jösses vad dagarna går fort



Ja dagarna går verkligen fort förbi och jag har några klappar kvar att slå in och jag skulle ju ha satt upp den konstgjorda granen idag med lysen i men då jag upptäckte att där var något vajsing med foten på den så blev det inte av så vi får byta den i morgon och klä den också då. Jag ska stryka lite fler juldukar och lägga ut och julmat och gotter ska köpas och sen har jag tänkt göra lite gotter i jul och även baka både bröd och bullar och kanske någon julkaka. Imorgon ska jag hjälpa en bekant till oss att städa, annars så är här så mysigt och julfint nu hemma, det är bara granen som fattas och granen där ute ska vi också sätta upp och sätta lyse i och kanske en belysning i caprifolträdet men sen får det räcka, men det ser så juligt och fint ut när man kommer körandes förbi vårt hus för jag har gjort det så julfint i alla fönstren, men det ska vara juligt när det är jul så att man får den där julkänslan. Annars så har jag lyssnat lite på Celine Dions julskiva och den får man verkligen julstämning till så har ni inte köpt den inhandla den då genast och släng in den i skivspelaren och bara njut av den fina julstämningen som celine skapar med sin helt underbara röst. Ha det gott och God Jul på er!

Luciamys idag



Ja idag är det lucia och i morse var jag uppe tidigt och lagade kaffe och dukade inför lussefika och det var verkligen mysigt i teverummet där vi satt och fikade och såg på lucia på teven. Tänk det är redan lucia och snart är det jul, jösses vad dagarna går fort förbi. Det är lite tråkigt väder idag det bara regnar och regnar, det hade varit mysigare om det snöat för det hör ju till julstämningen, vi får väl se om vi får lite snö innan jul hade varit mysigt. Ha det gott allihopa och kram på er!

Mera pynteri!

Här är lite bilder på hur jag har pyntat håll till godo *ler*




Jösses Amalia vad länge sedan jag skrev här!!!




Ja det var verkligen länge sedan jag skrev här, jag har haft så mycket att göra och inte blivit färdig till att skriva här inne, men nu ska det bli ändring på det. Å andra sidan så har det hänt en hel del som jag kan visa och berätta om och det är ju inte så dumt *ler*. Just nu håller jag på för fullt att pynta i huset och jag har pyntat jättemycket och det har blivit så mysigt. Jag ser verkligen fram emot julen och ni som känner mig bäst vet att jag bara ÄLSKAR julen. Jag har även satt slingor i håret och jag blev jättenöjd, tänkte sätta in lite bilder här både på min nya frisyr och på mitt pyntande håll till godo!!


RSS 2.0