Påskafton



Ja nu har vi betämt att vi alla ska fira Påskafton hemma hos oss här och vi ska grilla, ja lite sill och ägg kan man ju alltid börja med men annars så ska vi äta pommes och grillat och en god grillsås till pommesen så det blir mor och far och svärmor och svärfar och Patrik och Joakim för Silva min moster jobbar så hon kan inte komma, men det ska bli kul att vi alla ska fira här hemma Påskafton. Annars så ska vi se på alla Rambo filmerna idag för min kusin har inte sett dom, vi blev helt paffa när han sa att han inte hade sett filmerna med Rambo och vi bara: - Nämen du måste ju ha sett Rambo det är ju en klassiker!! Så vi såg första filmen igår och Joakim tyckte att den var jättebra och sen dom andra tre filmerna är ju ännu bättre så det ska bli kul att se vad Joakim tycker om dom andra filmerna, annars så blir det bara en lugn dag idag och vi ska ha thaigryta ikväll och jag ska först se på halv åtta hos mig och sen blir det programmet om dom som ska starta ett hotell eller vad det är i Italien, Drömmen om Italien heter det och det är många par som tävlar om att få huset som dom ska göra till hotell eller bed and breakfast, därefter kommer fuskbyggarna så det måste ni bara se, det är inte klokt hur många skumma byggare det finns som bara lurar folk på pengar så det är synd om dom som har hamnat i klorna på dom, men här söker dom upp klåparna och dom blir märkta så dom kan i alla fall inte göra något mer efter det att dom blivit dömda i programmet men dom har ju förstört för så många människor innan. Martin Timell och dom andra i gänget försöker att hjälpa människorna som blivit drabbade och fixar lite i huset som har blivit galet och det är ju snällt. Vi har köpt lite godis som man alltid gör på påsken och vi ska förstås sitta och gumsa lite godis när vi ser på film senare ikväll så det ska bli gött, ha nu en riktigt trevlig Påsk!!!! Ät många ägg!!

Min kusin är här hos oss

Ja min kusin är här hos oss nu under påskveckan och det är roligt, igår när han kom så gjorde vi thaigryta och vi gjorde så mycket att vi har tills idag också och sen ikväll så ska vi se på en ny film så det ska bli mysigt. Annars så är det samma skit, har inte fått igång den sabla veckan, jag håller på att bli tokig!!! Jag känner att det är på gång men det ska ju dra ut på tiden riktigt, jag har i alla fall påskpyntat och gjort fint här hemma och våren har kommit så det känns skönt och ikväll så ska jag först se på halv åtta hos mig på fyran därefter blir det myskväll med min sambo och min kusin och vår katt Kurre.

Snart är det Påsk

Ja på lördag är det Påskafton och jag har fixat och gjort fint här hemma, har städat och dammsugat och påskpyntat lite och sen kom min kusin Joakim hit idag och han ska vara här nu några dagar när han nu har påsklov. På lördag kommer min mor och far och min moster och hennes sambo hit såvida min moster inte jobbar för då kan hon inte komma men Patrik hennes sambo kommer ju då och min kusin är ju redan här då så det ska bli kul. Just nu ser jag på Falk på fyran, det är faktiskt en svensk bra deckare, jag har även satt upp nya gardiner överallt så det är riktigt vårligt här hemma nu och det känns skönt att det går mot ljusare tider nu. Glad Påsk allihopa!!

Har fortfarande inte fått igång den där sabla röda veckan!



Nej när det ska jävlas så ska det jävlas riktigt tydligen och jag har fortfarande inte fått igång röda veckan, men i och för sig är det inget konstigt för det brukar jävlas mellan varven och sen andra gånger så är det som vanligt men men.... Jag har mått och mår så pissigt därav har jag inte skrivit här inne, jag har mest varit sängliggande då jag mår så fruktansvärt dåligt, nu hoppas jag på att jag får igång skiten idag, nåja snart är det helg och vi ska se hur det går för dom två paren som är kvar och vem av dom som vinner, jag tycker att båda är duktiga så mig kvittar det vem som vinner men det är klart att jag hejar faktiskt lite extra på Claudia som jag tycker är jätteduktig fast Mattias är ju också duktig så det är som sagt jättesvårt men det kvittar vem av dom som vinner för dom är så duktiga båda två. Nu ska jag gå och fixa en kopp kaffe och bara koppla av för som sagt jag mår inte bra, kommer inte att må bra igen förräns den där skiten har satt igång. Ha det gott allihopa.

Så har det varit helg

Ja så har helgen varit och vi har haft en kompis här hos oss och vi har ätit pizza och sett på film och haft det trevligt, idag så beställde vi kinamat som vi inte har haft på länge och det var också jättegott imorgon börjar en ny vecka och jag har en hel del saker som ska göras här ska tas ner gardiner och sättas upp nya och sen ska jag sätta upp lite vårsaker och sen blir det ju påsksakerna som ska upp, men det är ju som tur är inte så många saker man har uppe när det är påsk utan bara några enstaka påskprydnadsaker som påskankor och jag har ett litet ris inne i sovrummet där jag ska ha lite påskägg i det, det är trollhassel som jag har i en liten koppar kittel och mossa i den och sen har jag satt ner trollhasseln i den, något större ris blir det inte då vi ju har vår katt som är så nyfiken och han hade ju genast vällt ner riset om han hade kommmit åt det *ler*. Tjingeling pling på er!

Var hos mormor igår



Ja igår var vi hos mormor på fika och hon blev jätteglad över att vi kom och det var trevligt. Ikväll så är det fredagsmys som gäller här hemma och vi ska äta kycklingfiléer som min svärmor har gjort med skinka och ost inuti och sen har vi fått sås och ärtor och ja hela köret till det hela. Jag ska ha ett glas vitt gott tyskt vin till det hela och se på let´s dance ikväll, hoppas att Willy åker ut ikväll för annars så är det inte rättvist mot dom andra som är med i let´s dance. Jag önskar er en trevlig helg!!

Lagar mat


Ja just nu håller jag på och lagar mat och det blir korv och spagetti till kvällsmat, sen ska jag se på halv åtta hos mig och drömmen om Italien och sedan fuskbyggarna och alla program går efter varandra på fyran så det tycker jag att ni ska titta på. I morgon ska vi åka och besöka mormor och fika hos henne så det ska bli kul att besöka henne, ha det gott allihopa!

Fy vad jag mår pissigt usch och blä

Ja idag mår jag riktigt pissigt, röda veckan har ännu inte kommit igång och det retar jag mig på och ju mera jag tänker på det desto mera drar det ut på det usch och blä men det sätter nog igång när som helst för jag mår så pissigt, det som är uppmuntrande idag är att solen i alla fall skiner och det är ju skönt. Annars så är min sambo hemma hos sina föräldrar och tittar ut tapeter som dom ska ha i soverummet och i stora rummet för han ska hjälpa dom att tapetsera, men jag kände mig så kass att jag bara inte kände för att hänga med så därför blev jag hemma, jag har lagt i en tvätt i tvättmaskinen och tagit värktabletter för magen som värker av röda veckan skitet, nä nog om det nu, vad är där på teven ikväll då? Ja jag ska se på halv åtta hos mig som vanligt sen vet jag inte vad som kommer efter det men jag får väl ta och kolla läget i min tidning Se och Hör som jag ju prenumerar på och det är så bra med den för man får läsa allt skvaller om kändisarna och sen så är där hela veckans teveprogram, så jag brukar kryssa för det som jag ska se under veckan i den och det är ju bra. Jag har ingen aning om vad vi ska ha till kvällsmat idag och sen känner man inte speciellt för att äta när man mår pissigt som jag mår nu, men jag får laga till något enkelt, får väl upp och titta vad där finns i boxen sen, idag blev det bara en bulle till kaffet i morse sen kunde jag inte mer, det var knappt att jag kunde få ner den, men det var jag tvungen till för annars så hade jag mått ännu mera illa om jag inte hade något i magen.  Nej, nu ska jag gå och lägga mig en stund och ha värmedynan på maggen min *ler*, så blir man lite piggare tills ikväll, ha det gött allesammans!

Lördag idag

Ja idag är det äntligen lördag och idag kommer min mor och far hit och vi ska göra thaigryta och se på melodifestivalen finalen idag, men mor och far kommer halv 3 då vi ska börja med att fika och äta wienerbröd och ikväll ska mor och jag dricka lite vitt gott vin till maten inte dumt alls *ler*, så jag ser fram emot en riktigt trevlig och mysig lördag, men först ska jag sätta fyr i kaminen och sen ska jag och min sambo fika, ha nu en riktigt trevlig lördag allesammans!!

Lite dåligt med inlägg



Ja det här är inte likt mig precis, jag brukar alltid ha skrivit åtminstonde ett inlägg här varje dag men så har det inte blivit nu när man inte har kännt sig så värst bra och ibland har man tom kunnat skriva flera inlägg på en och samma dag, men nu har det varit lite dåligt med det så nu tänkte jag att nu  måste jag bara slänga in ett inlägg *ler*. Så vad händer då i helgen? Jo min mor och far kommer hit och vi ska se på finalen i melodifestivalen och jag håller på Pernillas låt för den tycker jag är jättebra och det är typisk schlager också och det tycker jag att det ska vara i melodifestivalen, jag är väl lite oldfashion där men så tycker jag i alla fall *ler*. Vi har tänkt att göra thaigrytan för den tycker mor och far så mycket om och den är ju jättegod. Annars så har jag gjort det mysigt här hemma idag, jag har gjort det lite vårligt här hemma, strykt lite nya dukar och ja piffat till det lite här och var med prydnadssaker och lite annat sånt som gör det mysigare, jag ska stryka nya gardiner sen en annan dag, men det gör verkligen på sig att man fixar och gör det lite mysigt hemma, sätter upp en ny tavla eller några lysande kvistar i en vas på barskåpet gör också susen, man känner att våren är på ingång och då känns allting mycket lättare. I morgon är det fredag och då ska jag se på let´s dance, ska bli spännande nu att se vilka som blir kvar för nu är det ju hårdare konkurrans när det bara är ett fåtal kvar, nåja ha det gott allesammans!

Ny vecka

Ja då var det ny vecka och idag är min sambo hemma hos mina svärföräldrar och tapetserar deras sovrum, jag mår skit och har inte fått igång den där veckan ni vet usch och fy säger jag bara men jag hoppas att den snart sätter igång så att man slipper det sen. Annars så längtar jag tills på lördag då mor och far kommer hit och vi ska göra thaigrytan igen *ler* för det är deras favoriträtt också, vi hade ju den nu när min kusin Joakim var här men det gör inget för den grytan är så himla go att man kan äta den när som helst, så det blir thaigryta på lördag också och då ska vi se på melodifestivalsfinalen med dom så det ska bli roligt. Jag har precis tagit en kopp te och en bulle och värktabletter för magen min, då jag har så himla ont pga den veckan dvs " lingonveckan ", nåja nu ska jag nog gå och vila och ha värmedynan på magen för det lindrar smärtan lite i alla fall, tjingeling!

Söndag idag



Ja idag är det söndag och Joakim har åkt hem nu, ikväll ska vi ha vårrullar och ris mm... ska bli gott har inte haft det på jättelänge. Annars så ser man framåt mot våren nu och det ser ut till att kunna bli vår snart för snön har smält här ute och solen har visat sig både idag och igår och det muntrar upp en *ler*. Annars så är där väl inget särskilt på teven ikväll men jag kommer nog mest att sitta vid datorn och kolla läget på facebook eller så ser vi någon bra film. Min sambo ska koppla in våran scanner så att jag kan sätta in lite foton från när man var 13-14 år det är kul att blicka tillbaka nu när man har kommit upp lite i åldern, man blir lite nostalgisk då konstigt nog *ler*, nej nu ska jag gå och titta till vårrullarna så att dom inte blir brända, tjingeling!

lördag idag *ler*



Ja idag är det lördag och det står Thaigryta på menyn, vilket vi håller på att göra just nu, den är enkel att göra och jättegod, min kusin Joakim som är 15 år och är här nu i helgen bara älskar den grytan. Annars så är det en härlig dag idag och solen skiner, så man blir lite piggare och det är ju aldrig fel, ikväll ska jag se på andra chansen uttagningen till melodifestivalen och jag håller på Pernilla Wahlgrens låt för den tycker jag är värd att gå vidare och Neos låt var i och för sig också bra så det är okej om det blir han eller Pernilla, så vi får väl se vem det blir *ler*. Annars så ska vi bara mysa och koppla av och ha en helmysig lördag och jag önskar er detsamma.

Min kusin kommer snart hit



Ja det blev snabbt bestämt att min kusin Joakim ska komma hit så snart kommer han hit och det ska bli roligt, han ska stanna här i helgen. Annars så har jag sett på let´s dance och nu är det paus och det ska snart börja igen och då ska vi få se vem som kommer till att åka ut ikväll. I morgon är det andra chansen i melodifestivalsuttagningen och jag håller på Pernilla Wahlgrens låt för den tycker jag är jättebra och den förtjänar att få gå vidare till stora finalen. Nu ska jag lyssna lite på The Baseballs album som jag har köpt idag, dom är bara sååå bra tjingeling och trevlig helg!

Nu är jag en helt ny tjej *ler*



Ja jag har varit och klippt mig idag och jag är helnöjd med resultatet *ler*. I morse så kom mor och far hit och vi fikade sedan så begav vi oss iväg för att göra lite ärenden och sen efter det så klippte jag mig och mor tog lite foton på min nya vårliga frisyr här kommer lite bilder:


En dag kvar *ler*



Ja idag är det torsdag och bara en dag kvar tills jag ska klippa mig, ska bli så skönt att bli fin i håret igen och sen är det ju helg. Jag tänkte handla lite på Netto på vägen hem lite smått och gott. Annars så mår jag lika pyton som innan, skiten har ju inte satt igång ännu, men jag hoppas att den sätter igång i morgon om inte annat så att jag slipper att få det på fredag för den dagen mår jag inte bra alls, men det får gå vilket som för klippa mig måste jag och på morgonen kommer mor och far hit så att vi kan fika och äta franskbrödbullar. Idag har jag inte gjort något särskilt, har mest mått skit så jag har vilat och suttit vid datorn lite när jag har kännt för det och sen har man gått och tagit en värktablett för magen och vilat och ja lite så har det varit idag, men solen har ju visat sig idag och det är ju aldrig fel, hoppas på att våren kommer snart. Ha det gott allihopa!

Inget vidare väder idag men snön har smält i alla fall *ler*



Ja det blåser som bara den ute men snön har i alla fall smält så kanske våren är på väg ändå *ler* hoppas det. Annars så mår jag lika dåligt idag som igår och den där veckan har inte kommit igång ännu usch och blä, men sånt är livet. Jag ska gå upp i boxen och titta vad vi skulle kunna ha till kvällsmat idag får se vad där är för något. Annars så kommer det till att bli en lugn dag idag, kan inte göra så värst mycket när jag mår så här pissigt, jag har i och för sig diskat idag  och det blir nog att jag slänger in en tvätt eller två men annars så blir jag inte människa förräns den där veckan satt igång, jag ska i alla fall klippa mig på fredag och det ska bli skönt, för just nu känner jag mig som en fårhund med håret hängandes framför ögonen så att man inte ser något *ler*. Nej nu ska jag gå och göra mig en kopp te och sätta mig i soffan och bara koppla av tjingeling pling på er!

RSS 2.0