Regnigt och blåsigt



Ja idag är det inget upplyftande väder precis, det bara regnar och blåser hela tiden. Ikväll kommer serien The killing igen på kanal 4 klockan 22.30 missa inte den för den är jättebra. Annars så ska jag ha ärtsoppa ikväll och det är ju gott. Det var egentligen meningen att vi skulle köra på Sjöbo marknad i morgon men eftersom vädret är som det är så är det ingen mening med att köra på marknad, inget roligt att gå på marknad när vädret är så pissigt. Inte nog med att man mår pissigt och har ont av min sjukdom och att man ska till läkaren både för det ena och det andra i ett utan sedan ska allting annat också jäklas som vädret och ja allting, jag tycker att allting är upp och nervänt med andra ord, fast jag och  min sambo har ju varandra och det är ju bra det i alla fall. Mor och far kommer hit på söndag då dom ska köra och lämna min kusin så att han kommer med tåget, han ska nämligen hälsa på sin syster i Sundsvall och vara där i en vecka, så när mor och far har lämnat honom vid tåget så kommer dom hit och då fikar vi lite här och sen ska vi ha korv med bröd, enkelt och bra. Kram på er!

Skönt att vara hemma igen



Ja jag har ju varit hemma någon dag nu men inte blivit färdig till att skriva ett nytt inlägg men nu äntligen så gör jag det *ler*. Jag har tvättat och hängt ut lite tvätt och dammsugat huset för det behövdes nu. Ikväll är det Lotta på Liseberg så det får ni inte missa klockan 20.00 på kanal 4 och efter det kommer kriminalserien Falk som också är jättebra. Idag kommer det till att bli jättevarmt det känns i luften, nej nu får jag försöka att få ner något att äta, det blir nog lite yoghurt så här  till att börja med, jag känner inte för att äta när det är så varmt och kvavt, det blir mer på kvällen som man äter något riktigt liksom eftersom det ju är svalare då. Hej svej så länge!

Ikväll på teven





Ikväll kommer andra avsnittet av kriminalserien Killing på fyran klockan 22.30 så den ska vi se på, annars så har vi haft ärtsoppa här idag och det var gott. Det ska bli skönt att komma hem till min sambo och vår katt imorgon, det är som man säger borta bra men hemma bäst eller hm... jag är ju hemma här på sätt och vis men mitt egna hem då så att säga *ler*. Jag längtar efter min sambo, visst pratar vi i telefon varje dag men det är ändå inte detsamma som när man är tillsammans varje dag, sen är det ju ändå skönt att kunna göra saker var för sig ibland för det måste man ju också kunna och då uppskattar man ju varandra ännu mera när man kommer hem igen. Jösses vad det har kommit regn i köpenhamn och mer skulle det visst komma, stackars danskarna, man trodde ju knappt att det var sant när man såg bilderna från nyheterna. Nej nu ska jag gå och se på lite teve och sen ska vi snart se på kriminalaren, hej svej på er!

Körde volvo igår *ler*



Ja faktiskt så körde jag volvo igår, mors och far volvo och jag har alltid varit rädd för att köra någon annan bil än just Golf som jag har haft och nu så provade jag deras volvo och det gick hur lätt att köra som helst, det var till och med lättare att köra volvon än att köra min Golf som jag hade innan så det var en bra erfarenhet att ha kört den och nu vet jag att det faktiskt inte är farligt eller konstigt att köra någon annan bil. Tänk vad man kan få för sig för konstiga saker, men det handlar för det mesta om självförtroendet och sen har jag ju inte kört bil på flera år nu så man var väl lite rädd för att man skulle vara ringrostig när det gällde att köra bil, men nä det sitter där det som man en gång har lärt sig *ler*, det var faktiskt riktigt roligt att köra volvo. Annars så ska jag åka hem imorgon så det ska bli skönt att komma hem igen. Dagarna har varit varma och framförallt har luften varit kvav och jag tycker inte om när det är så varmt och kvavt, jag tycker bättre om hösten då det fläktar lite mera även om det är varmt. Nej nu ska jag gå och vila en stund är lite trött efter att vi har varit ute en tur idag och gjort lite ditten och datten,tjingeing pling på er!


mulet idag



Ja igår regnade det som spö i backen och inte är det bättre väder idag, det ösregnar här just nu och snart börjar det väl åska också. Det är bara skönt om det regnar lite så att luften rensas. Igår var det nästan för varmt och likadant dagen innan igen, jag höll på att bli tokig av värmen, jag är inte så förtjust i värme heller men igår och i förrgår var det ju kvavt och fuktigt och man fick ont i huvudet. Min sambo har hunnit måla ena väggen och sedan får vi se när han kan måla fönstren för vädret är ju som det är just nu. Det var ju inte klokt som det har regnat i Köpenhamn, jag såg bilderna som dom visade på nyheterna och där var så mycket vatten att folk gick omkring och vadade i vatten mängderna och man såg en bil som knappt kunde köra igenom vattnet och på Tivoli så hade det kommit så mycket vatten vid trapporna ner till toaletterna där där att det bildade ett litet vatten fall där så förstår ni kanske hur mycket vatten där var och inte lär det bli bättre av att det ska regna hela dagen idag heller. Nej nu får jag försöka somna om igen, man sover så dåligt när det är så kvav luft. Hej svej så länge. Ps bilden jag har satt in är tagen utanför lund.

RSS 2.0