Nya tider nya tag



Ja det var ett tag sedan som jag skrev här inne på min blogg, har haft lite annat att hitta på här hemma och har inte kännt för att skriva något på bloggen, men nu är jag tillbaka. Jag har lagat mycket god mat här hemma så mor och far tycker att det är toppen *ler* och sen är det ju roligt när dom uppskattar det som man har lagat.
Annars så är det nya tag som gäller och jag är piggare och mår bättre än på länge och vi har varit ute nästan varje dag och gjort lite ditten och datten, ärenden och jag har varit hos läkaren med min fot, ska få inlägg i mina skor och den 5:e ska jag till läkaren igen då han ska sammanfatta allting som jag har fått remisser till  det är ju endometriosen, foten som jag har haft propp i och när jag bodde i Skurup så var jag dålig av mögel, vilket dom har konstaterat nu då jag lämnade in en jacka och andra plagg som jag hade där i garderoben som var fulla med mögelpartiklar som dom tog prover på och det hör till saken att jag är allergisk mot mögel och har varit väldigt trött och mått illa och haft huvudvärk under lång tid när jag bodde i Skurup, men nu när jag har flyttat därifrån så har jag blivit mycket bättre och det är skönt. Jag lämnar allt det gamla bakom mig och går framåt och jag fixar och donar här hemma och gör fint. Ha det gott allihopa och kram på er!

Vad roligt det var *ler*

Ja vi var och hälsade på gamla bekanta till oss, det är min mormor och morfars gamla grannar som vi hälsade på och som vi inte har träffat på flera år så det var jätteroligt att komma tillbaka till deras gård där man har sprungit omkring som barn många gånger, där sprang jag inne nästan varje dag när jag var liten och såg grisar och var med om allting som hände på gården. Vi pratade och skrattade jättemycket, det är så skönt med dom för man kan vara precis som man är och där är inga krussiduller som man säger. Jag tog lite fina foton som jag tänkte sätta in  här, Kram på er!

Har varit och klippt mig idag *ler*



Ja idag känner jag mig som en ny människa, för jag har varit och klippt mig idag. Mor och jag började dagen med att gå och fika på ett café i Ystad och sedan gick vi och kollade i affärerna lite och jag hittade en jättesnygg topp på Kappahl som har kommit till Ystad nu, ja det är väl ett tag sedan som Kappahl kom till Ystad, men jag har ju inte varit i denna änden på ett bra tag så nu blev det premiär för min del och jag hittade som sagt en jättesnygg topp som jag ska inviga på fredag då vi ska besöka några bekanta som jag inte har träffat knappt sedan jag var liten, dom bodde grannar med min mormor och morfar där dom bodde när jag var liten och jag sprang inne på deras gård mycket när jag var liten så nu ska vi dit och fika och prata gamla minnen, så det ska bli kul. Klippningen blev jättebra och där var ganska mycket folk inne idag då det ju är Tattoo idag och vädret är ju fint idag så det är ju tur för dom, hade ju inte varit lika roligt för dom att spela och visa upp sig om vädret hade varit kasst. Tjingeling pling på er!

Vilken regnig dag det har varit idag

Ja det har sannerligen varit en regnig dag idag, fast mor och jag var ute på en tur och handlade lite som vi behövde här hemma, blev en tur till Boan och till livsmedelsaffären. Jag såg i en tidning i affären att vi kommer till att få ett regn och åskoväder in här över sverige från Irland tyckte jag där stod,  nåja igår så åskade det lite här men det var inte så farligt men det ska tydligen bli riktigt öväder snart så vi får väl se om det stämmer. Ikväll ska vi ha kycklingsallad och det är bara så gott och en god dressing till det. Jag har faktiskt gått ner ännu  mera nu och det börjar märkas ännu mera på kläder och på foton och så nu också så det är roligt. Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa!

Gjorde Simrishamn idag

Ja idag var mor och jag i Simrishamn vilket jag inte har varit på länge och där var många nya spännande affärer och sedan avslutade vi med att gå ner till hamnen och äta mjuklass, den var jättegod och det var härligt där nere. Jag tog lite fina bilder som jag tänkte dela med mig av här inne, Kram på er!

Börjar om från början



Ja nu börjar jag om från början, det är nämligen så att jag är singel igen och det finns anledningar till varför och så kan det ju gå ibland that´s life men inga sura miner här, det fungerade helt enkelt inte och då går man vidare och börjar om från början. Jag har precis flyttat alla mina saker det tog två dagar med hjälp av min moster och hennes sambo och en kompis till oss och mor och far. Jag ska kalka om mitt gamla rum här på min gård och möblera med mina fina möbler så att det blir mysigt, jag ska även ha teve och dvd där så det är det jag siktar in mig på nu och att börja om från början igen. Ikväll är det Lotta på Liseberg så det ska jag titta på och sedan är det Falk efter det. Ha det gott allihopa och kram på er!

RSS 2.0