bakat igen *ler*



Ja jag verkar till att ha fått blodad tand när det gäller att baka konstigt nog *ler*, jag bakade ju bullar igår men det receptet som jag hittade idag var mycket mycket bättre så det kommer jag att fortsätta baka i fortsättningen, det är ju så man lär sig genom att prova olika recept och detta var som sagt mycket bättre och det är dom här bullarna som jag ska ta med till svärmor och svärfar i morgon när vi ska fira maj i morgon då vi för övrigt ska grilla hos dom också så det ska bli trevligt. Jag bakade ju även muffins innan idag så jag ska visa bilder på både de nya bullarna och muffinsen som jag bakade innan idag, dom ska jag också ta med imorgon så att dom får smaka dom också, jag vet inte jag bara kände innan idag att jag kände mig rastlös och ville göra något så det blev att jag letade upp ett annat recept och bakade och det var mycket bättre recept och det blev mycket godare bullar också och det var ju roligt, okej dom andra bullarna var inte dumma dom heller men ska man nu jämföra dom så är dom som jag bakade idag mycket godare.

bli nu inte chockade *ler*

Ja bli nu inte chockade.... Jag har bakat idag igen!!! Haha ni tror väl att jag har gått och blivit sjuk eftersom jag aldrig brukar baka annars men eftersom min svärfar nu har pratat om att baka och laga mat och så och jag har pratat om att jag har lagat en ny maträtt och att jag tänkte baka mormors goda bullar fastän jag inte brukar baka så tänkte jag att nu ska jag minsann visa att jag kan baka och jag har ju inte mitt gamla recept på matbullar som jag lärde mig i skolan på hemkunskapen men jag vet att mormor har det fortfarande och jag ska få det av henne sen igen, men jag letade upp ett annat recept igår som jag tyckte såg fint ut och lagade bullar som ni såg i mitt förra inlägg och dom blev både fina och goda så dom ska jag bjuda på idag när svärmor och svärfar kommer hit, men sen tänkte jag att jag kunde ju baka muffins också och letade fram ett recept på det och sen ville jag ju ha något eget också så jag tänkte jag kanske kan ta yoghurt med frukt den som dom säljer på Lidl och blanda i och jodå dom blev jättefina *ler* så dom ska jag också bjuda på idag, så dom kommer att få tji när det gäller att jag inte brukar baka haha, jag kan om jag bara vill och jag har fått smak för att både laga mat och komma på nya maträtter och att tom baka *ler*, lite granne är det för att man vill visa att man kan eller rätt mycket faktiskt och samtidigt upptäcker man hur kul det är när man då har gjort det bra *ler*. Jag återkommer senare idag med hur dom tyckte om bullarna och om muffinsen, här kommer lite bilder på mina nybakade muffins. Tjingeling pling!

Har bakat goda bullar *ler*



Ja alla som känner mig vet om att jag inte brukar baka och jag har inte gjort det på länge heller men så hittade jag ett fint recept som jag bara var tvungen att prova och bullarna blev jättegoda så det blir fler av dom må ni tro *ler*, imorgon ska jag bjuda mina svärföräldrar på bullarna så får vi se vad dom tycker om dom, men min sambo tyckte att dom var goda och det är bra betyg.

Trevlig grillfest

Ja så är vi hemkomna från grillfesten och det var jättetrevligt och gott, jag tog lite bilder från festen som ni kan titta på *ler*

Bjudna på grillfest av min kusin Carro och Patrik

Ja min kusin Carro och hennes sambo Patrik är ju hemma några dagar här nu och dom har bjudit oss på grillfest hemma hos Silva, förresten min moster och hennes särbo ska flytta ihop igen alltså mina kusiners far så det är ju roligt, så hon har gjort av med köksbordet för det behöver hon inte eftersom Patrik redan har köksbord hemma i huset så vi får sitta i stora rummet där hon fortfarande har soffan och stenbordet kvar tills dom ska flytta vilket blir snart, men i alla fall så är min kusin Carro hemma nu och hennes sambo Patrik så vi ska på grillfest där ikväll och det ska bli roligt. I Maj kommer Carro ner själv några dagar, just nu pluggar hon på distans både matte och några andra ämnen och hennes sambo som är datakonsult har tagit ut lite av sin injobbade tid så därför kan han vara borta från jobbet några dagar nu och det är ju skönt, ska bli roligt att träffa dom, det blir ju inte så ofta eftersom dom bor i Hudiksvall, fast Patrik kör ner till Skåne ganska ofta ändå tycker jag och det är ju tur så att vi kan träffas så ofta som möjligt. Annars så har vi varit på middag hos min svärmor och svärfar också idag, svärmor bjöd på pytt i panna vilket också var jättegott. I dag och i morgon ska inte min sambo jobba för han jobbar bara i affären när dom behöver extra hjälp så på torsdag ska han jobba igen då det kommer in mera varor. Det är bra att han inte jobbar heltid eftersom han har gått in i väggen två gånger tidigare så det är ju jättebra att han kan jobba så som han gör nu och att han trivs så bra som han gör. Nej nu ska jag gå och fixa till mig lite innan vi strax ska köra.

Maten blev jättebra *ler*

Ja faktiskt så lyckades jag riktigt bra med min ris och bernaisåslåda med kassler så den kan man göra om, min sambo tog om flera gånger och då är det bra för annars så hade han inte tagit om, han är ganska kräsen och säger vad han tycker och tänker om det inte är gott så det var ju bra betyg och det var skoj. Annars så ska vi bara ta det lugnt ikväll önskar er alla en trevlig kväll.

Hoppas nu att det blir gott *ler*

Ja nu sitter jag och väntar på att min sambo när som helst ska dyka upp från jobbet och lådan med ris och kassler och bernaissås står i ugnen och ska bara bli färdig, men det ska bli spännande att se om det blir gott och det hoppas jag ju förstås, ojdå nu kom han hehe! Tjingeling pling på er!

Idag fyller min far år *ler*

Ja idag fyller min far 65 år fast han ska inte fira något idag utan mor och far är hos min mormor idag, hon har ju precis kommit hem från sjukhuset så dom ska hjälpa henne att komma till rätta med allting denna veckan, se till att hon äter som hon ska och så och sedan skulle dom köra ut en runda med mormor också idag så att hon kommer ut lite. Vi tänker fira både min födelsedag och hans samtidigt den 4:e juni då jag fyller år och då blir det kaffe och tårta och kanske att vi grillar jag har inte tänkt så mycket på det ännu för där är ju lite tid tills dess ändå. Annars idag så ska jag göra en ny maträtt, jag tänkte improvicera lite med ris i bottnen och sedan kassler i mindre bitar och bernaissås ovanpå det och sen ost överst och in med det i ugnen och låta osten smälta och det andra gosa till sig i lådan, lite kul att prova lite nya saker för jag har ju gjort sådana lådor förr men inte med bernaissås i den och varför inte prova, man vet ju inte, det kan ju bli riktigt gott *ler*, har man inte provat det så vet man ju inte liksom. Min sambo började inte jobbet förräns klockan tio idag så det blev lång sovmorgon och det var skönt, sedan jobbar han tills klockan fem idag. Han jobbar olika tider, det beror lite på hur mycket hjälp dom behöver där och denna veckan behövde dom inte så mycket hjälp så det blir inte lika många timmar denna veckan som förra, men det är ju bra bara att han har dom timmarna han har för han trivs jättebra där och det är jätteviktigt att man trivs på jobbet. Nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och sen ska jag tina upp kasslern i varmt vatten, tjingeling på er!

Idag är det Talang

Ja idag är det Talang 2010 så det ska bli spännande att se vad där är för några som kommer dit idag, ibland är där ju världens tokar som kommer dit och gör bort sig *ler* men dom får ju skylla sig själva om dom kommer dit, å andra sidan finns det ju också dom som är otroligt talangfulla och det är roligt att se dom också så klockan åtta ikväll på fyran kommer det och då ska vi ha en kopp kaffe till det och bara luta oss bakåt i soffan och slappa. Annars så har vi precis ätit potatisgratäng och prinskorvar till det, det var gott, nu ska jag sitt här vid datorn en stund och kolla läget på facebook tills Talang börjar, ha nu en riktigt trevlig helg!

Idag är det fredagsmyyys

Ja idag är det fredag och min sambo ska inte jobba i helgen så vi kan myyysa riktigt *ler*. Annars så har jag dammsugat idag för det behövdes och sen i morgon kommer mor och far hit, jag tänkte bjuda på hamburgare och potatisgratäng. Min mormor kommer hem idag och det var så skönt att höra att dom hade sett att allting var bra med hennes hjärta och kärlen likaså, dom hade inte sett så bra kärl på en dam som var i den ålderna som mormor är och hon är ju över 80 år nu så, men det var ju kul att höra att dom sällan sett så bra blodkärl på en dam i hennes ålder, mormor är en riktig pantertant ju *ler*, i alla fall så är det kul att hon kommer hem idag igen och att allting var bra med henne nu, mor kommer att ringa senare idag och säga hur det var med mormor och så för far skulle ju köra och hämta henne idag och köra hem henne. Nu sitter jag och väntar på att min sambo ska komma hem, oj när man snackar om trollen så kommer dom hehe, jag hörde precis att bilen kom hem på gården, tjingeling pling!

Världens huvudvärk!



Ja i morse så vaknade jag och hade världens huvudvärk, ja har snarkat som bara den inatt sa min sambo och jag kommer ihåg att han väckte mig minst 5 gånger inatt pga att jag snarkade och sen drömde jag så konstiga saker men det är å andra sidan inget ovanligt när det gäller mig, men i alla fall när jag vaknade i morse så fick jag gå upp och ta två huvudvärkstabletter och sen var det bara till att gå och lägga sig och försöka somna igen så att huvudvärken skulle försvinna, när jag vaknade senare så var det visserligen bättre men jag har fortfarande lite ont i huvudet och jag har ätit lite nu också så nu blir det nog förhoppningsvis bättre, jag får nog ta och koka en kopp kaffe snart också för det hjälper nog lite också, men annars så är det himla fint väder idag och det är ju upppiggande i alla fall *ler*.

Igår var det andra dagen



Ja igår var det min sambos andra dag på jobbet och han fick lika många kramar av alla då, både gamla kunder och försäljarna som kom dit för att lämna varor blev glada av att se min sambo och det är ju roligt *ler*, det är så kul att se att min sambo är på så bra humör när han kommer hem om dagarna. Nu har min hemska vecka dvs röda veckan äntligen tagit slut och det är sååå skönt för det har ju varit extra jobbigt denna gången, jag tänkte egentligen dammsuga idag men eftersom jag är rädd att det kan sätta igång igen om jag flänger på så väntar jag tills i morgon att göra det, min sambo sa också att jag skulle ta det lugnt idag för det tar ju lite tid innan man blir pigg igen och återfår sina krafter efter att ha förlorat så mycket blod som jag gjorde denna gången, så dammsugningen får vänta. Min mormor har hamnat på sjukhuset, hon kom in med vatten i lungorna men det gick ju att fixa med vattendrivande tabletter och dom kom sedan fram till att hon hade haft en liten hjärtinfarkt, så hon har varit på sjukhuset i några dagar nu och idag skulle dom sätta in något i sidan på henne som skulle förhindra att det kalkar igen i ådror och så, så igår så fick hon inte äta någonting för att hon skulle på röntgen, dom var tvugna att kontrollera att allting var bra med lever och annat innan dom gjorde denna saken idag. Man blir ju jätteorolig när mormor har hamnat på sjukhuset och innan man får veta att allting är okej och att det kommer att fixa sig, men dom ska som sagt sätta in det där idag och sen får nog mormor stanna där ytterligare några dagar så att dom ser att allting är okej och att det fungerar som det ska och det är ju bara bra. Mor och far skulle köra hem idag till mormor och se om hennes katt, då hon ju nu varit ensam några dagar. Annars så kommer mor och far hit i helgen så det ska bli roligt. Igår snöade det som bara den här, ja jag blev så paff och förvånad att jag tittade mer än en gång ut genom fönstret och bara va? snöar det? Jodå det snöade för fullt och jag fram med kameran och tog flera foton, snacka om Aprilväder *ler*, idag är det dock fint väder igen och solen skiner, ja jösses vad vädret skiftar, nej nu ska jag gå och äta någonting och vakna till lite bättre. Tjingeling pling!


Kul!

Ja idag kom min sambo hem på middagen och vi fikade och då berättade han att han hade fått jättmånga kramar av gamla kunder i affären som kom in och blev jätteglada när dom såg att min sambo börjat jobba där igen och det är ju roligt *ler*. Nu väntar jag på att min käre sambo ska komma hem så att vi kan mysa ikväll och det får bli något enkelt till kvällsmat idag, vi har sådana pizzor som man bara värmer i ugnen, ja alltså inte dom där Billys pizza utan dessa är större hela pizzor, så det får det nog bli ikväll, men det är inte så dumt. Annars så har jag pratat med min kusin David som studerar i Katrineholm han slutar snart sin utbildning, vi har pratat om att hans mor och far och min andra kusin Martin och hans tjej och David och hans tjej ska komma hit till sommaren och grilla så det ska bli kul och det kommer till att bli mycket snack för vi har inte träffats på jättelänge och sen blir det sång och musik, det blir det alltid när vi träffas, Martin brukar ta sin gitarr med sig och då sjunger vi hela gänget det är så härligt *ler*, ja jag längtar verkligen till sommaren. Nej nu ska jag gå och hämta pizzorna i frysen tjingeling pling!

Första dagen

Ja idag är det min sambos första dag på jobbet, ja han har ju jobbat i den affären här i Skurup i många år innan han började jobba på City Gross på Rosengård i Malmö men där blev han utbränd och kunde inte jobba på några år, men nu har han alltså fått jobb här uppe i affären igen där han började och det är ju roligt *ler*. Vädret är härligt idag och fåglarna sjöng tidigt i morse, man riktigt känner nu att sommaren är på väg. Jag ska inte göra något särskilt idag då jag upptäckte att min hemska vecka ännu  inte var över, för en stund där så trodde jag att det var över men icke sa Nicke det ska jäklas riktigt denna gången istället blev det värre igen och satte igång på nytt, det värsta är ju att man blir så yr av att förlora så myket blod på en gång men det ska väl ut så det är ju inget med det, det gäller bara att dricka mycket vatten och att äta ordentligt, vilket är svårt när man mår illa och är yr, men jag tvingar ner det, nu hoppas jag bara på att det snart ska vara över på det här pisset för det har varit väldigt påfrestande för hela kroppen. Det är i alla fall fint väder idag och jag är glad över att min sambo är på jobbet idag, för han har alltid trivts där och han känner alla arbetskamrater där också och det är ju en trygghet. Det ska bli spännande att höra hur första dagen på jobbet har varit när han kommer hem ikväll. Ha det gott allihopa och kram på er!

Vilken lyx

Ja nu när min sambo har varit hemma hos sin mor och far och hjälpt dom lite om dagarna och jag varit hemma och inte varit så pigg pga den där veckan så har han haft mat med varje dag, idag var det pytt i panna och igår var det pannkakor och det brukar vi få rättså ofta mat som svärmor har gjort alltså, någon dag innan fick vi soppa, inte tackar man nej till god mat, så det är lite lyx *ler*. Annars så har jag sett på Talang idag, annars så har där inte varit något särskilt på teven att titta på tycker jag, borde vara bättre program en fredag tycker man ju. Nu önskar jag alla en riktigt myysssig helg!!!

Rolig kväll

Ja mor och far var ju och såg på Pettersson igår han är ju lite sån stand up komiker och dom hade haft jätteroligt och det var ju kul. När dom kom hit för att som dom trodde fika så hade vi gjort potatismos och stekt prinskorvar så dom blev glatt överasskade och vi tyckte att dom behövde riktigt kvällsmat istället för fika och macka när dom kom från teatern och det blev som sagt uppskattat. Annars idag är det fint väder ute och jag mår lite bättre idag också så det går framåt. På måndag börjar min sambo på sitt gamla jobb som han hade när han började jobba för 18 år sedan på AG här i Skurup, han hade varit inne innan och hört att om där behövdes hjälp så ville han ha jobb och igår berättade han att han hade fått reda på att han fått först och främst två månaders jobb och sen får man ju hoppas att han får mera men det brukar ju vara så att när man väl fått in foten så får man mer och han är känd för att jobba bra och alla känner till honom i Skurup sedan tidigare när han jobbade i affären, så alla gamla tanter och farbröder blir glada när dom ser min sambo i affären igen, för min sambo har alltid tagit sig tid att hjälpa dom gamla när dom behövde hjälp, vilket egentligen ska vara självklart men det är det ju inte i dagens samhälle, så dom har alltid blivit så glada när dom har sett mig och Christer när vi har varit inne och handlat och dom har tyckt att det var synd att inte han var där i affären längre, men nu så ska han börja jobba där igen. Det var ju när han jobbade på City Gross i Malmö på lagret som han blev utbränd och inte här  och här känner han alla som jobbar så det är ju kul och alla som fick reda på att han skulle komma och jobba på måndag blev jätteglada så det är jul kul.

Bättre idag *ler*

Ja idag mår jag bättre som tur är och mor och far har precis varit här och fikat för sedan skulle dom ju iväg och se på Pettersson ja ni vet han Hallänningen som gör stand up, det var ju egentligen meningen att mor och jag skulle åka iväg och se på honom men nu känner jag mig inte helt bra så att jag kan åka iväg och se på något sådant så mor och jag sa att hon och kan åka och se på bio sen istället när jag känner mig helt bra, men det är ju bra att jag i alla fall känner mig bättre och det känns som att det är slut på eländet för denna gången i alla fall och det är ju skönt. Ikväll när dom kommer från teatern så ska jag ha kaffet klart och jag ska koka ägg och det blir macka och pålägg av olika slag till det, för dom är ju naturligtvis hungriga när dom har sett på honom *ler* och skrattat en massa. Vädret är härligt idag och man känner att det går åt rätt håll och det är härligt. Jag och min sambo passar hundarna ikväll alla tre fast dom är så snälla och säger ifrån när dom ska gå ut och så, vi har en liten gård precis utanför där vi bara släpper ut dom så gör dom vad dom ska där, praktiskt och bra.Nej nu ska jag gå upp och ta upp lite pålägg så att det hinner tina upp, ska lägga det i varmt vatten så tinar det upp fortare tjingeling pling!

Svärmor fyller år idag

Ja idag fyller svärmor år men det blev som jag trodde att jag fortfarande känner mig helt yr och snurrig och dålig av röda veckan, men mor och far är där nu och min sambo. Jag ringde och gratulerade min svärmor idag och hon tyckte synd om mig att jag hade sådana problem med mensen och att jag inte kunde komma men hon förstod det och hon skulle skicka med lite tårta och paj till mig med min sambo hem och det var ju snällt. Jag tror att detta pisset kommer till att vara veckan ut och sen är jag äntligen fri från det puh... det har varit så jobbigt och är fortfarande men men... inget som man kan göra åt. Det enda där är att göra åt PMDD är hormonbehandling och det kan jag ju inte ta så därför är där inget man kan göra åt det. För er som inte vet vad PMDD innebär så ska jag skicka en länk som berättar vad det är för skillnad på PMS och PMDD kan vara bra för er som inte vet hur det är att läsa den sidan:http://mensproblem.com/FAQ%20PMS%20och%20PMDD%20Korrekt.html

Blääää

Ja nu när röda veckan äntligen har satt igång så flödar det för två omgångar för det har ju tagit så lång tid innan jag fått det att det hoppat över så att det nu blir två omgångar som kommer och det är inte kul kan jag säga, jag får skaffa extra tjocka bindor så att jag slipper att vakna så som jag gjorde en morgon då jag hade binda på mig men det hade gått igenom så att hela baksidan av trosan var helt blöt och när jag gick upp och tittade så var det helt och hållet rött på hela baksidan av trosan bläää och sen blir man ju helt matt och trött av att förlora så mycket blod hela tiden så det är inget vidare, så det mesta jag gör om dagarna är att ligga och sova och vila och försöka att äta något för att orka sitta uppe en liten stund i alla fall, för man känner sig helt yr hela tiden och svimfärdig, men en liten stund vid datorn brukar jag kunna palla med och kanske en liten stund vid teven på kvällen fast då ligger jag ner eftersom jag är så yr, det är väldigt obehagligt känns ju som om man ska svimma när som eller som om man har tagit några glas vin och är yr i päran nä usch hoppas att det snart är över, denna perioden har varit något av det värsta jag varit med om när det gäller min hemska mens, jag får gå och koka lite kaffe och försöka få i mig något en macka eller något så att jag piggnar till lite grann i alla fall, men jag känner mig helt snurrig och yr just nu när jag skriver detta också så det är piss och skit. Jag får se om jag kan åka till svärmor imorgon för hon fyller år då och ska ha gäster och mor och far ska också komma dit men om jag mår så här dåligt och känner mig svimfärdig hela tiden så är det inte så kul att bara sitta och försöka hålla sig upprätt och inte svimma, jag vet heller inte om jag kommer till att kunna åka iväg med mor och se Pettersson ni vet han som är stand up comedian, mor hade skaffat två biljetter till hans show i övermorgon, vilket hon gjorde långt innan ju men om inte jag kan följa med så får far åka med och se på honom, men det är så typiskt varför ska detta hända just nu? Nej nu får jag gå och försöka få lite mat i mig och sen blir det sängen igen.

Det var trevligt idag

Idag var min mor och far här och vi började med att fika när dom kom och sedan så tittade min sambo på min fars dator och han lyckades att fixa hans dator så det var ju bra och sen så fikade vi igen och pratade och hade trevligt. Annars så har jag sett på Talang och idag blev det ugnsbakad falukorv och pasta till kvällsmat inte dumt alls *ler*. Jag har blivit av med förkylningen nu så det känns skönt. Imogon är det lördag och vi ska inte göra något särskilt utan bara ta det lugnt, ha nu en riktigt trevlig helg allihopa!!

Snart är mor och far här *ler*

Ja snart kommer mor och far hit och jag håller på att göra världens brakfrukost med ägg och bullar som jag snart ska baka i ugnen, ja nu är det ju inte så att jag varit så redig så att jag har bakat egna bullar nä hehe, utan det är sådana bullar som man bara bakar i ugnen precis innan, men dom är jättegoda i alla fall och kaffet håller på att rinna ner så det kommer att bli precis lagom färdigt tills dom kommer hit. Far har varit och tagit prover på sjukhuset och sen har han fått krångel med sin dator så min sambo ska titta över hans dator idag så det ska bli kul att mor och far kommer hit snart. Mor ringde för bara en liten stund sedan och sa att dom var på väg från Ystad och nu har jag snart äggen kokta och sen ska bullarna in i ugnen *ler*. Nej nu ska jag gå och titta till äggen och lägga in bullarna i ugnen tjingeling pling på er!! Ps, förresten jag har blivit bättre från förkylningen så det känns skönt att det går åt rätt håll *ler* och röda veckan har kommit igång.

Förkyld

Ja jag har åkt på en rejäl förkylning usch och fy, inget vidare så man har tagit några alvedontabletter idag och inte är det gott att äta heller men jag har ändå ätit några mackor idag och det fick bli stekt kort med bröd idag enkelt och gott, eller ja gott och gott, man smakar ju ändå inget när man är förkyld men det är ju mat i alla fall. Nu hoppas jag bara att jag ska bli av med förkylningen så fort som möjligt, annars så har vädret varit härligt idag riktigt vårväder faktiskt och det är ju skönt. Nej nu är det dax för mig att gå och ta en ny alvedon igen tjingeling!

Tagit ner vårkläderna

Ja nu har jag varit uppe på loftet och hämtat ner lådorna med vår och sommarkläderna så jag bytte och lade ner höstkläderna och in med vår och sommarkläderna nu så nu är jag redo för vår och sommar *ler*, det var skönt att få hänga in vår och sommarkläderna för nu känner man att det är på rätt väg och mot ljusare och varmare tider skönt... Annars så är det lugnt idag och vi ska bara slöa idag. Ikväll ska jag se på Bingolotto med Lotta Engberg och hon ska ha gäster Bland annat Brolle, Linda Bentzing och Joe Labero. Ikväll blir det till att äta grillat kött för där blev en hel del kött över sedan igår och pommes har vi i frysen så det ska bli gott att äta grillat ikväll igen, tjingeling pling på er!


Påskaftonen

Ja igår var ju min mor och far och mina svärföräldrar här på middag och vi grillade och vi hade jätteroligt tänkte visa lite bilder från kvällen *ler*

Jättetrevlig Påskafton



Ja idag har vi ätit gott och vi har haft jätteroligt, tiden gick så fort och rätt som det var så var klockan jättemycket och vi bara.... va? är klockan så mycket? Man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt och det hade vi verkligen och tiden bara rann iväg. Vi grillade idag och det var gott med grillat och sedan åt vi god tårta till kaffet med maräng i, imorgon ska jag och min sambo bara ta det lugnt, fortsatt trevlig Påsk!

Påskafton

Så har man dukat och  det blev jättefint *ler*. Klockan fem kommer mor och far hit och även svärmor och svärfar och vi ska grilla och ha pommes och god sås till det, jag menar vem har sagt att man måste ha ägg och sill på Påskafton? Senare ska vi ha en god tårta med maräng så det blir smarrigt värre. Vi har tur med vädret idag nu när vi ska grilla, det är riktigt vårligt ute och det är skönt. Nu önskar jag alla en riktigt GLAD PÅSK!!!!

Äntligen!!

Ja äntligen har min vecka satt igång och det är nu 50 dagar sedan jag skulle haft det så snacka om att det är oregelbundet men som sagt nu har jag äntligen fått fart på det och det är skönt, för man är inte människa förräns det har satt igång. Annars så ska jag dammsuga hela huset senare idag så att allting är tipp topp i morgon och vi har plockat undan så att här är fint nu. Nej nu ska vi ha en kopp kaffe tjingeling pling!

Så var det långfredag



Ja idag är det långfredag och imorgon är det påskafton och då kommer mor och far hit och min svärmor och svärfar men tyvärr så ska min kusin åka hem idag, han ska vara med sin kompis dom andra dagarna och Silva kommer inte hit min moster för hon ska jobba och Patrik ska på en annan fest annars så hade jag ju fixat festen så att vi alla skulle kunna vara här men nu blev det inte så, men skit i det, vi ska i alla fall grilla och ha pommes och ha god sås till det och sen efteråt så ska vi ha tårta som svärmor har gjort så det kommer till att bli en trevlig påskafton här i morgon. Vi har tur här som slipper dom flesta turisterna det är mest på österlen som dom kommer, mor berättade hur många där var bara när dom skulle handla i Hammenhög så det blir ju bara att man handlar det som man ska ha och sen stannar man hemma resten så mycket som möjligt för att slippa alla mängder med folk som är helt tossiga i konsten, men som sagt här ute i Skurup slipper vi turisterna, vi märker dom knappt här, kanske för att vi inte har så mycket konstnärer här ute *ler* skönt. Nu önskar jag alla en riktigt härlig Påsk och ät nu riktigt mycket med ägg!!

RSS 2.0