Michael Jackson är död, jag kan inte fatta det.



Ja inatt kom den dystra nyheten om att Michael Jacksson är död och dog av hjärtstillestånd och jag kan inte fatta att kungen av pop har dött, han skulle bara om några dagar påbörja sin sista turne runt om i världen och enligt alla som ha jobbade med var han i god form medans andra säger att han tog mycket mediciner och lugnande som kan ha orsakat hans död och han lär också ha varit sjuk i någon hudsjukdom och något annat men man vet inget säkert, jag tror att det är en blandning av båda delarna och allt jobbigt som han har gått igenom de sista åren plus att han har blivit skuldsatt och därför skulle göra denna sista turnen för att få mer pengar, det hela är väldigt tragiskt och han lämnar tre barn efter sig som vi ännu inte vet vem som ska ta hand om dom. Michael Jackssons musik kommer alltid att leva vidare och han är den största artisten sedan Elvis Presley som var kungen av rock och Michael var kungen av pop, rest in Peace Michael!!!!

Grillfest idag

Ja idag är vi bjudna på grillfest hos mina svärföräldrar och eftersom min sambo är en hejare på att grilla så blir det han som får stå vid grillen idag också. Min kusin Joakim är ju här så han ska också med över och äta grillat och sen kommer det några gamla bekanta till mina svärföräldrar och min sambo som jag inte har träffat, så det ska bli kul att träffa dom också. I morgon ska vi gratulera en gammal arbetskamrat till min sambo, han fyller 50 år, men vi ska bara dit en stund på eftermiddagen på fika och sen kör vi hem igen till Joakim, han stannar hemma och spelar spel vid datorn så länge.

Har hoppat studsmatta idag *ler*

Ja min sambo har en enormt stor studsmatta som min kusin och han satte ihop idag, så jag har hoppat studsmatta som bara den idag och sen så låg vi allihopa på den och solade det var härligt och solen sken och det var härligt väder så det var gött *Ler*. Annars så har vi lagat sån stark kyckling idag och ris till det och god stark sås till, det är ju min kusins favoriträtt. Igår hade vi jätteroligt när min sambo fyllde år, vi åt gott och hade roligt och pratade och så, först satt vi inne och åt goda mackor och sen så satt vi ute och åt tårta och drack kaffe för det var så fint väder och dom stannade länge så vi satt där ute länge och pratade och hade roligt.

Rolig födelsedag

Ja idag har det varit en riktigt trevlig dag, min sambo fyllde år idag och min mor och far och min moster och min kusin och mina svärföräldrar var här så vi åt goda mackor först  och sen så åt vi en jättegod tårta som vi bakat och vi pratade och hade jätteroligt så det var en lyckad dag och vädret kan man inte klaga på, det har varit soligt hela dagen, nä nu ska jag gå och lägga mig, natti natti.

Har varit ute och cyklat *ler*



Ja jag och min sambo har precis varit ute och cyklat en lång runda och det var härligt och i morgon fyller min sambo år och min kusin kommer hit och ska sova över här i två veckor och min moster och min mor och far kommer hit och  min svärmor och svärfar så det ska bli kul och jag har en jättefin present till min sambo som jag vet att han kommer att uppskatta *ler*.

Midsommardagen

Ja idag är det midsommardagen och vi tar det bara lugnt idag. Vi hade jättetrevligt igår när vi var hos mina svärföräldrar och vi åt god mat och såg på en bra film och sen drack vi kaffe, så det var jättetrevligt och det blev ganska sent som vi var där, vi åkte nog hem när hon var 22.00 och då hade vi kommit dit klockan 16.00 för min sambo skulle ju grilla eftersom han inte äter sill och han gjorde grillat till oss också så vi åt både grillat och sill och sen hade vi jordgubbar och grädde till efterrätt så det var trevligt. Idag tar vi det bara lugnt  och det är rätt skönt det också, ha det gott allesammans.

Midsommarafton



Ja idag är det midsommarafton och det blir bara mina svärföräldrar och min sambo idag för min mor har blivit förkyld och min svärmor får inte lov att bli förkyld eftersom hon har problem med näsan och att den rinner och ska bli opererad för det, men det är tråkigt att vi inte kan fira allihopa, men mor har precis som jag otur att bli sjuk vid högtider som midsommar och jul och nyår, men snart fyller min sambo år och då får vi hoppas att vi kan träffas och fira min sambo, så då får hon vara frisk. Det ska i alla fall bli roligt idag, vi ska äta alla sorters sill och det är bara sååå gott, men det tycker inte min sambo så han ska grilla istället. Vädret är inte så bra idag, det ska visst regna senare idag och det var risk för åska också, men det är ju  inget ovanligt att det är dåligt väder på midsommarafton, vi kan i alla fall hoppas att det är sant det dom säger att det ska bli jättevarmt efter midsommar, dom har sagt att det ska bli upp till 30 grader så det håller vi tummarna för. Nu vill jag önska alla en riktigt trevlig midsommar!!!!

Det blev marknad och fint väder *ler*

Ja igår var det Skurups marknad och mor och far kom hit för att gå på den med oss och kan ni tänka er, det blev fint väder precis när vi skulle ner och gå på marknaden, solen sken och det var precis perfekt marknadsväder *ler*. Vi började med att fika när mor och far kom hit och sen körde vi ner för att gå på marknaden. Om jag hittade något? Jodå *ler* en jättefin väska i jeanstyg och snygg i modellen med en målad svart katt på den och hon som sålde dom sa att det var bara att vända ut och in på väskan och tvätta den och färgen höll länge dessutom, så den blev jag jätteglad över att ha inhandlat. Jag hittade två par billiga och fina shorts till min sambo som han blev jätteglad över och sen hittade jag en blå och gul liten leksaksmus till Kurre som han blev överförtjust i och lekte med den hela kvällen igår så det var en lyckad dag på marknaden.  På kvällen så stekte vi korv och åt korv med bröd på kvällen för det var ju för dåligt väder till att grilla ute igår tyckte jag. Vi såg på film och hade trevligt och sen efter det så fikade vi igen och sen var mor så trött i ryggen och hade ont i den så att dom körde hem sen, men som sagt det var en rolig och lyckad dag.

Marknad idag eller?

Ja idag är det Skurups marknad och mor och far kommer hit klockan ett, men frågan är om det blir någon marknad, för regnar det, då går vi inte på marknaden, men dom har lovat att det skulle bli soligt, men vi får väl se hur det blir med det. När mor och far kommer ska vi fika och sen ikväll så steker vi korv här inne, vi skulle egentligen ha grillat korv ute, men det lär inte bli något av med det eftersom vädret är som det är, det bara regnar och blåser hela tiden usch och fy vilken sommar, vi får verkligen hoppas att vädret ändrar sig efter midsommar.

Fy vilken kall "sommar" ?

Ja det är verkligen jättekallt ute så man undrar ju om det verkligen är sommar? Idag är det 13 grader och det är kallt för att vara i Juni månad brrrr..... men ingenting är som det ska vara när det gäller vädret längre, nu är det inte ens sommar när det är sommar och det är inte vinter när det ska vara vinter tråkigt..... men vi får hoppas att det blir varmare efter midsommar för då brukar det ju vända.


Ett år äldre *ler*



Ja då är man då ett år äldre 34 år och igår var min födelsedag och min mor och far och min kusin och mina svärföräldrar var här och vi grillade och hade trevligt. Jag fick ett Nominationarmband som var nytt för i år med guldfärg och två barlocker till det, det ena var det kinesiska tecknet för mitt födelseår och sen står det året för kaninens år hehe! Sedan fick jag en annan barlock av min sambo som där var en fin pärla i så det var jättelyckat och 300 kr fick jag också. Vi åt och drack och sen hade vi gjort marängtårta med banan och grädde som vi hade till kaffet efteråt. Jag fick även ett jättefint kort på posten från min bästa väninna och hennes familj som jag blev jätteglad över, tack så mycket *ler*.

Min födelsedag!

Ja idag är det min födelsedag och jag fyller 34 år idag, ja jösses vad tiden går, man hinner ju knappt med själv *ler*. Jag har dukat fint i datarummet och gästerna kommer klockan fem, så det blir min mor och far och min kusin Joakim och mina svärföräldrar. Jag är så spänd på vad min sambo har hittat på för något, för han har varit så hemlighetsfull om det hela så det ska bli spännande. Vi ska grilla idag så jag hoppas att vädret håller i sig, så att det inte börjar regna precis när vi ska grilla köttet, men det ska säkert ordna sig.

Det var trevligt igår

Ja igår var min mor och far här och dom kom vid tretiden så då fikade vi och åt franskbrödbullar och sen grillade vi korv ute och det åt vi där ute för det var så fint väder och vi hade lagt ut en filt på gräsmattan och satt där och njöt av det fina vädret och solade och åt korv, men sen var det så att min sambo hade även gjort kött och goda kryddade potatisar som han grillade i foliepaket på grillen, så sen gick vi in och åt det, men det var verkligen en trevlig dag igår vi hade jätteroligt och det var så lugnt och fridfullt ute och man hörde fåglarna sjunga och ja det var en riktigt härlig dag och idag är det inte sämre väder heller. Innan på dagen innan mor och far hade kommit var jag ute med Kurre i koppel och gick runt på tomten och han bara älskar att gå ut och gå så han var också nöjd med dagen *ler*.

Vad har hänt i helgen?



Jo min kusin Joakim har varit här hos oss i helgen och vi gjorde sån god stark kyckling och hade ris till och god sås som hör till, det är ganska starkt men underbart gott, vi såg på en bra film och hade det mysigt. Pågarna spelar ju alltid wow så det gjorde dom och jag satt också vid datorn och spelade ett annat spel och sen tittade jag lite allmänt på matrecept och lite annat smått och gott på internet. Helgen har varit lugn och i morgon kommer mor och far hit och vi ska fika vid tretiden och sen ska vi grilla korv ute men vi äter inne för det blåser ganska bra och man vill ju inte sitta och frysa ute och jag är frusen av mig så ska jag sitta ute och äta så ska det vara riktigt varmt och det är det ju inte ännu, fast vädret var faktiskt ganska hyfsat idag, det var rättså varmt men det blåste ändå rätt mycket. Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning och lägga mig så att jag är pigg tills i morgon. Godnatt med er!

RSS 2.0