Hemma igen *ler*

Ja nu är jag hemma igen och min svärfar fyller år idag så mor och far är också här och vi ska snart köra över till mina svärföräldrar och fira min svärfars födelsedag. Min svärmor ska bjuda på paj matpaj med skinka och annat gott också blir det nog en grönsallad till det och det är ju inte dumt. Det är jätteskönt att vara hemma igen det är så sant som man säger borta bra men hemma bäst *ler*.

Fick värerat fina fat från Sjöbo krukmakare



Ja igår var mor och far och jag i Sjöbo och fick värderat dom av Lassarow, en välkänd antikhandlare och hon har antikhandel i New York men även i Malmö där hon är ifrån, det står om det i Ystads Allehanda idag och både jag och mor och far är med på bild *ler*, hon sa att till rätt köpare kunde man få hur mycket som helst för samlingen, men hon tyckte att Sjöbo kommun skulle köpa in den till Museet eftersom det är Elvstrand den gamle som har gjort den och det var ju på Elvstrands museum som vi var och fick sakerna värderade, så det var roligt *ler*. Idag ska vi åka till min svärfar för han fyller år idag och sen ska jag ju hem till min sambo och vår kära lille Kurre, det ska bli skönt att komma hem igen och rå om min sambo och vår kise det är som man säger borta bra men hemma bäst *ler*, ha det gott allesammans!

Ska vara här hemma tills på fredag

Ja jag håller ju på och hjälpa mor och far med lite av varje här hemma och första dagen dvs i måndags så var vi och åt pizza i Tomelilla ocv vilka goda pizzor dom har där mm.... och tunna med mycket grejs på *ler* sedan åt vi grillad kyckling igår och såg på Lotta Engberg på Liserberg igår så det var mysigt, annars så har jag hjälpt far upp med lite lådor i hans förråd och lite sånt idag men fy vad kvavt det är idag puh.... På fredag fyller min svärfar år så då ska min mor och far åka dit på fika och jag och  min sambo också förstås. Min sambo har ju min kusin hemma hos sig nu så dom spelar och pratar och har mysigt för sig själva, men sen har min sambo gjort lite saker som behövdes göras där hemma som tex göra vid våran trappa utanför huset för det behövdes verkligen och lite annat smått och gott som behövdes göras så han har haft att pyssla med själv där hemma. Nu ska jag bara ta det lugnt och se på teve och sen ska vi äta lite kvällsmat och sen tror jag nog att jag går och vilar en stund och läser en bra bok och lite senare så ska jag ringa till min sambo, för vi ringer varandra varje kväll och hör hur dagen har varit *ler*.


Hemma hos mor och far



Ja nu är jag hemma hos mor och far och hjälper mor att dammsuga och lite annat smått och gott och pågarna är hemma och spelar och pratar och så,  ja alltså min sambo och Joakim min kusin. Vi har precis fikat här hemma och sen ska jag följa med mor till Simrishamn, för hon ska få nya glas i sina glasögon, det ena glaset i hennes glasögon har gått sönder, så hon måste få nytt glas i dom. Annars så har jag blivit lite snuvig och jag vet inte riktigt om det är förkylningen som har brytit ut eller om det är gräsallergin, för min far hade klippt gräset här igår så man vet ju inte vilket det är, det lär jag väl se när jag kommer hem senare i veckan *ler*.

Följer med mor och far hem ikväll

Ja eftersom Joakim nu följer med min sambo hem och ska vara här några dagar så tänkte jag att jag kan lika bra följa med mor och far hem ikväll så att mor slipper att ligga och köra extra för det kostar ju ändå bensin att ligga och köra här emellan. Jag ska hjälpa far att samla ihop lite saker och ting som vi ska kunna sälja på lite småloppisar lite här och där, jag vet att dom har lite i Malmö och lite i Skurup och ja lite varstans för man har alldeles för mycket saker som man har samlat på sig som man inte behöver längre och då är det ju bättre att få in lite pengar för dom istället. Joakim och Christer tycker att det är roligt när dom är själva här hemma också för då pratar dom och ja dom har lite av killdagar då det bara är dom två som spelar och pratar och ja allmänt killsnack *ler* och det behöver man ju precis som vi tjejer behöver ut och shoppa ibland eller bara som jag nu åker hem till mor och far och fixar med sakerna som vi ska sälja, man håller ju inte på med det hela tiden utan sen pratar ju mor och jag om saker och ting och man umgås med far och så, jag tror att det är viktigt att man gör lite saker var för sig också, men sen ringer vi ju till varandra varje kväll och undrar hur det är och så *ler*.

Ska äta tacos hos min moster idag

Ja klockan fem är vi bjudna till min moster idag och äta tacos så det ska bli kul, man är lite mör idag eftersom man ju var på fest igår också, så vi har sovit länge idag.  Det är regnigt och lite råkallt ute idag tycker jag, usch ingen vidare sommar direkt.... Vi tar nog med oss någon bra film ikväll som vi kan titta på hemma hos min moster och sen så följer min kusin Joakim med oss hem ikväll för han vill stanna här några dagar och då tänkte jag passa på att åka hem till mor och far och hjälpa dom lite med ditten och datten *ler*.

Trevlig fest *ler*



Ja vi har precis kommit hem från min vänninna och hennes familj, vi var ju där på fest ikväll och det var jättetrevligt. Vi bjöds på en drink till att börja med och Rickard grillade under tiden, sedan åt vi där inne och vi åt goda grillspett och grön- sallad och pommes eller potatissallad till det, efter det så fick vi en jättegod tårta och sedan hade vi lite gottebord vid teven, det var en lyckad kväll och töserna var så söta och goa, Emma visade mig sin kanin Bamse som hon ju precis har fått och han var också jättesöt. Nu ska jag gå och lägga mig för i morgon ska vi till min moster och äta tacos och min mor och far kommer också dit så det ska också bli trevligt. Natti Natti allesammans!

Fredag *ler*

Ja idag är det äntligen fredag och vi ska till min bästa väninna och hennes familj idag, så det ska bli kul, jag tänkte ta både min vanliga kamera och filmkameran med mig för det är ju alltid kul att ha och titta på sen *ler*. Jag har precis gjort kaffe så nu ska det bli gott med en kopp kaffe och en bulle tjingeling pling på er!!

På lördag ska vi till min moster Silva

Ja på lördag är vi bjudna till min moster Silva och Patrik och då ska vi ha Tacos så det ska bli kul och min mor och far kommer också dit då och sen ville Joakim följa med oss hem och vara här några dagar så det går ju bra *ler*.

Snart är det fredag *ler*

Ja snart är det fredag och jag och min sambo sitter uppe vid datorerna och vi kan inte sova just nu så därför sitter vi uppe lite och sen ska vi se på film efter det, jag har nästan precis klippt min sambo med vår trimmare så att han är nyklippt och fin till senare idag då vi ska på fest hos min bästa väninna och hennes familj på österlen, det ska bli jätteroligt. Min sambo dricker inget så han kör, han är inte alls glad för sprit, inte ens öl fast det gör ju inget för då kan ju jag och min väninna dricka vin och annat om vi vill *ler*.  Jag ska ta med mig kameran så att jag kan ta lite fina foton under kvällen och ta lite på deras kära töser Ida och Emma, dom har ju blivit så stora nu, tiden går så fort.

Idag blir det en lugn dag

Ja idag är det lugnt här hemma och vi ska bara slappa, men i morgon ska vi till min bästa väninna, vi gick i samma klass och har hållit kontakten under alla åren sedan vi slutade nian, så det ska bli så roligt att komma till henne och se hur fint dom har fått det i huset sedan jag var där sist för dom håller på och renovera och göra badrum och rum till barnen och så, så det har hänt mycket i huset sedan sist jag var där, sen ska det naturligtvis bli roligt att prata med min bästa väninna, för vi träffas inte så ofta, men vi pratar på msn nästan varje dag så vi håller ju kontakten ändå, men det är ändå roligast när man väl träffas och man pratar och pratar och pratar hehe! Ja vi har dock inga problem med att prata det kan jag säga er *ler*, så jag ser fram emot morgondagen. Vi skulle visst grilla och det är ju alltid gott, men jag tror nog att vi får sitta inne för tanken var annars att vi kanske skulle kunna sitta ute, men det ska visst komma regnskurar så jag tror nog att vi får sitta inne ändå, men det gör inget *ler*. Ha det gott allesammans!

Mor och far var här idag

Ja mor och far var här idag och vi åt kinamat och hade det trevligt. Vi började med att fika när dom kom och sedan så beställde vi kinamat lite senare och vi såg på film. Förkylningen är inte värre nu än att jag nyser lite då och då och jag får snyta mig lite men annars så känner jag mig bra *ler*.

Snuvig igen men skam den som ger sig

Ja så är jag snuvig igen och jag snyter mig och man känner sig förkyld, men jag har precis tagit en naproxentablett så att förkylningen ska försvinna, det brukar hålla det nere så vi får hoppas på det, annars så får jag ta alvedon. Jag vill bara inte bli förkyld nu när vi ska till min bästa väninna på fredag, men där är någon dag till som jag har att kurera mig på som tur är.

Har kurerat mig *ler*

Ja jag har varit lite snuvig idag, men jag har kurerat mig med tabletter som tar bort infektioner och Captain Morgan en sorts rom som är jättegod och som värmer gott i halsen och i hela kroppen och sen har jag vilat också idag för det brukar ju hjälpa när man känner sig lite hängig och snuvig, så nu känner jag mig helt frisk igen och inte snuvig. I morgon skulle nog mor och far komma hit på besök så det ska bli kul, vi ska fika och prata lite bara det är ju aldrig fel, annars så har dagen varit lugn och jag har tvättat lite tvätt och så, nej nu känner jag att det är dags att gå och lägga sig så natti natti på er!

Min svärfar gillade nunnan *ler*

Ja  jag och min sambo var ju på middag igår hos mina svärföräldrar och jag hade en marknadspresent med mig och han blev jätteglad över den och han skrattade åt den så att tårarna rann hehe! Det är så kul att kunna muntra upp honom med något sånt, för jag vet att varje gång han tittar på den nu så kommer han att skratta och tänka på hur tossig jag är som gav honom den vilken svärdotter hehe! Med andra ord är jag lik min svärfar *blink*, nåja annars idag är det lugnt, vi ska inte göra något särskilt utan bara koppla av. Jag har blivit lite snuvig men jag tar tabletter och gör allt för att bli av med snuvan för på fredag är vi bjudna på grillfest hos min bästa väninna och hennes familj och det vill jag verkligen inte missa, ha det gott allesammans!


Varit på samlarmarknaden och sålt saker





Ja det var far och jag som var på samlarmarknaden i år och sålde och man fick in lite grann i alla fall, så det var inte dumt *ler*. Monica och Eskil kom ner på lördagen så vi grillade lite korv och hade trevligt. Annars så ska vi bara ta det lugnt idag förutom att vi är bjudna på middag hos min svärmor och svärfar lite senare idag, min sambo och hans mor skulle till Trelleborg och fixa lite i en lägenhet som dom har fixat till en handikappad tjej som min svärmor är godman till , så dom skulle flytta in de sista sakerna där men när dom kommer tillbaka så ska vi äta middag hemma hos dom så det blir trevlig hehe, jag har köpt en rolig marknadsgåva till min svärfar, han och jag brukar alltid skoja och då blir det fräckt och flasigt *ler* så därför ska jag visa er denna bild på marknadsgåvan som jag köpt åt honom *Ler*, ska bli kul att se reaktionen på honom idag *ler*, Pace E Bene som det står på nunnan betyder Frid vare hehe!

Idag åker jag till mor och far för att förbereda marknaden

Ja idag klockan 11.00 kommer far och hämtar mig för vi ska ju lasta ut sakerna i bussen till marknaden och Patrik kommer ikväll och hjälper oss. Vi ska börja sälja i morgon lördag för marknaden har blivit två dagar nu så vi börjar vid middagstid och kör så länge det kommer folk och sen börjar marknaden på riktigt på söndag, jag har laddat upp med mackor och kolsyrat vatten som vi ska ha där nere för det blir bara jag och far och Patrik för mor har fått halsfluss och min sambo skulle hjälpa sin mor och far där hemma med något och jag hade själv en hel del saker som jag ska sälja, man hoppas ju på att få in en liten slant på sakerna och att bli av med dom sakerna som man inte behöver längre, herregud man har ju samlat på sig hur mycket som helst genom åren *ler*. Mor skulle göra baguetter med kyckling till oss men för säkerhetsskull så gjorde jag också mackor som jag ska ta med mig till oss för jag vet hur jag blir om jag är hungrig och jag vet sedan tidigare år att det tar på en att sitta eller stå där hela dagen och ska man orka så måste man ha så att man kan fylla på energin *ler*. Nu vet ni var jag ska var i helgen, men önskar er alla en trevlig helg, min moster Monica och Eskil skulle nog komma någon av dagarna och besöka oss och det ska bli trevligt, hoppas bara att det blir hyffsat väder alltså inte för varmt och inte för kallt heller utan sådär lagom varmt och att det fläktar lite mellan varven.

Sjöbo marknad

Ja idag har vi varit på Sjöbo marknad, men tyvärr så jobbade Patrik och Silva så Monica och Eskil och töserna och jag och min sambo bestämde träff och sen gick vi på marknaden, mor och far kunde inte komma för mor har fått halsfluss och sen så har far fullt upp nu inför marknaden i helgen då det ju är samlarmarknad i Degeberga. Vi hade jätteroligt när vi gick på marknaden och jag köpte julkort och bigaråer och tre små möss som skramlar till Kurre. Min sambo köpte munkar som vanligt, han är tokig i munkar *ler*. Annars så ska jag hem till mor och far i morgon för jag ska hjälpa far på samlarmarknaden och Patrik kommer också och hjälper till, men mor kan inte följa med eftersom hon ju är dålig, min sambo skulle visst hjälpa sin far med något hemma, så han följer inte med dit. Marknaden börjar på lördag vid middagstid och sen så håller den på hela dagen på söndagen också från tidigt på söndagen till klockan fem eller sex.

Då var man hemma igen *ler*

Ja nu är jag hemma igen efter att ha hjälpt min far att packa ihop saker till samlarmarknaden på lördag och söndag, så han hämtar mig på fredag och jag sover över tills på lördag och sen åker vi ner till Degeberga där marknaden är och säljer lite på lördagen och sen är den riktiga marknadsdagen på söndag då vi också ska sälja förstås, men nu är alla saker packade och redo för att packas ut i bussen som han har hyrt över helgen.  Jag ska själv vara med och hjälpa till på marknaden och jag har lite saker som jag själv ska sälja också, men som sagt det är skönt att vara hemma igen och koppla av nu lite efter allt jobb med packningen och så inför marknaden.

Snart är det samlarmarknad

Ja i morgon ska jag åka hem till mor och far och samla ihop saker som jag ska sälja på samlarmarknaden och sen ska jag hjälpa min far att samla ihop saker också som han ska sälja där, marknaden är på söndag, så jag sover över från måndag till tisdag hos mor och far och sen åker jag hem hit igen och sen på torsdag så är det Sjöbo marknad och då ska vi dit och gå och titta och grilla korv hemma hos Patrik, han bor ju precis vid marknadsplatsen och Monica och Eskil och barnen ska också dit så då träffas vi igen *ler*. Mor hämtar mig sen på fredagen tror jag och sen sover jag över där tills på lördag då vi ska till Degeberga för det är där som samlarmarknaden är och vi brukar alltid grilla kvällen innan marknaden och sen är det på söndagen som marknaden är och då ska vi stå och sälja där. Patrik ska hjälpa till på marknaden och kanske min sambo följer med och hjälper till, jag vet ännu inte hur det blir så vi får väl se. Vi ska inte ha tältet där som vi brukar utan vi sover i bilen istället, det blir lättare så och mindre besvär. Annars så är man trött idag efter gårdagens fest, vi hade jätteroligt och det blev sent så visst känner man av det, men roligt hade vi *ler* och det är ju huvudsaken.

Det var en lyckad fest *ler*



Ja nu har gästerna kört hem och dom kom klockan 15.00 och körde hem klockan 23.00 så vi hade jätteroligt och åt gott och töserna såg på film mellan målen och de andra såg också film medans vi förberedde nästa mål. Vi började med fika och vetebröd när dom kom och sen blev det huvudrätten som var grillat och tre sorters såser och pommes och grönsallad sedan blev det jordgubbar och vanlijglass och till sist kaffe och en arackbulle. Alla var så mätta och skrattade åt mig för att jag hade gjort så mycket mat och dom sa att vi nästan bara åt hela tiden hehe!  Dom var mätta ända upp i halsen och lite till när dom åkte hem och dom hade jätteroligt det märktes på dom, så det var verkligen en lyckad fest. Gästerna var alltså min moster Monica och hennes man Eskil och mina kusiner Simone och Natalie och mor och far, här sitter dom och ser på film i väntan på huvudrätten.

Om några timmar kommer gästerna *ler*

Ja idag kommer gästerna eller rättare sagt klockan 15.00 idag och jag hade ju satt klockan på halv åtta igår och när väl klockan ringde så stängde jag bara av den i sömnen, för vi var uppe rätt sent igår, så när jag vaknade så var klockan tio och jag gick upp och duschade och fixade till mig, sminkade mig och så och fixade lite andra saker som jag skulle göra, visserligen bara bagateller men det skulle ju göras ändå. Det gjorde inget att jag sov lite längre, jag tror ju alltid att det ska ta mycket längre tid än vad det gör och sen så behövde jag sova några timmar extra för att vara pigg idag. Min sambo har varit och hämtat jordgubbarna och dom såg fina ut och glassen också och sen har jag ju dukat färdigt för fikat som vi ska börja med när dom kommer och jag har gjort sallad och två av såserna så den ena ska bara värmas sen och den andra ska snart min sambo över och göra hos svärmor för där ska vara lite ingredienser i den som hon har hemma men inte vi, så därför ska han över där och göra den nu. Jag har satt i en ny film i videokameran och har den på laddning så att jag kan filma en hel del idag, det är ju alltid kul att ha sen och titta på *ler*, digitalkameran har jag också satt på laddning så att jag kan ta lite bra foton som jag kan lägga in här sen, nej nu måste jag fortsätta men ha nu en riktigt trevlig lördag!!

Så var det lördag

Ja nu är det lördag och det är ju idag som gästerna kommer, så jag har dukat bordet och gjort det jättefint med konstgjorda näckrosor mitt på bordet och dukat till kaffe för dom kommer ju klockan 15.00 i morgon och då börjar vi med kaffe och vetebröd så jag har dukat med fina servetter *ler*. Efter det ska jag duka till middagen och då blir det ju grillat och god sallad till det och pommes, till efterrätt ska vi ha jordgubbar och god vaniljglass och sist ska vi ha kaffe och en aracksbulle. Det ska bli jättekul i morgon så jag ska gå och natta mig nu för sen ska jag upp tidigt klockan halv åtta och duscha och sminka mig och göra mig i ordning inför dagen, sen ska jag lägga på en söt duk på köksbordet. Min sambo ska fixa såserna till middagen, vi tänkte ha en stark sås och en lite mildare som passar bra till grillat och för dom som inte gillar dom såserna så ska vi göra en tredje sås och det blir bernaissås, barnen kanske inte gillar grillsåserna så därför får man ha flera olika såser. Annars så ska jag fixa dom sista detaljerna senare idag innan dom kommer och som sagt det ska verkligen bli jätteroligt i morgon. Ha nu en trevlig helg allihopa!

Det regnar för fullt nu *ler*

Ja just nu öser det ner utanför och det är härligt tycker jag, det har ju varit så kvav luft innan så det är skönt att det äntligen blir ren och härlig luft ute nu. Min kusin Joakim och hans far kommer inte ikväll för Patrik skulle visst på Rally, antagligen har det blivit snabbt bestämt och Joakim skulle följa med honom dit och se på tävlingen. Patrik skulle ju komma hit med sin dator och kolla den för han hade lite trubbel med den. Imorgon kommer våra gäster och det ska bli jättekul, vi har lagt köttet i marinad och det har legat hela natten och ska ligga tills i morgon också så att det går in riktigt i köttet. Annars så är det lugnt idag, vi har ju allting färdigt och det är bara min sambo som ska köpa jordgubbar i morgon och glass och jag ska duka fint, sen skulle mor fixa flätor till fikat som vi ska ha när dom kommer klockan 15.00.

I dag är det fredag *ler*

Ja idag är det fredag och eventuellt så skulle Patrik Joakims far komma  ikväll för han hade visst något problem med datorn som min sambo skulle försöka fixa till honom och Joakim skulle också följa med, men han ska inte stanna här för sen skulle han vara med sin kompis Kevin för han har precis kommit hem från Grekland, men han ville i alla fall följa med hit ikväll när ändå Patrik skulle hit och kanske vi beställer lite god mat och ser på en bra film, jag tror att det blir så *ler* och det är ju aldrig fel.

Kommer snart att regna

Ja det blåser för fullt ute just nu och snart kommer det till att regna ser jag och det skadar verkligen inte för det har varit så varmt dom senaste dagarna, kvav och otäck luft så den behöver visst rensas och bli frisk av både åska och regn. Annars så har jag dammsugat hela huset idag igen för på lördag kommer ju min andra moster Monica och hennes man och barn på grillfest hos oss för första gången och då vill man ju ha det extra fint och det ska bli så roligt att få visa hur jag bor och vi har inte träffats på länge så det ska bli jätteroligt att träffas och det kommer till att bli en hel del prat, visst vi har pratat i telefon men det blir inte detsamma. Jag håller på och finslipar nu och gör dom sista detaljerna i huset och min sambo har precis varit och handlat en del varor som vi ska ha på lördag. Min mor och far kommer också på lördag så vi blir några stycken.

Kvavt och otäckt väder

Ja det konstiga är att överallt på andra ställen så är det mulet och det regnar men just här där vi bor där har det inte regnat på länge och det är bara kvav luft och det är varmt som bara den, jag bara önskar att det ska börjar regna snart och det hade inte gjort något om det hade åskat lite här också för det rensar ju luften, men än så länge så har det inte varkens regnat eller åskat, men man får ju så ont i huvudet när det är så kvav luft usch och fy säger jag bara. Annars så håller man på och planerar hur jag ska duka och man plockar undan och gör fint här hemma inför helgen då vi ska ha gäster. Min andra moster Monica och hennes man Eskil och barnen kommer hit och min mor och far och vi ska grilla så det ska bli kul.

På lördag kommer min andra moster och hennes familj hit på grillning

Ja på lördag kommer min andra moster Monica och hennes man Eskil hit och deras barn för första gången, så det ska bli kul att visa dom hur vi bor och min mor och far kommer också hit, vi ska grilla fast vi börjar med kaffe när dom kommer klockan 15.00 och sen fixar man sallad och pommes och min sambo fixar grillen, så jag hoppas verkligen att det blir fint väder så att vi kan grilla men vi ska sitta inne och äta. Jag håller på och plockar undan lite och dammsugar och ja pular lite inför helgen och gör fint, jag planerar lite hur jag ska duka och så. Det är precis lika varmt idag som det har varit dom andra dagarna hoppas att det blir lite svalare mot kväll till för jag har tänkt dammsuga resten av huset då.

45 år som gifta inte illa *ler*

Ja igår var vi och grillade hos mina svärföräldrar som firade 45 år som gifta och det är inte illa *ler*. Vi åt gott och sen åt vi jordgubbar och sen blev det kaffe med aracksbulle så vi hade jättetrevligt men puh, så varmt det var. Det står på väderleksrapporten att det ska komma lite regn idag så man kan ju alltid hoppas att det stämmer så att luften kan bli lite svalare här. Annars så ska jag göra fint här och plocka undan lite tills på lördag då min andra moster kommer hit Monica och hennes man Eskil och deras två barn och mor och far kommer också så då ska vi också grilla och jag ska fixa jordgubbar till efterrätt och sen har vi ju glass i boxen som vi kan ha till, ja det ska bli roligt för dom har inte varit här innan så det ska bli kul att visa hur vi bor och så.

Denna värmen tar kål på mig

Ja nu tycker jag att det börjar bli lite för varmt, det är så kvavt varenda dag och igår så trodde man ju att det skulle bli svalare ju senare på kvällen det blev men det blev istället tvärtom och inte åskade det eller regnade det heller, för då hade det ju blivit lite svalare och lättare luft men icke sa nicke och det är precis likadant idag, jag tycker att det börjar bli lite väl varmt nu och när det är så här kvavt så är det jobbigt. Jag håller just nu på att göra kaffe så vi ska ha lite fika och franskbrödbullar nu, inte för att man kan äta så värst mycket när det är så här varmt för man känner inte för det men en bulle får man försöka få ner bara för att magen ska ha något att arbeta med för annars så mår man inte bra om man inte har ätit något alls på hela dagen. Det är först på kvällen som man kan äta något riktigt liksom när det börjar bli svalare, men igår var det nästan så att man inte ville äta då heller eftersom det bara blev varmare ju senare det blev, jag bara hoppas att det blir svalare och att det ska komma regn snart så att det rensar luften puh.... Ha det gott allesammans och glöm inte att dricka i den här värmen, äta behöver man inte tvunget men dricka är ett måste när det är så här varmt.

Ska på grillfest idag

Ja idag ska vi på grillfest hemma hos min moster och min kusin och hans far, vi ska vara där klockan sex idag och det blir gott grillat kött och pommes och god sås till och sen tar vi med arraksbollar som vi kan ha till kaffet efteråt så det ska bli kul. Det är så makalöst varmt idag puh....  I morgon ska jag trätta fönstren överallt i hela huset och städa överallt för sen nästa helg så kommer min andra moster Monica och hennes man och barn hit på grillfest och då kommer min mor och far också hit. Det är första gången som Monica och Eskil och deras barn kommer hit så det ska bli roligt att visa hur vi bor.

Hemma igen *ler*

Ja nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hos mor och far några dagar och hjälpt mor med att städa och göra i ordning där hemma eftersom hon inte själv kan det och har jätteont i ryggen. Min kusin Joakim som var här under tiden med min sambo har åkt hem nu, men vi är bjudna på grillfest hemma hos dom på fredag så det ska bli kul. Annars så har min sambo och min kusin haft några härliga dagar för sig själva här och spelat spel och pratat och ja ni vet killprat *ler* och jag har haft trevligt hemma hos min mor och far, det är ju rätt roligt att komma hem några dagar och hjälpa dom med lite av varje och sen hälsa på alla katter och hundarna och sen att vara i sitt föräldrarhem igen några dagar, en kväll så gick vi rundan som vi alltid har kallat den så mor och jag och Mimmi gick rundan och då pratade vi om ditten och datten och sen låg vi och pratade tills klockan var halv 4 på morgonen första kvällen, så vi var ganska trötta dagen efter *ler*. Jag hade med mig lite bra filmer som vi såg på om kvällarna så det var mysigt, men bäst är ändå att vara hemma igen, det är som man säger borta bra men hemma bäst *ler* och både min sambo och Kurre blev glada när jag kom hem och jag blev förstås glad över att var hemma igen och att träffa mina två älsklingar igen. Jösses vad varmt det har varit nu om dagarna, det är ju så klibbigt varmt att man inte vet var man ska bli av usch och fy säger jag bara, jag tycker att det kunde vara lite lagom varmt men icke sa Nicke, det är nästan så att man längtar till hösten så att det blir lite luftigare men ändå varmt. Nej nu ska jag gå och ta lite Youghurt för något annat orkar man inte äta när det är så här klibbigt varmt, tjingeling pling på er!

RSS 2.0