Svärmor och svärfar hemma igen



Nu har svärmor och svärfar kommit hem och dom hade köpt färska majskolvar till oss som vi kokar nu och som vi snart ska mumsa på med smör och salt ovanpå mums! Annars så ska jag snart se på Idol och se hur det går för killarna i dagens program. Igår tyckte jag att det var fel tjej som åkte ut och att dom klagade på Annas klädstil tycker jag inte heller om och jag tyckte att hon gjorde en bra tolkning av låten. Man kan ju inte rätt gärna stå och sjunga i byxor med nitar eller något till den låten time after time som hon sjöng, så klädseln var det inget fel på men men.... Jag tycker att hon som sjöng What a Wonderful world skulle åkt ut, jag vet inte jag tyckte att hon var lite för snäll i sitt uppträdande men å andra sidan så var det ju en lugn låt så det är ju svårt att göra så mycket mer av det, men man har ju sina favoriter och jag tyckte att hon som åkte ut Victoria hade en cool hes röst lite som Bonnie Tyler och det gillar jag, men hon kommer säkert att komma fram ändå, för alla ser ju det här programmet och ser vad medlemmarna i Idol kan. Snart börjar det dra ihop sig så att vi får reda på vilken av killarna i Idol som inte har klarat sig idag, jag har ju suttit och sett dagens Idolprogram ikväll och det var ju killarnas tur ikväll så det ska blir spännande att se hur det går för dom, men jag tycker att tjejerna var betydligt bättre än killarna. Nu ska vi ta en kopp kaffe.

Regn och rusk



Usch vad det är tråkigt väder idag, det bara ösregnar och blåser och ja det är allmänt tråkigt och trist väder. Jag har precis satt fyr i brasan för det blir ju lite fuktigt och rått när det är sånt väder. Har ni förresten hört det att han Andreas som var med i Idol och åkte ut innan, ja han var kock från Göteborg han har fått skivkontrakt av någon i Göteborg så det var roligt att höra! Jag läste det på Aftonbladet, men nu har dom förstås tagit bort det för det klingar väl inte så bra att det skulle stå kvar där. Jag tycker att det var ett stort misstag av dom att ta bort honom, då kunde dom istället ha tagit bort han den lille killen som dom inte trodde var redo för Idol ännu, han kunde ha väntat ett år till istället vilket dom rådde Andreas till att göra, men han har ju varit med i Idol en gång då det inte gick så långt som den här gången så han förtjänade verkligen denna chansen och han gjorde bra ifrån sig sångmässigt. Den lille killen var och är ju bara 16 år och han har tid att vänta ett år för som sagt vem vet om han är redo för scenen ännu, men det lär vi väl få se. Jag tycker i alla fall att det var roligt att höra att Andreas har fått skivkontrakt och den killen kommer till att gå långt, han blev ju så ledsen också när han inte kom vidare och det förstår jag, för han var verkligen duktig, ärligt talat så tror jag att han kan gå längre än dom andra i Idolgänget så där har juryn gjort ett misstag. Annars idag så ska jag bara ta det lugnt, kanske spela Spore och kolla auktionerna på Tradera. Ikväll kommer mina svärföräldrar hem från Öland så det ska blir roligt att höra allt som dom har varit med om.


ny vecka

Idag har jag inte gjort så värst mycket, har ont i ryggen det får jag alltid när det är röda veckan på G inget roligt precis men men..... Annars så har det varit lugnt och en kompis till min sambo har precis varit här så det var trevligt. Jag har börjat spela Spore nu det där spelet där man skapar en varelse och följer den från amöba till ett landdjur och det roliga är att du bestämmer allting hur den ska vara och se ut och så och om den ska vara växtätare eller köttätare och jag har verkligen blivit fast i spelet, så jag har suttit och spelat Spore idag, så löjlig man kan vara men å andra sidan så är det tur att man har barnasinnet kvar för vi blir ju hela tiden äldre det kommer vi inte ifrån, även min sambo tycker att det är jätteroligt spel lite omväxling för hans del från WOW World and Warcraft för dom som inte är så insatta i spel. Jag har fått ännu några julklappar som jag har lagt bud på på Tradera så det var kul. Nej nu ska jag spela lite mer Spore *ler*.

Nu har min kusin åkt hem igen



Ja då har min kusin Joakim åkt hem och vi sitter här själv vid datorerna, jag sitter och kollar läget på Tradera, har lagt bud på lite klappar där och sen så sitter min sambo och spelar spel. Annars så har jag inte gjort så värst mycket idag, vi har tagit det lugnt. Jag var så trött innan idag när Joakim hade åkt att  jag gick och lade mig och sov flera timmar hehe! Har fått så himla ont i ryggen också men det kan bero på att jag snart ska ha den så kallade lingonveckan mår så piss. Alltid innan jag får den veckan så har jag så himla konstiga matvanor, som tex rätt som det är så kan jag få för mig att bara äta sill ur en burk och tömma den helt och hållet hehe, eller så ger jag mig på vitlöksklyftor i burk med chilismak eller så äter jag något som är salt eller surt, ja man kräver ju vissa ämnen precis då men min sambo han bara skrattar när jag kan sitta och äta direkt ur sillburken och tömma hela och tycka att det är gott, men å andra sidan så tycker inte min sambo om fisk så jag kan ju förstå att han inte tycker att det ser så gott ut när jag sitter och äter sill bara sådär, men det är så gott. I morgon vet jag inte vad som händer faktiskt, blir nog att man tar det lugnt för man mår ju som sagt inte så där jättebra just nu eftersom lingonveckan är på G usch och blä säger jag bara.  Nej nu ska jag gå och lägga mig för nu är jag trött Natti Natti!

Idag är det söndag



Idag är det söndag och min kusin åker hem idag, men än så länge så sitter vi vid datorerna och pågarna spelar ett nytt spel som heter Spore, det går ut på att man först är en liten amöba och sen utvecklas man till ett djur eller en varelse och man bestämmer själv hur den varelsen ska se ut och allt, det är faktiskt coolt så jag tror att jag också ska prova på det en dag. Annars så håller jag på och dammsugar idag och plockar undan och lite så. På torsdag ska jag åka hem till mor, men annars så händer det inte så mycket denna veckan. Ikväll så är där lite program på teven faktiskt som verkar intressanta bland annat Parlamentet och Orup och Lena som är repris från igår, Oskyldigt dömd som går i repris första avsnittet med Persbrandt

Vilken kanonkväll!

Det har varit en kanonkväll, den nya thairätten som vi lagade var jättegod mmm.... farligt gott och sen har jag sett på Bingo Lotto som var jättetrevligt ikväll med Lasse Berghagen och många andra trevliga artister. I morgon blir det lugnt och då kommer min moster Silva och hämtar Joakim för sen är det ju skola igen för hans del på måndag, men det har varit en jättetrevlig helg, det är alltid lika roligt när Joakim är här. Mina svärföräldrar är på semester på Öland så dom kommer inte hem förräns på tisdag men vi kör ju hem och matar hundarna dom har fyra stycken och det är forstrar med andra ord jakthundar. Nej nu blir det snart sängdags för min del, pågarna stannar nog uppe ett bra tag till men jag känner att jag är trött nu så snart blir det bingen för mig natti natti!


Klipp klipp *ler*

Ja då har vi förberett maten så det är bara till att steka kycklingen och såsen till har vi gjort så det är bara till att koka ris och steka köttet och just nu så ser jag på Bingo Lotto med Lotta Engberg där är ju trevliga artister som Sanna Nielsen ikväll mfl. och sen är Lasse Berghagen gäst där så det är kul. Pågarna dom sitter och spelar wow som vanligt *ler*. Min kusin Joakim har blivit klippt idag, vi har en sån klippningsmaskin för både han och min sambo vill ha håret kort så det är bara till att ställa in hur långt det ska vara och sen klipper man, enkelt och bra. Först klippte jag min sambo och sen så klippte jag min kusin så dom blev så fina så. Nej nu börjar jag bli hungrig så nu får vi snart ta och steka kycklingen och koka riset.

Lördag

Så var det lördag och vi har precis ätit frukost och nu sitter pågarna och spelar wow och jag sitter här och skriver inlägg och kollar läget på internet. Annars så kommer lördagen bli lugn idag, vi ska se på film och laga till en ny thairätt. Där är inget särskilt på teve ikväll jo förstås där är Svensson Svensson och sen var där visst något showprogram med Orup och Lena så det kan kanske vara roligt, men annars så tar vi nog fram något bra film. Det är fint väder idag solen skiner så det är härligt.

Nu är min kusin här

Ja nu har min kusin Joakim kommit till oss, så nu sitter min sambo och han vid datorn och spelar Wow och jag sitter och skriver blogg. Innan ikväll så beställde vi pizza och såg på film och det var min moster och hennes sambo som körde hit Joakim så dom stannade här ända tills klockan tolv, så det var roligt. I morgon har vi tänkt göra en annan sorts rätt med kyckling som också är thaimat, min sambo provade att göra det förra gången Joakim var här och då smakade vi det och det var jättegott men sen hade vi ju gjort thaigrytan som vi alltid brukar göra när Joakim kommer också så min sambo åt den andra rätten då och vi åt grytan men vi tyckte att det andra som min sambo hade gjort var så gott att vi skulle göra det denna gången. Där är en jättegod sås som man gör till kycklingen, man doppar det i någon slags pulver som finns i paketen och någon sås så att det blir typ som panerat och sen steker man det och har en slags stark sås till som också finns med i paketen och det är jättegott, sen har man ris till det.. nej nu har klockan blivit mycket hon är 02.48 så nu är det dags att gå och lägga sig.

utmaning *ler*

Jag har blivit utmanad av AllWithinMyHands Och som nästan alltid  antar jag utmaningen. Reglerna ser ut som vanligt.

•·         Svara på alla frågorna.

•·         Utmana i din tur fyra andra bloggare, hänvisa till din egen.

··         Lämna en kommentar hos utmanaren, så snart utmaningen är antagen.


Vilken mat äter du ofta?

Vi brukar för det mesta ha pasta och något till men det varierar vad för något man har till ibland är det korv och en annan så är det köttbullar eller köttbit men pasta äter vi ofta som grundbas till kött.

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?

Det beror på vad det är för kalas är det stor fest så ska man ju inte vara ute i köket men är det en privat tillställning eller bjudning så är det ju klart att man hjälper sin vän eller väninna att duka av och att diska, för man kan ju stå och småprata och ha skoj även om man diskar.

Var sitter du helst när du bloggar?

Jag sitter bredvid min sambo för vi har datorerna bredvid varandra

Köper du ofta Triss?

Ofta kan jag inte säga att jag köper triss men ibland händer det i hopp om att man ska vinna storkovan *ler*

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

Nu har jag jag inte varit på någon storsemester precis men om vi skulle åka någonstans så hade det ju inte varit fel att åka till Tyskland och handla för dom har ju billigt vin och så där och vi har pratat om att göra det också. Men om man skulle resa till något ställe för att vara där en längre tid och se på saker och så, då tror jag nog Österrike var ju där när jag gick på Turistutbildningen och Saltzburg är jättefint både att gå och shoppa och att gå och titta på sevärdheter och så, men det ska vara på sommaren. Skulle man slå till lite extra ja då kunde man ju resa till Italien för dom har ju så god mat och sen är där ju jättefint. Men jag är ingen resande människa precis det blir en tur till Danmark ibland då och då men annars så är vi hemma.
Vilken kanal tittar du mest på?
Jag tittar mest på fyran faktiskt för där går många bra serier och underhållningsprogram, just nu ser jag på Idol och sen ser jag på serier som Främmande fågel och Oskyldigt dömd och sen är där alltid andra program som också är trevliga som Bonde söker fru mm.

Jag har skickar vidare denna utmaning till nakirlo och Bimboboy


varit i Malmö

Idag har jag och min sambo varit i Malmö, vi gick och tittade lite på Möllevångstorget där dom sålde grönsaker, mest för skoj och sen gick vi in och tittade i Kinesaffären, vi skulle kolla vad dom hade för roliga saker där inne och sen så gick vi på köpcentrat och tittade lite men Guuuud vad där var folk, det var visst något 40 års jubileum dom hade där så det var fullsmockat med folk och särskilt i mataffären när vi skulle handla lite som vi behövde, där var så rörigt så det liknade inget, jag fick panik så rörigt där var, jag ville bara ut därifrån. Dom hade jippon med smakprover och alla människor var ju helt som galna när dom skulle smaka och så, så fort det är gratis blir folk som tokiga. Sen hade dom någon ny Marlabou choklad som dom gjorde reklam för och där stod någon och gjorde reklam och sen hade dom någon tävling där man kunde vinna choklad och dom hade ett stort jul där som man snurrar på. Vi tog vad vi skulle ha och gick en extra runda och kollade om där var något annat men sen gick vi ut puh.... Sen efter det så gick vi över på andra sidan där dom har radio och teveaffärer så gick vi där och tittade lite sen körde vi hem och när vi var hemma i Skurup så stannade vi vid kiosken och köpte snitzel och mos med oss hem. Det var jättegott mmm... sen gick vi och vilade en stund och snart kommer Patrik och Silva och min kusin Joakim som ska stanna här i helgen. Vi ska se på film och beställa mat och ha det mysigt så det ska bli kul. Dom skulle vara här vid sjutiden sa dom så snart dyker dom nog upp, ibland är dom lite tidigare så man vet aldrig, rätt som det är så står dom kanske på gården *Ler*.

hittade en del saker

Ja idag var jag hemma hos mor och far och vi började med att fika i Skurup på fiket där, vi satt där i lugn och ro och bara pratade och sen så åkte vi hem till mina föräldrar och kopplade av lite, sen så åkte vi till Bo Ohlsson och där hittade jag en hel del saker som vi behövde. Jag och mor gick där jättelänge och vi tog verkligen tid på oss att gå omkring och titta riktigt för i vanliga fall så är det liksom bara in och ta det man ska ha och snabbt ut igen, men det gjorde vi defenitivt inte idag, så det var roligt. I morgon kommer min kusin Joakim hit och hans far kommer också så vi ska se på en bra film och beställa lite mat och ha det trevligt och mysa. Nu har jag precis sett vilka 16 som har gått vidare i finalen på Idol och jag tycker att det var rätt som gick vidare men där fanns ju en av killarna som jag tyckte skulle ha fått gå vidare, han som var från Göteborg och var kock, kommer inte ihåg vad han heter nu men han sökte i alla fall förra året men då gick det inte heller så bra men han kom i alla fall längre detta året, men han förtjänade verkligen att gå vidare i år så det tycker jag var synd och han blev verkligen besviken. Dom i juryn ville att han skulle söka nästa år men han sa att det orkade han inte och det förstår jag. Nu har jag precis kokt en kopp kaffe och sen blir det nog snart sängen tror jag för jag är helt slut efter dagens shopping *ler*.

Bo Ohlsson

Så har vi varit hemma hos mina svärföräldrar på middag och min svärfar hade varit och opererat ögat idag i Ystad, dom bytte linsen i ögat på honom men han hade inte ont eller så och var på gott humör. Sedan fick jag lite äpplen och päron som dom hade plockat hos bekanta och det är ju inte helt fel att ha hemma och ta när man är sugen på kvällarna till teveprogrammen. Annars så ser jag på Idol just nu, men jag slängde in ännu ett inlägg under pausen nu *ler*. Det är mycket tuffare för deltagarna som är med i år dom har mycket högre krav på dom, men å andra sidan så är det bra för det gäller att dom verkligen har bra röst och att allting håller för annars så kommer dom falla som ett korthus när det verkligen gäller och är det någon som vet detta, vilka som håller i längden och inte, så är det ju dessa som arbetar med dom riktigt stora artisterna. Det ska bli kul att komma hem till mor och far i morgon och vi ska gå på Bo Ohlsson och titta, jag har en del saker som jag ska köpa där och sen är det ju alltid kul att gå omkring och titta lite för han har ju verkligen allting och har man tur så har dom redan tagit fram julsakerna, okej det är väl lite tidigt att ta fram dom sakerna än men jag vet ju hur Bo Ohlsson gör, dom brukar alltid ta fram julsakerna långt innan och jag tycker att det är roligt att gå omkring och titta på alla tomtarna som dom har där, det är ju ett otroligt stort utbud av tomtar och julsaker som dom har och för mig som älskar julen så är det helt underbart att gå omkring där och se på alla tomtar och julsaker.


middag hos svärföräldrarna

Ja nu har faktiskt både jag och min sambo tagit oss en behövande tupplur och sen ska vi snart åka till mina svärföräldrar och äta middag, det blir kyckling *ler*, annars ikväll så ska jag se på Idol och sen börjar det faktiskt en ny serie som jag tänkte tippsa er om, den heter oskyldigt dömd och det är Mikael Persbrandt som är med i den. Jag tycker att han är så himla bra som Gunnwald i Beck, han kör med sådana metoder där som man borde göra mot brottslingar i verkligheten för att få reda på saker och ting men nä då. I alla fall så tycker jag att han är jättebra skådespelare så jag ser fram emot den nya serien med honom ikväll.

Lite av varje att göra

Ja idag blir det vardagssysslorna som tvätta kläder och tumla och lägga in kläder , men annars så är det en helt vanlig dag. Min sambo slutar middag idag så det är ju skönt och sen ikväll är det idol igen. Vädret är faktiskt rätt hyffsat idag, solen visar sig lite och det är ju aldrig fel och det blåser inte så mycket idag heller. I morgon ska jag åka till mor och sen stannar jag där nog hela dagen eller ja nästan, men min sambo ska på kurs efter jobbet  men jag kommer till att vara hemma i tid så att Kurre och jag kan titta på Idol, så att man är hemma när min sambo kommer hem. Jag tänkte ta upp pizzorna som jag köpte på Lidl i morgon för dom är snabba att bara värma i ugnen då, det får bli sådana enkla lösningar när man inte har så lång tid på sig att laga mat,eftersom middagen kommer till att bli senare än vanligt. Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska ha till middag så jag får väl bege mig upp till frysen och se vad där finns för något.

Så var det kväll

Ja då har man sett dagens Idol och jag tycker att det var rätt personer som åkte ut idag, vi får väl se hur det går i morgon. Annars så har ätit middag och det blev pasta och korv till middag idag. Nu tar vi en fika och myser framför teven, där är ju alltid någon bra film som går på kvällen. Jag såg på dagens avsnitt av främmande fågen och den är verkligen jättebra, den blir mer och mer spännande för varje avsnitt, synd bara att man får vänta ända tills nästa tisdag med nästa avsnitt men men..... I morgon är det onsdag och min sambo jobbar till middag sen kommer han hem, skönt att han bara jobbar halva dagen imorgon. Jag fick julklapparna till min mor på Tradera så det var ju bra *ler*, jag har en kvar som går ut i morgon som också är till min mor och sen är där en till min kusin som jag har lagt bud på, så det får vi hoppas att jag får dom också. Nej nu ska jag ta en ny påtår kaffe *ler*. Kurre våran katt har bara legat på vår steromöbel från 60-talet och myst hela kvällen visst är han söt? Våran lilla gullegris.

Fint väder idag *ler*

Idag är det ganska fint väder, det blåser inte i alla fall och det regnar inte heller i alla fall inte än.... nåja, jag har kokt kaffe så vi ska snart äta frukost men annars så ser dagen helt lugn ut, vi ska bara ta det lugnt och slappa och ikväll är det ju Idol igen, det ska bli kul och se vad som händer och hur det går för dom som är med. Min kusin Joakim kommer på fredag, han har visst studiedag då och Patrik kör honom ner så då kan vi se på film och beställa mat och sen hade visst min sambo något spel med Rally som dom skulle spela, min mosters Sambo tycker att allt med bilar och så är roligt för han har nämligen kört rally innan och han meckar med bilar och så, så det tycker ju han är fräckt. Annars så ska jag till mor på torsdag vi ska fika och prata och bara vara, men annars så är det lugnt i veckan. Nej nu ska vi fika tjingeling pling!

Gardinerna äntligen uppe

Ja nu har jag fått upp gardinerna överallt och det känns jätteskönt och det blev så snyggt och fräscht överallt, det är något speciellt när man precis har bytt gardiner, det gör ju faktiskt mycket på sig med nya gardiner i rummen. Annars så har vi sett på teve och ätit middag, nu tar vi det bara lugnt och snart ska jag koka en kopp kaffe till mig och min sambo. I morgon är det Idol igen, det ska bli riktigt spännande och se hur det går för dom och vilka som kommer att åka ut. Vi har eldat i kaminen idag för det har ju varit så rått och kallt ute idag vilket det fortfarande är så det gäller att hålla igång värmen.

snart kommer min sambo hem

Ja snart kommer min sambo hem och vi ska fika. Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt. Jag har dammsugat och satt upp gardinerna i köket och sen har jag tittat efter dom andra gardinerna och tagit fram dom som jag ska ha i stora rummet och i datarummet och sovrummet, så det ska jag göra i morgon när min sambo är hemma, så att jag inte står och drullar ner när jag ska sätta upp gardinerna, man vet ju aldrig liksom, men det känns skönt att ha fått upp dom i köket nu i alla fall. Sedan har jag dammsugat och kollat på julsakerna tagit en koll på var jag har allt och vilka saker jag ska använda och lite sånt, vilka dukar jag ska ha och ja lite sånt. Ni tycker säkert att jamen herreguud det är ju inte jul förrräns flera månader ännu, ja jag vet... men jag är sån, jag tycker om att planera och så långt i förväg, precis som att jag redan har tänkt ut vad jag ska ge alla i julklapp. Det känns skönt att redan veta sådana saker tycker jag och sen är jag ju en riktig julmänniska också, jag bara ÄLSKAR julen. Nåja nu ska jag gå och sätta på kaffet för nu kommer snart min sambo och vi ska fika och äta goda bullar som han har köpt med sig hem från fiket.

Måndagmorgon

Ja då var det måndagmorgon klockan är 00.12 och jag får väl snart gå och lägga mig, men annars så får vi se vad jag ska göra idag, hade tänkt stryka gardinerna idag faktiskt så det blir det nog. Annars så har vi sett på en bra film idag med Jean Cleaude van damme den var jättebra, men annars så har det varit en

Tradera

Har ni handlat på Tradera någon gång? om inte, gå då in och fynda för där finns massor av saker som är jättefina och helt som nya som man kan köpa för mycket billigare än i affären och där finns allt ifrån kläder till antikviteter, ja där finns allting, det är bara till att söka efter det man letar efter också kommer det upp. Varför inte köpa julklappar där inne? Det har jag gjort, en del saker har man hittat där i alla fall och sen så kan man ju hitta ovanliga saker där också som är passande som julklapp. Jag har hittat flera julklappar till min mor där inne som jag nu följer med spänning och jag hoppas verkligen att jag ska få dom för jag vet om att mor verkligen hade uppskattat det. Auktionerna går ut nu dom följande dagarna så det ska bli spännande att följa auktionen. Jag har själv fyndat kläder på Tradera och jag har köpt prydnadssaker, julsaker ja i stort sett allt för där finns allt mellan himmel och jord, det är bara till att söka efter det man söker och så får man det till ett förmånligt pris också, bara det är ju roligt att man får mer för pengarna, så tänk på det nu inför julen.

så var det söndag

Ja idag är det söndag och just nu sitter jag och äter frukost, min sambo har åkt iväg för att hjälpa till och plocka äpplen hemma hos några bekanta till hans föräldrar, dom ville inte ha äpplena utan sa att vi fick plocka hur mycket vi ville ha, så det gör han just nu. Jag har nästan precis kommit upp och sitter och äter frukost, lite blandad kompott där är några bitar från min pizza sedan igår och sen blir det några rostade mackor. Annars så är det soligt ute idag och det är härligt. Min mor fyller förresten år idag men vi firade henne i fredags när dom var här och åt kinamat, men jag har ringt till henne idag och gratulerat. Jag ska hem till mor på torsdag, bara umgås och så, för min sambo har ju sina föräldrar så nära sig bara 800 m härifrån men jag har ju längre hem till mina, men därför är det kul att åka hem någon gång och vara där en hel dag och sen kör mor hem mig igen på kvällen, ja min bil är på reparation så därför kan jag inte själv ta mig dit. Min sambo jobbar ändå hela torsdagen så jag kan ju lika bra vara hemma hos mor då och prata och så fikar vi. Vi ska gå igenom Jotexkatalogen och se vad vi ska beställa till jul gardiner och lite annat smått och gott och sen var där en jättesnygg röd blus som jag ska beställa som kan vara snygg att ha på julafton, från Cellbes, som har faktiskt rätt fina kläder i alla fall så föll jag pladask för den här underbart snygga och sköna blusen. Det kommer alltså bli en mor och dotterdag, ja far är ju också där hemma *ler* men ja vi kommer till att prata och fika och bara vara så det ska bli kul.

Imorgon ska jag vila

Imorgon ska jag bara vila och ta det lugnt och försöka kurera mig. Min sambo ska hem till sina föräldrar dom skulle visst iväg till några bekanta och plocka äpplen men jag stannar hemma eftersom jag är förkyld och hängig och sen vill jag inte smitta mina svärföräldrar heller och jag vet om att dom inte vill bli förkylda, så det blir en dag för sig själv i morgon, kan i och för sig vara rätt skönt att bara ta det lugnt och läsa en tidning och sitta och slötitta på en film med vår katt Kurre.

Jotex livsfarligt *ler*

Ja igår hade mor med sig Jotexkatalogen och det var minst sagt livsfarligt, där finns så många fina saker som man vill ha till jul gardiner och påslakan och dukar mm, jag fastnade för en del saker och jag tänkte visa vilka saker som jag har tänkt beställa. Jag ska till mor i nästa vecka och då ska vi titta i katalogen tillsammans för hon ska också beställa en del och då kan vi ju beställa allt ihop så att man får samma frakt på allt, så jag har kryssat för en del saker som jag har tänkt beställa till jul.

Utkast: Ja då ...

Ja då har vi ätit pizza och sett på film och sen har en kompis till Christer och mig kommit hit, så dom sitter och spelar medans jag ser på teve och sitter med min bärbara dator. Det var jättegott med pizza, men dom glömde räkorna på min. Jag hade beställt en pizza med skinka och räkor och dom glömde räkorna, men det gick det också, dom var så jäktade nere på pizzerian, okej det är i och för sig ingen ursäkt för att dom glömmer ingredienserna på pizzan man har beställt men vad fasen... det var gott och man blev mätt så man ska inte klaga. Annars innan idag så fick jag så fruktansvärt ont i huvudet så jag var tvungen till att ta en alvedon och gå och lägga mig och jag sov i två timmar. Jag är ju fortfarande förkyld så det är nog därför jag fick ont i huvudet och sen känner jag mig hängig, förkylningen går fram och tillbaka liksom, jobbigt men men..... Jag har i alla fall bestämt mig för att jag inte ska sätta upp några gardiner eller dammsuga eller någonting annat förräns jag är helt fri från förkylningen nu, annars så blir jag ju aldrig fri från den. Filmen vi såg var Transformers den är jättebra snacka om action alltså! Nej nu ska jag gå och sätta på en kopp kaffe till oss.


Helg!

Ja då var det lördag och jag är fortfarande förkyld, jag tyckte att jag kände mig bättre innan men förkylningen vill inte riktigt ge med sig, så idag känner jag mig lite yr och ont i huvudet och så igen. Det värsta med förkylning är att när man väl har fått det så är det svårt att bli av med det, men jag ska i alla fall ta alvedon och sätta igång brasan igen och lägga mig framför den, för den värmer så gott. Annars så har vi precis druckit kaffe och ätit goda franskbrödbullar och ikväll ska vi äta pizza som jag köpte på Lidl innan, dom är jättegoda. Jag vet faktiskt inte vad där är på teve ikväll men där ska väl vara något bra att titta på om inte annat så har man alltid någon bra film, sen har man ju goda päron som man kan mumsa på nu också *ler*.

Vilken trevlig kväll

Så då är klockan över 12 och mor och far har precis kört hem, vi har haft jättetrevligt ikväll och sett på film och ätit kinamat och dom blev förvånade när dom såg teven *ler*, men dom tyckte att den var jättefin. Nu har vi precis varit ute och hämtat ved och  satt fyr i brasan och det värmer så gott, så härligt att sätta fyr i spisen när det är så kallt och rått utanför. Så nu är det lördag och vi ska bara ta det lugnt idag, se på teve och äta god middag. Jag tror att vi tar upp färdigpizzan i morgon faktiskt, enkelt och bra att bara värma i ugnen, så kan man bara slappa och ta det lugnt och se på någon bra film.

Så vad det äntligen fredag

Ja idag är det fredag och idag kommer min mor och far hit vid tretiden då vi ska dricka kaffe och sen stannar dom tills ikväll så vi ska beställa mat, ja antingen så blir det kinamat vilket jag hoppas på *ler*, eller så blir det pizza eller kebabtallrik eller rulle, men jag är mest sugen på kinamat faktiskt så jag hoppas att det blir det. Vi ska se på film och mor och far har ju inte sett den nya teven så det ska bli kul att få se deras reaktion när dom kommer in och får se den. Annars så har jag dammsugat idag och vi ska snart äta lite frukost ,tjingeling pling!

Snart helg *ler*

Ja i morgon är det fredag och helg igen *ler*. Mor och far kommer hit i morgon och då har dom päron med sig mm, det är så gott. Dom kommer vid tretiden så då ska jag har kaffet klart och ta upp en kaka och sen stannar dom så att vi kan beställa kinamat och se på en bra film, så det ska bli kul. Det ska bli så kul att se deras min när dom får se teven, dom kommer till att bli snopna hehe! Nej nu ska vi se på Arkiv X och bara slappa.

blir inte klockan ett snart?

Jag sitter här och väntar på att klockan ska bli ett så att min sambo kommer hem och vi kan ta en fika som vi brukar när han har middag, tiden går så långsamt när man bara sitter här och särskilt då när jag nu har bestämt mig för att jag inte ska göra något idag just för att jag ska bli helt bra innan jag börja att städa och så. Annars så har varit uppe på loftet i boxen och tagit upp köttbullar till ikväll, så det blir väl pasta och köttbullar och det är ju inte så dumt, sen är det ju Idol ikväll igen och det ska bli spännande och se vad som händer ikväll, det ena tokiga efter det andra händer ju varje gång som Olga igår, hon var ju inte klok! Hon kunde ju inte ens sjunga på svenska och inte på engelska heller för den delen, man hörde inte alls vad hon sjöng överhuvudtaget och hon kunde ju inte sjunga heller, men sen blev dom ju inte av med henne heller för hon ville inte gå ut så Anders Bagge fick gå fram och dansa ut med henne *Ler*. Men jag får ju säga det att jag tycker att årets jury är mycket mycket bättre än den gamla, dom säger på ett bra och ödmjukt sätt att dom inte kan sjunga, dom är inte dumma på något sätt. Okej ibland kommer det ju in idioter som har kanindräkt på sig och tramsar sig och då kan man ju förstå att dom ibland blir lite sura men dom håller masken rätt bra faktiskt och bara skrattar i sådana lägen, ja dom tar det väl som underhållnig hehe, vilket det ju faktiskt är för oss också hemma i soffan. Jag fattar bara inte vilka som har sagt till dom som inte kan sjunga att dom kan sjunga för där kommer ju in skräckexempel som inte ens borde ha haft en tanke på att söka överhuvudtaget, men det roar ju oss andra även om man får hålla för öronen vissa gånger *ler*.

känner mig lite bättre

  • Idag känner jag mig faktiskt lite bättre, visst förkylningen är kvar men ändå, jag känner att jag har blivit lite bättre så snart har nog  förkylningen gett med sig får vi hoppas, åtminstonde till helgen för då hade jag ju tänkt göra en del saker som dammsuga huset och sätta upp gardinerna. Jag har bestämt mig för att idag och i morgon ska jag inte göra något utan bara ta det lugnt så att förkylningen hinner att försvinna helt och hållet så att man har desto mer krafter till att dammsuga och eventuellt sätta upp gardinerna. Annars idag så är det tråkigt väder ute, igår så visade sig solen och det var fint men idag så blåser det som bara den och det är mulet, vädret skiftar verkligen väldigt får jag säga, men det är ju i och för sig ingen nyhet precis. Kanske mor och far kommer ut i helgen, hon sa att dom hade fått äpplen och päron av några som dom känner som vi skulle få och det är ju aldrig fel med färsk frukt. Jag köper faktiskt inte den frukten i affären, för där är bara en massa sprutemedel i det. Den enda gången då jag inte kan stå emot och köpa frukt i affären är när det är jul och blodapelsinerna kommer för jag bara älskar blodapelsiner och clementiner, så det har vi alltid på vårat gottebord till jul och det är så gott, okej ibland är man sugen på banan så då köper man några stycken, men som sagt det är väldigt sällan som man gör det för man vet hur mycket gift där är i det och det är inte speciellt hälsosamt att få i sig allt giftet, det händer ju att man ibland tom köper vindruvor men det är också likadant med det att där är en massa gift i dom så det blir inte så ofta man köper det och eftersom man inte köper det så ofta så kan det inte vara så farligt tycker man, men det finns inget bättre än färsk obesprutad frukt så det ska bli gott när mor och far kommer med det. Jag tror faktiskt att jag bara dammsugar om dom ska komma och väntar med gardinerna tills på söndag *ler*. Ja vi får se hur det blir med det *ler*.

höstkläder fram sommarkläder ner

Ja som jag har sagt innan så kan jag inte vara stilla fastän jag är förkyld, så jag har sorterat i garderoberna och tagit ut alla sommarkläder och lagt ner i plastlådor och sedan har jag plockat fram mina höstkläder som har legat i lådor där uppe på loftet, så nu har jag hela höst och vintergarderoben där. Man behöver ju verkligen dom där tjocka tröjorna nu när det är så blåsigt och kallt ute. Sen är nog inte alla som jag, men jag kan inte slänga några kläder så jag har sparat mycket sen många år tillbaka och som jag har kvar och därför så blir det ju mycket kläder som man har och rätt som det är så har man gått ner några kilon och då kan man plocka fram något gammalt som man inte kunde ha innan och tvärtom, sen ska man ju också då räkna med att man köper något nytt då och då så det har blivit en hel del kläder genom åren som man har varit rädd om och som är lika fina än idag, så därför har man en hel del där uppe i lådor. Annars så har jag tvättat och diskat idag och  jag vilade en stund mitt på dagen idag för att jag inte skulle bli dåligare än vad jag är, men som sagt jag har svårt för att vara stilla, jag menar man vet ju vad som ska göras och då kliar det bara i fingrarna att man ska göra det man ska. Det känns i alla fall skönt att jag har gjort det, sen i helgen ska jag dammsuga och stryka gardinerna och få upp dom. 

Fint väder idag *ler*

Ja idag är det minsann fint väder och solen skiner och kan ni tänka er det blåser inte heller idag kryss i taket! Annars så är jag fortfarande förkyld men det är bara till att ladda upp med alvedon och dricka varmt, fast jag kan ändå aldrig vara stilla så jag har slängt i en tvätt och plockat undan lite och så, min sambo brukar säga att varför ska du alltid hålla på som värst när du är dålig? Ja det kan man ju undra??? Jag vet inte, det är väl det att man ser att det behöver göras också vet man att man egentligen inte får göra något och ska ta det lugnt när man är förkyld men ändå så ska man på det och göra det, fast ibland får jag lugna ner mig, för man blir ju inte bättre av att hålla på på det viset tvärtom och det är ju dumt, så nu ska jag bara ta det lugnt. Jag får dammsuga och göra det andra i helgen istället. Idag jobbar min sambo bara till middag så snart kommer han hem och det ska bli skönt, då har jag alltid fikat klart och sen kan man bara koppla av. Ikväll är det idol igen så det får man ju inte missa och den serien främmande fågel var faktiskt också bra tyckte jag, det ska bli spännande och se hur det går. Det var ju lite läskigt med det där med fågelinfluensan och hur fort den spred sig, det är kusligt när man tänker på om det hade varit i verkligheten fy så hemskt, det var ju faktiskt inte så länge sedan som dom pratade om fågelinfluensan i verkligheten så fy...

Vad ska vi ha till middag?

Ja det är alltid likadant varenda dag man undrar vad man ska ha till middag,  men idag har jag faktiskt varit uppe i frysen och jag hittade prinskorvar som vi behöver äta upp så det blir det och antingen mos eller pasta till och det är ju gott *ler*. Annars ikväll så är det Idol, vilket jag tycker är roligt att följa,  det är så kul att se både på dom som kan sjunga och på dom som kommer in och gör bort sig totalt, men dom har ju själv gett sig in i leken och då får man som man säger leken tåla, Ibland garvar man ju ihjäl sig hehe! Sedan är där en ny deckar eller kriminalare svensk som börjar idag främmande fågel heter den så den tänkte jag se, den går direkt efter Idol. Annars så ska jag bara ta det lugnt och bota min förkylning.

snörvel och snörvel och atjooo!

Jodå visst blev jag förkyld alltid jag nyser och snörvlar om vartannat hela tiden och känner mig mossig. Jag skulle egentligen ha strukit gardinerna idag men jag känner att det får faktiskt vara med det idag, idag får jag bara försöka ta det lugnt och kurera mig så gott det går med varmt kaffe och alvedon och vila. Jag har inte hunnit äta något men man känner ju inte för att äta när man är förkyld heller så det blir något enkelt som fil och lite musli, det slinker snabbt ner. Min sambo har också blivit förkyld han var också krasslig i morse så det är väl något skit som vi har fått när vi har varit och handlat i affären innan. Jag har pälsat på mig bra med jeans och t-tröja och tröja ovanpå det för jag fryser så fruktansvärt mycket när jag är förkyld, visst kan jag vara frusen av mig annars också men när jag är förkyld är det ännu värre. Inatt låg jag med en jättetjock filt på mig av ull och ändå så frös jag och jag hade flanellpyjamas på mig och ändå frös jag så mycket och då är där ju något skumt.

Känner mig inte så bra

Ja ikväll har vi ätit soppa och jag fryser så fruktansvärt mycket, jag har tagit på mig en t-tröja och jeans och en tjock tröja ovanpå den och sen har jag suttit med filt runt mig i soffan när vi har sett på teve så där är något skumt på gång som förkylning eller något liknande för jag brukar inte frysa på det sättet annars när jag har så mycket kläder på mig. Min sambo mådde inte så bra inatt han svettades och så, så det kan ju vara något sånt som han hade då men sedan dess så har han klarat sig, men däremot jag mår inte bra just nu, känner mig förkyld och yr och lite dåsig. Inte så konstigt att man kanske har fått en släng av något när man har varit i affärer och så innan i veckan, där vimlar det ju av bakterier. Nåja nu ska jag gå och lägga mig och ta en alvedon innan så att jag kan somna lättare och känna mig lite bättre.

Blåsig och kall höstdag

Usch så tråkigt och kallt det är idag, det bara blåser och blåser och man får ta på sig tjocka tröjor för att inte frysa, nåja nu är jag ju frusen av mig så det kan kanske bero på det för min sambo är tvärtom han är jättevarm av sig själv men det är som sagt inte jag, jag tar på mig tjocka tröjor och lindar in mig i varma filtar när vi sitter och tittar på teve i soffan om kvällarna. Jag har varit uppe på loftet och letat fram lite gardiner kappor som jag tänkte stryka och sätta upp i morgon, det är både till köket och i teverummet, sen har jag nya till sovrummet också, så jag får se om jag tar det också i morgon annars så får det vara tills på onsdag. Det är kul att byta gardiner nu när det är höst och man behöver piggas upp med lite nya saker omkring sig. Svärmor ringde innan hon hade gjort soppa till oss och det tackar man ju inte nej till, vad kan vara mer passande en sådan här blåsig höstdag än just soppa mm.... det värmer så gott. Nej nu ska jag gå och slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och sen får man se vad där är på teve ikväll, där är väl alltid något som man kan titta på, om inte annat så får man plocka fram någon bra film.


Bara vi två

Så nu har Patrik varit här och hämtat Joakim och det är bara jag och min sambo här nu, så nu är det lugnt och skönt och vi ska bara mysa ikväll för sen är det ju måndag i morgon igen. Det var ju egentligen meningen att Silva min  moster skulle komma och hämta Joakim men det blev ändrat så Patrik kom istället. Inte för att det är jobbigt när Joakim är här långt därifrån det är jätteroligt men sen nu när han har åkt, så lägger det sig ett lugn och man bara slappnar av och pustar ut, det känns så skönt att det bara är jag och min sambo här nu och vi kan ägna oss åt varandra och ha det mysigt ikväll innan han ska iväg och jobba i morgon igen. Det blir nog att vi kommer till att se på Arkiv X ikväll, den serien är så bra och där är många säsonger att titta på, den är så spännande och man får själv tänka efter och klura lite och det gillar jag, det handlar ju om lite rymdvarelser och annat sånt där oförklarligt och det är spännande att titta på tycker jag.

Luke Perry

Jag måste bara komma med ett tips för dom som var Beverly Hils fans på den tiden då det begav sig, själv så hade jag Dylan eller Luke Perry som han heter som favorit i serien och han befinner sig just nu i Sverige och gör en svensk-amerikansk film midsommarfesten heter den, gissa om jag ska se den!!!

en lugn dag

Ja idag är det söndag och det blir en lugn dag, bara koppla av och inte göra något särskilt. Pågarna spelar spel och vi har precis ätit frukost. Jag vet inte när Joakim ska hämtas idag men min moster Silva ringer nog senare idag och säger hur dags hon kommer. Det som är skönt idag är att vi har maten klar bara till att värma, så det behöver man inte tänka på. Vädret är så tråkigt det är typiskt höstväder, det bara regnar och blåser som bara den tråkigt..... Igår var jag faktiskt lite flitig, jag fick ett ryck och gjorde i ordning förrådet, där var en massa saker som skulle slängas och ja som behövde rensas ut så nu är där fint inne, kändes faktiskt riktigt bra när jag hade gjort fint där inne.  I morgon börjar en ny vecka så vi får se vad som händer då.

MM.... Grytan är så god

Så då har vi avnjutit den goda grytan och sett på Ironman, nu ska vi snart ha en fika, ska bli gott nu efter maten. Denna grytan är standard var gång som min kusin Joakim kommer hit, han bara älskar denna thaigrytan, för att nämna några ingredienser så är där grytbas och kokosmjölk och kastanjer och bambuskott i den och matlagningsgrädde så den är verkligen smarrig och sen har man då nudlar eller ris till. Förra gången vi hade grytan så hade vi ris till så denna gången tog vi nudlar istället, men det är ju en smaksak vilket man vill ha till. Nu sitter jag här vid datorn och pågarna spelar spel igen, så jag antar att dom kommer till att sitta uppe sent i natt också och spela wow och andra spel. I morgon ska vi bara ta det lugnt och det är ju också sista dagen som Joakim är här för han åker ju hem på eftermiddagen någon gång för sen är det ju skola på måndag igen. Min moster Silva kommer och hämtar honom på eftermiddagen, så Joakim passar nog på och spela hela natten antar jag, i och för sig så har han wow hemma också men han tycker att det är roligare att spela det här hos oss för då kan Joakim och min sambo spela ihop i spelet, det kan man i och för sig göra även om han skulle sitta hemma och spela men det är roligare när man är tillsammans och spelar och man kan prata samtidigt. Han sa till mig idag att han tyckte att tiden gick så himla fort när han var här och man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt *ler*. Nej nu ska jag kolla läget på Aftonbladet och lite annat smått och gott på nätet som eventuella julklappar till nära och kära tjingeling pling!

Så var det lördag

Japp så var det lördag och idag ska vi göra den jättegoda thaigrytan, vi får åka iväg och handla lite ingredienser till grytan senare idag och sen ska man ha antingen nudlar eller ris till. Pågarna dom var uppe sent inatt och spelade Wow som bara den, jag däremot satt uppe lite och såg på teve sen så gick jag och lade mig vid ca 11 tiden tror jag men dom andra två dom satt uppe till klockan halv 5 så dom var ganska trötta när dom vaknade idag kan jag säga hehe! Annars så ska vi äta god thaigryta och se på en film som heter Ironman ikväll, men annars så blir det en lugn och mysig kväll.


Kusin Vitamin

Så då  har äntligen min kusin Joakim kommit och vi har ätit pizza och sett på film, han blev verkligen imponerad av teven och sen provade vi att spela spel på den också och det tyckte Joakim var så coolt *ler* och det var det verkligen. Annars så ska vi bara mysa spela spel och se på tv och jag antar att det kommer till att bli rätt sent som vi är uppe för det brukar det bli när Joakim är här. I morgon ska vi göra Joakims favoriträtt nämligen thaigryta så vi får sticka in om och handla lite saker till grytan, den är bara sååå god. Patrik hade tyvärr inte tid att stanna kvar och äta pizza med oss och se på film för han skulle vidare men vi bestämde att han skulle komma en annan dag, så vi fick ha filmkväll då istället. Nu ska jag gå och koka en kopp kaffe, fortsatt trevlig helg på er!

Så var det fredag igen

Ja idag är det fredag och ikväll eller i eftermiddag i alla fall kommer min kusin och Patrik hit och då ska vi beställa kinamat och se på film, ska som sagt bli kul att se minen på dom när dom får se teven *ler* särskilt Joakim och det han inte vet är att man tom kan koppla kablar till teven så att man kan spela Wow på den, han kommer bli helt salig när han får reda på det hehe! Det ska i alla fall bli kul att han kommer hit, han är alltid så rolig och glad och pigg och christer tycker så mycket om honom och han om honom, Christer och jag är nästan som syskon för honom. Annars så är det inget vidare väder idag, det är typiskt höstväder, det bara blåser och regnar, så nu längtar man till advent och julen så att man kan göra det mysigt och pynta och så och planera lite vad man ska ge sina nära och kära i julklapp. Min sambo skrattar alltid åt mig för jag är alltid ute i tid med julklapparna och så, men det är väl inget fel med det, man har ändå så mycket att göra precis i juldagarna så då har man ju i alla fall inte julklapparna att tänka på om man nu har fixat dom innan och det behöver inte vara så fina eller dyra saker utan jag och min sambo brukar inrikta oss på att det ska vara saker som man har nytta av, för det blir man själv gladare av att få och därför så blir det ju så att man själv ger sådana saker också. Mina svärföräldrar och mina föräldrar har ju allting annat så man får försöka hitta sånt som man verkligen vet att dom behöver just då, men jag brukar vara bra på att hitta på saker hehe! Nu ser jag fram emot helgen och önskar er en trevig helg kram på er!


Hemma igen

Ja så var man då hemma igen, tidigare än vad jag hade tänkt mig men vi hann med allting så fort och handlat på Lidl har jag också och det blev lite mera än vad jag hade räknat med för det är ju så billigt där, så jag har precis varit uppe med det i frysen. Sedan så fick jag reda på att mor och far inte kunde komma i morgon så dom får vänta med överasskningen med teven, men Joakim kommer ju och Patrik kör honom hit så det kommer till att bli Patrik och Joakim och vi som ser på film och så i morgon och det går ju lika bra det *ler*. Annars så är jag hemma själv just nu bara tar det lugnt, det är rätt skönt det också, jag tror att jag ska gå och vila mig en stund innan min sambo kommer hem för då vill man ju vara pigg och utvilad. Tjingeling pling!


Idag ska jag till mor

Hej!
Ja just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 8 så att mor kommer och hämtar mig. Vi ska börja dagen i Ystad och ta en fika och några bullar där och prata och så som vi brukar och sen så åker vi hem till mor och far. Sen ska jag hjälpa henne med lite olika saker och bara vara liksom, rätt skönt att bara komma hem och vara med mor och far ibland, jag menar  min sambo har så nära till sina föräldrar bara 800 m till dom och jag har ju mycket längre till mina, nåja inte så värst långt men ändå.... Min sambo däremot ska ha hit lite folk idag dom ska visst gräva här utanför huset och lägga in nya rör avloppsrör och så i åkern så här kommer till att vara full aktivitet hela dagen hehe! Sedan sticker nog jag och mor inom på Lidl på vägen hem för dom hade en hel del billigt nu såg jag, gäller att ladda upp och köpa lite när dom har billiga saker, dom har framförallt väldigt goda pizzor som är finemang att ha i frysen när det kommer någon eller när man bara vill göra det lite enkelt för sig och där är mycket mat i dom kan ni tro, sen är där en jättegod kaka typ Wienerkrans eller vad man ska säga som är jättebillig och supergod så det ska jag inhandla idag

Television *ler*

Ja det blir rätt mycket av det nu för tiden både teve och filmer för min sambo har nämligen köpt ny teve och det känns precis som  om man är inne i filmen när man ser på den hehe! Det har märkts en hel del skillnad för innan såg vi visserligen på mycket teve och film men nu ser vi ännu mera eftersom det blir så mycket bättre bild och ljud och ja allt, man kan i stort sett se om alla fílmer man har för det blir en helt annan upplevelse med denna teven och det var en bra investering för vi ser ju så väldigt mycket film och teve. Det ska bli roligt att få se mors min i morgon när hon lämnar mig för hon vet nämligen inte om att vi har köpt teve och inte far heller för han kommer på fredag då när Joakim också kommer så då ska vi beställa kinamat och se på film. Gissa om Joakim min kusin kommer att bli lång i huvdet när han ser den.


Hoppas på att få jobb

Jag har i dag och igår ringt och hört mig för om jobb inom förskola för det har jag ju jobbat med innan och jag är ju utbildad till att ta hand om barn med speciella behov så jag ringde därför och hörde mig för och dom hänvisade mig till en dam som visade sig hade hand om just barn med speciella behov, så hon blev jätteglad att jag hörde av mig och visade att jag fanns för visst fanns det behov av assistenter till barn på förskolor. Dom skulle ha möte på fredag och då skulle alla förskolor här i Skurup samlas och då skulle hon berätta om att jag fanns och så. Hon sa att jag skulle samla ihop mina betyg och lite andra papper som skattesedel och sånt papper som visar att man inte har något kriminellt bakom sig, det måste man ju ha med sig när man ska jobba med sånt och sen får jag vänta tills hon ringer och komma dit till henne då när dom har visat intresse för att dom behöver mig, så det var positivt faktiskt *ler*. Det finns jättemånga förskolor här i Skurup så det är ju stor chans att man får jobb på någon av dom och det hade varit toppen. Annars så ska jag och min sambo bara ta det lugnt idag se på film och mysa och i morgon ska jag till min mor och hjälpa henne lite och på fredag kommer min kusin Joakim hit och stannar över helgen, så det händer lite grann.


Välkommen till min nya blogg!

Ja då har man då äntligen skaffat blogg och jag har inte en blekaste aning om hur detta fungerar men jag ska nog kommer på det så småningom så klåfingrig som jag är så hehe!


RSS 2.0