Gjorde god stek igår



Ja igår gjorde jag god stek och klyftpotatis till det och bernaissås, steken tog lång tid och vi åt inte förräns sent igårkväll och sylten var jag ju och naturligtvis så ska maten ta lååång tid när man är så sylten som jag var, men till slut så blev steken färdig och det var värt att vänta på kan jag säga. Efter maten så såg vi lite teve och därefter blev det kaffe och äppelkaka som jag hade gjort innan på dagen och den var också jättegod men jag kan säga att man var proppmätt efter det så det var en härlig lördagskväll med god mat och dryck. Idag händer det inte speciellt mycket ska bara ta det lugnt men imorgon ska jag iväg på akupunktur igen och jag har ju det för att lindra min värk  i äggstockarna och ja hela det området, har en väldig värk som går ner i låren både på framsidan av låren och på baksidan det är endometriosen och jag har ju hört att det skulle hjälpa eller det kan hjälpa med akupunktur mot värken och jag provade det första gången förra måndagen och kan ni tänka er jag har inte haft känning av värken på hela veckan så det var verkligen över förväntan så nu i morgon ska jag få akupunktur igen.

Min nya frisyr






Ja för någon vecka sedan så var jag i Ystad och klippte mig och denna gången tänkte jag att jag skulle ta en ny frisyr som jag inte har haft innan, alltid kul att förnöja sig lite, man blir mycket piggare då tycker jag. Jag blev i alla fall väldigt nöjd med resultatet och här kommer lite bilder på min ny frisyr.


Lite snålt med inläggen



Ja det har visst blivit lite snålt med inläggen för mig här på bloggen, har haft fullt upp med annat här hemma då vi har haft en bekant till oss här som har hjälpt till att fixa i ordning garaget som har varit ganska fullt är väl det minsta man kan säga med saker som vi nu har tagit bort och kört till tippen med, ja jösses vad man kan samla på sig saker genom åren som bara ligger där och skräpar men nu är dom borta och nu är där bara ett litet rum i garaget som dom ska fixa idag. Jag har fixat fika och gjort kvällsmat varenda gång och jag får säga att jag har blivit riktigt duktig på att laga mat och det är ju roligt också, igår gjorde jag äggakaga och mor och far åt så mycket att dom höll på att spricka *ler*, dom tyckte att det var jättegott och det är ju roligt, så idag ska jag bjuda på äggakaga när vår bekant kommer. Annars så har jag gjort min egna köttfärssås och min egna wok och korvgryta, tänkte sätta in bilder på dom här så att ni kan se hur dom ser ut. Annars så har jag faktiskt inte sovit mycket inatt, det är ju fullmåne nu och har varit några nätter nu och jag kan inte sova särskilt bra när det är fullmåne, lite märkligt det där men dom säger ju att månen påverkar allting och att det även påverkar människors beteende och ja, jag märker ju att man inte kan sova, vad nu det ska vara bra för? Nåja nu får jag försöka att gå och lägga mig igen och slumra till dom sista timmarna innan man ska upp igen. Tjingeling!

RSS 2.0