Har hänt mycket

Ja här har det hänt mycket hemma kan jag säga, vi har gjort i ordning på gården och även inomhus, samlat ihop onödiga saker som vi inte längre behöver och packat ner dom och kört dom till förrådet en del saker som man inte ska ha längre kan man ju sälja så dom har vi också lagt i lådor och skrivit på dom så att man vet vilka lådor man ska ta med sig om man ska på loppis senare. Annars så har jag fått mina inlägg till skorna så nu svävar jag fram i mina nya skor *ler*. Jag har gått ner ännu ett kilo yeah! Imorgon kommer min gångmaskin så nu kommer det till att bli mycket träning framöver och dessutom blir det ju lättare eller det kommer att gå fortare att gå ner nu när jag har fått den och då blir det ju roligare också. Jag har länge haft problem med en för tung väska en jättestor bag  och ju mer plats man har i väskan desto mera stoppar man ner i den så nu hade jag bestämt mig för att skaffa en mindre väska så att jag får priroritera  vilka saker jag ska ha i den så att jag inte går omkring med för tung väska, inte bra för min axel, så jag hade tur att hitta en jättesnygg väska på Kappahl ska visa en bild på väskan. Nej nu ska jag fortsätta att se på Idol, tjingeling pling!

Så var det lördag



Ja jag fick tag på fina gympaskor häromdagen och löpband har jag sett finns att köpa på nätet så det ska jag göra för det är det bästa i ett test som expressen har gjort och det är till hyffsat pris så det blir det löpbandet, där kan man både gå och springa och det är ju bra, sedan kommer det levererat hem till dig så det är också jättebra och en skyddsmatta kommer också med som man ska ha under gångbandet. Annars så blir det en lugn och fin lördag vi ska äta gott, det blir lax och kokta potatisar och god sås till det och senare ska jag njuta av en god cider. Nu önskar jag alla en riktigt trevlig lördag kram på er!

Var hos mormor igår





Ja igår var vi hos mormor och min moster och hennes man var också där och vi fikade och åt tårta och fläta, vi firade min mors födelsedag där eftersom min mormor har lite svårt för att åka iväg nu så åkte vi till henne och det gick ju lika bra det. Jag tog lite foton som jag tänkte sätta in här. Annars så närmar sig helgen snart och imorgon ska jag åka iväg och köpa nya gympaskor som är vattentäta och sen ska jag även köpa gångbandet i morgon. Ikväll ska jag laga kyckling och vi ska ha ris till det och currysås, ha det gott allihopa, ps, ikväll är det sista avsnittet av The killing på fyran missa inte det!

Grått och trist väder idag



Ja idag är det grått och trist och regnigt ute gah,, men man muntrar upp sig lite med att vi ska ha lite god mat och ett gott vitt vin till maten ikväll, brasan sprakar här inne och det är mysigt. Det är härligt med hösten på ett vis eftersom man kan krypa upp i soffan med en tidning eller bok och mysa och samtidigt höra hur brasan sprakar och ute blåser det och regnar då är det ännu mysigare när man sitter inomhus och har det varmt och göttigt och att laga lite extra god mat när det är höst är inte heller helt fel. Annars så längtar jag till julen och jag håller på att göra det fint här hemma och jag ska även göra mitt gamla rum i ordning, det lär ta lite tid eftersom jag ju ska kalka om rummet och möblera om helt i en annan stil än vad jag har haft innan så det ska bli roligt, jag är ju tokig i inredning och design. Annars så går livet vidare och jag mår bättre än på länge, kärleken får komma när det kommer sen men nu har jag absolut ingen brådska, jag ska bara ägna mig åt mig själv och göra allt det som jag själv vill och pyssla om mig själv. Det har kommit ett nytt gym i Hammenhög, jag tänkte prova ett gympapass där sedan någon gång, dom har visst både aerobics och vanlig gympa får se vilket som passar mig bäst, sedan ska jag köpa ett gångband också som jag kan gå på här oavsett om det regnar eller hur vädret än är, så kan man ju gå på det här inne och ha bra musik till  så går det som på räls. Ikväll blir det stek och klyftpotatis och bernaisås till kvällsmat och ett glas vitt vin till det, lagade ju stek igår men har kött över så det blir samma middag ikväll men det var supergott, har börjat laga mera mat nu när jag är här hemma och jag kan säga att jag har blivit riktigt duktig *ler*, far klagar lite för han har nämligen gått upp sedan jag kom hem flera kilon, nåja nu tar jag ju bara en gång av maten men han går och tar två gånger, det kanske beror på det hehe, men det är roligt att han tycker så mycket om maten. Ha det gott och kram på er!


Ny diskmaskin och spis



Ja idag har vi fått hem en ny diskmaskin och spis så nu slipper man stå och diska för hand som man har gjort en tid nu, ska bli så skönt att bara trycka på knappen och så diskar maskinen. Annars så har det varit fint väder idag tycker jag, solen har varit framme nästan hela dagen, så det är ju inte dumt *ler*. Nu står helgen för dörren så jag vill passa på att önska alla en trevlig helg, kram på er!

Jösses vad det blåser idag *ler*



Ja idag blåser det som bara den på österlen *ler*. I förra veckan så var jag  hos mormor och min kusin och hans mor och far var där, ja en av mina kusiner som jag inte har träffat på fyra år, har inte träffat honom sedan han tog studenten för fyra år sedan så vi hade mycket att prata om, och ja det kommer till att bli många fler träffar nu när jag är hemma på österlen igen, han liksom jag är singel efter att ha upptäckt att hans tjej inte passade ihop längre så det finns fler än jag som har haft otur i kärlek, men som sagt man lär sig hela tiden, så nu vet man hur det inte ska vara så att säga. Jag tog ett härligt foto på mig och min kusin som jag tänkte sätta in här och några foton när vi satt och fikade som jag tänkte dela med mig av här inne, kram på er och blås nu inte bort *ler*.


RSS 2.0