Första advent

Idag är det första advent, det är inte klokt vad tiden går fort. I morgon ska jag till mor och far igen, men i morgon ska jag till sjukgymnasten och träna i deras träningsrum dom har alla möjliga träningsmaskiner, det är för min fot som jag har haft propp i och sen tyckte hon att eftersom jag även hade haft proppar i lungorna för några år sedan och har sånt blod som gör att man lätt kan få proppar så skulle jag träna och det är ju bra för kroppen allmänt sätt också ju, så det ska bli kul, där finns duschar och allt och sen går mor och far där också, så vi kommer att träna samtidigt. Jag har även dålig blodcirkulation och fryser alltid så jag tar på mig massor och då skrattar min sambo för här är varmt inne men jag fryser ändå, det sa sjukgymnasten att det berodde på dålig blodcirkulation, vilket jag själv tänkte på innan, så här ska sättas fart på blodomloppet hehe! Dom sista julklapparna kommer även dom att skaffas på Tradera, jag hittade några där som var passande och jag har förstås en sak till svärmor som jag ska köpa i morgon. Annars så blir det bara till att mysa idag när det nu är första advent, min sambo har oturligt nog fått någon släng av influensan så det är ju inte så bra, hoppas att jag klarar mig från det. Trevlig advent på er!

hemma igen

Nu är jag hemma igen och jag har svabbat golven hemma hos mor och far idag men jag har ett rum kvar men det gör jag en dag närmare jul tror jag, får se när det blir nästa gång. Annars så har jag köpt julklappar till Kurre idag *ler* och jag hittade några häftiga klappar till min kusin Carro som jag vet om att hon kommer att bli helförtjust i, det är så roligt när man hittar något som man vet om att just det kommer den personen att bli glad över. Jag har några klappar kvar men dom ska jag köpa på måndag då jag och mor ska till Ystad. Nu ska vi äta det blir korv och plättar så det ska bli gott. Det är så mysigt här hemma nu jag har tänt varenda stjärna och ljusstaken i köket och sen i morgon ska vi tända ljusen i trädet  där ute och på söndag är det  ju advent *ler*.

Hem till mor idag

Ja idag ska jag hem till mor för dagen och vi ska börja att fika i Ystad och sedan så bär det hem till mor och far och jag ska hjälpa henne att svabba dom andra golven som är kvar och sedan ska vi pynta med lite gamla tomtar och så. Sedan ska vi åka på röda korset idag och Erikshjälpen, där kan man alltid hitta något roligt och jag ska köpa dom julklapparna som jag har kvar att köpa så att det är färdigt. Jag ska hämta julsakerna som jag fattas i förrådet och sen är allting klart.

Solen skiner

Idag skiner solen men det är ändå rätt kallt ute, men i morgon ska det bli plusgrader igen har dom sagt i alla fall men vi får väl se hur det blir, på torsdag åker jag hem för dagen och jag ska göra lite ärenden julklappar som jag ska köpa har ju några kvar att köpa och hämta lite saker i förrådet som två jultavlor som jag brukar ha uppe och så ska jag fika med mor och far och prata lite och hjälpa henne med att pynta med lite tomtar och så där hemma.

Snart fika

Vi har ätit hamburgare och snart ska vi fika och se på serien Merlin den är jättebra, den handlar om trollkarlen Merlin och när han var ung, skitbra serie faktiskt. Annars så ska jag till mor för dagen på torsdag och då ska jag göra dom sista ärendena jag har när det gäller julklappar och jag ska hämta lite julsaker som är kvar i förrådet men annars så har jag allting färdigt och det är skönt. Det har snöat här idag några centimeter och det lär säkert komma mer i morgon för det skulle vara 4 minusgrader i morgon har dom sagt men igår natt så var det 10 minus här, det är tur att man har kaminen och jag ska snart gå ut och hämta in lite mer ved för det gäller att hålla igång kaminen hela tiden när det är så kallt ute, men vi har varmt och gottigt här inne. Jag har börjat höra lite på julmusik så att man kommer i julstämning. På söndag är det advent, ja tiden går fort  så det är tur att man har börjat i tid så som man har gjort, nä nu väntar fikat och avsnittet med Merlin *ler*.

Julpyntat och fint

Nu är här julpyntat i huset och jag har gjort mitt landskap och det blev jättefint och jag har satt fram alla tomtarna och pyntat med allt möjligt fint julpynt i huset så det blev jättebra, jag ska ta foton på allt sen och filma för det brukar jag göra, det är roligt att ha sen och titta på hur man har pyntat år från år, för jag pyntar aldrig exakt likadant. Jag hoppas att snön ligger kvar tills första advent för det gör ju att man kommer i julstämning och jag har börjat att spela lite julmusik och klapparna är jag färdig med, jag har bara några stycken kvar och det känns skönt att vara så långt framme med julen, då kan man bara koppla av sen och njuta av det fina man har satt upp här hemma och kanske värma en kopp glögg och sitta framför kaminen och njuta.

Fint med snön ute

Det är jättefint ute med snön nu och man får riktiga julkänslor och jag har pyntat med tomtar lite här och var men jag är inte färdig på länge än, men det är kul att ta det lugnt och gå och tänka var man ska ha den ena och den andra tomten och hur man ska göra landskapet och plocka fram alla tomtar som man har som man kanske har glömt bort att man hade och som kanske passar perfekt på ett särskilt ställe i huset och sen är jag noga med att inte ha samma tomte på samma plats i huset från år till år för jag filmar ju hur jag har pyntat varje år så jag kan ju lätt kolla hur jag har haft det förra julen tex, jag tycker det är roligare att göra så och för varje år så har man alltid köpt något nytt pynt som man använder. Jag köper i varje fall en ny julsak varje år, det tycker jag hör till sen ibland kan det vara en ny sak eller en gammal tomte på Tradera det beror på huvudsaken är att saken passar in i vår miljö och jag är ju mycket för den gammla klassiska julen i rött och vitt och gamla fina tomtar och julsaker från förr i tiden, men är det nya saker så ska det vara tomtar som är liknande Jenny Nyström för dom är fina och Bo Ohlsson har ibland sådana tomtar. I år blev det en lysande gran i guld som jag har i fönsterkarmen i stora rummet, dom hade den på rea så det var passande att köpa den i år och den är verkligen jättefin, att det sedan dessutom var på rea gjorde ju inte saken sämre precis hehe!  Jag är långt ifrån färdig med pyntandet men det ska ta sin lilla tid att pynta och jag är noggrann, jag har satt glitter i gardinerna högst upp glittergirlanger i mörkgrönt och rött så detär jättefint och lampan i stora rummet har jag klätt med samma glitter och små gamla piprensartomtar, men jag har fler tomtar att sätta ut och sedan ska jag ju göra mitt årliga jullandskap och jag har ångrat mig jag ska göra mitt landskap på det bordet som jag alltid har haft det på och jag ska ha det i stora rummet, för om jag har det på barskåpet så kommer det en massa aska från kaminen på den så kallade snön och då lär den inte bli så vit länge kan jag säga..... Jag ska ta foton på mitt fina julpyntande sen så att ni får se hur det har blivit.


Pyntandet har börjat

Idag har jag börjat pynta med tomtar och annat smått och gott men jag är långt ifrån färdig i morgon fortsätter jag att pynta, Kurre våran katt följer mig vart jag går och han är jättenyfiken på allt som jag gör och han tycker att det blir fint med tomtarna för han tittar väldigt och är intresserad men lägg märke till att han bara är uppe och tittar och sen går han ner igen och rör inget, så det är bra. Idag har det inte snöat men det ska visst komma snö imorgon, men det är halt på vägen som bara den, många bilar åket av vägen igår då det var riktigt snöoväder och det är ju inte kul precis, men vi var inte ute och körde som tur var. Jag fick sakerna till min sambo som jag ska ge i julklapp till honom, jag köpte det på Tradera.. Nej nu är det dags att natta sig och sen i morgon eller ja hm, idag blir det ju fast lite senare idag då, så ska jag fortsätta att pynta och göra fint här hemma.

Kommer snöa mera

Jag såg på DMI vilket är Danmarks vädersida och där ser man att det kommer att snöa  jättemycket precis här över men inget på österlen, så vi kan inte åka till mormor i morgon men kanske mor och far kan åka dit om det inte blir för glatt på vägen. Annars så blir det räkor och bröd ikväll för oss och sen ska jag se på Idol ikväll men annars så blir det lugnt.

Nu snöar det ännu mera!

Nu snöar det ännu mera jösses med snö och det blåser också, jag ska snart ut i snöyran och hämta ved i stallet för det lär behövas ikväll om det ska snöa så här ikväll också. Blir det halt i morgon så blir det inte att vi åker iväg till mormor men vi får se hur vädret är då det får vi se.

Fotona från klassfesten

Igår fick jag fotona från klassfesten av min bästa väninna, hon hade tagit en hel del foton, tack så mycket Karina!!!! Det är så roligt att ha foton och kunna titta och minnas den kvällen när vi hade så roligt ihop, hoppas att vi snart kan träffas igen och prata mer med varandra. Det är jag till höger där ja och Juppe till vänster *ler* på andra kortet från vänster. Ja jag har bara tagit med några foton men jag har fått massor av kort och det är jätteroligt att ha och titta på nu bakefter tills nästa gång vi ses igen.


Första snön

Första snön kom idag och det snöade rättså mycket faktiskt, men nu ligger det bara ett tunt lager snö på marken så det försvinner nog snart igen för i morgon skulle det bli fint väder och soligt. Idag har jag tvättat dom nya påslakanen som vi ska lägga på till jul med tomtar på och sen har jag dammsugat och lagt på trasmattorna i köket, så jag går och pular lite och så plockar fram pynt och tar undan det jag inte ska ha framme. I morgon vid ett tiden så ska vi vara hos mormor och fika och sedan ska vi hjälpa henne att sätta i graneslingan i blomsterlådan. Ikväll är det Idol på teve så vi får väl se hur det går för dom andra i tävlingen nu *ler*.

Idag är det torsdag

Idag har det blåst och regnat och ja haglat också för den delen det har varit blandat väder men det gör inget när man har varmt och gott här inne, jag har eldat som bara den i kaminen. Annars så har jag fått dom julklapparna som jag lade bud på på Tradera så det blev jag glad över, det är mina föräldrar som ska ge min sambo det och sen har jag några saker som jag har lagt bud på som går ut på lördag som jag hoppas på att få för dom ska jag ge min sambo i julklapp plus en sak till en prenumeration på Helge för det vet han om att han får varje jul och det är väldigt uppskattat. Vi har druckit glögg för första gången i dag inför julen och det var jättegott, vi hade pepparkakor till, nötter hade jag tyvärr inte hemma men russin hade vi  så det gick bra ändå. På lördag ska vi hem till mormor och hjälpa henne sätta i granslingan i blomsterlådan under fönstret och sen ska vi fika så det ska bli kul. Det börjar ju dra ihop sig nu och nästa vecka är det första advent så då ska jag ha satt upp alla tomtar och allt annat som ska fram inför julen så mor skulle till förrådet nu i veckan och hämta lite av dom julsakerna som jag har bett om att hon ska hämta till mig, så hon ska ha med dom till mormor så att jag sedan i veckan kan fixa och dona hur jag vill ha det här hemma.

jösses vad det blåser

Det blåser något fruktansvärt och har gjort hela dagen idag, tråkigt väder men vi har eldat i kaminen så det har varit varmt och skönt här inne hela dagen. Annars så har jag bäddat nytt i sängen idag och plockat undan lite saker men annars så har det varit lugnt. Ikväll är det bonde söker fru så det ska bli spännande att se och sedan är det Oskyldigt dömd. I morgon går några julklappar ut på Tradera så jag håller ett öga hela tiden, hoppas att jag får dom för jag bara ska ha dom till min sambo *ler*. Jag säger inte vad det är det får ni reda på efter julafton hehe!

hemma igen

Nu är jag hemma igen och idag så svabbade jag golven och lite annat smått och gott där hemma, valparna var jättesöta som vanligt och jag hade svårt för att slita mig från dom särskilt från Elvis, jag har döpt dom till Elvis Presley och Cliff Richard hehe! Annars så har vi ätit när jag kom hem och sedan nu så kollar jag läget på Tradera och ser hur det går med julklapparna och än så länge så är allt under kontroll *ler*.

Julklappar

Nu har jag bara några julklappar kvar och några av dom har jag lagt bud på på Tradera så jag hoppas att jag får dom, jag kollar läget varje dag *ler*. Sedan är det julklapparna till min svärmor och svärfar men det är sånt som inte går att köpa förräns in i det sista och likadant det ena som jag ska ge till min kusin Carro får man också köpa närmare jul för att det ska vara bra. Sedan har jag en sak till min far förutom det jag redan har då alltså som jag inte heller kan köpa förräns in i det sista men annars så har jag allting klart och jag har slagit in dom också förresten jag har en sak till som också ska komma till min andra kusin Joakim och en sak till mormor som ska köpas sen är allting klart, men det är skönt att ha köpt så pass mycket som man har gjort och att allting är färdigt så här långt i alla fall.

tisdagmorgon

Ja då är det tisdag och jag har gjort mig i ordning för att åka hem till mor och hjälpa henne idag, mor kommer klockan 7.00 så där är en timme dit men det är rätt skönt att bara sitta vid datorn och få vakna till lite på morgonen. Så vad händer då annars idag då? Jo jag ska hjälpa mor med att sätta upp gardinerna i köket och i stora rummet gardinerna till dom andra fönstren har inte kommit ännu från jotex så dom får vänta men annars så ska vi åka till förrådet och hämta stjärnorna och lite annat julpynt som vi ska ha, men allra först nu på morgonen så ska vi fika på ett café så vi får se vilket det blir. Jag ska inte stanna över denna gången utan det blir bara för dagen som jag är hemma idag, men det är också rätt skönt att komma hem på kvällen och bara koppla av i lugn och ro.

snart advent

Ja snart är det advent och jag längtar jättemycket efter att få sätta upp alla mina tomtar och mina juldukar och göra mitt årliga jullandskap som jag i år ska göra på barskåpet istället för att ha bordet i stora rummet, jag tycker att det tar lite för stor plats med det där inne och sen blir det ju mysigt att ha landskapet på barskåpet här inne i datarummet så att man kan se det oftare för vi är ju väldigt mycket här inne, i stora rummet där har vi ju så mycket annat fint att titta på ändå som gardinerna och tomtarna och granen så småningom och små söta gamla kransar på dörrarna överallt, så nog kommer här till att bli julpyntat i år igen men jag kommer att skifta pynt för det gör jag varje år eftersom jag alltid tar foton och filmar hur jag har pyntat varje jul för att jag tycker att det är så kul att ha och plocka fram senare och se att jaha så pyntade jag det året och så pyntade jag det andra året osv, det är ju kul att variera lite också.

snart mat och film

Snart ska vi se på en jättebra serie Merlin heter den och vi ska ha hamburgare och potatisbiffar som vi var och handlade precis. Vi behövde lite av varje både mjölk och fil och lite annat smått och gott och jag är jättehungrig när jag nu har städat hela dagen, energin har gått åt och sen kommer mor och hämtar mig klockan 7.00 i morgon så det blir till att gå upp tidigt, men det är inga problem jag är morgonpigg och vi brukar alltid börja med att fika på morgonen i lugn och ro och småprata lite om allt möjligt.

Färdig med städandet

Nu har jag städat färdigt så nu är här jättefint hemma, ja inte för att det var stökigt innan men ja ni vet man behöver dammsuga en gång i veckan ibland mer beroende på hur det ser ut, men i alla fall nu är jag klar så nu sitter jag framför datorn en stund och kopplar av. I morgon ska jag till mor så jag ska prata med henne lite senare ikväll och höra hur dags hon kommer och hämtar mig i morgon men det blir bara för dagen så jag kommer hem på kvällen igen.

Solen skiner

Solen skiner idag och det är härligt, jag ska dammsuga och fortsätta att göra fint här hemma idag och tvätta och lite annat smått och gott som jag behöver göra här hemma. Annars så är där väl inte något särskilt på teven ikväll, tror inte det i alla fall, får kolla läget sen. I morgon åker jag hem till mor men bara för dagen och då ska jag hjälpa henne med att sätta upp stjärnor och lite annat smått och gott som vi inte hann med förra veckan då jag var hemma.


Söndag idag

Idag är det söndag och vi har inte gjort något särskilt idag, jag har satt fyr i kaminen och sedan går jag och pysslar och tvättar och fixar och donar, ser hur jag ska pynta inför julen och så. I morgon är det måndag och då ska jag fortsätta att planera och pyssla och göra fint här hemma, jag ska dammsuga överallt och byta sängkläder och lite sånt. Jag har julklappar på Tradera på gång så jag hoppas att jag får dom men än så länge så är det lugnt.

Julgardinera uppsatta

Nu har jag satt upp alla julgardinerna överallt så det är skönt att ha det gjort och sen har jag slagit in alla klappar som jag har än så länge rätt skönt att ha det gjort också och snart ska vi äta pizza, det är så mysigt överallt med stjänor och ljusstaken i köket i fönstret och mera kommer det att bli till advent då allting annat åker upp som mitt vinterlandskap och massor av annat fint pynt, jag tycker att det är roligt att ta fram det redan till advent så att man hinner och se det innan det är dax att plocka ner allt igen, för det är ju inte så lång tid som det är jul. Dukarna ska strykas sen också men det gör jag ju inte förräns jag ska lägga på dom, jag har strukit den stora duken här inne i datarummet så den är på men det är också den enda än så länge som jag har lagt på.


Stryker gardinerna

Just nu håller jag på och stryker julgardinerna och jag har satt upp gardinerna i köket och i datarummet och nu är det bara stora rummet och sovrummet kvar för badrummet är färdigt, men sen är där så mycket annat som man ska ha fram pynt och annat som man ska ha fram sen, men stjärnorna är uppe och ljusstaken i köket men jag har inte tänt den ännu och inte stjärnorna heller det får vi vänta med tills advent, men tiden går så fort så snart är det ju advent. Jag har även lite nätt börjat höra på lite julmusik så att man kommer lite i julstämning, det är rätt fridfullt när man håller på och pysslar med julsakerna att höra lite julmusik i bakgrunden. Julkorten har jag skrivit så dom ligger färdiga bara till att posta.  Joakim min kusin åkte hem idag och sen på tisdag ska jag hem till mor och far igen och sätta upp julgardinerna där och stjärnor och lite annat inför advent.

Nu är jag hemma igen

Nu är jag hemma igen och jag har varit hemma hos mor och far några dagar och hjälpt dom att göra fint till advent städat och så, så nu är där fint men jag ska åka dit på tisdag igen och hjälpa dom att sätta upp stjärnor och gardiner för dom gardinerna som mor hade beställt hade inte kommit ännu. Min sambos kompis har åkt hem nu och min kusin Joakim är kvar och dom har spelat det nya wow alla dagarna som jag var hos mor och far både natt och dag hehe! Annars idag så kom veden i morse, men det regnade jättemycket så vi var tvugna att sätta in alla pallarna i stallet så vi får lägga in veden en annan dag när det är fint väder ute. Vi  beställde snitzel när min sambo hade kört hem hans kompis och sen nu så ska vi ha en fika och pågarna spelar wow och jag ska snart se på Idol.

Tråkigt väder ute

Medan jag nu sitter här och väntar på att min mor och far ska dyka upp klockan åtta så tittar jag ut genom fönstret och det är så tråkigt väder ute idag regnigt och ruskigt och det blåser trist. Annars så sitter man och kollar läget på internet, jag kommer helt klart till att skriva något när jag är hemma på österlen också så vi får väl se vad som händer, ska bli kul att träffa valparna igen dom är ju så söta.

snart österlen

Ja snart så kommer mor och far och hämtar mig och vi ska köra och fika innan mor ska till kiropraktorn i Ystad, men det blir inte förrän klockan åtta som dom kommer och hämtar mig, annars så blir det lite tidigt och för lång tid att sitta på cafeét så lång tid innan mor ska dit. Min sambo har gett sig iväg ut för att jaga gäss med sin far så vi får hoppas att dom får några. Ja dom har fått fem innan och en dag fick dom bara en men det beror ju helt och hållet på hur väder och vind och läget är när dom ska skjuta dom.

Imorgon är jag på österlen

Imorgon är jag på österlen hos min mor och far, mor och far kommer och hämtar mig klockan halv 8 och sen ska vi åka och fika någonstans för sen ska mor till kiropraktorn och sen åker vi hem till Hannas. Sen stannar jag ju där tills på fredagmorgon då jag åker hem igen och då kommer det ju 10 kubik ved som vi ska ha in i stallet. Annars så ska jag hjälpa mor att få upp adventsstjärnorna och göra fint till advent och hänga upp julgardiner och lite annat smått och gott.

Snart åka på middag

Ja om ca en timme så kommer  min sambo hem och då ska vi köra till mina svärföräldrar och äta middag, min sambo var så hemlighetsfull när det gällde maten så jag undrar vad det ska bli till middag idag, man brukar ju ha gås och dom har ju jagat gås men ja jag vet inte om det blir det men det ska bli trevligt i alla fall, jag hörde att min svärmor hade gjort efterrätt också till oss så jag är spänd på vad det kan vara för något också *ler*. Annars så har dagen varit lugn men vädret har inte varit så kul precis, det har regnat och blåst som bara den idag. Ikväll kommer sista avsnittet av matakuten så vi får väl se hur det går när dom försöker få rätsida på barnens mat i skolorna.

vilken blåst!



ja jösses vad det blåser idag, det tar i som bara den och regnar jättemycket, det är så kallt och ruggigt ute usch, då är det tur att man har kaminen så att man kan sätta fyr i den. Annars så väntar jag på att klockan ska bli ett och att min sambo ska komma hem så att vi kan fika ihop, men där är ju några timmar kvar tills dess så nu sitter jag och kollar läget lite på internet.

usch och blä.....

Usch idag mår jag inge vidare, jag får lingonveckan idag och vi ska på middag hos mina svärföräldrar, fast det är inte förräns ikväll så jag hinner vila lite och så, så att jag kanske känner mig lite bättre när vi ska dit. Annars så ska jag inte göra något särskilt idag eftersom jag just mår skit och jag har dammsugat det gjorde jag igår. Det som ska göras härnäst är byta sängkläder och hänga upp julgardinerna men det får vara i alla fall tills nästa vecka eller i helgen i alla fall, fast jag tror mer på att det blir i nästa vecka och det är ju tids nog, för på fredag ska vi lassa in en massa ved dom kommer då, vi får hem 10 kubik ved så där är ju en hel del att lasta in i ladan.

Mårtens afton

I morgon är det Mårtens afton och då ska vi på middag hos mina svärföräldrar vid ca 6-tiden och sen är det lugnt, sedan på tisdag så kommer min kusin Joakim hit men jag ska ju till min mor och far och hjälpa dom där hemma så jag stannar där tills på fredag då jag kommer hem lagom tills veden ska komma, vi ska ju få hem ved på fredag klockan tio så då ska jag vara hemma och hjälpa till. Min kusin och min sambo ska ju sitta och spela det nya wow som kommer ut natten mellan tisdag och onsdag så då gör jag bättre nytta där hemma än att bara sitta här hemma när dom spelar och spelar och spelar *ler*. Det kommer hit en killkompis till min sambo också som också ska spela nya wow så han stannar här tills på fredag så hjälper han också oss med veden så då är vi några stycken här som kan ta in alla ved som kommer, det kommer nämligen 10 kubik ved på fredag, men det är skönt för sen vet man att man har ved så det räcker lång tid framöver.

Adventstjärnor

Annars så satte mor och jag upp adventsstjärnorna idag dom är lite knepiga att få upp så hon hjälpte mig med dom men jag har inte tänt dom ännu det ska jag inte göra förräns senare, jag ska snart sätta upp gardinerna också så är det också gjort och snart är det ju advent, tiden går så fort så man hinner ju inte med i svängen. Sen har man ändå så mycket som man ska göra så det är lika bra att göra sådana saker nu innan så har man det gjort, jag har tom skrivit julkorten så dom ligger färdiga att bara posta. Sedan går man och planerar hur man ska pynta och så och jag har koll på det också. I nästa vecka närmare bestämt på tisdag ska jag hem till mor och far och hjälpa dom upp med adventsstjärnorna och hänga upp julgardinerna och göra det fint inför advent.


Vi fikade och hade trevligt

Ja idag har det varit farsdag och både mina föräldrar och mina svärföräldrar var här på fika, först vill jag säga att det gick jättebra för deras hund som min sambo gick med på utställningen han blev utnämnd till den bästa hanen så han fick pris och så och det var ju roligt. Sedan senare på dagen så kom min mor och far och mina svärföräldrar och vi fikade och åt tårta och bullar och hade det mysigt och pratade, nu håller vi på och laga mat och det blir pasta och köttbullar och korv, det blir lite av varje. I morgon är det Mårten gås och då ska vi på middag hos mina svärföräldrar.

Farsdag

Idag är det farsdag och min sambo har redan gett sig iväg till sina föräldrar och sen ska dom vidare på hundutställningen där min sambo ska gå med en av deras hundar, men i eftermiddag så kommer min mor och far hit och sen senare beroende på hur bra det går för hunden så kommer dom andra hit och då ska vi fika tillsammans och fira farsdag och äta tårta, men först kommer min mor och far hit och då ska vi fika först tillsammans och sen ska vi sätta upp adventsstjärnorna, ja jag tänder inte dom förräns advent men jag vill ha upp dom nu ändå

coffetime

Ja nu sitter vi och softar och dricker en kopp kaffe, vi har precis ätit pasta och köttbullar det var jättegott. Annars så ska vi snart se på film och koppla av. Annars så har jag gjort fint här hemma eftersom i morgon är det farsdag och då kommer min mor och far hit och mina svärföräldrar så det blir trevligt, vi ska äta tårta och dricka kaffe, sen på måndag så ska jag och min sambo på middag hos mina svärföräldrar det är ju Mårtens afton då. På tisdag åker jag hem till mor och far och stannar där tills på fredag men jag kommer hem då vid tiotiden på fredag för vi får hem ved då och då ska jag vara hemma så att jag kan hjälpa till att lägga in alla ved. Under helgen så kommer min kusin och en polare till min sambo så dom ska spela det nya wow som släpps natten mellan tisdag och onsdag, så jag åker hem och hjälper mor och far för det är inte så roligt för mig att sitta här när pågarna spelar dygnet runt utan jag kommer på fredag och min sambos polare sover över så både min kusin och han hjälper till på fredag när vi får hem veden så går det ju fortare också *ler*.


Lördag

Lördag är det idag ja och idag har jag dammsugat hela huset för i morgon är det farsdag och då kommer både mina föräldrar och mina svärföräldrar hit, men först ska min sambo och hans mor på hundutställning med deras hund så det blir inte förräns på eftermiddagen som vi alla är samlade, men vid ett tiden kommer nog mina föräldrar tror jag och då ska vi sätta upp stjärnorna i fönstren. Igår var det Idol och Lars åkte ut synd tycker jag men jag tror att han kommer att gå långt. Annars så ska vi ha köttbullar och pasta till kvällsmat idag och just nu så tittar jag på stjärnor på is lite från och till.

Idol

Idag är det fredag och ikväll är det Idol, det ska bli roligt att se hur det går för alla och jag håller på Kevin, Anna och Lars, dom andra är också jätteduktiga men man har ju sina favoriter. Ikväll är det rocktema så det är ju lite svårare för tjejerna att prestera bra då men jag håller tummarna för dom. Annars så är det rått och kallt ute och vi ska ta en kopp kaffe just nu och lingonveckan är på G så jag mår skit.


Lingonvecka

Idag har jag inte gjort något särskilt för snart är det dax för lingonveckan får den när som helst och jag mår inte speciellt bra, men i morgon är det fredag och då ska det bli spännande att se hur det går för Idolerna det är ju rocktema denna gången. Annars i helgen händer det inget särskilt så på lördag är det lugnt och sen på söndag är det fars dag och då kommer mor och far hit och vi ska dricka kaffe, men min sambo och hans mor ska på hundutställning och min sambo ska gå med deras hund så det blir bara min mor och far och jag som firar min far här hemma hos oss på söndag men det är ju helt okej. På måndag är det lugnt men sen på tisdag åker jag hem till mor och far och hjälper dom igen och jag stannar där tills på fredag morgon då jag kommer hem hit igen och då ska vi få hem 10 kubik ved och under tiden som jag är hemma och  hjälper min mor och far så kommer min kusin Joakim hit och dom ska ju spela det här nya versionen av wow som släpps på natten mellan tisdag och onsdag så då ska dom hämta det i Skurup i en affär där och tur är att dom har beställd det så långt innan för i malmö där står dom långt ute på gatan och köar för att få tag på det här spelet. En annan polare till min sambo kommer också hit då och spelar så då har grabbarna flera dagar att spela det här nya versionen av wow när jag är hemma hos mor och far och hjälper dom med det och sen kommer jag då hem på fredag morgon när han kommer med veden och då ska vi hjälpas åt alla fyra att lasta in och lägga upp veden i stallet, så både Joakim och min samobs polare ska sova över här tills på fredag, så hjälper dom oss med veden också *ler*.

Var hemma hos mor och far

Jag var hemma hos mor och far i tisdags och sov över tills idag, så jag har hjälpt min mor att städa och göra fint där hemma, jag ska hem på tisdag igen och göra lite till men då sover jag inte över. Valparna är större nu och dom har öpnnat ögonen och dom är jättesöta, jag har gosat jättemycket med dom. Annars ikväll så beställde vi snitzel med mos och grönsaker ja min sambo har haft en polare här när jag var hemma en killkompis så han stannade tills idag och dom höll på och skulle fixa hans dator och dom hade farligt sjå innan dom hittade felet på den och först idag så fick dom rätt på den, så det var ju bra att det gick att fixa datorn. Annars idag har jag sett på Bonde söker fru men Oskyldigt dömd struntade jag i idag, jag är alldeles för trött för det nu för jag har varit i gång hela dagen och städat och likadant igår och sen var vi på Bo Ohlssons idag och jag och mor tittade på alla julsakerna som dom har satt upp nu och det är alltid lika roligt att gå omkring och titta på alla julsakerna. På söndag ska mor och far komma hit för då är det ju farsdag men min sambo och hans mor ska på hundutställning för min sambo ska gå med deras hund på utställningen, men jag är inte mycket för utställningar så jag stannar hemma då och mor och far kommer hit och jag ska fira far, så vi kommer att fika här hemma istället. Nej nu är det snart dax att gå och nanna, vi har precis tagit en fika men jag är ganska trött nu. I morgon jobbar min sambo hela dagen men han kommer hem på middagen klockan ett så då fikar vi men sen jobbar han till klockan sex och sen är det fredag och helg *ler*.

solen skiner idag

Idag skiner solen och det är härligt väder ute, men ändå kallt så man får elda i kaminen ändå. Jag och min sambo har precis fikat för han har kommit hem från jobbet men ska snart iväg igen och jobba till klockan sex. I morgon ska jag hem till mor och jag stannar över tills på onsdag och då jobbar min sambo bara till middag så jag kommer hem på eftermiddagen någon gång. Jag ska hjälpa mor med lite städning och sånt eftersom hon ju har så ont i ryggen nu att hon inte själv klarar av att städa. Ikväll är det Halv åtta hos mig på teven och Matakuten där dom försöker göra bättre mat till barnen i skolorna, vi får väl se hur det går. Tudiloo!!

Söndag

Idag har det varit en lugn dag, jag har eldat i kaminen och suttit vid datorn lite. Min sambo var hemma hos sina föräldrar och hjälpte dom lite idag och sen så beställde vi varsin kebabtallrik så det var jättegott, snart ska vi har en kopp kaffe och mysa. I morgon är det måndag igen och då är det matakuten men först är det halv åtta där dom lagar mat och bjuder hem okända människor och sen ska dom som varit gäster bjuda tillbaka. Vädret är lite kallt och ruggigt så man får elda i kaminen hela dagen, men snart ska vi få hem ett nytt lass med ved så vi klarar oss hela vintern så det ska bli skönt. Annars så har jag dammsugat och städat hela huset idag för det behövdes. Nu ska jag ta en fika.

Natti Natti

Ja nu ska jag gå och lägga mig, det blev lite sent idag klockan är 2.58 men jag har sett på Idol idag och Lars gjorde ett jättehäftigt nummer han bjöd verkligen på sig själv som jag garvade hehe! Sen såg jag på fredag hela veckan och där gjorde dom narr av Katrin som mobbar alla idolerna hon som leder eftersnack på Idol och det var så jättebra när dom drev med henne där haha, hoppas verkligen att hon ser det för hon ska ha det. Nej nu ska jag gå och lägga mig så natti natti på er alla!

RSS 2.0