Bidde ingen tur till Boan idag

nej det bidde ingen tur till Boan idag för mor hade så ont i huvudet och sen sa hon att hon kunde köpa den där struten som jag ska ha tag i när hon ska till Boan nästa gång och det går ju jättebra. Annars så väntar jag på att min sambo ska ringa och säga att han ska köra ut här och hämta mig, men jag vet inte när dom är färdiga för dom ska ju packa ihop tält och allting som dom har haft under övningarna så det tar ju lite tid såklart, blir det för sent så kan det hända att det inte blir förräns i morgon som jag åker hem, men vi får se när han ringer och hur sent det blir. Annars så har det inte hänt så värst mycket idag, vädret är inget upplyftande precis det är lite mulet och regigt ute, det ska bli härligt när man får sätta upp lite ljussstakar och stjärnor i fönstren som lyser upp och när man ska sätta lyse i trädet som vi har där hemma och överhuvud taget när alla runt omkring börjar sätta lyse i sina träd och granar och har fina ljusstakar i fönstren då är det mysigt, vi behöver lyset nu när det är så mörkt och trist ute. Jag tog faktiskt fram en modern ljusstake som mor och far har här hemma och satte i deras mitt fönster och den blev jättefin där och det piggar ju upp med lite lyse nu även om det inte är advent ännu, annars så brukar dom alltid ha den i stora rummet där ute men jag tycker att den gör sig bättre här i detta fönstret och sen så ser man ju mera av den här inne i detta rummet. Tjingeling pling på er!

Lördag idag *ler*

Ja idag är det lördag och jag håller på att göra fint och snyggt hos min mor och far, och pysslar och har mig, mor kan ju inte göra det nu när hon har så ont i ryggen så då får jag rycka in. I morgon kommer min sambo och hämtar mig för då  har han gjort färdigt sina militärövningar för denna gången och på förmiddagen så ska jag och mor åka till Bo Ohlssons igen för jag ska nämligen köpa den där röda struten som jag skrev om i förra inlägget som jag inte hade med mig pengar till då när vi var där utan det blev bara björnlampan i fiberoptik som jag köpte då, men som sagt i morgon ska jag köpa den där struten sen är denna julen räddad *ler*. Annars ikväll så ska vi ha torsk, ugnsbakad torsk i folie med potatis och hollandaissås och det är jättegott. Nu önskar jag alla en riktigt trevlig lördag!


Så var det fredag idag *ler*

Ja idag är det fredag igen och ikväll är det Idol, så det ska bli kul att se hur det går för all i gänget och sen i pausen så kommer Möller och han brukar alltid vara rolig, så där är lite att titta på idag i alla fall. Annars så har jag och mor varit på Bo Ohlssons idag och jag köpte en jättesöt Björnmamma som har sin lilla unge uppe på ryggen och det är en fiberoptiklampa som jag tänkte ha i mitt jullandskap tillsammans med konstgjorda granar och några små tomtar, jag tänkte inte ha så mycket tomtar och sånt med i årets landskap utan låta dessa söta Björnar få tala för sig själva så det kommer till att bli mysigt och fint. Jag har ändå så många andra tomtar överallt i huset annars så därför tycker jag inte att jag ska ha det i landskapet med Björnarna och som sagt jag vill ju att dom ska få synas mest så att säga, för dom är så fina. Jag brukar alltid köpa något nytt varje jul på Bo Ohlssons och år blev det denna söta och fina fiberoptiklampa med Björnarna, jag såg visserligen en strut i rött som var liten, för det finns många olika storlekar på dom, jag har en i guld redan som är en storlek större än denna som jag tyckte var söt, men mor ska gå in och köpa den till mig sen så att den storleken inte tar slut, för det var just den här lilla som var extra söt tyckte jag och jag tyckte inte att jag hade råd just nu att köpa både björnarna och struten utan mor får köpa den så redar vi det sen. Ikväll blir det korv med bröd och vi köpte Kalkoneriets korvar, dom är ganska stora och där är mycket kött i dom, så jag tänkte att vi kan dela dom i mindre bitar och ha dom i korvbröd, så det får det bli ikväll. Vi var inne och handlade på gamla Spara mitt emot Bo Ohlssons och dom håller på att bygga om och göra fint där nu och jag blev verligen imponerad av deras fina frysar som dom har längs väggarna och ja allt det andra som fruktdisken och grönsaksdisken och ännu är dom ju inte färdiga men det kommer bli kanonfint när dom väl är färdiga, så där kommer man definitivt att handla när jag är hemma hos mor och far. Nej nu ska jag gå och fixa lite käk till oss och sen blir det tevekväll för resten av kvällen. Trevlig Helg allihopa!

regnigt och tråkigt väder idag

Ja idag är det inget upplyftande väder precis, det bara regnar och blåser men det är ju typiskt höstväder så vad hade man egentligen väntat sig? Annars så verkar det som att dom har fångat mannen som har härjat runt i Malmö och skjutit skottsalvor överallt, så vi får väl höra på nyheterna ikväll om det är denna mannen som dom har fått tag på hoppas det i alla fall och som om inte det skulle vara nog så har gryningspyrromanen varit igång igen och denna gången har han brännt upp skivarps fina mölla där dom alltid har konserter och så, det var ju deras märke för bygden så det var ju synd, typiskt att polisen inte kunde hålla öga på honom under några timmar för dom hade ju honom under uppsikt och har haft nu under en tid men under dessa timmar så tappade dom fokus på honom och då han han att tända fyr på möllan, så onödigt eller hur? Jag hoppas bara att dom snart kan hitta något så att han åker in innan han sätter fyr på alla våra fina klenoder i Skåne. Jag såg på bonde söker fru igår och det är ju en enda salig röra, man skäms ju på en del personers bekostnad, som han den ena som är med i gänget med den kvinnliga bonden, han var så himla säker på att hon skulle välja honom, visst är det bra att ha självförtroende men detta var ju liksom till att ta i, han började att planera att han och hon skulle bygga hus ihop och så och man riktigt såg på henne att hon backade direkt, konstigt jag menar... .nä det är inte konstigare än att man hade backat om man hade träffat en kille för första gången och han hade sagt - Ja och så gifter vi oss i morgon! Då hade man ju lagt benen på ryggen och sprungit direkt, likadan känsla fick hon och mycket riktigt han kom inte med bland dom fyra som hon valde in för att få vara på hennes gård och det var ju tur det. Jag måste säga att hon tog faktiskt ut dom fyra som var allra bäst av dom så sen får vi se hur det går *ler*. Ha det gott allesammans!

Så var det måndag idag

Ja så var det måndag idag och det är en ny vecka igen *ler*. Vädret är inte så tokigt idag solen skiner och det blir man ju pigg och glad av, så det är hyffsat höstväder tycker jag. Det är för hemskt det som händer i Malmö nu, där är ju en vettvilling som håller och skjuter hejvilt överallt, han har skjutit i alla fall 20 gånger på olika ställen och visserligen har han inte dödat någon men han har ju skadat många och inte ens i hemmen har dom fått vara ifred, nä tack och lov för att man inte bor i Malmö för då hade man ju inte vågat gå ut nu. Dom säger att dom har DNA på gärningsmannen men dom kan ju inte vara säkra på att där inte är fler som har börjat att hänga på och som är ute och skjuter dom också för att vilseleda polisen, men vi får väl se vad som händer, men som det är just nu så är det ju inte aktuellt att åka till Malmö i alla fall, för tänk om man skulle ha oturen och komma precis mitt i vägen när den galningen skjuter, han skjuter ju både på dagen och på natten och ja när som, så jag hoppas verkligen att dom får tag på den här personen snart. Tjingeling pling på er!

Imorgon ska vi köra till mormor

Ja i morgon ska vi åka och hälsa på mormor och hon ska bjuda på pizza så det ska bli gott. Ikväll blir det kyckling till kvällsmat och sen ska jag se på Idol klockan 20.00 på fyran så det ska bli spännande att se hur det går för dom andra i Idol, annars så är där väl inget särskilt på teven ikväll. Ha nu en riktigt trevlig och myyysig fredagskväll!

Denna ska jag bara inhandla och ha på mig på julafton

Ja som ni vet så är jag väldigt förtjust i Cellbes kläder, dom har både snygga kläder och till bra hyffsade priser och jag har hittat en särskilt snygg topp som jag tänker inhandla som jag ska ha på julafton *ler*, det är ju så skönt att kunna vara snyggt klädd på julafton men ändå ledigt klädd så det här blir helt perfekt, sen har man ju några toppar som man önskar sig i julklapp, så vi får väl se om tomten kommer med någon av dom *blink*.

Idag är det soligt och fint väder *ler*

Ja kan det bli en bättre början på en helg? Soligt och fint väder har vi och ikväll så ska jag se på Idol, ska bli spännande att se hur det går ikväll för dom. Jag såg i tidningen att en av tjejerna hoppar av för att hon inte orkar med det hela just nu och hon säger att hon har tröttnat på musiken för tillfället och inte känner någon glädje när hon sjunger nu och att det var viktigast för henne att hoppa av och åka hem och finna glädjen till musiken igen. Jag förstår henne för det är ju en enorm press som man har över sig att prestera bättre och bättre för varje fredag så jag önskar att hon fortsätter med musiken senare i livet men lägger det på hyllan för tillfället och hämtar nya krafter där hemma, detta innebar istället då att Minna som åkte ut förra fredagen åter är tillbaka och det är ju roligt för henne att hon får en ny chans, så vi får väl se hur det går för henne ikväll och alla dom andra i Idol gänget. Nu har jag kaffet färdigt så nu är det fika som gäller, men jag önskar er alla en jättetrevlig och mysig fredag och en trevlig helg, kram på er!


Ondag idag och dags för bonde söker fru igen

Ja idag är det onsdag och snart kommer mor och far hit på fika och sen ska vi se på Hem till gården här för det ser mor alltid på och den är faktiskt rättså rolig, ni vet den engelska humorn är speciell och man får sig ett och annat gott skratt när man ser på den serien, fast jag följer den inte som mor gör, utan jag bara ser det med henne när jag är hemma och så. Annars så ska jag hem några dagar nu och min sambo ska på militärövningar, fast det är skönt att man kan göra saker var för sig för man behöver ju även lite tid för sig själva ibland, men efter några dagar så saknar jag min sambo och vår gulliga kise Kurre, även om vi pratar i telefon varje kväll men det är ändå inte samma sak ju *ler*, fast det som är bra med det hela är ju att man blir så himla glad när man kommer hem igen och får rå om mina älsklingar och då får man ta igen allt det som man har missat under dom dagarna man har varit ifrån varandra *blink*. Nej nu ska jag gå och fixa med kaffet för snart dyker mor och far upp i dörren, tjingeling pling på er! Glöm inte Bonde söker fru ikväll klockan åtta på fyran.

Thaimat idag mums!



Ja idag ska vi ha Thaimat till kvällsmat så det ska bli så gott så gott *ler*. Där är inget bra på teven ikväll så tråkigt och sen så regnar det ute just nu också, så det är verkligen höstväder, men vad gör det när man sitter inne i värmen och vi har kaminen på fullt ös *ler*. I morgon kommer mor och far hit och vi ska fika och sen så följer jag med dom hem för jag ska hjälpa dom där hemma lite och min sambo ska iväg på lite militärt några dagar, men mina svärföräldrar dom kommer hit varje dag och passar våran katt så det är ju jättebra. Jag pratade med mor innan idag och hon sa att den nya Cellbes katalogen hade kommit alltså den som är julkatalogen, så det ska bli spännande att titta i den i morgon, jag har bestämt mig för att jag ska beställa den röda blusen först för den kan jag ha på julafton också och ha jeans till om jag vill, det är alltid så skönt att vara ledigt klädd, snyggt men ledigt klädd på julafton. Annars  så har jag städat idag, dammsugat överallt och bytt nya sängkläder och just nu håller jag på och tvättar för fullt så det är fullt ös och snart kommer min sambo hem med Thaimaten, det ska bli så gott, nej nu får ni ha det så bra och kram på er!

Så var det söndag

Ja igår var det dansbandskampen och mina favoriter där var Pure Divine, jag tyckte att sångerskan sjöng jättebra och hon kommer dessutom från Skurup från början bara det *ler*, nä men skämt å sido så tyckte jag att hela bandet var jättebra och dom spelade bra och hon sjöng jättebra så jag tror att dom har stor chans att komma långt i tävlingen och kanske rent av vinna, annars så tyckte jag inte att där var mycket annat som imponerade. De båda programledarna var väl inte riktigt överens och han som verkligen kan dansband skulle haft Magnus Carlsson vid sin sida istället för denna okunniga trumpetarkvinna som bara stod och flinade hela tiden och inte hade en susning om vad hon pratade om när det gällde dansband, nä jag tycker att det ska vara någon som kan dansband som leder programet tillsammans med den kunniga programledaren, tex Magnus Carlsson som för övrigt satt med i juryn förra året, han vet själv hur det är att sjunga i dansband och han är proffs på det dessutom. Ikväll är det Starke Man på kanal 1 klockan 20.00 det får ni bara inte  missa, Tiffany Larsson eller han som spelar henne är ju politiker i Svinarp och där går det till lite hipp som happ som det förmodligen gör i verkligheten också för han har själv berättat att allting som är med i serien är taget från verkligheten, serien är verkligen jätterolig så man får sig många goa skratt så har ni inte sett den innan så tycker jag att ni ska börja se den, ha det gott och ha en riktigt trevlig söndag.

Ikväll är det dansbandskampen

Ja snart är det dansbandskampen och det är ikväll som det verkligen börjar, det är så spännande för i ett av banden är där en tjej som kommer från Skurup, inte för att jag känner henne men hon verkade så himla trevlig när man såg henne i förra programmet och hon sjöng jättebra så det ska bli roligt att se hur det går för henne och hennes band. Nej nu ska jag gå och fixa litta mad det blir prinskorv och päremos idag, tjingeling pling på er och ha nu en riktigt trevlig helg!

Ikväll är det fredag



Ja ikväll är det fredag och det är dags för andra kvällen med Idolerna, så vi får väl se hur det går ikväll och vem som åker ut ikväll. Det har varit väldigt fint väder och varmt för denna årstiden tycker jag och det är ju skönt, men sen blir det väl så att vintern bara kommer så poff och man blir lika tagen på sängen som vanligt av väderskiftningarna *ler*. Ha nu en riktigt trevlig helg allihopa!

Jösses säger jag bara.....

Ja alltså igår när det var premiär på bonde söker fru så höll jag på att få spader, alltså dom männen som hade sökt till den kvinnliga bonden dom var ju bara helt knäppa i huvudet, där verkade ju inte vara en enda hemma hos dom, så det är ju synd om henne att hon ska behöva bjuda hem 6 stycken av dom och sedan ha 4 hemma, där var inte en enda av dom som man skulle vilja ha under samma tak kan jag säga, usch och fy säger jag bara. Dom andra böndernas val var väl inte så tokiga, men det ska ju tydligen bli något i hästväg denna säsongen, dom ska ha sex med både en och två i stallet samtidigt enligt programledaren, så man ser ju fram emot en spännande säsong och dom har ju själva gett sig in i leken och då får man som det heter leken tåla. Annars så har vi brasan igång just nu och vi sitter och myser i höstmörket framför datorerna och lite senare ikväll ska vi nog se några avsnitt av NCIS den serien är bara sååå bra. Nu längtar man bara till julen och allt mysigt så det ser jag fram emot. Ha det nu gott allihopa och kram på er!

Så mycket snyggt

Ja jag har ju beställt Cellbes nya katalog, men ännu har den inte kommit så under tiden så kollar jag på internet och där finns faktiskt riktiga godbitar som jag har tänkt köpa, här kommer lite bilder på dom tunikorna som jag är förtjust i och jag vill gärna ha dom i mer än en färg för dom är så snygga.

Så var det söndag idag

Ja idag är det söndag och idag kommer svärmor och svärfar hem för dom har varit på Öland några dagar och vi har passat deras hundar under tiden. Jag har bara tagit det lugnt idag och imorgon kommer mor och far hit på en fika så det ska bli trevligt. Helgen har varit lugn och skön och vi har ätit thaimat och sett på NCIS den serien är bara sååå bra tycker jag. Vi får väl se vad vi ska ha till kvällsmat idag, jag har faktiskt inte tänkt på det förräns nu så det är kanske dags att gå upp i frysen och se vad där finns för något som man kan laga till idag. Ha nu en riktigt mysig söndag!

Soligt och fint idag *ler*

Ja idag när det är lördag och allt så skiner solen minsann inte illa *ler*. Vi beställde så mycket thaimat igår att vi har till idag också så det är kanon och det var ju så gott, så det är inte illa att vi har thaimat till ikväll också. Nu ska vi ha en kopp kaffe och en rostad macka i alla fall och sen får jag se vad som händer, annars så ska vi bara ta det lugnt idag och mysa och ha det skönt. Jag önskar er alla en riktigt skönt och härlig helg!

Cellbes

Ja jag har beställt Cellbes katalog för jag har alltid tyckt om deras kläder och har beställt en hel där genom åren också, Ellos och Haléns kläder har jag aldrig varit så mycket för, men cellbes har alltid haft snygga kläder till bra pris och jag ser särskilt fram emot julklatalogen som dom ger ut närmare jul där det både finns tips på julklappar som man kan ge till bra priser och julpynt och även snygga finkläder som man kan ha till jul och nyår, men det jag hittade som jag såg i katalogen via nätet är en jättemysig morgonrock eller mysrock skulle jag nog snarare vilja kalla det för i velour och den ser så himla skön ut och jag har tänkt önska mig en sån i julklapp och sedan har jag tänkt köpa en sån till min mor i julklapp, detär ju alltid skönt att ha något mysplagg att ha på sig när man går hemma och bara myser, tänkte sätta in en bild på rocken så att ni får se hur den ser ut, jag tycker att den röda är snyggast, så här ser den ut.

Fredagsmyys

Ja nu är det äntligen fredag igen och vi har ätit thaimat och det var jättegott och sen nu sitter jag och dricker kaffe och har en bit vit toblerone till kaffet mm... gott och så ser jag på Idol. Det är så många som är duktiga i år i Idol och jag tycker att Weise är en av dom som är duktigast men även han hårdrockssångaren är otroligt duktig och den tjejen som har hårdrocksröst, ja det är så svårt för alla är riktigt duktiga så ännu har man inte fått någon favorit så men vi får väl se vem det kommer till att bli. Nej nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe och se på Idol. Ha nu en riktigt trevlig helg allihopa!

vanlig höstdag



Ja idag har det väl inte hänt något särskilt precis utan det har bara varit en helt vanlig höstdag. Ikväll hade vi en klassiker till kvällsmat nämligen korv med bröd och det var jättegott, oftast så är det enklaste det godaste man kan ha ibland. Nu ska vi ha en kopp kaffe och sätta oss vid teven och bara mysa, vi har druckit kaffe innan idag också men vi är riktiga kaffedrickare här hemma och gott är det ju också. Nu ser jag fram emot helgen och det är ju bara i morgon och sen är det fredagsmys med lite tända ljus på bordet, det hör till så här på hösten tycker jag. Det är tur att så många nya teveserier har börjat nu för annars så hade det varit tråkigt, jag ska följa bonde söker fru och där lär ju bli rätt många intriger efter vad jag har sett på reklamen så det ska bli spännande att följa och sen har vi ju Idol som börjar på fredag då den verkliga tävlingen börjar. Nej nu ska vi dricka kaffe och se på NCIS, tjingeling pling på er!

köttfärsbiffar till kvällsmat idag

Ja idag blir det köttfärsbiffar till kvällsmat som min svärmor har gjort, det är inte dumt när svärmor ringer och hör om vi vill ha köttfärsbiffar till kvällsmat, bara till att komma och hämta dom *ler* och ibland är det ärtsoppa som hon har gjort eller något annat, så då tackar man och tar emot förstås. Annars är det lugnt idag, jag vet inte vad där är på teven ikväll men annars så har vi ju alltid någon bra film att titta på. Nu ska jag gå och göra en kopp kaffe till oss i alla fall tjingeling pling!

Den där veckan usch fy och blä....

Ja nu är det dags igen för den där veckan usch fy och blä säger jag bara, men men det är bara till att uthärda det inget annat att välja på. Idag är det lördag och ikväll ska vi bara mysa och kanske se på någon bra film, får väl se om där är något bra på teven annars så har vi alltid någon bra film att se och bara krypa upp i soffan och mysa. Vädret är inte så tokigt idag, solen skiner och det blåser lite grann men inte så farligt faktiskt så det är härligt höstväder idag. Jag önskar er alla en jättemysig lördag kram på er!!

jösses vilken dröm!



Ja för någon natt sedan så drömde jag att jag dansade med Patrick Swazy och att vi gjorde filmen Dirty Dancing, så med andra ord kan man väl säga att jag var Baby i filmen *ler*. Detta var inte helt fel kan jag säga *ler*, Patric var skitsnygg och att dansa med honom i drömmen var ja helt underbart  hehe, Patric Swazy har alltid varit min idol och jag kommer ihåg när vi såg Dirty Dancing i skolan i aulan när vi gick i sjuan, det var en stor grej tyckte man, men hur kan man drömma något sådant här? Ja inte för att jag hade något emot drömmen den var helt underbar men ändå?  *ler* När man vaknade på morgonen så tänkte man på drömmen och log lite för sig själv, det är nog en av dom bästa drömmarna jag någonsin har haft kan jag säga, nåja nog om det. Annars så håller jag på och tvättar för fullt här hemma, min sambo är iväg och gör lite ärenden, handlar och så inför helgen. Ikväll blir det fredagsmys med min sambo, min egen Patric Swazy *blink* *ler*, men vad vi ska ha till kvällsmat idag har jag inte tänkt på ännu, så jag får väl ta mig en titt i frysen och se vad vi kan slänga ihop för något gott till ikväll. Ikväll är det första fredagsfinalen i Idol, så nu börjar det roliga när det verkligen gäller och jag tycker att han Gail som är 37 år var jätteduktig igår, han har en sån härlig röst och det är roligt att han har kommit med för det visar att åldern spelar inte någon roll om man bara kan sjunga och har musikalitet och det är skoj tycker jag, missa inte detta ikväll på fyran klockan 20.00. Ha nu en riktigt myysig fredagskväll!!!!

RSS 2.0