scary *ler*



Titta väldigt noga på denna bilden länge länge och rätt som det är så skiter ni på er *ler* Det är väldigt svårt att se det men ett tips är att titta längst till vänster vid kudden, som sagt väldigt svårt att se det men det finns där

Längtar så efter våren och sommaren



Ja som ni ser så har jag ändrat min design på min blogg och jag tyckte att denna passade så bra eftersom jag verkligen längtar efter våren och sommaren nu, tänk när man kan gå barfota ute och gå i shorts och kortärmad t-shirt och klänning, ja det ska bli så skönt, men än så länge så är där lite innan det blir vår så vi får bara härda ut och vänta tills det äntligen blir vår och sommar. Vad händer då i denna veckan, jo jag ska till tandläkaren och samma dag ska jag på akupunktur, rätt bra faktiskt att det har lyckats och bli på en och samma dag så att man får sådana saker gjorda på en gång. Något jag tycker är fruktansvärt tråkigt är att där inte är något bra på teven en lördagkväll, jag menar det skulle väl inte vara så svårt att göra ett bra under hållningsprogram till helgen men där är inget som är roligt eller som man kan se fram emot nu på lördagen det är för dåligt tycker jag. Nåja ha nu en riktigt mysig helg allihopa och kram på er!


Jösses vad kallt det är nu



Ja det är fruktansvärt kallt ute nu, vilket jag märkte när jag precis skulle ut och hämta mat i frysen i garaget brrr säger jag bara, det kommer sannerligen till att bli riktig vinter när som helst eller ja det är ju vinter men det har man ju inte kunnat känna förräns nu när det har blivit riktigt kallt så man får vara beredd på att när som helst kan det bli snöstorm det kan ju komma när som helst det har man ju varit med om förr. Det är på ett sätt rätt skönt att det har blivit kallt och kommit lite snö för på så sätt så uppskattar man ju våren mycket mera när den väl kommer. Annars så mår jag mycket bättre nu, man måste ju släppa ut gammalt skit som man har gått och burit på annars så mår man inte bra och det har jag gjort nu så nu är det nya tag som gäller. Jag har gått ner ännu mera så det är roligt. Så är det fredag idag och där är inget bra att titta på i teveburken, visst är det dåligt att dom inte kan ha bättre tevprogram på en fredagkväll och ja på helgen överhuvudtaget, jag tycker att det skulle ju inte vara så svårt att göra ett bra underhållningsprogram, men snart börjar ju melodifestivalsuttagningarna och där är ju rätt många fredagskvällar som man kommer att sitta bänkad för att se och höra alla bidragen och det är ju också en anledning till att göra lite festligt med chips och godis och god mat och bänka sig framför teven med sin familj så det ser man ju fram emot. Annars så önskar jag alla en riktigt trevlig och mysig fredagskväll och en härlig helg, kram på er!


Hur mår jag egentligen?



Ja det har hänt så mycket skit som man bara har stoppat in och gömt undan vilket är min metod men man klarar inte av att stoppa in hur mycket skit som helst utan att man till slut reagerar och jag har själv tyckt att det var konstigt att jag inte har reagerat tidigare av allt som hänt. Jag blev ju behandlad som skit av min svärmor utan att man visste varför och i början var det så jävla bra och sedan rätt som det är så vänds handen och det är tvärtom och man har inte en endaste aning om varför och mitt ex var ju så bunden till sin mor att han gjorde precis som sin mor sa och det gjorde ju också att han gick emot mig så inte undra på att man inte stod ut längre och som sagt jag bara stoppade undan allting och låtsades som ingenting men nu har jag inte mått så bra, nåja det har lättat på trycket så att säga så nu börjar jag må bättre igen men jag har varit deppig och mått illa under en tid nu och inte undra på det efter all skit man varit med om, man fick ju inte vara den personen man är heller, inte klä sig som man ville och inte sminka sig och ja allt som jag är fick man inte vara helt enkelt inget var bra nog, så det är skönt att jag har kommit ifrån det nu och att jag börjar om och att jag har reagerat på all skit så att jag kan rensa ut skiten och må bra igen så nu känns det att jag mår bättre igen och så är det ju, det är aldrig lätt eller roligt när man blir behandlad som skit och man blir ju minst sagt förvirrad när man då först blir så väldigt omtyckt och sedan hux flux så är allting fel på en, inte undra på att man blir förvirrad men som sagt det var ju helt fel människor man umgicks med och som jag var tillsammans med så det är tur att man har bytt miljö till där man hör hemma igen. Det är också därför som jag inte har skrivit här på ett tag för jag har inte varit pigg och inte mått bra men nu är det nya tag som gäller igen. Jag håller på och går på gångbandet varje dag och det går framåt med viktnedgången och det är ju roligt. Jag har beställt en jättesnygg klänning på Cellbes och den satt hur fint som helst på mig, så jag ska beställa två klänningar till fast i andra färger så att jag kan vara riktigt sommarfin. Jag längtar så till våren och sommaren, tänk så många fina utflykter man kan göra och bara njuta av värmen och göra precis vad man vill, vilket jag inte har kunnat göra på fem år då jag suttit inlåst i Skurup, man kom varkens hit eller dit då mitt ex inte ville köra någonstans och inte ville hitta på något heller så det har inte varit roligt precis, man kan säga att jag satt i fängelse, så kändes det i alla fall men nu är fången fri och ska ut på grönbete i sommar hehe! Tjingeling pling på er!


Första snön kom idag



Ja första snön kom nersinglades idag, visserligen inte stora flingor men ändå så vi lär inte slippa snön vilket jag hoppades lite på, det hade ju inte gjort något om vi hade hoppat över vintern och gått direkt till våren och sommaren eller hur? Annars så har jag precis tränat på mitt gångband går 1km varje dag på 20 minuter, tycker att det är bättre att gå 1 km varje dag istället för att gå längre och fortare, det är ju ändå det regelbundna som är det viktiga inte hur långt eller fort man har gått, jag går på 3,1 i hastighet och det känns ändå kan jag säga. Har varit ute och gjort lite ärenden innan idag men nu ska jag bara ta det lugnt, ska gå och duscha och sen blir det bara till att slappa och ta det lugnt. Ha det gott och kram på er!

RSS 2.0