in till djursjukhuset med henne men på vägen in så dog hon, tråkigt men så är det, men dom andra två hanvalparna mår bra och ligger hos Mimmi, men klart att Mimmi sörger sin lilla valp som har gått bort. Igår märkte hon att där var något fel på henne så hon gick omkring och bar runt henne för att försöka få liv i henne och få henne till att bli piggare, hon gjorde allt som hon kunde men inget hjälpte. Far har begravt henne nu bredvid min gamla hund Sissi så nu vilar hon sött där. Ikväll har vi tänkt ha en god bit kött och laga till potatisklyftor i ugnen och jag ska göra bernaissås och sen är det ju stjärnor på is ikväll också, så det ska bli spännande att se hur det går för deltagarna idag.

Natti Natti

Ja det har redan hunnit bli lördag och vi har sett på film så det blev lite sent idag, nu ska jag gå och lägga mig och i morgon ska vi bara ta det lugnt och ha en mysig lördag. I morgon kommer ju stjärnor på is, så det ska bli kul att se hur det går för deltagarna där.   I morgon ska jag följa Traderas auktioner för jag har nämligen hittat jättefina plastkulor att ha i granen i år, jag vågar inte ha dom gamla fina julgranskulorna nu när vi har Kurre, för dom är ju antikviteter nu och är värda mycket så det skulle ju vara synd om Kurre slog sönder någon av dom och det vill jag ju inte, men det finns så fina plastkulor nu för tiden som ser ut som riktiga så därför tänkte jag ha det i år istället, sen hade jag tur att hitta så många fina plastkulor helt nya på Tradera till ett billigt pris och det är dom som går ut i morgon så jag hoppas att jag får dom, ska bli spännande att följa auktionen och se om jag har turen att få dom. Nu är det sängdags så Natti Natti på er!


Idol

Just nu sitter jag och ser på Idol och jag tycker att många av dom är jätteduktiga, men en del hade kunnat göra bättre ifrån sig, men så är det ibland har dom inte en bra dag när det gäller rösten och så. Jag tycker att Anna var bäst ikväll och Kevin Borg var också bra, Lars tyckte inte jag var lika bra idag men juryn tyckte att han var bra idag men det är ju en smaksak. Killen Palm var jättebra idag, han tog ett stort steg framåt tycker jag och han är ju en stor flickfavorit hehe! Jag har ännu inte sett alla där är några kvar men än så länge så tycker jag att Anna var bäst ikväll även rockkillen var bra idag, Jasmina tror jag inte håller idag för ribban höjs för varje gång för alla är otroligt duktiga vilket gör att det blir svårare och svårare för varje gång. Lolo är bara för härlig och hon gjorde också bra ifrån sig idag tycker jag. Alice är också jätteduktig men ärligt talat så tror jag att Lars och hon i den lila klänningen vad hon nu heter hm... kommer inte på det men jag tror dom åker ut idag. Vi får väl se hur det går ikväll men nu är det paus och sen får vi väl se om Katrin kan hålla truten i styr idag.

myser

Nu har jag städat färdigt och nu sitter jag bara ner och myser vid datorn, jag har lagt in ved i kaminen och satt fyr så nu brinner det bra i brasan. Det ska bli jättespännande att se Katrin Zytomianska ikväll hur hon kommer till att bete sig mot Idolerna, hon har ju sagt att hon minsann inte tänker att ändra på sin stil och det kan ju innebära att hon blir avstängd från programmet vilket jag faktiskt hoppas på, för hon är inte klok i huvudet. Jag såg på Aftonbladet att idolerna själva har tänkt att bojkotta henne totalt genom att inte svara på hennes frågor och låtsa som om hon inte finns och bara svara på Jidhes frågor och det måste ju vara pinsamt för Katrin tycker man ju om dom nu behandlar henne som luft, det är också det enda som hjälper mot en sån person som hon. Det bästa som hade kunnat hända är att hon gör bort sig totalt igen genom att kasta ut någon groda och att folket i studion i direktsänding kastar ut henne ur programmet, för så får man inte bete sig mot idolerna, dom är ju livrädda för henne att hon ska vräka av sig vad som  helst till dom. Nej ut med henne säger jag bara!

I städtagen

Nu har jag städat nästan hela huset men jag har sovrummet kvar och sen ska jag byta påslakan, sen är städningen helt klar inför helgen. Jag bara sitter här en liten stund och tar igen mig lite innan jag ska ge mig på sista ronden. Min sambo sitter vid datorn och spelar Wow och jag känner att det snart är dags med en fika igen, för energin har gått åt till att städa och nu är man helt slut i batterierna igen. Ikväll blir det kalkonbiffar igen som hamburgare för det blev många över så därför blir det samma meny idag igen, men det gör inget för det är så gott med kalkonburgare *ler*. Nej nu ska jag gå och sätta på kaffekokaren och göra oss en välbehövd fika tjingeling pling!

Fikat

Nu har min sambo kommit hem från jakten och dom fick tyvärr inget idag men det är ju charmen av att vara ute i naturen och gemenskapen som är det allra viktigaste så det gjorde inget. Nu har vi druckit kaffe och haft det mysigt och sen ska jag dammsuga hela huset inför helgen tänkte jag. Ikväll är det Idol ska bli roligt att se hur det går för dom som är kvar i gänget och undrar om nu hon den där programmledaren kan hålla truten i styr, juryn har ju hotat att ta bort henne om hon inte skärper sig, men hon å andra sidan sa att hon minsann inte tänkte ändra på sig, så vi får väl se hur det blir och hur hon kommer att uppföra sig ikväll, jag befarar det värsta eftersom hon är provocerande av sig att hon vräker av sig något nytt dumt och att hon under direktsänding får gå ut därifrån för att folk blir förbannade, det hade varit lika gott till henne. Annars så är det fint väder idag soligt och fint härligt!


Nannedags

Ja nu är det dags att lägga sig och nanna känner jag, ögonen vill knappt vara öppna längre och man gäspar hela tiden. I morgon är det fredag och helgen närmar sig skönt.  Jag ska dammsuga hela huset i morgon men annars så är det lugnt. Min sambo ska upp klockan sex på morgonen och jaga gäss men jag sussar sött vidare tills han kommer hem igen och då tar vi en fika ihop och har det mysigt med lite tända ljus. Det blir väl ca sådär vid niotiden som han kommer hem och då är det lagom att gå upp och fika och duscha och sedan ska jag börja städa. Sov gott allesammans.

Allt är bra med den lilla

Nu har jag pratat med mor och allt var bra med den lilla tikvalpen, hon hade lagt ner henne till Mimmi och sen hade hon ammat där lite men hon är trött och därför får man kontrollera hela tiden så att hon får i sig så mycket som hon behöver. Mimmi vill knappt gå därifrån för hon är ju rädd om sina valpar, men hon måste ju dock ut och kissa ibland men  mor och far har en inhängnad där hon släpps ut och där hon själv gör vad hon ska och sen skäller hon när hon ska in så det går fort som bara den när hon är ute för hon vill ju in till sina små igen och putsa dom och göra dom fina, hon är så stolt över sina små *ler*. På tisdag ska jag hem till mor och det ska bli så spännande att se dom igen när dom är hos Mimmi och när dom diar och så. Nu är det bara en halvtimme kvar tills min sambo kommer hem och sen är det helg, för min sambo jobbar inte fredagar så vi har hela morgondagen för oss själva skönt.


På teve ikväll

Ja jag trodde ju att det var Idol ikväll men det är ju inte förräns  imorgon, men ikväll är det i alla fall halv åtta hos mig där dom lagar mat och sen är det bröllopsform, annars så är där inget särskilt ikväll på teven men där är ju alltid något annat som man kan titta på när dom programmen är slut. Ikväll tänkte jag att vi skulle ha kalkonhamburgare och då hamburgerbröd till det, det är jättegott och enkelt. I morgon så blir det till att städa hela huset inför helgen.

Regn och rusk

Ja nu regnar det och det är grått och mulet ute, trist men det är ändå mysigt när man sitter inne och har brasan på och man sitter framför den och myser. Min sambo har precis kört till jobbet igen, han var hemma och fikade så det var mysigt. Jag får gå ut och hämta in lite mera ved till ikväll för det är ju så rått och kallt och fuktigt ute så ska vi ha det varmt och gott ikväll så gäller det att ha ved inne så att man hela tiden ka mata in i kaminen.

stackars liten

Ja jag pratade med mor innan idag och då sa hon att den allra minsta av valparna alltså tiken inte ville äta och som tur är så bor hon som vi köpte Mimmi av inte så långt bort bara ett stenkast ifrån mor så hon skulle komma och hjälpa henne med den lilla valpen och få henne att äta. Dom stora valparna de två hanvalparna dom äter som bara den, men det är just den lilla tiken som inte vill äta, så jag hoppas verkligen att dom får rätt med det och att hon börjar att äta, ja dom får väl mata henne med välling eller sånt som man blandar för att föda upp dom som inte diar, ja hon är i alla fall van vid att ta hand om små valpar för hon har ju själv kennel. Förresten hon var hemma hos mor och far när Mimmi fick värkar  och det inte ville sätta igång, så hon följde med mor in på djursjukhuset och var där hela natten och fram på dagen, då dom till slut då alltså fick ta kejsarsnitt för att där var en valp kvar som inte var vid liv, men som dom ändå var tvungna att få ut med operation för annars så hade ju inte Mimmi klarat sig. Mimmi hade varit så duktig där inne, hon visste om att dom skulle hjälpa henne och veterinärerna tyckte att hon var ovanligt lugn och snäll och framförallt väldigt tålig och hon är så snäll och dom tyckte att hon var en väldigt vänlig hund och det är hon, men att hon skulle vara så tålig och snäll vid ett sånt här läge det trodde man ju inte, men som sagt dom är inte dumma, dom förstår ju att hon var där och fick hjälp med att föda valparna. Jag ska ringa till mor senare idag och höra hur det har gått med den lilla tikvalpen. Annars så kommer snart min sambo hem och jag har laddat kaffekokaren så att vi ska fika när han kommer och tända lite ljus och ha det mysigt när vi fikar. Brasan har jag satt igång så att här är varmt och gott inne när han kommer, jag var ute och hämtade in lite mera ved innan, för det var lite ont om det här inne såg jag, men nu är här snart varmt och gott igen.

Kan dom inte bestämma sig????

Ja man kan ju undra när det gäller matpriserna, för först så sa dom att priserna på maten skulle öka eftersom jordbruket hade gått så dåligt, sen läser man på Aftonbladet sen att priserna på maten ska sänkas istället pga att det har gått jättebra för jordbruket Que????? Kan dom inte bestämma sig eller? Ja man undrar ju onekligen vad det är frågan om, men vi får ju se hur det blir för jag har inget emot att dom sänker matpriserna men man undrar ju om det är sant så som dom velar fram och tillbaka men som sagt vi får se hur det blir.

En lugn dag

Ja idag är det en lugn och fin höstdag, det är soligt ute och det är härligt. Dom har lovat fint väder nu när det snart ska vara skollov och det är ju roligt för barnen. Annars så håller jag på och tvättar och sen kommer min sambo hem på fika klockan ett, han jobbar till klockan sex idag men sen i morgon jobbar han inte och sen är det ju helg skönt....
Jag håller på med lite vardagssysslor här hemma, just nu så tvättar jag och sen ska jag gå ut och hämta in lite mera ved. I morgon har jag tänkt städa hela huset för det behövs nu igen känner jag och byta påslakan. Ikväll är det Idol igen, ska bli kul att se hur det går för dom som är kvar i Idol och hoppas nu att hon den där kvinnliga hemska programledaren vad det nu är hon heter, Zytomierska eller något, låter bli att vara så oförskämd som hon har varit mot alla i Idol, nu sist var det ju Jesper Blomberg som fick höra att hans frisyr var bögig. Sen hade hon attackerat Lolo för att hennes framträdande var äckligt just för att hon gick fram barfota och hon sa att hon bara skulle få tjockisröster!!! Den programledaren har mer än en skruv lös helt klart!! Idoljuryn har hotat med att stänga av henne och det förstår jag, jag hoppas att man hade sluppit och se henne för hon är äcklig när hon angriper idoldeltagarna och sen tror  hon att hon själv är så jävla bra men hon är äcklig i hela sitt sätt usch och fy säger jag bara!   Visst är det väl en slående likhet med den häxan här ovanför, så här i Halloweentider och allt, vilket visar att hon inte behöver klä ut sig när hon ska på något Halloweenparty hon är ju fix färdig redan liksom Mohahaaaa!!!!!

nu är det kväll igen

Nu är det kväll igen och jag har sett på Bonde söker fru och det var faktiskt bra idag, det ska bli spännande att se när dom har valt alla tjejer resp killar hem till sig och se vad som händer när dom är hemma hos var och en av bönderna. Halv åtta hos mig var också bra och i morgon är det den sista i gänget som ska laga middag, så vi får väl se vad han hittar på för något. Senast nu såg jag på Oskyldigt dömd vilket alltid är bra, Persbrandt är ju så himla bra när han spelar tycker jag, han är säker hehe! Jag har fått sätta igång brasan igen för det är ju lite kyligt ute, jag fick sluta att elda innan ikväll för det blev lite för varmt men sen har värmen varat ända till nu och nu kände jag att det var dags att sätta igång brasan igen, så nu är här snart varmt och gott igen. Jag har pratat med mor och Mimmi och hennes små valpar mår bara bra och det känns skönt för jag var nervös innan idag när jag visste att Mimmi var där inne på djursjukhuset. Det var jättegott med bacon och stekt potatis och stekta ägg idag, det behöver inte vara så märkvärdigt för att det ska vara gott. I morgon händer det inget särskilt, min sambo jobbar hela dagen i morgon och sedan är snart denna veckan slut och det är helg igen skönt.
Nej nu ska jag gå och lägga mig så natti natti på er!

Nu har jag sett sötnosarna

Nu har jag sett Mimmis små valpar och dom är jättesöta, stackars Mimmi var trött och det är ju inte så konstigt. Nu ska dom i alla fall hem och vila allihopa, jag är bara glad att allting gick bra och att Mimmi mår bra. Jag har faktiskt kommit på vad vi ska ha till middag idag, nämligen bacon och stekt potatis och stekta ägg. Annars så blir det en lugn kväll med tevetittande.


Utkast: Det senaste ...

Det senaste jag fått veta om Mimmi är att dom var tvugna att ta kejsarsnitt på henne för att få ut den sista valpen men tyvärr så klarade sig inte den sista för den hade fastnat på något konstigt sätt, men dom andra tre ligger i kuvös för att dom ska sätta igång och andas och så, annars så är allting bra med Mimmi. Nu är dom på väg hem och mor ska komma in om och visa valparna så att vi får se dom små liven och jag är sååå spänd på att få se dom *ler*

Yeah, nu är min sambo hemma

Ja nu är min sambo hemma och vi har precis fikat och nu har jag satt fyr i spisen för det är lite ruggigt ute idag och det regnar lite också och blåser. Ikväll är det mycket bra i plåtburken bland annat Bonde söker fru och Oskyldigt dömd och Halv åtta hos mig, så det ska jag se. Jag har inte hört ifrån mor ännu om där har kommit ännu en valp men hon kommer att ringa mig ikväll när dom är hemma från djursjukhuset. Hittills har det kommit två pågar och en tös men vet ej vad den sista är för något påg eller tös? *ler*

Nu vet jag varför *ler*

Alla som känner mig väl vet om att jag alltid har älskat Elvis både som person och hans musik, han var ju väldigt generös som människa och gav pengar till okända människor och delade ut bilar till människor han inte kände och som var väldigt fattiga för han visste själv hur det var att vara fattig eftersom han växte upp i ett av dom fattigaste kvarteren ihop med dom svarta människorna, där han lärde sig blues och soul det var där han även har fått sin inspiration till hela hans sång, för han lät ju som en svart sångare, nog om detta, men i alla fall så har jag alltid älskat hans live version av Are you lonesome tonigt där han inte kan hålla sig för skratt, jag trodde först att det var sångerskan i bakgrunden som han skrattade åt för hon sjunger och körar så himla högt i bakgrunden men nu vet jag varför han skrattar i låten. Det var nämligen så att en av Elvis medarbetare som var med i teamet han kom in mitt under låten och är mycket försenad och denna mannen är skallig, då sjunger Elvis som ju hade en väldig humor istället Do you gaze at your baldhead and wish hou haid  hair *ler* vilket han ju inte sjunger i vanliga fall i låten, men detta gör att han i resten av låten inte kan hålla sig för skratt och denna versionen har blivit en av Elvis mest älskade låtar just den skrattversionen hehe! Det är ett stort tecken och bevis på Elvis humor för det hade han verkligen, I just LOVE ELVIS PRESLEY!!!!

Idag har Mimmi fått valpar!

Ja idag har Mimmi fått valpar och hon är just nu på djursjukhuset för valparna var så stora att hon inte klarade av att föda dom själv utan fick ha hjälp, så just nu är mor på djursjukhuset med henne och hon har fått två hanvalpar och där är en valp till på gång. Annars så väntar jag på att min sambo ska sluta jobbet för dagen, han jobbar bara till middag idag och vi ska fika när han kommer hem, bara sitta länge och mysa och ha tända ljus. Annars ikväll så är det Oskyldigt dömd och halv åtta hos mig och Bonde söker fru så där är en del att titta på ikäll. Jag har inte en aning om vad vi ska ha till middag idag men det får vi se vad det blir.

vad händer i morgon?

I morgon händer väl inget särskilt så, men min sambo jobbar bara halva dagen i morgon så det är skönt och då brukar vi fika när han kommer hem vid tolvtiden och sen bara tar vi det lugnt. Annars i morgon så är det Oskyldigt dömd med Persbrandt så det får man inte missa och halv åtta hos mig och sen så är det ju Bonde söker fru, det ska bli spännande att se hur det går när dom nu ska träffa damerna eller herrarna som det blir för en av killarna som är homosexuell och hur det går när dom träffas om det klickar eller inte. Jag har sett lite på reklamen inför morgondagens program och skåningen han hade lite problem med en av sina damer som han hade valt, dom hade inte riktigt samma smak när det gällde filmer hehe, långt därifrån, hon pratade om fina avancerade filmer som var japanska och han sa: - Ja jag brukar se på Stefan o Krister det är det bästa som jag kan se på  - Eh... jaha säger hon då och ser lite besvärad ut, jag tror inte att dom har så värst mycket gemensamt dom två i alla fall, får ju hoppas att någon av dom andra damerna som han har valt har bättre smak och att dom gillar att titta på Stefan o Krister hehe!

Fint till halloween

Ja jag var precis uppe på loftet och rotade rundor efter servetter med en Halloweenpumpa på med utskurna ögon och mun, man vill ju ha det mysigt och fint när min kusin kommer vecka 44 då det just är Halloween och sen har jag sett ut fräcka ljus som dom hade på Willys men dom ska jag köpa nästa vecka när jag är hos mor, där var lite andra fräcka saker som konstgjorda spindlar och andra småkryp i plast som var fräcka, sen kan man ju också duka fint med färgglada löv som man plockar på träden här utanför, dukningen kommer till att bli jättefin. Vi hade tänkt bjuda på den där thairätten kycklingen som är kryddad i en särskild krydda och som man sedan steker och man har den där starka såsen till och ris, det är jättegott och sen hade vi tänkt bjuda på chokladpudding, men han ska vara här många dagar, så vi hinner hitta på många maträtter. Jag ska få några små pumpor av mor att lägga som dekoration på bordet, dom är fina, sen ska vi naturligtvis hitta en bra skräckis som vi kan titta på eller kanske många skräckisar *ler*.

var hemma hos mor idag

Idag var jag hemma hos mor, jag hjälpte henne att städa och sen så åkte jag iväg till Tomelilla och klippte mig, det var jätteskönt att bli klippt och det blev jättefint, så jag har beställt tid för slingor lite senare närmare jul till och det har mor också gjort, så att man är fin till julen. Annars så har det varit en lugn dag, vi var och handlade mat på Lidl och på Willys. Mimmi var väldigt orolig idag så vi trodde först att hon skulle få valparna innan idag men ännu har hon inte fått dom, men när jag pratade med mor  i telefon för inte så länge sedan så sa hon att hon trodde att hon nog skulle få dom inatt, så vi får väl se om det blir inatt som hon föder dom. Jag skickade iväg mina papper till jobbet som jag söker, mitt personliga brev fick jag renskriva och sen lade jag till betygen så nu får vi se vad som sker. Annars har vi precis ätit pyttipanna som jag köpte innan idag, tänkte att vi skulle ha något enkelt idag. Jag har fått mina andra julklappar som jag köpt på Tradera och dom var jättefina, nu väntar jag på lite andra saker som jag har köpt på Tradera, vilket också är julklappar. Jag hittade jättefina tabletter idag på Willys med jättesöta tomtar på *ler*. Nästa tisdag ska jag också hem till mor och hjälpa henne och städa och lite sånt, då har jag tänkt köpa lite fina ljus som vi kan använda när min kusin kommer vecka 44 då det ju är Halloween, vill ju laga till lite god mat då och se på någon bra läskig film och duka fint med lite fina löv som finns på träden ute, det finns ju så fina färgglada löv ute och sen med dom fina Halloweenljusen och lite småpumpor kommer det till att bli jättemysigt, jag har även fina servetter med en pumpa på, så det kommer bli mysigt. Nu är jag nyklippt och fin och jag känner mig som en helt ny snäcka *ler*. Annars idag har jag sett på halv åtta hos mig där dom lagar mat och bjuder hem helt okända personer som sedan ska betygsätta maten, dagen program var jättetrevligt och hon som hade programmet idag lagade Pannacotta, det var den italienska efterrätten som min sambo lagade till nu när min kusin var här och det är underbart gott! Jag hade turen att hitta receptet inne på nätet så vi ska prova att göra det receptet nästa gång. Det receptet som min sambo gjorde där hade han fabrikatspannacotta och det är ju gott men det är ändå inte detsamma som när man gör det  enligt grundreceptet. Jag funderar på att vi nog faktiskt får ta och handla in lite mera coca cola tills nästa gång min kusin kommer för han bara älskar cola och hivar i sig massor av coca hehe, men tur är att det finns billig cola på Lidl, så vi brukar alltid palla upp med coca tills han ska komma. Annars idag så har mor och jag beställt gardinerna på Jotex och mina två röda toppar som jag ska ha på mig när det är jul och lite annat smått och gott som jag har visat att jag skulle köpa till jul innan.


Natti natti

Nej nu börjar det bli dags för mig att gå och lägga mig, jag börjar känna hur ögonen vill falla ihop och jag bara sitter och gäspar hela tiden, så nu är det läggdags. Jag ska ju upp tidigt i morgon också så man vill ju vara utvilad och pigg när jag nu ska hem till mor och far. Jag såg på Matakuten idag och det var minsann inte så lätt för kockarna att förändra maten och personalen på skolorna, men det är ju skrämmande när man hör hur mycket skit där är i maten, jag tycker det är bra att Bert Karlsson tar reda på vad det egentligen är vi sitter och äter och att man ska vara uppmärksam på vad för matvaror man köper, så att man inte stoppar i sig en massa konstiga medel och så för det kan ju inte vara bra det säger ju sig själv. Natti natti på er!

Åka till mor i morgon

Ja i morgon kommer mor och hämtar mig klockan 8 och sen fikar vi hemma hos dom, sedan så ska jag klippa mig vid ett-tiden, det ska bli skönt att bli nyklippt och fin. Ännu har min mors hund inte fått valparna ännu men kanske dom rent av kommer i morgon och då får far köra mig hem i så fall om det nu skulle inträffa precis när jag ska hem. Ni kanske undrar varför jag inte köra själv? Ja det är därför att min bil behöver repareras så den är hos mina kusiners far, han kan allt om bilar för han har kört rally en gång i tiden och meckar med bilar och så, så han ska fixa min bil. Annars
så blir det en lugn dag hos mor och far, kanske vi kör ut en liten runda jag vet inte som till Bo Ohlssons Basar han har jättefina saker, jag såg i tidningen att han har fina blockljus nu och det är ju inte helt fel att ladda upp med ett lager blockljus nu när det börjar bli mörkt ute, då är det mysigt att tända ljus. Jag ska renskriva mitt personliga brev till min jobbansökan och samla allt som jag ska skicka som betygen och sånt och skicka det i morgon, sedan får vi se vad som händer och om det händer något. Jag antar att där är många som söker jobbet så man ska inte ta ut något i förskott det har jag lärt mig, för man blir bara så besviken annars.

vad sänder plåtburken ikväll?

Ja vad kommer på teve ikväll, jo det är matakuten, ja det programmet där dom tar upp hur dålig maten är i skolan och Bert ryter till om ett och annat och sedan har dom tre kockar som då ska försöka lära matpersonalen att laga mat och inte bara värma fabrikatsmat. Sedan har vi halv åtta hos mig, som också  är ett trevligt program där fyra personer ska laga mat till varandra och bjuda till fest och sedan så betygsätter gästerna matlagningen och ja allt i ett liksom. Annars så ska vi ha spagetti och köttfärssås till middag idag igen och jag har inte ätit det på länge så det är gott som bara den. Väntar just nu på att min sambo ska komma hem så att vi kan ta en fika och sen bara ta det lugnt ikväll och koppla av helt själva.

kusinen har åkt hem

Nu har min kusin åkt hem och jag sitter här ensam, men tiden går fort och snart kommer min sambo hem igen från jobbet. I morgon ska jag till min mor och jag har fått tid till klippning i morgon så det ska bli skönt att bli nyklippt och fin igen, sen har jag skrivit ett personligt brev som jag ska skicka med i min jobbansökan som assistent till handikappade i olika åldrar men mest ungdomar verkade det som, så vi får väl se hur det går. Annars ikväll vet jag inte, det blir lugnt.

Fika

Nu har min sambo kommit hem på middag och vi har fikat och ätit goda bullar sen jobbar min sambo tills klockan sex ikväll och då har nog min kusin åkt hem för hans mor skulle komma vid halv 4 och hämta honom. I morgon ska jag hem till mor och jag ska klippa mig också, det ska bli skönt att bli av med det långa håret, man får ingen ordning på det när det börjar bli för långt. Annars så har jag sett en tjänst som jag tänker söka så får vi se om jag har turen att få den.

lite mulet

Idag är det typiskt höstväder det blåser lite och regnar lite omvartannat, min kusin har studiedag idag så vi ska snart äta frukost och sen blir det att vi bara tar det lugnt och softar framför datorerna, helt enkelt en lugn dag. Klockan ett kommer min sambo hem på middag så då har han köpt nya bullar med sig hem och vi ska fika och ha det mysigt tillsammans.

Inga valpar ännu


Nej inga valpar har kommit ännu, jag pratade med min mor innan idag och då frågade jag hur det var med hennes hund Mimmi för hon väntar ju valpar. Då sa hon att jo det var ju bra med Mimmi men hon hade ännu inte fått några valpar, enligt beräkningen så skulle hon ha fått dom i torsdags men å andra sidan så kanske hon inte blev med valpar första gången som hon parades men man räknar ju alltid från första gången ändå, så vi får väl se när hon får dom, men det borde i alla fall hända nu i nästa vecka. Det är rasen Pappillon som mor har och dom är sååå söta, så mor får mycket att stå i när valparna har kommit, det ska bli så kul att se dom. Nej nu ska jag gå och knyta mig så natti natti med er!

Vilken god efterrätt

Ja nu har vi ätit den goda efterrätten som min sambo gjorde idag, jag hade inte ätit det innan och det var fantastiskt gott krämigt och gott och det hade stått i kylen länge och stelnat så det var både krämigt och sen var det chokladsås ovanpå det så det smakade lite vaniljglass eller vad man ska säga fast mer då som pudding i konsistensen eller pudding ska jag nog mer säga men jättegott var det och det bästa är att han gjorde en form tills i morgon också mmm.... det kan han få göra om fler gånger. När vi var och handlade idag så hade dom pepparkakor och det är så gott när man äter dom första pepparkakorna så det hade vi till kaffet innan idag.

Nu är det kväll

Nu är det kväll och vi har ätit middag, ikväll blev det spagetti och köttfärssås jättegott för vi har inte haft det på jättelänge. Jag är nyfiken på efterrrätten som min sambo gjorde den står i kylen nu i en form så det ska bli spännande att smaka den ikväll. Min kusin stannar i morgon också för han har studiedag i morgon jag pratade med hans mor innan idag och hon sa att han hade studiedag i morgon fast det visste inte Patrik innan, karlar håller inte reda på sånt alltid, så hans mor kommer och hämtar honom på kvällen. Annars så är det snart Bingolotto med Lotta Engberg, undrar vilken gäst hon ska ha ikväll har faktiskt inte sett reklamen för dagens program så jag vet inte. Några av julklapparna som jag har bjudit på på Tradera går ut ikväll så jag hoppas att jag får dom. Nu har jag precis satt på en kopp kaffe till oss så det ska bli gott.

Söndag

Idag är det söndag och min kusin ska åka hem för det är ju skola i morgon igen, men vi har haft det trevligt i helgen. Just nu så har jag kokt kaffe så vi ska snart äta frukost även om det är middag *ler*, men det blev sent igår och vi har sovit länge så därför blir "frukosten" sen, nu sitter pågarna och spelar spel igen och sen kommer Patrik och hämtar Joakim, men vi vet ännu inte när han kommer, men det blir nog inte förräns i eftermiddag någon gång.


Inget blir som man tänkt sig

Jag berättade ju innan idag att vi skulle göra thairätt med kyckling, men när jag kom upp i frysen så var kycklingen slut så det fick bli korv med bröd istället, nåja det gick ju lika bra men inget blir som man har tänkt sig. Sen såg jag på stjärnor på is och det var faktiskt bra ikväll, rätt par åkte ut tycker jag för hon gjorde ju inget själv, utan det var han som stajlade och skötte allting så att det skulle se bra ut. Annars så behöver jag gå och klippa mig så det blir att jag passar på när jag är hemma nästa vecka att jag går och klipper mig för just nu så är jag jättelånghårig och det känns inget vidare precis.

Ändrat mig

Ja nu har jag ändrat mig angående vad vi ska ha till middag idag det blir thaimat men det blir inte grytan utan det blir stekt kyckling i bitar som man har rört i en kryddblandning och blandat runt i kycklingbitarna sen så steker man det och man har en god thaisås till och ris det är jättegott. Annars så kopplar vi bara av just nu och ska snart ta en fika igen, pågarna spelar spel och min sambo spelar ett nytt spel krigsspel så han är helt inne i det *ler*. Jag pratade med min mor idag i telefon men hennes hund Mimmi har ännu inte fått valparna så det blir kanske inte förräns nästa vecka vi får väl se.

Härligt väder

Ja nu har vi ätit frukost och solen skiner och det är härligt väder ute. Det gick bra för min sambo och hans far när dom var ute dom fick några gäss, det är gott med gås och det finns tusentals här ute och dom blir bara fler och fler för dom kryllar av sig som bara den varje år och det är ju jakttider nu så nu passar dom på att jaga några stycken och det är ju gott att ha till middag. Annars idag så ska vi bara ta det lugnt, min kusin sitter och spelar spel just nu och jag sitter och kollar läget vid datorn. På torsdag när jag ska hem till mor så blir det nog att vi kör till Bo Ohlsson eller något och då ska jag köpa ljus för det är så mysigt att ha tända ljus nu när det är mörkt ute, som idag vid frukostbordet så hade vi tända ljus och det är mysigt tycker jag. Ikväll kommer stjärnor på is igen och jag läste att Tony hade skadat sig rejält så jag undrar hur han ska kunna åka ikväll, sedan är det premiär på det nya programet som handlar om dansband men tyvärr så går det samtidigt som Stjärnor på is så man vet inte vilket program man ska titta på, men kanske något av programen går i repris får hoppas det i alla fall.

uppe med tuppen

Ja nu sitter jag här och är uppe med tuppen, min sambo är iväg och jagar gäss med sin far så han åkte klockan fem i morse, jag sov lite till men sen så kunde jag inte sova längre så nu sitter jag här och är uppe med tuppen *ler*. Min kusin ligger och sover ännu, han var uppe ganska sent inatt och spelade spel på datorn. Nu väntar jag bara på att min sambo ska komma hem så att vi kan fika ihop och bara mysa resten av dagen. Ikväll tror jag faktiskt att vi gör den där goda thaigrytan och har ris eller nudlar till, den är jättegod och min kusin bara älskar den, så det blir nog den ikväll. Igår när min kusins far var här så såg vi på film och vi beställde pizza så det var trevligt. Jag ska ringa till mor senare idag och höra hur det har gått för Mimmi hon väntar ju valpar och dom ska komma när som, så jag undrar om dom har kommit ännu spännande..... *ler*.

Sett på Idol

Ja jag har precis sett på Idol och jag tycker att det inte var riktigt rätt att Jesper åkte ut jag tycker att Sepideh skulle ut denna gången för jag tyckte inte att hon gjorde den låten bra som hon sjöng, så skulle det vara rättvist så skulle hon ha åkt ut, men så är det, det blir tuffare och tuffare för varje gång och dom är ju jätteduktiga allihopa. Pågarna sitter och spelar spel på datorerna och just nu har jag satt mig vid datorn och kollar läget på internet. I morgon händer det inget särskilt vi ska bara ta det lugnt och koppla av för det är ju lördag, men i morgon ska jag i alla fall se på stjärnor på is och sen är där ju ett program till på ettan som handlar om dansband som går samtidigt, men jag tror att jag fortsätter att se på hur det går för dom som dansar på is, det verkar intressantare tycker jag.

Utkast: Ja då ...

Ja då kommer snart min kusin, hans far ringde nästan precis och sa att dom kom vid halv 5 tiden så då beställer vi lite mat och ser på film, sen stannar hans far här lite och vi brukar alltid ha jätteroligt. Ikväll så är det första gången som Idol deltargarna ska sjunga på en stor scen så det ska bli spännande att se hur det går för dom och sen så får dom inte längre välja låtarna nu längre utan det är juryn som ska göra det, det kommer nog bli en chock för deltagarna att dom nu inte längre får välja sina egna låtar så dom kommer kanske till att göra som musen här intill innan dom går in på scenen vem vet, vi får väl se ikväll.....

Julstämning

Jag måste bara komma med ett tips till alla er som vill vara säkra på att få julstämning, det är nämligen så att det finns en DVD med musik och fina julbilder eller ja film är det ju med äkta julstämning och vill man som jag ha riktig julstämning så ska man även ha det på teven, låter kanske löjligt men jag är ju det när det gäller jul och så allting ska vara rätt både pyntet och allt annat i huset när det är jul, det ska vara just julstämning. Denna Dvd finns att köpa på Ginza för 99 kr, bara ett litet tips till er som är lika tossiga som jag.

Idag skiner solen

Det är soligt och fint väder idag härligt *ler* och idag kommer min kusin hit, fast det blir inte förräns i eftermiddag någon gång vet inte när men han ringer när dom är på väg hit. Sedan blir det att vi beställer lite mat antingen kina eller pizza och ser på någon bra film. Det ska bli riktigt kul att min kusin kommer hit det är alltid kul när han är här. Min sambo och han sitter och spelar wow och jag sitter och kollar på nätet på andra saker och så och ibland spelar jag också spel fast då det nya spelet Spore. Ikväll kommer Idol igen och det ska bli spännande att se alla deltagarna nu för nu börjar allvaret! Jag vet inte om det är något annat program ikväll också som börjar för där är så många program som börjar nu men jag får kolla läget.

Nu är det kväll

Så har vi ätit kvällsmat och det blev faktiskt vårrållar idag igen för det är så himla gott och man har inte haft det på länge och då är det extra gott. Just nu så håller jag på och kokar en kopp kaffe till oss, det är alltid gott sent på kvällen efter maten och ta en fika och sitta antingen vid datorn eller vid teven och mysa.  Det ska faktiskt blir riktigt roligt i morgon när min kusin kommer hit igen men han kommer inte förräns på eftermiddagen för han går ju i skolan först på förmiddagen. Min sambo ska hem och hjälpa sin far med lite saker också på förmiddagen, men jag ska fixa lite här hemma.

Min kusin kommer i morgon

Jodå, min kusin kommer i morgon, jag hade inte hört ifrån honom för jag sa till honom att han skulle ringa när han hade pratat med sin far och hört om han kunde köra honom hit, men eftersom han inte hörde av sig så tänkte jag att han kanske inte kan komma hit, men sen pratade jag med mor idag och hon hade pratat med min kusins far och han skulle köra honom hit i morgon, så det var ju bra att det fixar sig. Annars så har jag vilat en stund mår inte så där jättebra då inte lingonveckan satt igång ännu, ju mer man oroar sig desto längre tid tar det innan det kommer retligt men men.... det värsta är att man mår så pissigt men det hör ju till. Nu tittar minsann solen fram inte illa, det piggar upp en lite grann i alla fall. Min sambo hade köpt med sig nya bullar med sig hem idag till fikat så vi satt och pratade och mös vid kaffebordet länge och snart drar det sig så att han kommer hem igen. Klockan sex slutar han jobbet, jag har faktiskt inte tänkt ut vad vi ska ha till middag idag, men man kommer alltid på något i sista minuten, så vi får väl se vad det blir.

en vanlig dag


Idag är det en vanlig lugn dag och vädret är väl inte dåligt men inte bra heller, det är lite smårått och kallt ute men det blåser inte så värst mycket, men det är trist väder, så man blir inte piggare av det precis. Annars så ser man fram emot helgen och att min kusin Joakim ska komma och man går och fixar och donar här hemma och man tänker på julen och hur man ska ha det och hur man ska pynta och så. I år ska jag hjälpa mor att pynta hemma också men hon brukar inte ha så mycket uppe men det ska ändå pyntas, stjärnorna ska upp och ljusstakarna och lite tomtar här och var och lysande hus från fyrklövern i den gamla öppna spisen som dom har i köket och lite bomull under som snö så att det blir ett litet vinterlandskap, vilket jag också göra här hemma men i år ska jag göra bara ett litet landskap på vårat barskåp. Jag har en liten lysande by och sen har jag granar i plast och sen lägger man bomull under som snö och sen har jag massor av små gulliga tomtar att välja mellan att ha i landskapet och även små djur som passar in i landskapet. Jag bara älskar att pynta och göra det mysigt inför julen så visst längtar man. I nästa vecka ska jag hem till mor och hjälpa henne lite på torsdag, så kanske att vi åker till Bo Ohlssons och ser om han har fått upp några julsaker ännu, det är alltid kul att kolla vad han har fått in för nya julsaker. Annars ikväll så är det något program där dom ska banta ner sig till bröllopet, kan ju vara skoj att följa dom och se hur det går. Sen är det halv 8 hos mig det är den sista av medlemmarna i gänget som ska bjuda på middag så det ska bli kul att se hur det går för honom, men annars så är där inget särskilt på teve ikväll. Det är ju snart dax också för att börja tända lite ljus, det är så härligt och det värmer gott i rummet och luktar så gott när man tänder ljus och jag tycker mycket om ljus, men det ska vara blockljus det är mysigast tycker jag, det lyser upp nu när det börjar mörkna ute.

tevekväll

Ja då har man sett både bonde söker fru och Oskyldigt dömd och sen har vi ätit vårrullar med ris mmm.. det var gott. Annars så ska jag snart sätta på en kopp kaffe och kanske man går upp och tar en glasspinne, för vi ska nämligen se en bra film sen. Jag håller på och plockar undan saker och ting som jag inte tänker ha framme när det börjar närma sig jul och så, för då vill man ju ha pyntet framme så jag har plockat undan en del prydnadsaker och satt upp det på hyllorna på loftet. Jag längtar verkligen till julen och det mysiga när vi ska sätta upp adventsljusstakar och stjärnor och fina dukar och annat mysigt som man har framme när det börjar närma sig juletid. Sen blir det nannedags och i morgon ska jag fortsätta att plocka undan och göra fint här hemma.

Äntligen!



Så har jag då äntligen dammtorkat våra finskåp med glashyllor och glasdörrar och dammat av alla prydnadssakerna som finns i dom och det är många det kan jag säga puh... men nu har jag gjort det. Sen har jag tvättat och tumlat och lite sånt. Sen har min sambo kommit hem från jobbet nu och vi kopplar av och har det mysigt. Jag har förresten kommit på vad vi ska ha till middag nu, det blir vårrållar med ris och lite soja till mmm..... gott. Annars så eldar jag för fullt i kaminen och Kurre våran katt han trivs som bara den framför kaminen, där liggar han och spinner och myser.


snart kommer min sambo hem

Ja idag är det onsdag och min sambo jobbar till middag och sen är han fri för den här dagen, jag ska ha fikat klart när han kommer och sen sitter vi och pratar och bara myser under fikat. Det är härligt väder ute idag också, solen skiner och det blåser inte. Annars så har jag dammtorkat lite här hemma och jag ska dammtorka våra finskåp sen också, det är glasskåp och man har ju lite prydnadssaker där som man behöver damma av och sen så samlas det ju alltid damm på glaset, det syns ju särskilt när solen tittar in också *ler*. Ikväll är där bra program på teven, först så är det bonde söker fru och sen direkt efter det på fyran så är det Oskyldigt dömd. Har inte en aning om vad vi ska ha till middag idag men jag får tänka ut något, så vi får se vad jag hittar på till kvällen.

Tidigare än jag trodde

Ja min kusin ringde innan ikväll och frågade om han fick komma i helgen och det är klart att han får, det är bara roligt när han kommer, sen kommer han även vecka 44 då han ju har lov men han ville komma även nu i helgen och det går jättebra. Annars så har jag precis sett sista avsnittet på Främmande fågel och det slutade som tur var bra. Min kusin kommer antagligen hit på fredagkväll så det blir nog hans far Patrik som kommer att köra honom hit och har han tid så kan vi ju se på film och äta något gott som pizza eller beställa kinamat, men det får vi se. Det börjar snart dra sig mot sängdags så jag sitter väl lite till här vid datorn och kollar internet men sen är det dags att nanna, så natti natti på er!

Nu har vi ätit varma mackor

Ja nu har vi ätit varma mackor och sett på det här nya matprogrammet där dom ska bjuda hem nya personer som dom aldrig har träffat förr och laga mat till dom, halv 8 hos mig heter programmet och jag såg förra programmet och då var det den smala killen som skulle laga mat och han gjorde jättefina rätter men dom tre andra personerna som var bjudna dit klagade på i stort sett allt ifrån städning till maten och på hans dukning,särskilt då en polsk dam som var väldigt pedantisk hon klagade på allt! Jag tänkte då att ja det ska ju bli kul att se när du ska bjuda på middag hur rent och fint du har det där hemma osv.... och ja idag var det avsnittet och både jag och min sambo såg att hon minsann inte hade det så perfekt hemma varkens i köket eller någon annanstans, det var med andra ord riktigt rörigt överallt och maten hade hon inte lyckats med heller. Ja soppan sa dom var god och så men efterrrätten skulle vara sorbé,men konsistensen var visst inte som sorbé sa dom utan det var mer som glass. Killen som hade fått en känga förra gången för sin mat han passade på att ge tillbaka och det förstår jag hehe! Nu passar vi på att ta en fika och vi tittar lite på Martin Timells program där dom ska göra om ett hus som ligger på Lidingö, och dom får verkligen mycket att hitta på där för där är allt ifrån mögel till två kök ett där uppe och ett där nere och vad dom personerna som har bott där innan har gjort med två kök det förstår jag inte, men men.... det ska dom i och för sig riva ut det köket där uppe. Sedan är tanken att när dom är klara med hela renoveringen så ska dom sälja huset till en barnfamilj så det ska bli kul att se hur huset blir i slutändan. Det programmet som jag sitter och väntar på nu är sista avsnittet av främmande fågel, det ska bli spännande att se hur det går och hur upplösningen ska bli.

Ställa in

Ja det blir nog så att jag får ställa in besöket hos mor på torsdag, jag skulle ju hem och hjälpa henne men eftersom jag inte mår så värst bra nu pga Pms så flyttar vi det till nästa torsdag. Just nu är min sambo hemma hos sin far och hjälper honom med lite saker, själv har jag precis satt igång kaminen och jag har vilat lite tagit en alvedon och ja bara tagit det lugnt. Jag ska upp i frysen sen och se om där är lite mera skinka som vi kan ha på dom varma mackorna ikväll. Annars så ska min mors hund få små söta valpar i denna veckan och jag är så spänd på hur dom kommer till att se ut. Själv så skulle jag så gärna vilja ha en liten valp men nu har vi ju Kurre och han är så kelig och blir så lätt svartsjuk när min mors hund Mimmi kommer hit och man klappar henne, så jag tror inte att det hade gått att vi hade skaffat en hund också, då hade Kurre fått spader, men det ska bli kul att få se dom nästa vecka. Det är rasen Papillon som mor har vet inte om ni vet vad det är för en slags hund eller hur den ser ut men jag kan visa hur mors hund Mimmi ser ut.

Idag är det soligt

Ja idag visar sig solen och det piggar ju alltid upp, men annars så känner jag mig inte så värst pigg PMS ni vet! Jaja, annars så blir det en lugn dag, kan inte göra så mycket när man mår piss, men ikväll hade jag tänkt att vi skulle göra varma mackor för det har vi inte haft på länge och det är lätt och gott. Annars ikväll så kommer sista avsnittet av främmande fågel så det måste jag bara se, sen har jag faktiskt inte kollat vad som mer går på teve men jag måste säga att det har kommit många nya bra program nu på sistonde så man får hålla koll hela tiden för att inte missa alla bra program som går. I morgon tex så börjar Bonde söker fru och det ska bli spännande att se och följa det igen. Sen på Kvällen så kommer Oskyldigt dömd med Persbrandt igen och det är också jättebra, så där är alltid något bra program varje dag, ja nästan i alla fall och det är ju bra. Man behöver något bra program att se fram emot när det blir kväll så att man bara kan sätta sig och mysa med en kopp kaffe och en kaka eller någon god frukt.

Snart kommer min kusin igen

Ja snart kommer min kusin igen, för han har snart lov vecka 44 så det ska bli skoj, okej där är ju några veckor innan dess men det ska i alla fall bli kul. Jag undrar om det rent av inte är Halloween då också, så då får vi göra det lite extra festligt. Jag har köpt prydnadspumpor som jag har på trappan men jag tänkte att man kanske skulle köpa en stor pumpa och skära ut mun och ögon och så så att man kan ha den som lykta när min kusin kommer, det hade ju varit kul och mysigt. Annars ikväll har man sett första avsnittet av matakuten och det var jättebra tycker jag. Det är inte klokt att barnen får äta sån näringslös mat, då orkar dom ju inte sitta och lära sig något i skolan, men det ska bli kul att se hur kockarna ska lösa det hela. I morgon ska jag tvätta och lite sånt, det blir en lugn dag för röda veckan kommer när som helst och då mår jag pyton, så jag antar att jag inte kommer att må så värst bra i morgon så då får jag ta det lugnt, jag kommer nog sätta igång kaminen och ligga framför den för det brukar jag göra då, värmen lindrar lite av magsmärtan.Min sambo jobbar inte i morgon så då ska han hem till sin far och hjälpa honom med lite saker, vem vet kanske tittar jag lite på Hacke hackspett. Nu ska vi ta en kopp kaffe och bara sitta vid datorn och surfa.

Utkast: Jag brukar ...

Jag brukar ju alltid köpa något nytt till julen varje år och nu har jag faktiskt sett ett annat påslakanset som jag tycker bättre om än det som jag tänkte köpa innan, men gardinerna som jag tänkte ha i stora rummet som Jotex har dom står jag fast för och likaså dukarna och handukarna och servetterna och ja fleecefiltarna bryr jag mig inte om, man priroriterar ju lite, för dom pengarna har jag tänkt lägga på en topp till mig i rött som jag tänkte ha vid juletid, men i alla fall så tittade jag och mor sist i elloskatalogen och där fanns några gardiner som hon tänkte köpa till stora rummet hemma hos henne i år dom är jättefina. På torsdag tänkte vi beställa varorna så att dom inte tar slut till jul, det gäller att vara ute i tid och beställa sakerna. Jag kan visa några av sakerna som jag nu har bestämt mig för att beställa.

Nu har jag kommit på det

Ja nu har jag varit uppe och rotat i min frysbox och jag hittade köttbullar! Ja jag vet att det inte var så länge sedan som vi hade det men det är enkelt och sen tänkte jag ha kokt potatis och brunsås till , det beror ju lite på hur man varierar det också om man har ris eller pasta eller potatis till, då gör det inget att man har köttbullar igen. Det får bli lite enkelt mitt i veckan men sen på helgen så gör man lite finare mat som steker en bit kött och gör kanske en potatisgratäng och god sås till och ett glas vin
till det är ju inte helt fel. Man vill ju lägga tiden på annat än att stå vid spisen så därför blir det enkelt mitt i veckan för tiden går så fort på kvällen när min sambo har kommit hem. Ikväll är det det där programmet som handlar om hur dålig barnens mat är i skolan Matakuten heter det, så det ska jag se på ikväll tänkte jag. Jag läste på Aftonbladet att barnen äter sämre än våra katter och då är det dåligt! Å andra sidan beror det på hur man jämför det för våran katt blir så himla bortskämd men jag antar att dom flesta katterna inte har det som våran lilla gullegris hehe! Vår katt får lagad mat, han äter resterna av vår mat och sen får han makrill och tonfisk och lite annat smått och gott men han får inte äta kattmat, den är för dålig anser vi. Annars så håller jag på och tvättar just nu och jag sitter och kollar på Tradera på saker som jag har bjudit på som julklapp till mina familjemedlemmar, så jag håller tummarna för att jag ska få dom. Jag har redan fått andra saker som jag har beställt där och det var jättefint. Ja nu drar det sig sakta men säkert mot jul till och man längtar efter att få pynta och göra det mysigt här hemma. Jag har redan börjat planera hur jag ska ha det i år och vilka gardiner jag ska ha på olika ställen och det ska inte vara likadant varenda år utan det ska skifta från år till år, för jag brukar nämligen filma varje år hur jag har pyntat och så. Jag och mor ska ta en dag till Bo Ohlssons och titta på julsakerna för det hör ju liksom till, men nästa vecka har dom nog fått upp julsakerna för sist vi var där så höll dom så smått på att packa upp julsakerna. I år tänkte jag faktiskt ha fina plastkulor i granen och se hur Kurre reagerar om han rör dom eller inte för annars så brukar vi ju ha dom gamla fina julgranskulorna i granen som kommer från min gammlamormor men jag vill ju inte att någon av dom ska gå i sönder så därför provar vi nu först detta året med plastkulor och ser om Kurre bryr sig om dom för annars så kan man ju ha dom andra gamla fina julgranskulorna dom andra åren, det är nämligen första julen som Kurre firar hemma hos oss i år, för han kom till oss på nyårsdagen förra året, visst vi hade granen inne då också ju men vad jag minns så var han inte så intresserad av den då, så han borde inte vara så intresserad av den nu heller men jag tar inga risker för det är ju dock antikviteter numera julgranskulorna, så det får bli plast i år, men det finns så jättefina plastkulor numera som ser ut precis som om det var riktiga, så det kommer bli så tjusigt så.

Fint soligt väder idag *ler*

Idag är det faktiskt hyffsat väder ute, solen skiner och det blåser inte så värst mycket som det gjorde igår, det blåste ju fruktansvärt mycket igår när jag var hemma hos mor och far då fick man verkligen hålla i hatten *ler*. Annars så väntar jag på att min sambo snart ska komma hem på fika, om ca en timme och sen ikväll händer det inget särskilt, har faktiskt inte kollat om där är något bra på teve ikväll men Idol kommer ju inte förräns på fredagar numera, men där är så mycket andra nya program som börjar i denna veckan som matakuten där dom visar hur dålig maten är i skolan och där är Bert Karlsson som ska vara med och ryta så att barnen får bättre mat och en svensk känd kock som också ska försöka få rätsida på det hela så det ska bli spännande att se. Sen börjar bonde söker fru på onsdag tror jag att det var och där är ju en homosexuell med i år så det kan ju bli spännande och se när han bjuder hem alla männen hemma hos sig *ler*. Jag får upp och titta i boxen vad vi ska ha till middag ikväll för det har jag inte hunnit tänka ut ännu, men där är alltid något man kan svänga ihop, får se vad det blir.


Hemma igen



Ja nu är jag hemma igen, jag har varit hemma hos mor och far en dag och  nu ska vi ha bakad potatis tänkte jag med räksallad, min sambo är inte så förtjust i räksallad i poatisen så han tar något annat i, det är ju gott med smält smör och potatis krydda också om man nu inte gillar räksallad. Förresten i lördags när mor och far var här så bjöd vi ju på den nya thairätten och då pratar jag inte om Thaigrytan utan detta är en annan rätt och dom tyckte att det var jättegott och såsen som man har till kycklingen och riset är jättegod. Man steker köttet i en speciell kryddmix mm.. supergott blir det. Annars ikväll så ska vi se på film och bara mysa. Jag såg på stjärnor på is och jag måste säga att Tony Erwing var jätteduktig och även dom andra i tävlingen, men gud han den ena skar sig i handen så att det blödde som bara den hujedamej vad dom måste skada sig när dom tränar. Nåja trevig sönda på er, nu ska vi äta bakad potatis och myspysa.

Utkast: Idag är ...

Idag är det lördag och idag kommer mina föräldrar hit, först ska vi fika och ha daimtårta och sen ikväll ska vi göra den där nya thairätten som är så god och så ska vi se på film eller så blir det stjärnor på is för det kommer ju ikväll, ska bli spännande att se Tony Erwing på skridskor, han har gått ner 21 kg också inför detta och jösses vad smal och smärt han är, jag såg det på Aftonbladet så han kommer nog till att klara av skridskodans jättebra tror jag. Sedan ikväll ska jag åka med mor och far hem och hjälpa henne lite i morgon, så i morgon kväll kommer min sambo och hämtar mig igen för han ska hjälpa min mor att ta ner datorn där nere istället, för hon trivs inte att sitta på ovanvåningen med datorn, det blir inte av att hon sitter vid datorn då, utan hon vill ha den där nere istället så det ska min sambo fixa till henne, sen kan hon och jag sitta och prata vid datorn.

Fredag

Idag är det fredag och idag tänkte vi bara ta det lugnt,  jag ska förstås se på Idol ikväll och se hur det går för tjejerna och sen ska jag se på Hacke Hackspett han är så rolig. Jag ska upp och se vad vi ska kunna ha till middag idag men där är alltid något som man kan fixa till, har ju boxen full så det kan jag inte klaga på. Nej nu ska jag sätta på lite kaffe till mig och min sambo och så ska vi sitta länge och äta och prata och dricka kaffe, det är så mysigt. Tjingeling!

Nu är jag hemma igen



Nu är jag hemma igen och jag och mor har haft en jättetrevlig dag. Vi började dagen med att fika på ett Café här i skurup och där satt vi länge och pratade och åt bullar och drack kaffe. Efter det körde vi hem till oss och sen lite senare körde vi till Bo Ohlssons och handlade lite och sen så handlade vi på Lidl, där fanns faktiskt en hel del billiga saker som vi behövde. Så nu är jag hemma igen och har packat upp alla matvarorna. Jag hittade faktiskt Hacke Hackspett på Lidl dom kostar egentligen per styck 99 kr men nu fick man två filmer för 99 kronor och jag hittade alla fyra samlingar som jag har velat köpa. Det är kanske lite barnsligt tycker kanske ni, men jag kommer ihåg att jag såg mycket på Hacke när jag var liten och tyckte att det var så roligt och jag tycker fortfarande att han är rolig, man får inte roligare än vad man gör sig och att man har barnasinnet kvar det är bara ett plus särskilt idag när samhället är som det är, då kan man visst behöva se lite roliga saker som Hacke Hackspett *ler*. Jag älskar också Disneyfilmer och det gör även min sambo så vi är lika barnsliga båda två och det är ju bra det. Min bästa väninna och hennes man är också lika barnsliga när det gäller att ha barnasinnet kvar och dom gillar också att se på disneyfilmer så vi är inte ensamma om det och det känns ju bra *ler*. Annars så var vi på Kåseberga idag och köpte sill, jag bara älskar sill och särskilt då när man har den där veckan ni vet. Jag kan sitta och bara hiva i mig sill ur en burk och min sambo fattar det inte, för han tycker inte om sill så han tycker att jag är lite konstig hehe, men jag kräver det salta och syrliga i sillen, så jag köpte vitlökssill och Brantevikssill och sen köpte jag gräddfil och gräslök och mormorssill som vi brukar kalla det för, det är stekt sill i ättika och lök mm.... Sen köpte jag faktiskt lite räksallad som jag tänkte att vi ska ha i bakad potatis för det köpte jag jättefina också men dock inte på Kåseberga. Annars ikväll så ska det bli spännande och se Idol ikväll och se hur det går för killarna. Middagen idag blir köttbullar med potatis och brunsås inte illa det nam nam....

höstväder

Idag är det riktigt höstväder, det bara ösregnar och jag läste att i Danmark så åskar det, så det kan ju hända att det kommer in här också, men det är jättetråkigt väder och det är rått och kallt ute, så man får elda i brasan och hålla sig varm. Vi har faktiskt gått och blivit lite småförkylda jag och min sambo och det är ju inte så konstigt med tanke på hur vädret är nu. Annars ikväll så är det tjejernas tur i Idol igen, ska bli kul att se hur det går för dom ikväll och sen efter det så kommer Oskyldigt dömd med Mikael Persbrandt som jag tycker är jättebra. Det kommer faktiskt många bra nya program i höst så det gäller att hålla reda på när allting går *ler*, men det är kul att där är lite att titta på nu när det är så mulet och grått väder ute, man behöver det och att krypa upp i soffan och bara mysa. I morgon ska jag till mor, vi ska åka till Bo Ohlssons igen, jag glömde köpa lite saker sist, men först så börjar vi dagen med att fika i Skurup på caféet där. Sen på lördag kommer mor och far hit till oss och då ska vi bjuda på den där nya thairätten, dom är så nyfikna på den rätten och jag lovar det är jättegott! Nej nu ska jag spela lite Spore igen, jag har verkligen fastnat för det där spelet hehe, ha det gött.

RSS 2.0