På teven ikväll

Ja ikväll är det halv åtta hos mig och sen 23.40 kommer samantha, hon är bara för härlig, så jag ska se på det också och sen ska jag gå och lägga mig för sen kommer mor och Carro och hämtar mig i morgon och vi ska till Ystad och shoppa lite, så då gäller det att vara utvilad och pigg *ler*, men Samantha kan jag bara inte missa. Annars så håller jag på och pysslar lite här hemma och jag har börjat plocka fram lite saker som jag ska ha till påsk, en del saker har jag satt upp och andra ska jag vänta lite med tills nästa vecka. Jag städade förrådet idag för det behövdes, där var en massa saker som jag slängde och som jag inte behövde ha längre, nåja jag är ju inte den som slänger saker i första taget men nu var min sambo också med och städade för en hel del av sakerna där inne var delar till datorer och sånt som han inte behövde och det slängdes men annars så var det mest gamla lådor och kassar som slängts in i hastighet där inne och som slängdes nu, så nu är där jättefint inne igen. Man behöver göra en riktig städning lite då och då i förråden för man samlar på sig en massa skit och bra och ha grejor *ler*, sen blir det aldrig att man använder det och då är det ju ingen idé att ha det kvar, det tar bara upp en massa plats och det är ju onödigt. Nåja, det känns i alla fall skönt att man har fått så mycket gjort idag och nu ser jag fram emot morgondagen då vi ska till Ystad. Kram på er!

Städat lite idag

Ja idag har jag städat och dammsugat och tvättat, vilket jag fortfarande håller på med och i morgon så ska jag och mor och Caroline åka till Ystad och shoppa lite, en tjejdag och vi ska börja med att fika på ett café och sen ska vi bara gå och titta i alla affärerna, så det ska bli kul. Idag är det inget vidare väder, men dom har lovat fint väder i morgon så vi får hålla tummarna för att det stämmer. På torsdag ska jag få upp de andra gardinerna och sen ska jag plocka ner lite av mina påsksaker och pynta lite med ankor och sånt inför påsken och snart kommer min kusin hit Joakim, för han har ju Påsklov i nästa vecka så det ska också bli skoj. I påsk eller på påskafton kommer min mor och far och mina svärföräldrar hit och vi ska äta varmrökt lax men min sambo äter ju inte det så för honom blir det en god bit kött och gratäng eller potatisklyftor i ugnen med god sås till som gäller.

I teveburken ikväll

Ja ikväll är det halv åtta hos mig, där dom lagar mat och sen kommer Familjen annorlunda efter det och därefter kommer spårlöst som ju är ganska intressant när dom ska leta upp sina biologiska föräldrar om dom nu är adopterade eller liknande fall. Ikväll blir det soppa till middag och gott bröd, det är så råkallt ute, jag var precis ute och hämtade tidningen och det gick ganska fort kan jag säga eftersom jag frös så fruktansvärt, så nu känns låren som isbitar *ler', nåja jag får sätta igång kaminen och värma mig framför den ett tag nu.

Vilket tråkigt väder

Ja idag är det inget upplyftande väder precis, men man får pigga upp sig med lite kaffe, så jag och min sambo ska ta en fika nu och lite bullar inte dumt alls *Ler*. Annars så är där inget särskilt planerat idag utan jag ska tvätta och plocka undan lite och dammsuga. Jag ska titta och se vad där går på teven ikväll, kanske där är något bra och då tipsar jag som vanligt om det här inne, tjingeling så länge!

Sommartid *ler*

Ja så var det söndag och idag händer det inget särskilt här, det blir en lugn söndag bara och glöm nu inte att sommartiden börjar idag så ställ fram klockan en timme för nu går det åt ljusare tider *ler*. Det ska bli så skönt att man nu vet att sommaren står framför en  och man ska grilla och sola och bara njuta av sommaren när den väl kommer. Jag ska sätta upp dom andra gardinerna när jag bara har fått kraften tillbaka från min PMDD och där är en kort men intensiv period med energi precis efter den veckan och då gäller det att ligga i med det man verkligen vill ha gjort för sen börjar helvetet på nytt igen, så det är nästan bara en vecka som man är människa så att säga, men jag ska iväg och höra om det inte finns någon hjälp att få för det är ju inte kul precis. Annars så har jag och min sambo precis fikat och nu sitter vi och kopplar av lite framför datorerna. Tänk snart är det Påsk, det är bara denna veckan som kommer och sen nästa vecka så är det påsk, min kusin kommer hit under Påskveckan, han har ju påsklov då, så han ser så fram emot att han ska komma hit, denna veckan är han på praktik så det blir säkert spännande för honom. Påskriset får jag låta bli i år, jag får istället ta fram lite påskkycklingar och prydnadssaker i form av kycklingar och påskägg och sånt för ris vågar jag inte ha när Kurre är i farten hehe, då hade det legat fjädrar överallt här i huset *ler*.

Robinson

Ja ikväll har jag sett på Robinson och dom har det minsann inte lätt där, det är jättetufft, tuffare än andra år och det är inte mycket som dom har att äta och det börjar ju synas på dom hur utmärglade dom är, ska bli spännande att se hur det kommer att gå i fortsättningen. Annars så har det varit en lugn dag, jag tar värktabletter för jag har så himla ont i magen när jag har den här veckan iget kul precis men men..... Hoppas på att denna veckan snart är slut så att man kan få vara människa i några dagar innan det börjar igen.

Laila skulle ha vunnit

Ja man blev lite besviken för man ville ju att Laila skulle ha vunnit idag, visst var Magnus duktig men jag tycker ändå att Laila var bäst och särskilt då när man tittar på det sista numret som dom gjorde, Wow alltså vilka lyft och det är minsann inte lätt att göra det, så det var lite orättvist ändå tycker jag, Laila skulle ha vunnit.

Bättre bilder på tröjorna


På teven ikväll

Ja ikväll är det ju finalen i Let´s dance så håll nu tummarna för att Laila Bagge vinner, jag tycker verkligen att hon ska vinna även om Magnus också är duktig så tycker jag att Laila dansar bäst ändå, sen är det Samantha klockan 22.40 efter let´s dance, Annars så är där inget särskilt att titta på i teveburken ikväll. Jag mår skitdåligt rent ut sagt och ni vet ju alla varför..... så det är bara till att ta värktabletter och försöka äta något mellan varven, men det är inte så lätt när man egentligen inte känner för att äta när man mår skit. Nåja det är helg och det är i alla fall något att glädjas åt så trevlig helg på er alla!!!!

Mina fina tröjor

Ja jag fick mina fina tröjor, dom har ännu inte kommit men jag hittade dom på Tradera och det är riktiga 80-talströjor och det går inte att få tag på dom idag, men jag kommer ihåg att dom var högsta mode på 80-talet och jag har alltid velat ha sådana, så nu när jag hittade dom på Tradera så bjöd jag på dom och jag fick dom, det är gjorda så att man kan vända ut och in på dom och då är där ett annat mönster på den sidan, så dom är ju väldigt praktiska. Jag har bilder på dom så jag tänkte visa dom här här.  Där är tryck på båda sidor på tröjan så på den ena sidan där musse kikar fram som ur ett hål så på baksidan så ser man att han hoppar in och man ser bara baken på honom där, nåja svårt att beskriva men men... jag tror nog att ni förstår ändå och likadant på den andra tröjan är där också mönster på baksidan och sen som jag sa så kan man vända ut och in på tröjorna och då får man en helt annant tröja för där är ett annat tryck på baksidan, jag kommer så väl ihåg dom här tröjorna och jag har alltid velat ha sådana och nu äntligen så hittade jag dom och det är ju väldigt inne med 80-tal nu igen så det passar ju väldigt bra att jag hittade dom nu, dom är inte användna heller så dom har kanske varit på ett lager från en affär som lagt ner på 80-talet, inte vet jag men det spelar ju ingen roll heller, tröjorna är jättefina och jag bara älskar dom. Annars så mår jag bara piss pga PMDD, så det är bara till att ta värktabletter och gå och lägga sig mellan varven, för dom som inte vet hur det är att ha PMDD så rekommenderar jag dom att läsa dagens Ystads Allehanda där det finns en kvinna som har kämpat i många år med detta helvetet och att äntligen få veta att det inte bara är jag som har det så här känns skönt, att man inte är ensam och att kanske kunna få hjälp att kanske kunna få något som hälper mot det, ja inte vet jag, men jag ska ju iväg till en gynläkare och berätta om det hela och sen får ju hon berätta om det finns något eller vad man ska göra.

PMDD


Ja så är det då dags igen men den här förbannade mensen och jag har ett helvete med min mens den tar liksom aldrig slut för det är endast en vecka som man är människa och knappt det ens. Jag är jättedålig under tre veckor och jag kan sovan hur mycket som helst och är helt orkeslös, jag har jättestora smärtor i äggstockarna vilket jag ju kan lindra med piller men det är ändå ett helvete och det tar ju på min sambo också för jag har ett jättedåligt humör dessutom och när jag då inte kan ta p-piller eller något med östrogen eftersom jag har fått proppar i lungorna av det och har sånt blod som gör att det tjocknar fortare och att man lättare får proppar så får jag absolut inte lov att ta något med östrogen alls, vilket annars underlättar betydligt när det gäller sådana här problem. Jag mår ju jättedåligt både fysiskt och psykiskt av detta och jag vill inte visa mig bland folk när jag mår så dåligt, som nu i morgon skulle jag iväg och träna men det kan jag inte nu pga att jag mår så dåligt och sen blöder jag som bara den, det tom går igenom madrassen och då har det ju gått långt det förstår ni, så jag var hos min läkare igår och tog upp mitt helvete och han förstod att det var jättejobbigt för mig och han skickade mig vidare till gynläkare så vi får väl se hur allting blir om det finns något som kan hjälpa mig. Jag kan ju inte ens ta ett jobb när jag mår så här dåligt och det är inte heller speciellt kul precis, allting känns bara så fruktansvärt hemskt, men jag läste idag om en annan kvinna i Ystads Allehanda som har haft precis likadana problem som jag och hon har kämpat i flera år för att få sjukersättning eftersom hon inte heller kunde ta något jobb, det finns ju inget jobb där man kan vara människa några dagar och sen vara sjuk resten av månaden liksom..... Hon fick till slut igenom det efter mycket om och men men det känns skönt att man känner att det är inte bara jag som har detta helvetet utan att det finns fler som vet hur det är för det är svårt att förklara för dom som inte har en aning om hur det är, dom kan aldrig någonsin sätta sig in i vilket helvete det är att ha detta. Nu ska jag gå och ta värktabletter igen och sen blir det sängen.


Hos doktorn idag

Ja idag var jag hos min doktor på rutinkontroll och han tog blodtrycket och hörde på lungorna och så och det var jättebra och sen tog dom blodprover och han skulle bara höra av sig om det var så att något var tokigt så vi får hoppas att han inte hör av sig då. Nåja annars så började vi dagen med att mor och far och jag fikade på fiket i Skurup och mor och jag tog varsin baguette med räkor, den var sååå god. Efter det så var vi på någon loppisliknande ställe där dom hade lite skivor och jag hittade en hel del godbitar, jag har ju min gamla skivgramofon som jag kan spela dom gamla godingarna på *ler*. Jag är väldigt klädintresserad men något jag inte fattar är hur ett plagg som ser ut som en stor säck som man har på sig kan vara inne just nu, jag skulle personligen själv inte vilja ha dom på mig, det ser ju ut som om man har en säck fram på byxorna och man kan både skita och pissa i dom typ utan att det syns, jo hade man pissat i dom så hade det ju synts men ja, hm... ni förstår nog vad jag menar när jag visar denna bilden på hur dessa byxor ser ut, dom är bara sååååå fruktansvärt fula! Eller vad tycker ni?

Så är det tisdag

Ja idag är det tisdag och solen skiner minsann lite idag inte illa *ler*, missa inte Kattis program ikväll med Nicklas Wahlgren och Pernilla Wahlgren det går på teve 4+ Kattis och Company heter det, har inte sett det innan men det ska bli roligt att se det och särskilt nu när Nicklas är med i programmet och Pernilla förstås *ler*, programmet börjar klockan åtta så missa inte det. Annars så är det halv åtta hos mig på kanal fyra också ikväll, men det är inte varje kväll jag ser på det, det beror på om där är något annat som är bättre på någon annan kanal för då ser man ju hellre på det, så ikväll ska jag i alla fall se på Kattis och Company men sen får jag nog gå och lägga mig någotsånär i tid för i morgon ska jag till doktorn på rutinkontroll och jag ska vara där 8.40 så mor och far kommer och hämtar mig tidigt i morgon. Annars så blir denna dagen lugn och jag och min sambo ska bara koppla av och ta det lugnt. Ha nu en bra dag allesammans.

On televison tonight

Ja ikväll är det halv åtta hos mig på fyran och sen kommer familjen annorlunda som ni ju inte får missa, alltid så spännande att se vad som händer i dessa stora barnfamiljer och hur dom klarar av alla situationer med så många barn. Efter det kommer Spårlöst som ju handlar om personer som man ska leta upp och som någon saknar kanske någon som är adopterad som vill leta reda på sina biologiska föräldrar, det är alltid intressant att titta på.

Så var det måndag igen



Ja idag är det måndag igen och det blir en ganska lugn måndag för vår del, min sambo har kört iväg för att handla lite i affären, där var lite varor som vi behövde fylla på, annars så har vi precis fikat och jag kollar läget lite på Tradera, saker som jag har lagt bud på och hoppas att jag får, vet inte om ni kommer ihåg att jag berättade om några tröjor som var jättesnygga som jag har lagt bud på så jag håller koll på dom *ler*. Annars så är det lite trist väder idag, ingen sol här inte. Jag har inte hunnit kolla vad som kommer på teven ikväll men jag ska kolla läget och ge er mitt dagliga tevetips som jag alltid brukar, tjingeling pling!

Coffeetime *smile*

Ja nu är det dags att koka en kopp kaffe till mig och min sambo, känner att det börjar dra i kaffetarmen nu och kanske något ätbart till kaffet också, det skulle nog inte vara fel, så nu är det coffeetime!!!!

Ikväll är det Beck

Ja ikväll kommer en Beck film I guds namn heter den och den börjar klockan 21.00 på kanal 4 så den ska jag se, jag gillar verkligen Beck filmerna och just den här har jag faktiskt inte sett så det ska bli spännande. Annars så är det tråkigt och trist väder idag. Ikväll ska vi ha goda köttfärsbiffar och potatis bullar till det så det ska bli gott. Annars så händer det inte så värst mycket idag, det är bara en lugn söndag och det är rätt skönt det också att bara ta det lugnt och inte ha något särskilt som man ska göra. På onsdag ska jag till läkaren för vanlig rutinundersökning så då kommer mor och far och hämtar mig tidigt på morgonen för jag ska vara hos läkaren 8.40. Sedan på fredag så ska mor och jag till Ystad och gå och titta lite i affärer och så och fika på ett café där och sen senare på dagen så ska jag träna på gymet och då bara träna med maskinerna och inte göra dom rörelserna som jag brukar göra där annars som situps och sånt för det gör jag ju alltid hemma annars varje dag så därför är det bättre att utnyttja tiden och använda maskinerna så mycket som möjligt istället.

Tuffare än någonsin

Ja Robinson var tuffare än någonsin denna gången, alla deltagarna hade förväntat sig att komma till en strand som alla dom andra gångerna men den här gången kom dom till ett område med bara träskmark och det är inte så lätt att få tag på mat heller och det dom åt det blev dom dåliga av, det var några ostron som dom åt av och där var väl bakterier och smuts bland dom så det var det dom blev dåliga av, ja det lär ju inte bli lätt för dom, som sagt det är tuffare detta året än någonsin förr, ska bli intressant att se hur det går för alla deltagarna i nästa avsnitt nästa lördag. Just nu sitter jag och ser på StarWars III och jag har laddat kaffekokaren för att avnjuta en god kopp kaffe om en liten stund och bara krypa upp i soffan och mysa. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!


Robinsson Ikväll på teve 4

Ja missa inte Robinsson ikväll klockan 20.00 på teve 4, det ska vara mycket hårdare för deltagarna detta året, så det ska bli spännande att se hur det går för dom och vad dom ska gå igenom för något. Annars så är det en lugn lördag, jag kollar läget lite på saker som jag har bjudit på på Tradera  och än så länge så har jag dom sakerna som jag har bjudit på så vi håller tummarna för att det håller sig så. Det är så skönt att vi har maten klar idag bara till att värma och äta, jag tycker om sån mat som är lätt att laga och som man har flera dagar och att man slipper tänka på vad man ska laga för mat varje dag och sen dessutom så är det jättegott, så det kan ju inte bli bättre *ler*.

Leila gick vidare till finalen *ler*




Ja Leila gick vidare till finalen med Magnus så det var jätteroligt, nu hoppas jag att Laila tar hem finalen också nästa fredag. Annars så har jag precis sett Samantha och hon var lika rolig som vanligt *ler*. I morgon ska jag sätta upp dom andra gardinerna om jag känner mig i form så att säga, för det är ju fel vecka nu och man mår piss mellan varven så det beror helt och hållet på hur jag känner mig i morgon, jag har ju i alla fall fått upp de nya gardinerna i köket än så länge och det är ju bra. I morgon böjar Robinson på TV 4+, det kan bli intressant att titta på för det ska nämligen vara tuffare nu än någonsin, så vi får väl se hur det går för dom.

Våren har kommit *ler*

Ja nu känner man att våren har kommit  och jag har bytt gardiner i köket och satt upp ny paradhanduk där också som hör till gardinen, det är liksom mitt andra vårtecken när jag byter gardiner, det första är ju när jag tar ut höst och vinterkläder från garderoben och in med vår och sommarkläderna, vilket jag gjorde igår *ler*. Dom andra gardinerna väntar jag och sätta upp tills i morgon, jag är nöjd med att jag har fått upp dom i köket först och främst. Solen skiner så idag och det kändes så härligt luften när jag var och hämtade tidningen idag, det kändes verkligen vår i luften. Ikväll ska vi göra en ny sån där låda med kassler för jag har kassler över och sen så har vi  mera ris över också så där är till att göra en till och det gör ingenting för det är så makalöst gott *ler* och sen är det ju så enkelt att ha maten klar bara till att värma när man är hungrig, så det är bara till att steka kasslern och svampen och göra såsen förstås som ska vara i lådan och sen riset är ju redan klart så det är enkelt att laga till middagen idag.

Nya köpcentrat i Malmö

Ja det nya köpcentrat i Malmö heter Entré och där finns massor av affärer och så där finns shopping, food court, cinema, coffee shops, fitness, kids Area och Bowling, så det är givet att jag ska dit och titta sen. Adressen för dom som vill in och titta lite närmare vilka affärer som finns där så är den: www.entremalmo.se. Köpcentrat invigdes igår så det är alldeles nyöppnat.

Darin har gjort video och musik om mobbing

Ja kolla in denna musikvideon som Darin har gjort som handlar om mobbing, vad jag förstår så ska den säkert gå på teven och visas för alla ungdomar så att dom kan påverkas och förstå vad det dom gör mot andra kan orsaka, jag tycker att det är jättebra att Darin denna musikvideon för den påverkar en på alla sätt och vis kolla själva: Låten heter What if och går ni in på nyhetssidan på msn så ser ni den där *ler*.

Soliga härliga fredag

Ja idag är det fredag och det är soligt härligt väder ute och snart ska jag och min sambo ha lite fika, har precis satt på kaffekokaren så det ska bli gott med lite kaffe och bullar nu. Ikväll är det let´s dance så då får vi se hur det går för Laila och jag tror och hoppas att hon kommer till att gå vidare, men vi får väl se hur det går. Annars så är där inget särskilt som ska göras idag utan det blir en lugn fredag.

Nicklas Wahlgren gäst hos Kattis på tisdag

Ja på tisdag så kommer Nicklas Wahlgren att vara gäst  hos Kattis i hennes nya program på teve4+ klockan 20.00 och då ska även hans syster Pernilla Wahlgren vara där, jag ska definitivt se programmet eftersom jag tycker att Nicklas är en himla trevlig kille och sedan gör han så bra musik. Det är ju också roligt att han träffade sin nuvarande kärlek Laila Bagge som ju fortfarande är med i Let´s dance, dom passar så bra ihop och ett väldigt passande par, lika omtänksamma och verkar så lika varandra så jag tycker att det är jätteroligt att dom har blivit ett par, förresten nu har väl Laila och Andreas och Anders fullt upp med att höra på alla som gormar och har sig, för jag såg på teven att dom söker nya medverkande i nästa Idol, stackars Laila och dom andra att sitta och höra på alla dom som kommer in och skränar och har sig, jag tror nog att hon har en hel del att berätta för Nicklas när hon träffar honom sen *ler*.

På teven ikväll

Ja ikväll är det halv åtta hos mig och sen så är det sveriges värsta bilförare klockan åtta och efter det så går serien medium som jag tycker är så bra och alla programmen går på fyran. Jag tycker nästan att det mesta som är värt att titta på går antingen på kanal 4 eller teve 4+ så det blir mest dom kanalerna man tittar på och det som är så bra på fyran är att dom programmen som man tycker är bra går precis efter varandra, så man missar det ju inte så lätt då heller, fast oftast sitter jag numera inne i teverummet och har laptopen framme samtidigt som jag ser på teve, så att jag säkert inte ska missa något program som jag så gärna vill se.

Nytt köpcenter med fina affärer både skoaffärer och kläder och biograf *ler*

Ja vet ni om att ett stort nytt köpcenter som heter Entré invigs just idag i Malmö, det ska vara stort och där ska vara en jättestor skoaffär europas största skokejda! Jodå mor och far och jag ska dit en dag men inte just idag när det är invigning för då är där massor av folk, bättre att åka dit en dag då det är lite lugnare, inte nog med det, utan där invigs även  sveriges modernaste biograf på samma ställe också och det är ju givet att man ska dit och titta på en bra film sen. Detta köpcenter ligger på värnhemstorget för dom som inte vet. Skokedjan heter Deichmann och ni kan hitta deras länk på http://www.deichmann-sko.se/.

höstkläder ut sommarkläder in *ler*

Ja nu har jag rensat ut och sorterat ut vinter och höst kläderna och dom har åkt upp i lådor på loftet och sen har jag tagit ner en hel del sommarkläder, som jag tror att jag kommer att använda denna sommaren, jag har ju en hel del kläder eftersom jag har sparat varenda ett jag har köpt genom åren och jag har alltid varit väldigt rädd om mina kläder så dom är i samma skick som när man köpte dom och därför kan man ju inte ha alla sommarkläder och höstkläder i garderoben utan man vet vad man har och sen är det något speciellt som man inte har valt ut att ha i garderoben i år och man vill ha det en dag så får man ju gå upp och hämta det, det känns i alla fall skönt att ha gjort detta nu för i år i alla fall, det är ett tecken på att våren är kommen när jag gör detta *ler*.

En härligt solig dag

Ja idag kan man inte klaga på vädret inte, det är soligt och härligt här och det gör en ju pigg och glad eller piggare eller gladare ska jag nog säga för det är fel vecka nu och man mår pissigt men men.... I alla fall så kollade jag läget igår i garderoberna och där var faktiskt inte så värst mycket vinterkläder som jag skulle lägga ner till min stora förtjusning, visst har jag en hel del andra sommarkläder där uppe i lådor men jag har tänkt som så i höstas att det ändå inte kommer bli någon vinter direkt så jag tog bara ner det viktigaste till vintern och sedan var allt det andra kvar i garderoben så det under lättar ju rejält när man nu ska lägga ner en del vinterkläder och ta upp lite annat smått och gott som ligger där uppe. Annars så är gubben min hos sina föräldrar, han skulle hjälpa sin far idag att fälla några träd vid ån på deras mark, så han har fullt upp idag med det. Det är så skönt att slippa tänka på vad vi ska ha till middag ikväll när man nu känner sig som man gör, vi gjorde ju gratängrätt igår med ris och god sås och kassler och svamp och ost ovanpå och den är såååå mäktig så man orkar inte så mycket åt gången och det gör ju att man har den här lådan i några dagar till middag, men vad gör väl det för den är jättegod och man tröttnar inte på den och sen slipper man ju att tänka på vad man ska ha till mat under dom dagarna *ler* praktiskt och bra.

Snart dax att lägga ner vinterkläderna och in med vår och sommarkläderna

Ja snart nu i dagarna får jag väl ta och gå upp på loftet och rota bland mina backar med kläder, jag har ju samlat på mig en hel del kläder under alla åren och jag är ju så rädd om dom så  jag har ju allting kvar i lika fint skick som när jag köpte det och nu är det ju snart dax att plocka ner vinterkläderna och upp med vår och sommartröjor respektive sommartoppar och shorts och dom lite kortare byxorna eller sommarbyxor, det går så fort så rätt som det är så är både våren och sommaren här och då gäller det att ha rätt kläder i garderoben, får ta och göra det under dom närmaste dagarna och sen är det ju gardinerna som ska upp och jag ska fixa till det lite med vårliga dukar och så överallt, sånt gör mycket på sig faktiskt och kanske lite tulpaner på bordet *ler*.

Våren är på ingång

Jo visst känner man att våren är på ingång *ler* och jag har varit uppe och kollat vilka gardiner som jag ska sätta upp nu inför våren så det är bara till att stryka dom och sen ska dom hängas upp, jag har köpt lite nya orkideer som jag har satt i fönstret i datarummet, det piggar ju alltid upp lite och får en till att känna att snart går det åt rätt håll mot sommartid, tänk vad härligt då kan vi grilla och man kan gå i shorts och bara njuta av dom härliga sommardagarna. Annars ikväll så har vi sett på film och haft det riktigt mysigt och vi lagade till sån gratäng med ris och kassler och god sås i den och svamp och ost ovanpå så vi har mat nu i flera dagara eftersom formen vi gjorde det i är ganska stor och sen så är det ganska mäktigt också så man kan inte äta så mycket åt gången, men det är ju himla praktiskt och skönt att slippa att tänka på vad man ska ha till middag imorgon, det är bara till att värma och äta *ler*.

Snart dax att börja laga mat

Ja det börjar dra sig mot kväll och snart är det dax att börja laga den där lådan som jag berättade om innan med ris och god sås och kassler och ost ovanpå, jag gör det i en stor form så har man ju mat till flera dagar, rätt skönt att slippa tänka på vad man ska ha till mat i morgon *ler*. Annars så har det varit en lugn dag och vi har brasan igång för det är ganska rått och kallt ute även om solen har visat sig idag och det piggar ju alltid upp lite.

På teve ikväll



Ja ikväll är det Leila på Tv 4 + så glöm inte det, programmet är inspelat på sommaren så man får verkligen sommarlängtan och sen lagar hon så himla god mat och inte alls komplicerat vilket passar mig perfekt. Annars så är där halv åtta hos mig på teve 4 om man nu vill se på det också och Lie to me kommer även på fyran men det går samtidigt som Leila  så då ser jag hellre på Leila *ler*. Leila går ikväll klockan 21.00 på teve 4+ , så det ska jag se på.

En ny dag

Ja idag är det en ny dag och det är onsdag och solen skiner och man känner vårkänslorna komma. Jag har precis kokat kaffe så nu är det dags för mig och min sambo att fika. Jag får väl kolla läget när det gäller teveprogrammen ikväll och se vad som går, jag brukar ju alltid komma med lite tevetips. Nej nu är jag så kaffesugen så att nu får jag gå och hälla upp kaffet till oss, tjingeling pling!!!

Nu har min sambo kommit hem

Ja nu har min sambo kommit hem och vi ska fika, han hade handlat lite smått och gott i affären som vi behövde , så det var bra och datorn hade han fått rätt med hos våra bekanta så det var ju också bra. Nej nu är jag kaffesugen så nu ska jag brygga kaffe och sätta fram lite pålägg och smör på bordet att vi kan fika och prata lite och ha det mysigt.

Tevetipset

Ja idag så kommer halv åtta hos mig på fyran och Samantha klockan 23.40 även på fyran, annars så är där inget speciellt på teve ikväll, men är där inget bra på dom andra kanalerna så är alltid Zone Reality en bra kanal, där är alltid något intressant att titta på och sen har man ju alltid någon bra film som man kan plocka fram och titta på. Ännu har inte min sambo kommit hem, men när han kommer hem så blir det en fika, själv så har jag tagit lite musli bara i morse och youghurt, jag njuter av det fina vädret och hör på musik, gissa vem? Jo Nicklas Wahlgrens gamla 80-talsskivor hehe, jo dom är faktiskt jättebra *ler*( kom an katten det svänger ju )

solen kikar fram lite idag

Ja solen visar sig lite här idag och det är ju inte helt fel eller hur? Annars så händer det inget särskilt idag, min sambo har åkt iväg för att hjälpa en bekant med sin dator och han skulle handla lite också på vägen hem, lite basvaror som vi behöver här hemma bara. Annars så är det lugnt idag, händer inget särskilt. Det blåser som bara den idag fast vad gör väl det när solen skiner *ler*, nej nu ska jag gå och äta något.

Niclas Wahlgrens gamla 80-talsskivor Yeah!!!!

Ja jag har ju haft turen att hitta Nicklas Wahlgrens gamla skivor på Tradera och dom går för fullt här hemma, jag har en gammal skivgrammofon från 60-talet där man kan spela alla sorters skivor och singlar så jag spelar dom dag som natt och jag har mina favoritlåtar förstås som het lång sommarnatt och Tidlös, Drömmar,ängel, dansa, törst och inatt, en gång och aldrig mer, Mary Lou, värme, ensam mfl..... Jag hoppas verkligen att Nicklas gör en samling med sina gamla låtar för jag tror att där är fler som skulle uppskatta det för alla har ju inte skivspelare nu för tiden och sen så är det ju mycket bättre på cd och det är lättare att spela låtarna var man än är om man har dom på cd, så jag har tipsat Nicklas om att släppa ett sådant album och han sa att det var roligt att jag gillade hans 80-talslåtar och att han nog fick börja spela dom nu också på spelningarna hehe *ler*, ja då ska jag dit och höra på honom, helt klart och jag gillar ju även hans nya låtar men dom gamla 80-talslåtarna är riktigt bra faktiskt och det är ju inne med 80-tal nu igen så det är ju ingen dum ide att han släpper ett album med sina gamla goda låtar från 80-talet och sen kan det ju inte bli bättre timing nu heller när han har varit med i Let´s dance och är riktigt inne nu igen, så jag hoppas att han gör ett sådant album. Just nu håller han på att göra ett nytt album som släpps i sommar, så jag ser fram emot det albumet också förstås, men just nu går Nicklas gamla 80-talshits här hemma på full speed *ler*.



Jättgod kvällsmat idag

Ja idag gjorde vi kyckling i bitar som var kryddade spicy så dom var rätt starka men jättegoda och sen god sås till det och ris mmm.... vad gott det var och sen har vi precis sett på en bra actionfilm som gick på Action kanalen, annars så har det varit lugnt ikväll. Just nu sitter jag och tittar lite på Zone Reality, där är alltid något bra program att titta på och samtidigt så sitter jag och kollar läget på nätet och bloggar, som vanligt alltså *ler*. Jag ska snart gå och göra en kopp kaffe till oss för det skulle sitta fint nu efter maten.

Dagens tevetips

Ja ikväll kommer halv åtta hos mig där dom lagar mat och sen därefter kommer familjen annorlunda, undrar hur det ska gå för dom, ska bli spännande att se, sedan efter tolvslaget kommer medium och jag tycker att den serien är så himla bra, det handlar om en kvinna som drömmer om saker som har hänt eller ska hända alltså mord eller så och hon vaknar helt kallsvettig om natten. Denna kvinnan löser mord och har alltså sin begåvning som sierska eller vad man ska säga som hjälp i sitt jobb, men å andra sidan så är det ju inte så roligt att vakna kallsvettig varje natt av det hemska som man har drömt och sen är det inte det enda hon kan, utan hon kan även se spöken, dom som har blivit dödade och prata med dom om hur det hela gick till och allt, så har ni inte sett denna serien så tycker jag att ni ska börja se den.

Fikadags

Ja då ska vi fika snart och vädret är lika grått och trist som vanligt usch och fy. Annars så blir det lugnt idag ska tvätta lite och så men annars inget särskilt. Jag ska kolla vad som går på teve ikväll, mor och far hade ju med sig tevetidningen och den är faktiskt jättebra, där brukar jag kryssa för allt som är sevärt under veckan och jag brukar ju alltid tipsa er om teveprogram om där är något som jag tycker är bra, så jag ska kolla och se vad som går ikväll, så återkommer jag här då med lite tevetips *ler*, nej nu är jag kaffesugen så nu blir det kaffe och bullar gott gott....

Bara vi igen

Ja nu har min sambo kört hem hans kompis så nu är vi själva igen, skönt även om det är kul att ha vänner här så är det ändå skönt när man är själv igen. Annars så beställde vi pizza ikväll och det var gott och nu när min sambo kommer hem igen så ska vi se på film och bara mysa i lugn och ro.

Jag hoppar på träningen idag

Ja jag struntar i träningen idag eftersom jag inte känner mig så bra, har jag tränat hela denna veckan innan och hela förra veckan igen så kan jag ju ha rätt till att strunta i träningen nu i alla fall och som sagt mår man inte så bra så är det inte bra att anstränga sig så. Jag har ingen aning om där är något bra på teven ikväll men jag får väl ta och kolla läget vad där är sen, om inte annat så ser vi väl på någon bra film som vi har. Man hoppas på att solen ska visa sig snart igen för det gör mycket på sig på humöret faktiskt, mer än vad man kanske tror, inte undra på att en del måste gå på ljusterapi när det är vinter och mörkt och trist ute. Annars så kollar jag läget på Tradera, jag har mina tröjor än så länge, ja dom jag berättade om innan från 80-talet som var så fräcka, sedan kollar jag läget till mor också, där är en del toppar som är skitsnygga som går ut idag och som mor och jag tittade på när dom var här i förrgår som mor ville ha och en del har blivit överbjudna för mycket men dom som hon verkligen ville ha, dom har vi fortfarande och en del av dom går ut om en timme ungefär så jag håller koll på dom nu. Det är alltid så roligt att kolla inne på Tradera för du kan hitta jättefina saker där inne för bra pris, man kan riktigt fynda där inne och det är roligt när man kan göra det.


Mår inte så bra idag

Nej, jag mår inte bra idag, har huvuvärk och mår lite piss, men det är den veckan på G nu så det är inte så konstigt. Annars har min sambos kompis varit här över natten, han har suttit och spelat hela natten och jag och Christer gick och lade oss men hans kompis var ganska trött i morse när han hade suttit uppe hela natten och spelat, hans eget spelkonto på WOW är slut nämligen så därför tog han chansen och spelade hela natten hehe. Annars så ska   vi nog beställa kinamat eller pizza ikväll, får se vad det blir. Vädret är inget upplyftande idag precis men man får försöka pigga på sig ändå.

Så var det söndag

Ja då var det söndag och jag ska träna senare idag, blir lite sent idag igen eftersom vi ju hämtade upp en kompis till oss när vi åkte hem en killkompis till min sambo, så dom sitter och spelar WOW nu och jag sitter här vid min laptop och kollar läget både på Tradera och på lite andra sighter och bloggar förstås *ler*, så det lär nog bli rätt sent innan jag lägger mig idag. Min sambo ska köra hem sin killkompis sen inatt också för han har inget körkort, men det är inte så långt härifrån så det är lugnt, han ringde och frågade innan igår vad vi skulle göra ikväll för han ville komma hit, han hade inget att hitta på i helgen och eftersom vi skulle vara hemma ikväll så gick det ju bra.

Så har melodifestivalen varit

Ja jag får nog säga att jag tror att rätt låt vann La voix för jag tror att den kommer att gå långt i finalen. Jag tycket ju att Ugglas låt var bra för att där är sån inlevelse i den och bra text men sedan tycker jag även om Måns låt och Emilias och Agnes och EMD:s och Alcazars låt var bra så det är svårt det där, men som sagt jag tror ändå att La voix var rätt låt till att gå vidare i finalen och den blir bättre ju mer man hör den.


Har varit hos mormor

Ja nu har vi varit hos mormor och hon tyckte att det var jätteroligt att vi kom, vi började med att fika och sen pratade vi och efter några timmar så åt vi kvällsmat och på vägen hem så hämtade vi upp en kompis till oss, så min sambo och han ska sitta vid datorera ikväll och jag ska sitta med min laptop inne vid teverummet och se på melodifestivalen samtidigt ikväll. Vi har nästan precis kommit hem, så nu väntar jag på att melodifestivalen ska börja. Det har varit jätteroligt idag, det är så roligt att mormor var så pigg idag och att hon blev så glad över att vi kom och jag sa att vi snart ska komma igen på fika, det behöver ju inte dröja så länge tills vi åker dit igen. Mor och far var ju också där och dom hade hundarna med sig, valparna börjar ju bli stora nu och den ena valpen är lika stor som deras mor Mimmi, det är svårt att se skillnad på dom två nu, den andra valpen är mycket mindre än sin bror, den andra valpen är ju dubbelt så stor som han, men söta är dom *ler*. Nu ser jag fram emot att se på melodifestivalen  och jag hejar på Ugglas idag för jag tycker hennes låt var så bra, så vi får väl se hur det går ikväll.

Åka till mormor idag

Ja idag ska vi åka till mormor och fika, vi ska vara där klockan 14.00  och sen stannar man där några timmar och sen kör vi ju hem igen så att vi ser på melodifestivalen här ikväll. Mor och far ska också till mormor idag så det ska bli kul, och mormor tycker ju att det är så roligt när vi kommer. Det är härligt väder idag, solen skiner och det är ju inte så dumt idag när vi ska iväg och man blir ju alltid lite piggare också när solen visar sig.

Egentligen dax att lägga sig

Ja egentligen är det ju dax att lägga sig nu men jag har ju fått mina skivor som jag bjöd på på Tradera, gamla skivor med Nicklas Wahlgren och jag lyssnar på dom just nu på min gamla 60-tals skivspelare och dom är sååå bra, man får tillbaka 80-talskänslorna *ler* och 80-talet är ju i allra högsta grad inne igen med både musik och mode, ja i allt! Jag tror nog att jag kommer till att vara rättså pigg ändå i morgon eller hm... senare idag blir det ja för det är ju redan lördag *ler*. Vi ska ju till mormor klockan 14.00 senare idag och fika och sen ikväll så är det ju finalen i melodifestivalen så det ska bli kul att se vem det blir som vinner ikväll. Jag fick tag på 3 LP skivor från 80-talet med Nicklas Wahlgren och en singel som är sååå bra och jag har två singlar som också ska komma snart som jag ser fram emot, men jag njuter i fulla drag av dom skivorna som jag redan har, han sjunger faktiskt jättebra och dom gamla 80-talslåtarna är så bra, men jag har hört Nicklas nya låtar som han gör nu och dom är faktiskt också bra, men jag kollade för inte så länge sedan på CDON:COM men dom hade inga av Nicklas skivor inne, det är dåligt med tanke på att han är så inne just nu när han har varit med i let´s dance och allt, men han ska komma med en ny skiva till sommaren och den ser jag fram emot, nu ska jag fortsätta att njuta av dom härliga tonerna och sen är det snart dax att lägga sig *ler*.

Trevlig kväll

Ja idag har det varit en jättetrevlig dag, min mor och far kom klockan halv 3 och då fikade vi och sen så pratade mor och jag en massa och vi tittade på Tradera och min far och min sambo satt vid datorerna i datarummet och kollade på saker och mor och jag satt med min laptopp i teverummet och kollade på Tradera. I alla fall så hittade mor en del fina toppar som vi lade bud på, så får vi se om hon får dom. När det sedan blev kväll och dags för let´s dance så beställde vi kinamat så vi åt när let´s dance gick och sen så fikade vi igen och jag och mor såg på Samantha efter det, så det har varit en toppendag och i morgon ska vi köra till mormor på fika, vi ska vara där klockan 14.00 så det ska också bli roligt. Det var verkligen tur att Elisabeth åkte ut denna gången ur let´s dance för annars så hade det inte varit rättvist alls, nu håller jag på Laila och hoppas på att hon vinner, för jag tycker att hon är så duktig, det är i och för sig Magnus också världens starkaste man och även han som är skådis men jag tycker ändå att Laila ska vinna hela let´s dance, så vi får väl se hur det blir. Nej, nu är det snart dax att lägga sig så att man är pigg i morgon när vi ska åka till mormor, så natti natti på er!

Hoppar på träningen idag

Ja idag hoppar jag på träningen, för jag brukar bli så trött efteråt och jag vill ju vara pigg hela kvällen när nu mor och far kommer och jag ska inte träna i morgon heller när vi ska till mormor, och sen ska jag snart ha den där veckan igen och då är det aldrig bra att jag tränar för då sätter jag bara mer fart på hela maskineriet och då blir det inte så kul precis, så när jag väl har fått den veckan så håller jag upp tills det är slut igen, men vi får se sätter det inte gång på måndag så fortsätter jag träna då tills det har satt igång.

Så var det fredag *ler*

Ja idag är det fredag och mina föräldrar kommer hit idag så det ska bli kul, jag har nästan precis kommit upp så det är kaffe som gäller nu och mor och far kommer i eftermiddag någon gång, jag skulle tippa att dom kommer vid tretiden, så då fikar vi och sen ska vi ju beställa kinamat ikväll så det ska bli gott. Annars så är vädret inge vidare idag, det snöade igår så vädret är verkligen upp och ner och det var inte lite snö som kom heller, fast idag har allt smällt undan igen. Nej nu ska jag gå och göra kaffe tjingeling pling!

Dags att lägga sig

Ja nu har det blivit sent igen *ler*, vi har sett på film och då blir det gärna lite sent, men nu får jag gå och lägga mig om jag ska vara pigg när mina föräldrar kommer i morgon, dom kommer vid tretiden så vi ska börja med att fika och sen på kvällen ska vi beställa kinamat, men innan dess så ska vi se på film, så det ska bli kul att dom kommer hit i morgon. Mor och jag ska lägga upp mina nya jeans som jag köpte innan, så att jag kan börja använda dom. På kvällen så ska jag och mor se på let´s dance, det ska bli spännande att se hur det går, jag hejar på Laila nu när Nicklas har åkt ut, det var så synd att han åkte ut tycker jag för han var så duktig men men.... Karlarna kommer till att sitta vid datorerna och prata en massa goja *ler*. Nej nu säger jag Natti natti och sov så gott.

Kanonsnygga tröjor från 80-talet

Ja jag blev ju helt till mig när jag såg dessa underbara tröjorna som var populära på 80-talet och i helt nytt skick på Tradera, så jag har lagt bud på 3 stycken och en t-tröja som också är helt underbar från 80-talet, dessa tröjor kan inte vara användna för dom är helt som nya, jag blev ju helt till mig när jag såg dom, för jag har alltid velat ha sådana tröjor, så nu hoppas jag bara att jag får dom, jag ska visa er hur dom ser ut sen i så fall *ler*.

Nu har jag städat

Ja nu har jag städat och gjort fint tills i morgon då mina föräldrar kommer, nu ska jag bara ta det lugnt och jag börjar faktiskt bli lite sugen på en fika nu så jag undrar om jag inte ska gå och ladda kaffekokaren *ler*, det piggar ju alltid upp lite när det nu är så grått och trist som det är ute och det ser ut som att det snart kommer att regna när som helst. Dom har lovat att det ska bli upp till 15 grader plus i helgen så vi får väl hoppas på att det är sant, för det hade inte varit så dumt. Nej, nu ska jag gå och ladda kaffekokaren.

Egna halsband

Ja jag har faktiskt sett hur fina halsband man kan göra själv, så jag har köpt en bok där dom visar hur man lätt kan göra sina egna snygga halsband så det har jag tänkt ägna mig åt  nu närmare våren till, så jag ska inhandla lite snygga pärlor på Panduru och sen ska jag göra snygga härliga vårliga halsband, det är ju dessutom mycket roligare att ha halsband som man själv har designat och som ingen annan har, jag ska ta foton på dom halsbanden jag har gjort sen så ni får se hur dom blev, men som sagt jag ska inhandla lite pärlor och så och sen är det bara till att koppla på fantasin och låta den flöda och skapa fina halsband *ler*.

Nu har jag tränat

Ja nu har jag tränat och min sambo och jag har fikat, jag började träna utan att äta något, jag var inte hungrig då men efteråt var jag jättehungrig och det är ju inte så konstigt.  Nu ska jag vila en stund och sen ska jag dammsuga hela huset för det behövs nu. Annars ikväll så är det sveriges värsta bilförare och halv åtta hos mig, men annars så är där inget särskilt på teven ikväll så det är tur att vi har lite filmer att titta på.


Torsdag

Ja idag är det torsdag och vädret är inget vidare, nåja man ska inte klaga heller för det regnar ju inte och det blåser inte men solen kunde ju ha visat sig, men man ska vara nöjd ändå. Annars så ska jag inte göra något särskilt idag, jag ska träna snart förstås, ska bara äta något och sen är det dax för dagens träningspass men sen är det till att vila en liten stund och sen ska jag dammsuga, men annars så är det lugnt idag.

Natti Natti

Ja nu är det läggdags för min del, det har blivit lite sent idag också men men.... men nu känner jag att det börjar dra i tittorna hehe för er som inte vet vad det är så är det skånskt ord för ögonen *ler*, så det är dags att lägga sig nu annars så får jag sätta tändstickor i ögonen för att hålla dom öppna. Godnatt med er och sov så gott så hörs vi i morgon.

Blev kioskmat idag

Ja när min sambo kom hem så hade han köpt snitzel och mos till oss till kvällsmat och det var jättegott, annars så har det varit lugnt ikväll och jag har suttit vid datorn och kollat läget på nätet, något tevetittande har det inte blivit idag för jag tyckte inte att där var något bra så jag stängde av teven och satt vid datorn istället och spelade Guildwars. Det blev aldrig av att jag dammsugade idag så jag gör det i morgon istället.

längtar till fredag

Ja jag längtar till fredag då min mor och far kommer hit, då ska vi beställa kinamat och se på film, dom kommer någon gång på eftermiddagen och då fikar vi och ser på film sen lite senare så beställer vi kinamat och mor och jag ska se på let´s dance, sen på lördag så ska vi åka till mormor och fika och på kvällen så är det ju finalen i melodifestivalen, så det ska bli spännande att se vilken låt som går vidare. Annars ikväll så är det lugnt, min sambo har åkt på möte i föreningen som han är med i och det lär bli sent innan han kommer hem, så jag och vår katt Kurre får se på teve och jag kommer nog mest till att sitta framför datorn och skriva på min blogg här inne och kolla läget allmänt ute på internet.

Nu har jag tränat

Ja nu har jag tränat och vi har även fikat precis så det var gott nu efter träningen, man behöver ju lite ny energi när man har gjort av med den andra *ler*. Jag ska sitta och vila en stund framför datorn och sen ska jag dammsuga hela huset för det behövs nu igen, annars så är det lugnt idag. Ikväll är det halv åtta hos mig på teven och samantha repris, jag ska se det klockan 23.35 för jag missade förra avsnittet och hon är bara så härlig *ler*. Solen visar sig fortfarande och det är uppiggande, man blir på bättre humör direkt när man ser solens strålar, men det blåser som bara den, fast det gör det ju för det mesta här ute på landet, så det är inget ovanligt. Nu ska jag kolla läget lite på internet och på Tradera, kanske där är något kul vem vet? Tjingeling!

Soligt väder idag

Ja idag är det soligt ute och det piggar ju alltid upp humöret *ler*, annars så har jag precis fikat och jag gör mig redo för dagens träningspass, har ju en motionscykel här hemma och sen gör jag lite övningar som sit-ups och knipövningar och lite andra rörelser som är bra för kroppens muskler men jösses vad man får träningsvärk efteråt, men det är priset man får ta för att få fin och fast kropp. Jag får väl ta en tur med fidolina senare idag för det har blivit lite dammtussar lite här och var så det är dags att ta fram henne nu och sen har vi ju våran katt Kurre som fäller lite päls också så det blir snabbt dax att ta fram fidolina igen, nej nu är det dags att göra sig i ordning för träningen men vi hörs! Kram på er och ha en bra dag.

Sett på film

Ja då har vi sett på film och filmen var faktiskt jättebra, spännande och bra och nu har klockan blivit mycket, hon är över 12, fast jag ska sitta uppe en liten stund till och kolla läget på internet och så och kanske spela lite Guildwars, men snart är det dax att gå och lägga sig.

Kaffedags

Ja nu ska det bli gott med en kopp kaffe och vi ska se på film min sambo och jag, bara slappa och mysa i soffan annars så blir det att man sitter och spelar Guildwars och bloggar en hel del, det blir korta blogginlägg ibland och andra gånger blir det långa men det beror ju helt hållet på vad som har hänt och så. Det är så tråkigt idag för där är inget bra på teven alls, där brukar ju alltid vara något bra, idag har där bara varit halv åtta hos mig på fyran men annars så har där inte varit något på teven ikväll så det är tur att man har bra filmer att titta på i alla fall. Nej nu ska det bli gott med en kopp kaffe och att krypa upp i soffan *ler*.

Längtar till våren

Ja jag längtar verkligen till våren och jag tror faktiskt att den är på väg för det skulle bli 10 grader plus nu i dagarna och det känns nästan i luften att våren är på väg, så vi får hoppas på det, det är så tråkigt när vädret är som det är nu och det bara regnar och det är grått ute. Annars så har vi ätit kvällsmat och det blev pasta och falukorv så det var gott, annars så har jag inte gjort så värst mycket idag merrän att träna och sen blev jag så trött och hade träningsvärk så jag gick och vilade några timmar och efter det så kände jag mig mycket bättre, men visst känns träningsvärken fortfarande men det är bara bevis på att träningen verkligen har gjort susen *ler*.


Tråkigt väder idag igen

Ja idag är det samma tråkiga väder igen, men det regnar dock inte, men det känns som om våren är på väg i alla fall och det är ju alltid något *ler*. Annars så har jag precis tränat och nu ska jag ta det lugnt, annars så händer det inget särskilt idag. På fredag kommer min mor och far hit och vi ska beställa kinamat och se på film och sen på kvällen ska mor och jag se på let´s dance för det är dom andra inte intresserade av, då sitter dom vid datorerna istället. På lördag eftermiddag ska vi till min mormor på kaffe så det ska bli kul, hon tycker alltid att det är så roligt när vi kommer.

Jösses vilken träningsvärk jag har



Ja jag känner verkligen av träningsvärk nu kan jag säga, särskilt i häcken *ler*, jag gör ju bland annat knipövningar och håller i 5 sekunder som man ska och 30 stycken och det känns nu, jag kan inte sitta på stolen helt och hållet utan får sitta lite halvt om halvt för att det gör ont i häcken och jag kan inte ens sitta i vår mjuka soffa utan att det ömmar i baken, men det är priset man får ta för att ha fast häck hehe! Jag har ont på andra ställen i kroppen också av träningsvärk men just nu känns det mest i bakdelen aj aj aj...... *ler*

Nu visar sig solen lite *ler*

Ja tänka sig, nu visar sig solen också, det gör att man blir ännu piggare, vädret gör mycket på sig kan jag säga, både på hur man känner sig och ja allting och det har varit så tråkigt väder på sista tiden så det är tur att man har lite filmer och så att titta på om kvällarna, jag längtar så till våren och sommaren och när man nu ser bara en liten gnutta ljus, att solen kikar fram lite grann så gör det mycket på sig, man känner sig piggare och gladare. Ikväll blir dte pasta och falukorv till kvällsmat, har varit uppe och hämtat det ur frysen nu så jag lade den precis i lite varmt vatten så att den tinar upp fortare. Jag och min sambo fikar när han kommer hem från sina föräldrar, han skulle hjälpa sin far med något idag så han är där hos dom nu, jag pysslar och fixar här hemma, jag håller just nu på och tvättar lite och sen är man ganska så mör efter träningen kan jag säga, det känns i alla musklerna i kroppen *ler*. Ikväll kommer det halv åtta hos mig på teven och sen kommer det familjen annorlunda efter det och sen kommer ett program som handlar om fyra syskon från Polen varav bara tre av dom blev bortadopterade till Sverige den andra systern blev kvar i Polen och nu ska dom träffa sitt syskon för första gången, fy vad hemskt att få reda på senare i livet att ett av ens syskon finns kvar i Polen helt ensam och att han eller hon inte har en aning om att den har flera syskon som blev bortadopterade när dom vad små och att hon eller han blev ensam kvar, det måste kännas hemskt tycker jag, men det är ju bra att dom nu får träffas för första gången, men hela historien tycker jag är tragisk, varför adoptera bort dom andra och lämna en kvar i hemlandet, hade varit bättre att låta alla syskonen vara ihop tycker jag men men.... vi får väl se hur det går när dom nu ska träffas ikväll. Alla programmen jag har tipsat om nu går på fyran ikväll.

Har tränat för idag

Ja nu har jag tränat för idag och jag är röd i huvudet som en kräfta *ler* min sambo brukar alltis så snällt påpeka det hehe! Han tycker väl att det ser roligt ut att jag är jätteröd i ansiktet och ja det ser nog rätt roligt ut faktiskt,  man ser ut som en solmogen tomat, men det är ju inte så konstigt när man har tränat som bara den *ler*. Nu ska jag bara ta det lugnt, trött är man efter träningen och jag känner att träningsvärken är på väg och värre kommer det bli ikväll. Jag brukar bli så där bra trött efter träninge men sen efter några timmar så känns det som att någon har slagit en med en klubba i huvudet så att man är skittrött och då händer det att jag får gå och lägga mig några timmar. Det jag måste tänka på är att dricka mycket för man svettas ju mycket och sen drack jag kaffe i morse och det är ju vätskedrivande och jag måste tänka på att dricka ikväll också för man gör ju av med mycket vätska under träningen och man kräver vätska och sen dricker vi oftast kaffe på kvällen och det är ju också vätskedrivande, så man får påminna sig om att dricka mycket.

Lite bättre väder idag

Ja idag är det lite bättre väder så det piggar ju upp en lite i alla fall, vi ska snart äta frukost och sen ska jag träna, men annars så är det en lugn dag idag. Min sambo ska hem och hjälpa sin mor och far lite och jag ska pyssla lite här hemma med saker som behövs göras. Jösses vilken träningsvärk jag hade igår av rörelserna man gör efter cyklingen men det är ju bara tecken på att jag har gjort rätt och att det gör värkan *ler*, nej nu ska jag och min sambo ha kaffe och macka, sen ska här tränas *ler*.

Så var det söndag

Ja så var det söndag och vädret är fortfarande jättetråkigt, regnigt och ruskigt ute usch trist.... annars så har vi precis fikat och snart ska jag träna. Jag fick förresten alla skivorna med Niklas Wahlgren på Tradera, dom var i fint skick och man kan ju inte få tag på dom låtarna från 80-talet på något annat sätt, inte än i alla fall, hade han gjort en greatest hits eller så med dom låtarna från den tiden så hade det ju varit super, men nu har han ju inte gjort det och frågan är om han någonsin gör det, för han ska släppa ett nytt album till sommaren och där är många andra skivor han har gjort nu i nutiden som faktiskt är riktigt bra, så jag ska köpa dom sen, men som sagt 80-talsmusiken får man bara tag på på LP skivorna och singlar så därför köpte jag dom på Tradera. Jag har ju en sån skivspelare från 50-60-talet som man kan spela alla sorters skivor på både singlar och LP skivor och stenkakor och ja alla sorters skivor så det är en kanonskivspelare och sen är det en snygg möbel också. Nej, nu ska jag gå och göra mig i ordning för träningen och sen ska jag dammsuga senare idag för det behövs nu.

Melodifestivalen

Jaha då har man sett andra chansen finalen  och jag tycker att Lili och Susie skulle gått vidare men jag tycker att det var rätt att Caroline av Ugglas gick vidare och Sarah var ju också bra med sin låt visserligen moving on som den heter, men däremot tycker jag inte om den där låten alla eller om nu en del uppfattar den som ALLAH kanske, det är väl därför som den har kommit med bland låtarna eftersom alla som diggar Islam har röstat på den låten, ja inte vet jag men vinner den så kommer den ju till att vinna i finalen för dom flesta i världen är ju oturligt nog muslimer och tolkar då naturligtvis låten som en hyllning till deras gud ALLAH, nåja nu hoppas vi att den låten inte vinner och förhoppningsvis gör den inte det, för själva låten är inte bra.


Pizza!!!!

Ja ikväll blir det pizza och det ska bli gott som bara den, jag ser fram emot kvällen och att se viket bidrag som går vidare i andra chansen och jag håller på Lili och Susie, så vi får se hur det går och i andra hand håller jag på Amie Diamond för hennes låt var också bra. Annars så blir det en mysig kväll framför teven. Det blåser inte ute nu men det är fortfarande grått och trist ute, tänk om solen kunde visa sig någon dag men nädå..... man hade blivit lite piggare om den hade visat sig. Man får hoppas att våren snart är på ingång, hoppas kan man i alla fall *ler*, annars så önskar jag er alla en trevlig lördagskväll.

Har tränat

Ja nu har jag tränat för idag så nu ska jag bara ta det lugnt och jag sitter just nu vid datorn och skriver här i min blogg och kollar på Tradera och ja allmänt kollar läget på nätet, har kollat lite på let´s dance sidan där det ju finns lite klipp om vad alla har sagt och så om varandra och att Nicklas åkte ut var ju inte klokt, han är ju så duktig men han var inte ledsen för det, han har ju en ny skiva på gång och vill börja arbeta på den, en som var ledsen över att Nicklas åkte ut var ju Leila men hon kommer ju att träffa Nicklas ändå eftersom dom ju är ett par och det är ju roligt, hon sa att dom skulle fira att dom hade träffats i Let´s dance *ler*, dom passar verkligen jättebra ihop. Annars så ser jag fram emot kvällens andra chansen final, just nu sitter jag och hör på en Lili och Susies bästa och deras låtar är så bra, gamla godingar från 80-talet, det piggar verkligen upp nu när vädret är så tråkigt och trist.  Jag börjar bli sugen på en kopp kaffe och kanske en macka till det eller kanske jag ska göra lite havregrynsgröt, ja jag får se vad jag känner för *ler*.

God morgon eller middag *Ler*

Ja jag har sovit länge idag och gud vad djupt jag har sovit inatt och snarkat hade jag visst också gjort enligt min sambo och inte lite heller hehe! Nåja, idag är det lördag och vi har ätit frukost och jag sitter och bara tar det lite lugnt framför datorn innan jag ska börja dagens träning, jag kollar Tradera lite och ser hur det går för auktionerna som jag har bjudit på och än så länge så ser det bra ut. Ikväll så är det andra chansen på melodifestivalens deltagare så det ska bli spännande att se vilka av dom som blir uttagna till den stora finalen, men annars så är man inte speciellt imponerad av låtarna i år, andra år har det varit mycket bättre och jättesvårt att välja ut vilken låt som skulle gå vidare, men det har varit jättelätt i år kan jag säga eftersom låtarna över lag har varit dåliga. Nej nu ska jag gå och träna tjingeling pling!

Lördag

Ja då har det hunnit bli lördag och ikväll är det andra chansen finalen i melodifestivalen så det ska bli kul att se vilka av dom som går vidare till den stora finalen. Annars så blir det en lugn lördag och vi ska bara mysa. Just nu sitter jag och ser på en serie som verkar bra i två delar och det första är idag, det handlar om ett virus som sprids ut av några och folk börjar blöda ur näsan och sen förblöder dom helt, men vad eller vem som har gjort det här viruset det vet man inte än, men där är många skumma inblandade, men spännande är den serien heter Robert Ludlums Projekt Hades, det sista avsnittet går nästa fredag klockan 0.10, nej nu ska jag se vidare och sen väntar sängen.

Inte rätt att Nicklas åkte ur Let´s dance

Ja då har dagen let´s dance varit och Nicklas åkte ut ikväll, vilket inte var rätt, jag menar visst kul att Elisabeth fick dansa vidare men ärligt talat så var faktiskt Nicklas bättre på att dansa, så det är synd att man inte får se honom dansa nästa fredag, så nu håller jag på Laila för hon var också jätteduktig ikväll. Jag har faktiskt hittat en hel del av Nicklas gamla skivor på Tradera som är i fint skick, där finns låtar som jag tycker är så himla bra från 80-talet med honom som man inte kan få tag på någon annan stans än på LP, jag har frågat honom om han inte kan göra en greatest hits platta med sina gamla låtar men det vet man ju inte om han gör så därför tog man tillfälle till akt att köpa dom skivorna nu när jag hittade dom, jag har ju min gamla skivspelare här i rummet, den är himla bra man kan spela allt från stenkakor till alla skivor singlar mm.... det är därför som den är så bra, det går att spela alla sorters skivor på den. Något som fick mig till att skratta gott idag var Samantha som gick efter let´s dance, vilket jag glömde att tipsa om här idag, jag tänkte ärligt talat inte på att det var Samantha ikväll utan när jag väl satt här och let´s dance var slut så kom det som en glad överasking direkt efter och jag skrattade gott åt Samantha för hon är för härlig och tokig på ett bra sätt hehe! Nej, nu är det dags för en kopp kaffe igen, ska gå och ladda kaffekokaren nu


Det var kanongott

Ja maten vi hade idag blev verkligen jättegod, vi hade ju gjort potatisklyfter i ugnen och god sås till det och kycklingfileer och det var så gott, jag det brukar ju vara gott annars också men detta blev verkligen särskilt gott, riktig festmiddag, det var nog hur vi kryddat fileerna och såsen och kryddorna på potatisen som gjorde det så särskilt gott ihop, det gör ju mycket på sig hur man kryddar och kombinerar allt i maten. Annars så sitter jag och ser på let´s dance och jag tycker att Niklas och Leila och världens starkaste man var dom bästa idag och ja han skådisen var ju också duktig så det är svårt nu, det är hård konkurrans nu när det börjar gå mot sit slut i programmet.  Nu ska det bli spännande att se vilka som åker ut och vilka som blir kvar ärligt talat så tror jag att Elisabeth åker ut ikväll för om det ska vara rättvist så bör dom åka ut för dom andra är mycket duktigare. Nu ska jag gå och göra en kopp kaffe för nu är det paus  i let´s dance.

Lagar mat

Ja nu håller jag på och lagar mat det blir kycklingfile och potatisklyftor som vi själva har gjort och god sås till det, så det ska bli gott och sen längtar jag tills let´s dance, ska bli roligt att se hur det går för Nicklas ikväll, jag håller i första hand på Nicklas och i andra hand på Laila och en är det bara roligt att dom har gått och blivit ett par också, dom passar så bra ihop, dom är så söta ihop roligt *ler*.

Har tränat

Ja nu har jag tränat för idag och nu ska jag göra lite kaffe och ta en macka för det kan man behöva nu när man har tränat, man behöver fylla på energin. Annars så ska jag bara ta det lugnt nu, för det känns i varenda muskel efter dom övningarna jag har gjort förutom cyklingen, men det ska det ju göra om det ska göra nytta *ler*. Nej, nu måste jag ha kaffe, tjingeling!


Grått och trist väder

Ja det gråa och trista vädret bara fortsätter, men man får försöka pigga upp sig så gott man kan ändå, idag är det let´s dance på teven och då får vi ser hur det går för Nicklas och Jeanette och för Laila och hennes partner, jag håller på dom två paren. Annars så ska jag äta havregrynsgröt nu och sen ska jag träna, annars så är det lugnt idag.

På teven ikväll

Ja ikväll är det halv åtta hos mig på teven och sen klokan åtta så är det sveriges värsta bilförare och dom är ju inte kloka, jag fattar inte hur dom har kunnat få körkort överhuvudtaget, jag hade varit livrädd för att åka med dom. Det är ju inte konstigt att det händer så många olyckor i trafiken när man nu ser att det finns sådana här människor i trafiken som inte kan köra, man undrar ju om dom har fått körkortet bara sådär liksom...... I alla fall så är det kul att  se hur dåligt dom kör, så det är det enda där är att titta på på fyran ikväll.

Nu har jag tränat och äter havregrynsgröt

Ja nu har jag tränat och nu äter jag havregrynsgröt, jag brukar äta det både före och efter träningen men sen får det vara med gröt för resten av dagen, men det ligger länge i magen så det är bra. Nu ska jag bara slappa resten av dagen, ja jag håller på och tvättar lite, måste ta lite på tvätthögen nu när den har börjat växa *ler*. Vädret är inget vidare idag det bara blåser och regnar hela tiden, tänk om solen åtminstonde kunde visa sig men nä...., jag ska ta och kolla läget vad där är på teven ikväll, där kanske är något som piggar upp förhoppningsvis, men där brukar inte vara något särskilt bra tyvärr.

Ska snart träna

Ja snart ska jag träna, jag har precis ätit havregrynsgröt, jättebra för magen när man nu snart ska träna. Annars idag så händer det inget särskilt så, jag ska tvätta igen för där är mera tvätt som behöver tvättas. Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning för att träna, tjingeling pling!

Grattis på 7-årsdagen Ida!

Ja min bästa väninnas största tös fyller 7 år idag så hon blir stora tösen idag och  jag tycker att det var igår som jag såg henne som nyfödd så åren dom går *ler*. Jag och Christer min sambo vill önska dig en härlig födelsedag Ida, så Grattis på födelsedagen!!!!! Ha nu en riktigt härlig födelsedag och ät mycket tårta och många av mors goa och mumsiga kakor.

Vi har sett på film

Ja nu har vi sett på film och den var jättebra och vi åt korv med bröd gott gott.... nu har jag laddat kaffekokaren så det ska bli gott men en kopp kaffe på det här. Nu ska jag bara kolla läget på internet och blogga lite och kanske kolla läget på Tradera lite, där kan man fynda lite av varje faktiskt. Jag fyndade faktiskt precis örhängen clips från 80-talet, det var någon som sålde jättemånga på en gång och dom var jättesnygga och 80-talet är ju inne igen så det var bara till att passa på och dom såldes alla för 20 kronor så det var billigt, där är alltid något kul som man hittar på Tradera. I morgon fyller min bästa väninnas äldsta dotter 7 år så hon blir stora damen då *ler*, jag tycker att det var igår som jag såg henne som nyfödd, åren går så himla fort. Nej, nu ska det bli gott med en kopp kaffe.

På teven ikväll

Ja nu har jag kollat upp läget när det gäller teveprogrammen och ikväll på fyran är det halv åtta hos mig där det lagas mat och sen klockan åtta är det semestersvenskarna och där kan vad som helst hända kan jag säga *ler*, så det är roligt att se på, efter att man har sett på det så tar man fram en bra film och en fika till det, det är ju aldrig fel.


Tränat

Ja då har jag tränat och nu ska jag bara ta det lugnt och slappa för det känns i kroppen kan jag säga efter cyklingen och knipövningarna och situpsen mm.... men det ska det ju göra om det ska göra någon nytta så det är ju inget med det *ler*. Jag trodde att jag skulle kunna se Leilas program ikväll men det går ju inte eftersom vi inte har teve 4 plus osis! Jag får väl ta och kolla teveprogrammen och se vad jag ska kunna titta på ikväll då. Ikväll blir det korv med bröd, en gammal god klassiker och det är aldrig fel.

Onsdag

Ja då var det onsdag och vädret är inget vidare ute, det är regnigt och dimmigt och det blåser som bara den usch och fy, inget som är uppiggande precis. Annars så har vi ätit frukost och jag har börjat dagen med havregrynsgröt en bra början på dagen när jag snart ska träna. Annars så är det lugnt idag inget särskilt inplanerat.

Vad blev det till middag?

Jo det blev köttbullar och potatisbollar så det var jättegott, så nu sitter jag bara och kopplar av här framför laptopen och skriver inlägg här i min blogg, snart ska vi se på film och bara koppla av så jag ska snart gå och sätta på en kanna kaffe så vi kan fika till när vi ser på film. Annars så har dagen varit lugn, jag har tvättat men sen fick jag huvudvärk så jag fick gå och lägga mig några timmar, men sen när jag hade sovit bort huvudvärken så var allt lugnt igen, det är det enda som hjälper så är det att sova bort huvudvärken, i alla fall i mitt fall så är det så, men sen å andra sidan när man då vaknar igen så är man pigg och huvudvärken är borta. Nej nu ska jag gå och ladda kaffekokaren och sen ska jag krypa upp i soffan och se på film med min sambo och gosa *ler*.

Har ändrat planerna igen

Ja jag sa ju innan att jag inte skulle träna i Ystad längre men det ska jag men det är bara det att jag ska träna med mor istället och jag har ju rörelserna som jag brukar göra där som situps och knipövningar mm, så då behöver jag bara göra just det som jag inte har tillgång till hemma nämligen träningsapparaterna, så det blir bara styrketräning då och det är ju bättre att lägga tiden där istället och sen så är det bättre om man kan kombinera träningen med att mor och jag har en dag för oss själva och först börjar med att fika och sen gå och titta lite i affärer och så och sen avsluta med träningen, så så hade vi tänkt göra istället, för det har kännts rätt meningslöst att mor och far bara har kommit och hämtat mig för att vi ska träna i ystad och sen så har dom fått köra hem mig direkt igen, jag menar då är det ju bättre om man kan kombinera det med att göra annat också, så att det är värt körningen här emellan liksom, så det blir inte denna torsdagen nu och inte nästa heller för då skulle visst mor på något möte men kanske nästa torsdag att vi kan börja det hela då, så vi får se hur det blir, man vill ju ändå kunna träna och ha tillgång till träningsmaskinerna för dom har man ju inte hemma, så det kommer nog till att bli en bra lösning det här.


Nu har jag tränat



Ja nu har jag tränat och efter det åt jag havregrynsgröt igen så det var gott och det är ju nyttigt också, ligger länge i magen, fast när min sambo ska hjälpa sin far sen idag så ska han också köra och handla bullar så det ska bli gott med en kopp kaffe lite senare idag och bullar. Annars så är det en lugn dag och jag ska bara ta det lugnt nu, har lagt in i tvättmaskinen för jag behöver ju tvätta nu, har inte kollat läget vad som går på teven ikväll men jag får väl checka läget och återkomma här och tipsa om där är något bra ikväll på teven.

God morgon

Ja nu är det morgon igen och jag har precis ätit min havregrynsgröt, det ligger bra i magen, jag sitter framför datorn och tar det lugnt en stund innan jag ska börja dagens träningspass. Annars idag så ska min sambo hem till sina föräldrar och hjälpa dom lite och han ska handla också lite bröd på fiket, jag tycker att det är bättre att handla på kafeet för där har dom inga tillsättningsmedel och sen kan man ju frysa det också och när man sedan tar upp det igen så är det lika fint som när man köpte det, så man tjänar mer på att köpa bröd på kafeerna och dom bullarna vi har på vårt kafe här i Skurup är väldigt matiga så där är minsann ingen luft där i dom bullarna utan det är mycket mat i dom så man blir rejält mätt på bara en bulle.

Morgondagen



Ja i morgon ska jag börja dagen med att äta havregrynsgröt och sen ska jag träna här hemma och sen blir det till att tvätta, för jag har en rätt stor tvätthög som ligger och väntar på mig så det är bara till att tvätta hela dagen i morgon, det blir ju så, man tvättar ju inte bara några få plagg utan man får ju vänta tills det har blivit en rätt stor hög och sen tvättar man hela rasket, så brukar jag göra i alla fall och nu är det dags att ta tag i det i morgon. Min sambo ska hem till sin far och hjälpa honom med lite saker, dom börjar ju bli till åren och orkar inte lika mycket som innan så min sambo får hjälpa dom med lite saker och ting hemma och det är ju inte så konstigt. Vädret är så himla tråkigt, det bara regnar och det är dimmigt ute, jag hade hellre haft snö än att gå och titta på regn och rusk var dag man tittar ut genom fönstret, men kanske det kommer lite snö igen eller så kommer våren direkt, vi får väl se hur det blir.

Ska träna hemma istället nu

Ja nu har jag bestämt mig för att träna hemma istället för att åka till Ystad varje tisdag, för det första så ska mor och far köra hit och hämta  mig på morgonen och sen så har jag ju fått ett papper med rörelserna som jag brukar göra där inne som situps och knipövningar och några andra övningar men dom gör jag ju varje dag nu efter det att jag har cyklat, så det enda jag går där inne för i så fall är ju för att använda träningsmaskinerna och det är inte lönt tycker jag att mor och far ligger och kör och hämtar mig och lämnar mig bara för det utan då kan jag ju hellre träna mer på cykeln istället för dom maskinerna, så nu ska jag träna här hemma istället hädanefter.

På teven ikväll



Ja ikväll ska det blir intressant att se halv åtta hos mig där den tjejen som har klagat mest på dom andras matlagning ska laga middag, så det ska bli intressant att se hur  "bra" hon själv är på att laga mat. Klockan åtta är det familjen annorlunda, ja ni vet dom som har så många barn, så det ska också bli intressant att se hur dom reder ut allting med så många barn.

Har lärt mig vår laptop *ler*

Ja nu i helgen när vi hade en kompis här och han skulle använda den datorn som jag brukar sitta vid så fick vi plocka fram våran laptop och jag har ju inte använt den något så jag fick ju lära mig den och sen är det ju en fördel med att kunna den också för om jag ska hem till mor och far några dagar så kan jag ju ta med den och skriva och så och det är ju inte fel *ler*, ibland brukar jag åka hem och vara där några dagar för att hjälpa min mor och far som numera inte orkar fixa och dona hemma lika mycket som dom gjorde innan och det är ju inte så konstigt. När jag gör det så brukar min kusin komma ner hit till min sambo och hålla honom sällskap, då spelar dom spel och så. Jag har även installerat Guildwars på min laptop så att jag kan spela det också om jag skulle vilja när jag är hemma hos mor och far. Annars så har jag precis tränat idag och i morgon så ska jag träna i Ystad så då kommer mor och far och hämtar mig för far går ju också och tränar på samma ställe som jag och mor går på vattengymnastik i rummet uppåt. Jag har faktiskt börjat att äta havregrynsgröt på morgnarna nu också och det är jättegott med lite äppelmos ovanpå och sen så är det bra för det ligger ju länge i magen, men jag skiftar naturligtvis och äter fil och musli någon morgon och bröd en annan, men det är gott att skifta lite ibland och min mage mår bra av havre och korn och sånt som håller magen i form. Jag har inte kollat vad där är i teven ikväll men jag ska checka läget och informera senare här om dagens tevetips. Ikväll blir det blandad kompott till middag, vi har kvar ärtsoppa och sen vi lite pommes kvar och skinka som vi kan steka och ha till, så det blir som sagt blandat idag. Vädret är så trist och tråkigt, det hade varit bättre om det hade varit snö ute tycker jag för det lyser ju upp lite i alla fall, nu är det bara regnigt och dimmigt ute usch och fy.... och fuktigt är det så man får hålla brasa igång hela tiden.


Har tränat precis

Ja nu har jag tränat för idag först cykling och sen 30 knipövningar 30 situps och ja jag har ett schema på olika rörelser man ska göra och 30 av varje i alla fall, gud vad jag har ont i häcken efter dom där jävla knipövningarna, jag kan knappt sitta ju *ler*, nåja vill man ha fin fast gump så får man lida gump hehe! Annars så är det lugnt nu och jag ska bara slappa resten av dagen, vet faktiskt inte vad där är på teven ikväll men jag får väl kolla läget och se vad som går., men där är väl  inget som vanligt. Min väninna har nu kommit igång igen och bloggat efter det att hennes älskade hund gick bort, jag lider med henne vet hur svårt det är, man glömmer inte en sån vän i första taget.

Söndag

Ja idag är det söndag och vi ska bara ta det lugnt idag, svärmor hade gjort ärtsoppa till oss igår men igår så hade vi ju besök av  en kompis till oss så då beställde vi kinamat så idag blir det ärtasoppa istället, skönt att ha maten klar så man slipper tänka på vad man ska ha till middag. I morgon kommer det inte hända något särskilt blir en lugn dag den också men på tisdag är det dax att träna i Ystad igen och idag ska jag förresten också träna för jag hoppade ju igår när vi hade en kompis här och sen behöver man ju inte träna alla dagar i veckan, bara man gör det så ofta man kan i alla fall, så nu ska jag gå och göra mig i ordning för att köra dagens träningspass.


RSS 2.0