Blåsigt väder idag



Ja igår var det jättefint och varmt ute men idag är det blåsigt och kallt ute brrr... annars så jobbar min sambo från klockan 10-18 ikväll och sen ska jag se på fyra bröllop och efter det kommer mamma byter bo och senare kommer inför William och Kates bröllop så där är lite att titta på ikväll i alla fall. Ikväll blir det bacon och pasta och sallad till kvällsmat, jag har precis fått ner två fullkornsmackor med keso, det är inte så gott att äta något inför den där veckan som jag snart ska ha och ovanpå det så har man ju Endometrios så det är inte heller så kul men det går, man får ta sina värktabletter och bita ihop, inte mycket annat att göra åt det. Nu hoppas jag bara att det snart ska bli varmare så att man kan sitta ute varje dag och njuta av det fina vädret. Ha det gott och kram på er!

Skönt att vara hemma igen



Ja nu är jag hemma igen och det är jätteskönt, vi har ätit en jättegod kvällsmat fylld kycklingfilé med bakad potatis och sallad jättegott *ler*. Jag har precis sett på filmen Grease som gick på fyran och sedan är det finalen i körslaget och klockan 21.00 är det Trinny och Susannah på teve 4 plus så där är lite att titta på ikväll och det är ju bra. Annars så har det varit helt underbart väder idag, nu känns det att det går åt varmare tider och det är härligt. Ha det gott och kram på er!

Ska till min moster idag



Ja idag ska vi till min moster och hennes sambo, vi är bjudna på middag, det blir visst gryta och sen så har dom precis varit på Kanarieöarna och hon har framkallat alla fotona som dom tog där så det ska bli roligt att se dom ikväll *ler*. Imorgon bär det av hemåt igen och det ska bli så skönt att komma hem till min sambo och vår katt Kurre och vi ska ha riktig myspyskväll med gott kött och gratäng och sallad, fortsatt Glad Påsk på er!

Långfredag



Ja idag är det långfredag och egentligen var det meningen att min sambo skulle vara ledig idag men så ringde dom och behövde hjälp idag så klockan 15.00 till 21.30 har min sambo jobbat idag och eftersom min mor och far skulle komma och hämta mig i morgon då min sambo också ska jobba så var det lika bra att dom hämtade mig idag eftersom min sambo inte skulle komma hem förräns sent ikväll, så så blev det mor och far hämtade mig och sen åkte vi till Tomelilla och köpte mjukglass och det var jättegott, har nog inte ätit mjuklass på ja jag vet inte hur länge sedan det är men det var längesen och då är det ju desto godare när man väl äter det igen. Annars så har vi precis sett på Talang och ätit kvällsmat, idag blev det potatisgratäng och sallad och kycklingvingar och kassler så det var gott, snart går det så att sängen kallar och imorgon ska vi åka lite tidigare till mormor så att vi är hela dagen hos henne och firar påskafton, hon ser verkligen fram emot morgondagen *ler*. Annandagpåsk ska min sambo vara ledig och det är vår dag och då ska vi bara ha det mysigt och laga till en riktigt god middag som en god bit kött och gratäng och grönsallad mumsigt värre. Ha nu en riktigt Glad Påsk!!

Skärtorsdag och inget bra på teven



Ja nog för att det är skärtorsdag och alla kärringar ska åka till blåkulla och nog verkar dom på teven ha tagit vara på det för där är inget bra på teven ikväll så dom måste verkligen ha trott på riktigt att alla ska åka till blåkulla ikväll *ler*, dålig stil att inte ha något bra på teven det är ju dock början på påsken idag. Annars så har jag satt upp små söta gamla påskägg som jag har hängt upp i gardinen i köket och min tavla med tocken har också kommit upp och lite annat sött påskpynt, har dock inte så mycket påskpynt framme men det är inte riktigt detsamma som julen då man har desto mera pynt framme, men julen är ju också längre än påsken men fint är det i alla fall *ler*. Ikväll blev det pasta och två biffar och massor med sallad gött var det och lite dressing ovanpå det men guuud va jag blev mätt *ler*. Nu är det dags för en kopp kaffe tjingeling pling och Glad Påsk!

Ja idag är det skärtorsdag i alla fall *ler*



Ja ni som har läst dom tidigare inläggen såg nog att jag var steget före innan och trodde att det var skärtorsdag för två dagar sedan men det är ju idag. Det är lite tråkigt idag min sambo har redan åkt till jobbet och här sitter jag och jag mår inte så där jättebra idag precis mår pissigt av ja ni vet vad Endometriosen piss och skit mår jag, om ni inte vet vad det är så slå upp det på nätet. Nåja man får ta värktabletter mot det inget annat att göra och sen gör det ju inte saken bättre att den där sabla veckan är på ingång bläää..... men det är dock påsk och jag ser fram emot att fira påsken med mormor och min mor och far och kanske att min kusin Joakim och hans mor och far också kommer dit då får se hur det blir, men vi ska i alla fall till mormor och fira. Jag får väl gå och försöka få ner en rostad macka även om jag inte är speciellt sugen på det men annars så mår jag ju illa om jag inte äter något så det är lika bra att trycka ner en skiva rostat bröd, tjingeling pling så länge!

var en dag för tidig *ler*


Ja igår såg jag att jag hade skrivit att det var skärtorsdag idag vilket det ju dock inte är det är ju i morgon, hehe, snacka om att var vimsig i päran *ler*, nåja idag är min sambo ledig och imorgon är det förstås skärtorsdag. Annars så är det rättså hyffsat väder idag. Jag har pyntat lite med kycklingar här och där och hängt upp gamla påskägg i gardinen i köket, dom är jättefina. Jag har fortfarande julgardinerna uppe i köket men jag tänker som i låten nu är det jul igen att julen varar än till Påska *ler* efter påsk ska jag byta till sommargardinerna *ler*. Jag har satt upp påskbilderna på kylskåpet och jag ska sätta upp den stora påsktavlan med tocken idag i köket jag ska ta foto på det sen och sätta in så att ni får se det. Ha det gott och kram på er så länge!

Imorgon är det skärtorsdag *ler*



Ja påsken närmar sig och imorgon är det skärtorsdag och min sambo är ledig och det är skönt för sen ska han nämligen jobba både påskafton och påskdagen men dock inte annandagpåsk så då ska vi ha påskmys här hemma. Jag ska fira påskafton hemma hos mormor med min mor och far och kanske att min kusin Joakim och hans mor och far kommer dit och firar med oss också vet ej ännu men jag sover över hos mor och far eftersom min sambo ska jobba påskdagen och då åker jag inte hem förräns på eftermiddagen för han jobbar till Klockan sex, kvar i sju så då behöver jag ju inte sitta här hemma själv innan på dagen. Glad Påsk allihopa!!!


Hemma igen



Ja nu är jag hemma igen, jag har ju varit hemma hos mor och far en vecka då min kusin Joakim var här hos min sambo. Min kusin Joakims föräldrar skulle åka till Kanaireöarna dom var bjudna dit på fest hos en bekant som skulle fira sin födelesedag där, min kusin var också bjuden men han var inte intresserad av det och sen hade han en hel del prov i skolan nu så han valde att stanna hemma och gå i skolan istället, men han åkte buss ut till Skurup varje dag så han har bott här hemma hos min sambo hela veckan och dom har haft jätteroligt spelat spel och pratat och någon av dagarna kom här lite killkompisar hit och dom hade killkväll och spelade dataspel och åt lite god mat som dom beställde, jag antar att det blev pizza då *ler*. Nu är det skönt att vara hemma igen. Annars så har jag börjat att leta upp mina nästkusiner på min morfars sida han hade sju syskon och två av dom hade 10 barn var så bara där är där jättemånga både kusiner till min mor och nästkusiner till mig, men det är jätteroligt och jag har hittat alla tio från båda morfars syskon. Där är några som jag ännu inte har hittat och även från morfars ena bror Erik och Folke som jag inte har hittat några från men dom är lättare att hitta, bara att leta fram alla dom nästkusinerna från dom två syskonen som fick 10 barn vardera har varit ett jättejobb, men som sagt det är jätteroligt att ha fått kontakt med så många. Jag ska göra ett släktträd har jag tänkt och drömmen  är sedan att en gång kunna samla alla och sätta upp ett jättetält och ha en riktigt grillfest och kunna prata med alla kusiner till mor och mina nästkusiner så det är roligt och dom tycker att det är roligt för dom har liksom jag gått och tänkt på att dom har en massa nästkusiner men inte orkat ta tag i det stora arbetet att leta fram alla. Nej nu är det dags att natta sig, natti natti på er!


Hittat fler av mina nästkusiner kul!



Ja nu har jag hittat fler av mina nästkusiner på min morfars sida och det är jätteroligt, men där är många kvar att hitta men det är roligt att ha hittat dessa och det verkade som att dom också tycker att det är roligt för dom har ju inte heller haft någon kontakt med någon av deras nästkusiner, jag ska försöka få mina två kusiner Martin och David att gå med i Facebook så att dom också kan få kontakt med nästkusinerna och jag har ju haft kontakt förr med min morfars systers barnbarn Carola och Ullis men jag hittar dom inte nu på facebook, men annars så kan jag ju höra med deras mor och far för dom bor ju i Degeberga så det tar man lätt reda på, det är ju i stort sett bara dom som jag har kännt till av mina nästkusiner på morfars sida inga andra, men nu har jag hittat fler, men när jag väl har fått kontakt med Carola och Ulrika igen så ska jag tipsa dom om att också få kontakt med sina nästkusiner, tyvärr gick deras mormor bort nyligen och det var alltså min morfars syster så nu är där inga kvar av syskonen, men vi är ju kvar hehe och vi är många *ler* Paulsingarna. Nej nu går det snart så att mor och far kommer och sen ska jag åka hem till österlen några dagar men jag kommer ju att ploppa in på datorn där hemma lite då och då, ha nu en riktigt trevlig helg allihopa och glöm nu inte rösta på team jacob på lördag där min nästkusin Linda är med heja Sjöbo!!!!

Mor och far kommer idag



Ja idag kommer mor och far hit någon gång på eftermiddagen, dom ska ju hämta min kusin Joakim för han ska ju vara här några dagar hos min sambo och dom ska spela dataspel och prata en massa och jag ska åka hem till mor och far några dagar så det ska bli roligt. En av dagarna ska vi åka och hälsa på mormor så det ska bli roligt, har inte träffat henne på ett tag nu så det är på tiden. Annars ikväll kommer Talang, ska bli spännande att se vad där kommer för filurer idag och imorgon är det körslaget igen och jag hejar naturligtvis på team Jacob där min nästkusin Linda Thomson är med, hennes mor är kusin med min mor och hennes morfar var min morfars bror, dom bröderna stod varandra närmast och dom var alltid ute och dansade när dom var unga och bra på att dansa var dom också har mormor berättat *ler*. Det gick visst lite vilt till ibland, om där var någon som ställde till med en scen så var morfar och Ove där och kavlade upp armarna, bröderna Paulsson höll alltid ihop. Det hände att Ove ringde hem till min mor och far och då svarade jag oftast när jag var liten i hopp om att det skulle vara morfar, då sa Ove - Hör du vem det är? -Ja morfar sa jag, då skrattade Ove och sa: - nä det är det inte - Ah, då är det Ove sa jag *ler*, morfar och Ove hade så lika röster så det var svårt att höra vem det var av dom när man svarade. Nu lever ingen av syskonen men dom var sju syskon och två av syskonen hade 10 barn och dom andra hade också barn men inte lika många, så där är ju en hel del nästkusiner kan jag säga som jag inte har en aning om vilka dom är, men något som är roligt är att jag har fått kontakt med en av mina nästkusiner nämligen Oves barnbarn Linda så det är roligt, vi har aldrig träffats även om vi är nära släkt, men det blir väl oftast så när det är så stor släkt. Ove och hans fru Brita var ofta hemma hos mormor och morfar så jag har träffat dom många gånger och även Oves och Britas barn men då var jag ju så liten. Det hade varit roligt om man hade samlat alla kusinerna till min mor och alla nästkusinerna jösses vad många vi hade blivit, men det hade varit kul att se vilka dom var *ler*. Nej nu ska jag gå och göra en kopp kaffe tjingeling pling på er! Heja på team jacob i morgon nu allihopa för det ska jag göra.

Tack så jättemycket vännen min!!!



Ja idag fick jag ett litet sött paket från min allra bästa väninna och jag blev jätteglad utanpå paketet fanns det klistermärken på Nalle puh och hans vänner och inuti fanns det ett jättfint paket inlaget i celofanpapper med rosa band och det fanns två blomstercheckar och ett choklad inuti med den söta björnen vet inte vad han heter nu men jag älskar den björnen och ett sött litet kort där det stod tänker på dig. Det värmer jättemycket när man får ett sånt paket från en nära vän, Tack så jättemycket Karina, du är och förblir min allra bästa vän. Vi har gått i skolan ihop i alla nio åren från förskolan och upp och vi har hållit kontakten även efteråt, vi ses inte så ofta men när vi väl träffas så är det som att vi inte har varit ifrån varandra alls och vi håller kontakten via facebook och skriver på msn ibland också, det är guld värt att ha en sådan vän, bättre en jättebra vän en många som man inte vet var man har, tack än en gång Karina det här värmde jättemycket och kram på dig!

Lilllördag idag



Japp idag är det lilllördag alltså onsdag och ikväll ska vi ha pasta och fläsk till kvällsmat och sallad förstås. Idag har jag ont i både magen och ryggen blää men jag har tagit värktabletter, det tar inte bort smärtan helt men det lindrar ju lite i alla fall så det får man vara glad för. På fredag eventuellt så kommer mor och far hit med min kusin Joakim och jag åker hem några dagar till mor och far när min kusin ska vara här några dagar. Pågarna ska ha killkväll och dom ska bjuda hit två pågar till som jag också känner och dom ska ha spelkväll när dom sitter och spelar spel på datorerna och kanske beställer lite god mat och ser på film och så, det är viktigt att man har lite sådana dagar då man gör lite saker som man själv vill och jag åker ju hem till mor och far och då ska vi ut och handla lite och vi ska besöka mormor två dagar i veckan för jag har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli kul att träffa henne och sen är det ju roligt att komma hem till mor och far och mina hemtrakter då jag inte har varit där på länge nu, det är ju mest dom som har varit här hemma hos oss, har ju varit mycket jobb för min sambo så när helgen har kommit så har han varit helt slutkörd i batteriet och det förstår jag ju. Idag är min sambo ledig men han är över hos min svärfar och dom byter däck till sommardäck, men han kommer snart hem och då ska vi ha en fika och sen är det bara vi två som ska mysa hela dagen skönt. Kram på er!


På fredag eller lördag kommer min kusin hit



Ja min kusin kommer hit vecka 15 så eventuellt på fredag eller lördag så kommer han hit, eventuellt så kommer mor och far att hämta honom och köra honom hit för jag ska hem några dagar nu när Joakim kommer hit, jag har inte varit hemma hos mor och far på länge och  när jag ändå är där hemma så ska jag besöka mormor som jag inte har träffat sedan innan jul och hon börjar att bli kryckig och man har haft dåligt samvete för att man inte har varit hos henne på så lång tid, men jag har ingen bil själv och min sambo har haft fullt upp med jobb och sen när det har varit helg så är han ju jättetrött och det har jag full förståelse för. Jag och min sambo får besöka henne sen men huvudsaken att hon får träffa mig nu i alla fall när jag är hemma hos mor och far, vi tänkte eventuellt ta med lite mat och äta kvällsmat med henne en dag. Jag passar på att åka hem till mor och far några dagar nu när min kusin ska komma hit för så blir det inte så tråkigt för min sambo, jag menar att vara hemma ensam, okej han har ju katten men ändå det är inte riktigt detsamma som när jag är hemma, men  jag kommer ju att ringa varje kväll och höra hur det är och så som jag alltid brukar göra. Eventuellt så hämtar mor och far mig antingen på fredag eller lördag och då hämtar dom min kusin också och lämnar honom här och sen åker jag ju med mor och far hem, det kan ju vara skönt för min sambo och min kusin att vara ensamma här några dagara också, dom sitter och pratar och spelar spel på datorn så det blir ju roligt för dom att ha lite egentid ihop. Idag kommer min sambo att jobba till 18.00, det blir nog korv idag också tror jag eftersom vi har det uppe, fast vi får se vi tog upp fläsk igår också så antingen det eller korv och sen ska jag ju göra sallad att ha till förstås, kanin som jag är hehe! Till det så blir det nog att vi har antingen pasta eller bakad potatis, jag tror nog att jag tar bakad potatis med lite räksallad i den för det är jättegott och fläsk eller korv till det mumsigt värre, hm, fast då är det nog inte så gott med sallad till det där, jag hoppar nog på salladen idag då tror jag eftersom kombinationen inte blir så bra med både sallad och bakad potatis ihop *ler*. Har inte kollat vad det är på teve ikväll men ska göra det sen, kanske kan tipsa om något bra program, ha det gott så länge nu ska jag försöka få i mig något att äta. Tjingeling pling!


I teveburken ikväll



Ja ikväll är där faktiskt lite att titta på, det börjar med halv åtta hos mig där dom lagar mat och sen efter det klockan 20.00 kommer Mamma byter bo och sen får ni skifta kanal till teve 4 plus där Trinny och Susanna går och det är dom två stylisterna som gör om människor i sverige så att dom får en helt ny klädstil och ja hår och allt och blir som nya människor, ni måste titta på det för dom gör helt fantastiska jobb. Kram på er!

Ps för er som inte ser vad det står i pratbubblan där uppe vid tanten så står det - Any woman can have the body of a 21-year-old as long as she buys him a few drinks first.

Ny vecka



Så var det måndag igen och det är ny vecka, solen skiner idag och det är riktigt fint vårväder idag härligt *ler*. Min sambo skulle inte börja jobba förräns klockan 12 idag egentligen men så var där folk som var sjuka så dom ringde och hörde om han kunde jobba några timmar extra och det kunde han ju så han gav sig av två timmar innan han skulle börjat och sen jobbar han till klockan 18.00 ikväll. Jag vet inte riktigt vad vi ska ha till kvällsmat idag men jag tror att det blir korv med bröd ikväll faktiskt. Nej nu får jag nog gå och försöka få något i magen även om  jag inte är speciellt hungrig men det är heller inte bra att helt hoppa över frukost och att inte äta förräns min sambo kommer hem vilket det har blivit flera gånger i veckorna innan, inte så bra precis, men känner man inte för att äta så gör man inte, har ingen särskilt bra aptit när man mår piss och har ont i magen och i korsryggen, men jag måste skärpa mig lite när det gäller det, så nu ska jag försöka få ner något i magen, blir nog lite potatisgratäng som är kvar sedan igår och blomkålen som är över tror jag, tjingeling pling på er!

Söndag idag



Ja idag är det söndag och ikväll kommer andra avsnittet av från hm till Båstad, jag kommer inte ihåg var det andra var men shit the same det kommer klockan åtta på kanal 4. Jag missade ju första avsnittet men det går ju att se på Teve 4:as sida så jag såg det där inne och programmet var riktigt roligt så jag rekommenderar er som inte har sett första avsnittet att se det där inne så att ni kan följa med ikväll när det andra avsnittet kommer, det är lika tokigt som solsidan hehe! Annars så är jag lättad över att det inte var någon propp i foten men jag har känning av foten ändå men det kan ju som sagt vara så att jag känner av den skadan nu igen från då när jag blev trampad på foten för några år sedan då en dam satte en klack av misstag när jag var och dansade på min fot och jag hade ju jätteont där sedan jättelänge och foten blev svullen och jag var på olika röntgen men dom hittade inga frakturskador men sedan hade det klibbat igen i foten så att det bildades en propp där då, men som tur var var där ingen propp nu, men dom sa redan då att man kunde känna av skadan i foten senare vilket kan vara nu eftersom den ju är svullen nu mer än någonsin och jag får ju ta storlek 40 i skor på den foten och 38 i den andra, men dom ska ta reda på vad det är i foten som har blivit skadat, det är förmodligen blodkärl och så som har blivit skadade ju eller vad vet jag där är kanske en spricka trots allt som dom inte kan se på röntgen, jag ska i alla fall se om man kan få stöd till att få bidrag att köpa skor för man får ju köpa två par skor för att få ett helt par till mig själv när jag ska ha skor och det blir ju lite dyrt i längden så att säga och jag har hört att när det skiljer så mycket på fötterna i storlek så ska man kunna få hjälp till det och det är ju pga skadan jag fick då som den har blivit så, så jag ska till läkaren igen och sen så får vi se vad som händer, det var ju först och främst nu att se till så att det inte var propp i alla fall och det var det som tur var inte skönt. Söndagen kommer att bli lugn och till kvällsmat blir det gratängen som är kvar sedan igår och sedan ska jag upp och se vad vi har för kött i frysen som vi kan ha till och jag ska ha sallad till förstås götti gött gött. Kram på er och ha nu en riktigt trevlig söndag.

Ingen propp i foten skönt



Ja jag var ju i Ystad på röntgen idag och som tur var så var där ingen propp i foten så det var ju skönt. Dagen började med att mor kom hit och vi drack kaffe och sen för att vår katt inte ska kunna smita ut när vi åker så brukar jag alltid stänga in honom i sovrummet, men nu låg även min sambo där inne med katten vilket jag hade glömt bort och jag låste in både min sambo och katten och sen åkte vi. Väl framme vid Ystads lassarett så ringde mobilen och det var min sambo som undrade var vi var, Ja vi är utanför Ystads sjukhus. Då sa han att ja här ligger jag och katten i sovrummet och du har låst oss inne i sovrummet, jag trodde knappt att det var sant att jag hade låst inne min sambo och katten i sovrummet och jag började asgarva, min sambo bara - Det är inte roligt, vi kan ju inte göra något, sen skrattade jag igen och sedan lade han på när han hörde att mor och jag skrattade för vi skrattade hela vägen in i sjukhuset och där var några farbröder som såg hur vi skrattade och dom skrattade dom också, dom visste ju inte vad vi skrattade åt men vi spred i alla fall glädje till dom också. Senare när jag hade varit på röntgen så ringde jag hem för att höra om min sambo fortfarande var inlåst eller om han hade kunnat lösa det på någo sätt så hade han kommit ut ur sovrummet, han hade ringt hem till sina päron och sagt att dörren hade gått i baklås och då kom dom ut och låste upp dörren. Under hela dagen så skrattade jag och mor rätt som det var och vi fick riktigt hålla oss så att vi inte skulle skratta vid något olämpligt tillfälle för om man kom och tänka på vad jag hade gjort innan vi åkte iväg nämligen att låsa in min sambo och katten så gav man ju upp ett asgarv och det passar sig ju liksom inte var som helst för då börjar dom ju undra vad man skrattar åt. Nåja jag kommer aldrig att glömma detta det kan jag säga och inte min sambo heller för den delen hehe!, det är en sån där typisk Johanna grej som jag gjorde att låsa dörren och inte tänka på att min sambo var där inne hehe! Jag och min sambo har haft en jättetrevlig kväll med god mat, jag köpte gott kött idag och gratäng och sedan gjorde jag sallad så vi har ätit gött och nu ska jag snart göra en kopp kaffe till oss så det ska bli gott, ja jag säger då det vilken dag, men vi fick många skratt i alla fall haha!

Tevetipset!



Ikväll är det Talang på kanal 4 klockan 20.00, ska bli spännande att se vad det kommer för några typer som ska visa upp sig, annars så händer det inte så värst mycket ikväll, jag och min sambo ska äta gott och sen ska vi bara ta det lugnt och vila och sen ska jag ju iväg på röntgen med foten imorgon usch ja, men det ska jag inte tänka på just nu, nu är det fredag och fredagsmyys!

Röntgen i morgon



Ja jag var ju på sjukhuset i Simrishamn idag och läkaren var jättebra, han kände på foten och såg att den var rätt mycket mer svullen än den andra och han sa att jag skulle få en röntgentid i Ystad i morgon eftersom det var sent nu idag, så klockan 10.00 ska jag röntgas i morgon i Ystad och sen ska jag tillbaka igen till Simrishamn så får vi se vad röntgen visar. Idag fick jag en klexanspruta som eventuellt löser upp proppar om man har det och sedan tog dom prover, lite nervös inför morgondagen är man dock men det är ju bättre att man har kommit på det nu i tid än att gå längre och låtsas som att nä det är nog inget. Ikväll blir det fläskfilé och potatis till det och en hel skål sallad ska jag ha till också hehe, ja kanin som jag är! Eh, what´s up doc? Ja det var ju i och för sig en hare men ja skitsamma, trevlig fredag på er!

Jaha så var det förmodligen dags igen



Ja jag har så ont i foten precis den foten som jag blev trampad på en gång när jag var på dans och som jag sedan fick en propp i där skadan hade blivit och nu känner jag av att jag har ont i foten igen så nu är det väl propp i foten igen, så jag har ringt till mor som kommer ut så att vi kör in till sjukhuset i Simrishamn och får undersöka foten och röntga den. Jag hade lite ont i den för några dagar sedan men så tänker man att, äh, det är nog inget, men sen idag har jag mera ont i den och det går upp en bit från foten och upp i benet och jag känner ju igen symptomen sedan innan så tyvärr är det nog så att jag har fått ännu en propp i foten, jag tycker att det går i ett hela tiden, är det inte min far som har propp så är det jag och är det inte det så är det Endometriosen, och innan dess så fick min far hjärnblödning på Sjöbo marknad och sedan har han fått reda på nu senare när dom har tittat på röntgen att han även hade haft en propp i hjärnan, så ja det går i ett hela tiden, inte kul när man som far och jag har sånt blod som gör att man lättare får blodproppar och ändå så går jag ju på trombyl för att man inte så lätt ska kunna få proppar, men nu när jag har mått så illa av Endometriosen så har jag legat rätt mycket och det är ju aldrig bra när man har anlag för att få proppar, ändå har jag varit ute och gått dom dagarna när jag har kunnat göra det, är lite rädd trots allt jag har varit med om, det är ju aldrig roligt när man får propp i kroppen. Jag ringde min sambo på jobbet precis och berättade att jag hade så ont i foten och att jag var tvungen att ta iväg på sjukhuset och han blev ju orolig, men jag ringer honom sen när jag har fått reda på hur det är och när jag har varit på röntgen och så, man måste ju ta iväg när man har ont och tror att det är propp, vilket är ganska troligt. Ha det gott och kram på er!


RSS 2.0