7 sanna saker

Eftersom jag läser min bästa väninnas blogg varje dag så har jag sett att hon blivit utmanad att skriva 7 sanna saker om sig själv och hon utmanar i sin tur alla som läser hennes blogg, så då är det alltså min tur nu *ler*

1. Jag blir sur och tvär och är en bitch när jag har röda veckan, men man ångrar sig sen för man kan ju inte hjälpa det, för man känner sig som en pisseråtta och mår piss.

2. Jag är väldigt omtänksam om mina vänner och glömmer inte födelsedagar man behöver inte tvunget skicka någon sak eller så när någon fyller år men man kan i alla fall skicka ett kort eller ett e-mail eller liknande och det glömmer jag inte.

3. Jag har en viss förmåga att hamna i olustiga situationer som just när det händer är skitpinsamt men efteråt kan man ju alltid skratta åt det.

4. Jag blir sur och på dåligt humör när jag är hungrig så när min sambo märker att mitt blodsocker sjunker så tvärnitar han vid närmaste korvkiosk för att jag ska få i mig mat, en annan rolig sak som jag själv inte är medveten om men som min sambo har lagt märke till är att jag rynkar på näsan lite när jag är hungrig hehe!

5. Jag har en förmåga att gå på toa ett tusental gånger innan jag ska iväg någonstans just för att jag inte ska bli kissenödig

6. Jag har ett ovanligt skratt som låter som ett väsande ljud ibland och sedan varierar det med att jag har ett klingande skratt också, alltså jag skrattar på så många olika sätt.

7. Jag kan aldrig låta bli att prata och kommentera saker när vi ser på film vilket min sambo och min kusin retar sig på, jag måste fråga saker och ja jag gör det rent spontant utan att lägga märke till det *skäms*.


Ätit thaimat och sett på film

Ja nu har vi ätit thaimat, vi gjorde sån kyckling i bitar som man kryddar med thaikrydda och sen gör man särskild sås till med stark krydda, den är så god och sen har man ris till mmm..... gott gott och så såg vi film. Nu ska vi prova dom nybakade bullarna till kaffet, vi fick ett ryck idag och bakade bullar som vi nu ska njuta av till kaffet, så jag har precis laddat kaffekokaren och sen ska vi spela wow och Guildwars och bara njuta av kaffe och bullar och spela data spel. Innan idag så cyklade jag 5 km som jag brukar så nu kan man njuta av både maten och ta en bulle utan att ha dåligt samvete.

Det blev ingen tunika

Nej det blev ingen tunika, den blev lite för dyr, den var helt ny men jag hittade den på Tradera och jag tyckte nu att den blev lite för dyr så jag struntar i den, det kommer fler tunikor sen, men det är så typiskt för jag tyckte verkligen om denna tunikan men men.... det går fler tåg.

Uppe igen trots min svårighet att somna

Ja trots att jag hade svårt för att somna igår så vaknade jag pigg idag, så tydligen har jag fått nog med sömn i alla fall *Ler*, nu väntar kaffet och frukost om än lite sen sådan, men det är ju ändå lördag så vad gör det? Jag ska gå och lägga på kaffekokaren och sätta fram lite pålägg och så och sen fikar vi och ja sen blir det väl att man sitter och kopplar av lite framför datorn, jag har inte bestämt något särskilt idag, så det blir en allmänt lugn lördag, vi kommer till att laga till någon thairätt ikväll i alla fall och se på någon film, men annars så blir det lugnt.

Oj det blev visst lite sent *ler*

Ja vi har suttit uppe sent idag och spelat, jag har spelat Guildwars och pågarna har spelat wow och innan dess så åt vi pizza och såg på film, så det har varit en trevlig kväll, men jösses vad tiden går när man har roligt *ler*. Jag orkade inte äta upp hela min pizza så jag har halva pizzan kvar och jag är faktiskt superhungrig just nu så jag ska ta och äta lite pizza nu så här mitt i natten gottigt *ler*, sen är det sängen som gäller.

cyklat 5 km

Ja nu har jag cyklat 5 km så nu ska jag vila och ta det lugnt och bara njuta av kvällen och ikväll kommer ju min kusin Joakim och hans far hit, Joakim ska ju stanna här i helgen så därför kommer Patrik ut med honom och då brukar vi alltid beställa pizza och se på film så vi får väl se vad vi ser för någon film ikväll, men det ska bli gott med pizza i alla fall, jag tror att jag ska ta en sån där med bacon och ägg och skinka och jag älskar stark mat så jag ska be dom att ta lite tabasco på den mmm.... det vattnas i munnen redan nu, får låta bli att prata om pizza nu *ler*. Just nu sitter jag och njuter framför min dator och kaminen är på och det värmer så gott, så det är mysigt. Ikväll är det let´s dance på teven och ja jag tycker att det programmet bringar ju mer och mer otur med sig, alla som har varit med i denna säsongen har ju blivit sjuka. Först var det Mojje, Nicklas Wahlgrens kompis som fick hjärtinfarkt och sen blev en av skådisarna sjuka i influensa men dansade sen ändå och det är ju aldrig bra att anstänga sig så efter en influensa, vilket en läkare där hade sagt och sen var det hon reportern Elisabeth som hade kollapsat så dom trodde att hon skulle bli tvungen att lämna programmet men ännu är hon med i alla fall och nu sist så var det Magdalena Graaf som fick en hjärnblödning och hon får hoppa av naturligtvis så jag undrar vem som ska ersätta henne, men i alla fall programmet borde ju ha en läkare där på platsen för dom anstränger sig tydligen så otroligt mycket och stressar så att dom blir sjuka och det är ju inte bra. Senare ikväll kommer en jättebra serie som heter Samantha, den kommer precis efter Let´s dance och den är jättebra, ni kan läsa mitt förra inlägg där står vad den handlar om, ett bra tevetips för dom som gillar bra serier med humor i, annars så önskar jag er alla en trevlig helg!

Idag kommer min kusin

Ja idag kommer min kusin Joakim hit, så det ska bli kul. Patrik min kusins far slutar inte jobbet förräns klockan 17.00 så dom kommer nog vid sextiden och då hade vi tänkt beställa mat och se på film, men jag vet inte än vad vi ska beställa för mat, men får jag bestämma och kinarestaurangen är öppen för dom har haft stängt hela Januari månad, för dom är på semester men har man tur så har dom kanske öppnat restaurangen igen, hade varit bra för jag är såååå sugen på kinamat, men det är klart att en pizza är ju gott det också *Ler*. Annars så håller jag på och tvättar för fullt, det behövdes nu så tvättmaskinen går på högvarv *Ler*.

Ett tevetips *ler*



Ja jag måste bara få ge er ett jättebra tevetips nämligen en ny serie som heter Samantha som handlar om en tjej som  blir påkörd av en bil och  vaknar upp ur koma och har fått minnesförlust och kommer inte ihåg ett enda dugg om vem hon är eller vilka som är hennes vänner eller hur hon var som person innan eller vilket jobb hon har och jag kan säga att hennes nya jag är betydligt trevligare än hennes gamla, men i alla fall allting blir helt tokigt och serien är verkligen jätterolig och underhållande, tänk er själva hur ert liv skulle vara om ni hade vaknat upp ur koma och inte kunde komma ihåg någonting av ert tidigare liv eller vilka personer som var era vänner eller så, hur skulle man reagera, vad hemskt eller hur?  Serien går i morgon på Teve 4 klockan 22.40 efter let´s dance.

Jösses vad dom körde dåligt!

Ja jag såg ju på det här nya programmet på Tv 4 om sveriges värsta bilkörare och det kan jag lova er att dom verkligen var, det är ju inte klokt att dom överhuvudtaget har fått körkort!! Man fick sig dock ett och annat skratt när man såg hur dom körde men det är ju livsfarligt för dom andra som möter dessa farliga bilkörare i trafiken, det ska bli spännande att se fortsättningen på programmet nästa vecka. Annars så har vi haft falukorv i ugnen med pasta till kvällsmat idag och det var jättegott, vi brukar göra sån falukorv med senap ovanpå så att det blir så där knaprigt och gott när den är färdig mmm..... Nu sitter vi bara och kopplar av framför datorerna och jag spelar lite Guildwars mellan varven och kollar på Tradera och lite sånt *Ler*, jag börjar faktiskt bli kaffesugen så jag ska nog gå och ladda kaffekokaren, förresten jag provade att göra after eight kakan idag , det blir som chokladkladdkaka fast med after eight smak och receptet hade jag fått av min bästa väninna och den var jättesmarrig och man kan gärna ha lite vaniljglass eller grädde till så blir det ännu smarrigare *ler*, nej nu ska kaffehurran på!

Cyklat 5 km

Ja jag har faktiskt cyklat 5 km idag fastän det är fel vecka så jag tycker att det var bra gjort av mig faktiskt *Ler*, man får ju berömma sig själv lite ibland *blink*. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen och jag ska ha en kopp kaffe nu hade jag tänkt, för det hade suttit fint just nu efter cyklingen.

Något bra på teven ikväll?

Ja ikväll kommer det faktiskt ett som jag tror kommer till att vara ett intressant och roligt program hehe, det handlar om sveriges värsta bilkörare och börjar klockan 20.00 på TV 4 ikväll så det är mitt tevetips för ikväll, det ska i alla fall jag titta på för jag såg på reklamen för det och dom var verkligen inte kloka dom som körde bilarna haha! Man lär ju får sig ett och annat gott skratt när man ser på det programet och det får man ju aldrig för mycket av eller hur? Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga, det tror jag starkt på och jag har nära till skrattet *Ler*.

Nu har vi fikat

Ja nu har vi fikat och ätit goda bullar från fiket och dom är jättegoda mmm...... så nu ska jag bara koppla av framför datorn lite och kolla läget både på Tradera och ja lite varstans. Kurre vår katt är så busig idag han leker med sin mus som han fick i julklapp som vi har hängt i dörrkarmen intill köket så där hänger den  och han leker som bara den och busar för fullt, på natten får man ta ner den för annars så hör man hur han busar ute i köket även under natten och då kan man inte sova, så den får åka ner på natten, men visst är det kul att han har så roligt med sin julkapp som han fick *ler*. Vädret är inget vidare idag heller, nåja jag är visserligen inte förvånad men ändå, man hoppas ju alltid på att solen ska kika fram någon dag men men..... I morgon kommer min kusin Joakim hit så det ska bli kul.

Min kusin kommer till helgen

Ja min kusin kommer hit i helgen han är 14 år och brukar komma hit till oss, han tycker att det är roligt att vara hos oss och min sambo och han går så bra ihop, dom spelar spel för båda är heltokiga i WOW så dom spelar och pratar och så och det är roligt. Min kusin älskar vår thaimat så vi brukar alltid göra thaigrytan när han kommer eftersom han tycker att den är så god, men han tycker om all mat som vi gör och det är ju roligt, sen brukar vi alltid se på film när han är här, han tycker att det är mysigare att se på film här än hemma hos honom och det är klart det är ju alltid mysigare att se film när man är några stycken och vi brukar göra det lite mysigt och köpa hem lite gott som vi kan ha och tugga till när vi ser på film.

ändrat min blogg lite *ler*

Ja som ni ser så har jag ändrat stil på min blogg, jag tyckte att det behövdes lite mer vårliga toner på sidan, det piggar ju alltid upp mitt i vintertider som nu. Annars så har jag tittat efter en snygg tunika överallt för det är ju så modernt med tunika nu för tiden, men jag hittar ingen som jag tycker är snygg precis, man vill ju ha något nytt som man kan inviga våren med sen så jag har ju i och för sig god tid på mig att hitta en snygg tunika *Ler*. Jag har tittat på nätet på Ellos och Halens och Josefssons men jag vill ha något härligt och färgglatt, ja jag vet inte riktigt men när jag ser den så vet man ju direkt liksom *ler* det är så svårt att säga exakt hur den ska se ut men när man väl ser den så vet man att DEN är det! Jag tror att mor och jag får bege oss ut på en liten tur till Ystad och se vad dom har för utbud på tunikor där, vem vet kanske man hittar den där. Har ni andra några tips på snygga tunikor så får ni gärna tipsa mig om både websidor och affärer där man kan köpa snygga tunikor.

Fy vad grymma dom är



Ja fastän jag sa att jag inte skulle cykla alls idag så cyklade jag 5 km ändå precis och det är ju bättre än inget alls i alla fall *Ler*. Där är inget bra på teven heller, det enda där var ikväll var uppdrag granskning där dom skulle visa hur dom plockar gässen på dun och sen låter dom leva och låta dunen växa ut igen för att sedan plockas igen, jag trodde ju att dom slaktade gässen och tog dunen till kuddar och vinterjackor och annat och sedan att själva gåsen gick till mat men istället så möts gässen av detta grymma öde!! Det räckte för mig att jag såg reklamen för det så jag kan inte se när dom plågar gässen även om man borde se det, men jag ska inte köpa några duntäcken längre, inte efter att ha sett hur det går till, mor hade också sett reklamen för uppdrag granskning och hon skulle se det ikväll men jag hoppar som sagt över det, jag mår så illa av att se det och det gör ju mor också men hon ville ändå se det för att veta hur det verkligen går till, jag kan bara inte fatta att dom kan vara så grymma mot djur.

känner mig inte så bra

Nej jag känner mig inte så bra just nu mår illa och känner mig yr och ja allmänt illamående pga fel vecka så jag tror faktiskt att jag blir tvungen till att hoppa över cyklingen idag, men jag har i alla fall städat hela huset idag och tvättar och sen har jag bytt påsklakan så lite nyttig har man varit idag i alla fall. Undrar om där är något bra på teven ikväll, men som vanligt så är där väl inget bra att titta på, men å andra sidan så har man ju alltid någon bra film som man kan titta på så det är ju tur att man har dvd *Ler*, jag har inte en blekaste aning om vad vi ska ha till kvällsmat idag men jag får upp och rota i boxen och se vad där är för något. I helgen så kommer min kusin Joakim hit så då ska vi göra hans favoriträtt vår thaigryta som han bara älskar och det är ju kul att han tycker om vår mat som vi lagar *ler* och den är verkligen god mmmm.... jag bara älskar thaimat, nej nu får man sluta att skriva om mat för man blir så hungrig då. Jag ska ladda in en ny tvätt nu men jag skriver säkert fler inlägg senare idag *ler* tjingeling pling på er!

städat och fint igen

Ja nu har jag dammsugat hela huset, så nu är här rent och fint överallt igen, jag tänkte sitta en stund och bara kolla läget lite på nätet nu och sen får vi se om jag cyklar eller vad jag gör, men tanken är ju att jag ska cykla idag i alla fall *Ler*, jag tror att jag ska spela lite Guildwars först medans jag laddar för cyklingen.

Nu ska här städas *ler*

Ja nu har vi fikat och jag ska städa hela huset, jag måste dammsuga överallt så att vi får fint igen och sen efter det får vi se vad som händer om jag sitter en stund vid datorn igen eller tvättar eller cyklar, men nu ska här städas!

Good Morning


Ja så var det onsdag idag och vi ska snart ha lite kaffe och lite bullar i oss, det ska bli gott. Jag har sovit länge idag så det var skönt. Annars så blir det en lugn dag idag, jag dammsuga lite här och var i huset för det behövs nu, men annars så ska jag ta det lugnt, vi får se hur jag känner mig när jag har ätit och så om jag cyklar idag eller inte *ler*. Nu ska jag och min sambo avnjuta en härlig frukost.

En lugn kväll



Ja idag blev det korv med mos till kvällsmat och sen har jag och min sambo bara tagit det lugnt och spelat spel framför datorn han wow och jag Guildwars för där är ju inget bra på teven, annars så har jag kollat lite på nätet och ja man har mest suttit framför datorn, men innan idag så cyklade jag, men annars så har det varit en lugn dag och med tanke på vilken vecka det är så är det bara bra att jag tar det lite lugnt så att jag inte mår jätteilla som jag gjorde förra gången det var den veckan. Nej nu är det snart dax för kvällsfikat så jag får väl gå och ladda kaffekokaren nu *ler*.

slappa, slappa,slappa *ler*

Ja nu ska jag bara slappa, för nu har jag cyklat 1 mil och jag som inte trodde att jag skulle klara av det idag eftersom jag känner mig kass och har ont i magen, men där ser man *Ler*. Nu ska jag bara slappa resten av dagen och det blir nog rättså mycket tid här framför datorn kan jag tänka mig, som sitta och skriva inlägg här och kolla på nätet och spela Guildwars prata på msn. Jag har inte ägnat en tanke åt vad vi ska ha till middag idag, men jag kommer säkert på något som vi kan laga till. Jag börjar bli hungrig så jag får nog gå och ta något och äta som youghurt eller något för jag åt bara en bulle innan jag cyklade första 5 km och jag har inte ätit något sedan dess så det känns som att det är dags att fylla på energiförrådet *ler*.

skam den som ger sig *Ler*

Ja då har jag cyklat mina första 5 kilometer fastän jag inte mår så bra idag, det går om man bara vill  och jag har gett mig fanken på det och nu känns det skönt när man väl har cyklat, men när man har så ont i magen och så så är man inte direkt sugen på att cykla, men som sagt det går när man väl sätter igång och nu har jag ju cyklat mina 5 km och lite senare idag ska jag cykla dom andra 5 tänkte jag. Nu ska jag bara ta det lugnt i alla fall.

kaffedags

Ja godmorgon på er eller godmiddag ska man kanske säga *ler*, jag har sovit länge idag pga att jag inte mår så bra idag men sedan jag väl får lite mat i mig och en kopp kaffe så ska jag nog komma igång som vanligt igen och jag hoppas att jag kan cykla idag, men det brukar gå bara jag kommer igång och har ätit och så, men visst känner man av magsmärtorna och man känner sig inte som världens piggaste idag precis men det ska gå *Ler*, men nu är det kaffe som gäller tjingeling!

Jag såg på bondebröllopet *Ler*

Ja jag såg på Bonde söker fru bröllopet och det var jättefint, hon hade en jättefin bröllopsklänning, något som faktiskt jag också skulle kunna tänka mig i samma stil faktiskt *Ler*. Ja gud vad fint allting var och hon sjöng så fint också man blev riktigt rörd av att se hur fint allting var så det var roligt att se på ikväll.  Annars så har vi bara tagit det lugnt och haft det mysigt och imorgon händer det inget särskilt, jag ska ta det lugnt och jag får se hur jag gör om jag cyklar i morgon eller inte för jag mår inte så bra just nu pga pms men men... man vet ju aldrig med mig *ler*. Nu ska jag koka en kopp kaffe och sen blir det nog sängen för mig.

tupplur



Ja min sambo blev så trött när han hade kommit hem och vi hade fikat att han var tvungen att gå och lägga sig och ta sig en välbehövd tupplur och inte undra på det hehe, bärgningsbil och allt och att en helt ny lånebil bara stannar och ryker och ja jisses vilken otur alltså, men dom hade ju fått det billigare som plåster på såren. Inte nog med att bärningsbilen kom och hämtade dom utan dom fick åka med hela vägen in till Malmö igen, dom var ju på väg hem med varorna när det hände för att sedan fika hemma och invänta på att dom skulle ringa och säga att bilarna var klara, men nu fick dom åka med in med bärgningsbilen och få en ny bil där och sedan köra hem IGEN! När då dom väl var hemkomna ja då hann han bara ringa till mig och berätta om fadäsen så ringde dom igen och sa att, jaha nu kan ni komma och hämta era bilar, så det var bara till att åka iväg igen.... oj oj oj, inte undra på att min sambo tar sig en välbehövd tupplur just nu *Ler* men visst är det typiskt att sånt ska hända en eller hur? Jag har själv en viss förmåga att kunna hamna i olustiga situationer så jag vet tro mig *Ler*.

Nu är min sambo hemma igen

Ja nu har mi sambo kommit hem från Malmö så nu ska vi ha en välbehövlig fika och bara sitta och mysa och prata och ta det lugnt och kanske spela lite dataspel jag spelar Guildwars och min sambo WOW. Förresten till helgen så kommer min kusin Joakim hit igen, så han ser så fram emot att få komma hit igen och vi ska laga någon av thairätterna som han tycker så mycket om och vi kommer alldeles säkert till att se på någon film för det är ju alltid mysigt. Joakim har inte pratat med sin far ännu om han kan skjutsa hit honom på fredag men det brukar alltid ordna sig på något sätt.

Nu har jag cyklat 1 mil så nu ska jag bara slappa

Jaha ja, nu har jag cyklat 1 mil som jag sa *Ler*, jag ska gå och duscha sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen och ikväll så är det ju han den ena bonden som ska gifta sig så det får man ju se *Ler*, men annars så är där nog inget särskilt på teven ikväll. Jag har inte en aning om vad vi ska ha till middag, men när jag har duschat så får jag gå upp och titta i boxen och se vad vi har för något.

Nu ska det bli gott med fika

Ja jag ska gå och göra en kopp kaffe till mig nu och snart kommer ju min sambo med bullar innan han ska iväg och hämta bilen från besiktningen, så jag ska bara ta det lugnt nu efter att jag har cyklat och njuta av fikat och sen blir det nog att jag spelar lite Guildwars tror jag eller kollar läget på nätet innan jag cyklar dom andra 5 kilometrarna *ler*. Jag har inte hunnit och äta så värst mycket idag, det blev bara lite youghurt precis innan jag cyklade för det är ju aldrig bra att cykla på tom mage, så nu ska jag ha en kopp kaffe och bara njuta coffeetime!!!!

Ja det blev som jag sa *ler*

Ja då har jag cyklat 5 km och jag ger mig fanken på att jag kommer till att cykla 5 km till senare idag så bli inte förvånade hehe! Jag har precis varit inne i duschen bara och svalkat av mig och nu sitter jag och kollar läget på nätet och skriver ett nytt inlägg här i min blogg. Min sambo har ju som sagt varit iväg och besiktigat bilen och under tiden så skulle han få låna en annan bil av dom där inne medan han körde och handlade i Malmö och nyss ringde han och berättade att den lånebilen hade börjat ryka och pajat på vägen så han hade fått stå och vänta på att dom skulle komma och bärga bilen, men nu så var han hemma hos mina svärföräldrar  för han hade ju hunnit vara och handa innan detta hände och nu snart kommer han med varorna och lite bullar till mig för jag har inte hunnit och äta något men vilket soppa alltså!! Han han inte komma mer än in om dörren hos sina föräldrar förräns dom ringde och sa att jaha nu var bilarna klara, för det var min svärmor och svärfars bil som också är inlämnad men dom fick ju låna en annan bil under tiden så att dom kunde köra och handla under tiden, så han hann alltså inte merrän in om dörren hemma hos dom förräns dom ringde och sa att jaha nu var bilarna klara också får han sticka iväg nu igen till Malmö, snacka om soppa alltså!!


En lugn dag

Ja idag blir det en lugn dag för jag mår så pyton som man bara kan usch och fy fel vecka, min sambo har åkt för att besiktiga bilen och han skulle köpa bullar med sig hem så att vi kan fika sen. Jag tänker ändå cykla idag även om jag mår skit, ja det beror ju på hur dåligt jag mår men jag är ganska envis av mig så jag tror nog att jag åtminstonde cyklar 5 km idag och sen när det börjar närma sig kvällen så får jag nog ett ryck och tänker att nä nu cyklar jag 5 till, det brukar nämligen bli så även om jag har sagt att nä jag ska inte cykla idag, nä nä liksom..... när dagen är slut så har man ändå cyklat *Ler*, men som sagt vi får se hur det blir med den saken.

Idag har jag cyklat 1 mil

Japp idag har jag cyklat 1 mil så nu tar jag det bara lugnt och sitter och slappar framför datorn och jag spelar lite Guildwars mellan varven, men jag känner mig inte så där jättebra precis, ja ni som har läst min blogg tidigare vet att den där veckan är på G och den är inte rolig precis. I morgon ska min sambo iväg och besiktiga bilen men jag stannar hemma och tar det lugnt eftersom jag inte mår så jättebra pga fel vecka eller lingonveckan som det också kallas. Annars så har där inte varit något särskilt bra på teven idag, men det är ju som vanligt så det är inget ovanligt. Det blev biffar och kokta potatisar och god brunsås till kvällsmat idag så det var gott, nej nu ska jag gå och koka en kopp kaffe.

Har cyklat 5 km nu.

Ja nu har jag cyklat 5 km och ska cykla fem till senare idag men jag ska vila lite först tänkte jag. Min sambo är hemma hos mina svärföräldrar och gör i ordning bilen för han ska besiktiga den i morgon, men jag stannar hemma i morgon för nu börjar snart den där otroligt trevliga veckan igen not!! Nämligen lingonveckan och då mår jag så kass och jag känner redan av det, men envis som jag är så cyklar jag ända tills jag inte kan längre, men sen får jag inte cykla när jag väl har fått det för då blir det inte så kul, man mår skit och då mår man ännu mera skit när man har cyklat och ansträngt sig, så då får jag vänta tills det är över med den veckan, nåja än så länge har jag inte fått den så jag cyklar på. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag bara ta det lugnt och sen är det dax för slutronden i cyklingen för idag.

Nu är vi hemma igen

Ja nu är vi hemma igen och vi har nästan precis kommit hem från middagen hos min mors kusin och hennes man. Det var jättetrevligt och vi hade mycket att prata om eftersom jag inte hade träffat dom på länge och hon bjöd på jättegod mat så det var trevligt. Vi körde i tid innan idag för vi skulle handla på ÖB i Ystad först och sen eftersom vi var så pass ute i tid så stack vi ut om till mormor en runda för att se hur det var med henne och hon blev glad, men jag sa att vi skulle komma på fika en annan dag så att vi kunde stanna lite längre och prata då istället, det var egentligen meningen att mormor också skulle vara på middagen hos min mors kusin för det är i samma by, men mormor orkade inte och stannade därför hemma, men mor och far var där när vi kom, för jag visste att dom skulle handla till mormor och att dom skulle sticka upp om till mormor innan med maten och eftersom vi var så pass ute i tid så tänkte vi att vi kör upp till mormor och hälsar på och det blev hon ju glad för. Det har varit en trevlig kväll, fast man är trött nu så snart blir det sängen för min del.

vädret är fint idag

Ja vädret är fint idag så vi håller på att göra oss i ordning för middagen hos min mors Kusin Vivi och Bengan som vi är bjudna till klockan halv 4 men innan dess så tänkte vi handla lite i Ystad på ÖB så vi ger oss iväg lite tidigare än beräknat så att vi har tid på oss. Det är rätt skönt att vi är bjudna så tidigt för då har vi ju kvällen sen för oss själva hemma och det kan ju vara skönt att bara kunna slappa ikväll framför teven, men å andra sidan ska det bli kul att träffa Vivi och Bengan för det är jättelängesedan som jag pratade med dom och min sambo har aldrig träffat dom så det blir ju kul för honom att träffa dom, så det ska bli kul.

spelar Guildwars

Just nu sitter jag och spelar Guildwars och innan så såg jag på Let´s dance och det var faktiskt ganska bra idag. Jag har fått en ny tid till träningen och det blir den 3 februari då jag ska träna i Ystad för första gången, men jag tränar ju som vanligt här hemma också på min motionscykel, men det kan ju vara bra att även träna med andra redskap för att få den allra bästa träningen, så det ska bli kul. Jag börjar känna suget efter kaffe nu, någon kvällsmat har jag inte kännt för idag, utan det blev bara en macka och min sambo var inte heller speciellt hungrig så därför tog vi bara en macka och det går ju lika bra när man inte är jättehungrig, för det är ju ingen mening att stå och göra kvällsmat om man inte kommer till att äta speciellt mycket. Vi får väl se hur vädret blir i morgon om vi ska köra iväg till min mors kusin på middag eller inte, men än så länge så tror jag nog inte att det är någon fara med vädret, men blir det halt på vägen så kör vi inte, så vi får se hur det kommer att bli.

cyklat 1 mil nu *ler*



Ja nu har jag cyklat 1 mil så nu ska jag bara slappa resten av kvällen och se på let´s dance och kanske spela lite Guildwars. Det blåser som bara den utanför och det är ruskigt kallt ute men som tur är så har jag satt igång kaminen så vi har varmt och gott här, det är faktiskt riktigt mysigt att sitta här inne i värmen och höra hur det viner om knutarna *ler*.

Idag har vi varit i Ystad och handlat

Ja idag blev det en tur till Ystad och vi handlade lite som vi behövde så det var kul, efter det så körde vi till min svärmor och svärfar och fikade och sen när vi kom hem här så cyklade jag, så nu sitter jag ner en stund och vilar tills jag ska på och cykla igen och sen ikväll ska jag se på Let´s dance, där är ju inget annat att titta på så det är ju det bästa just för tillfället att titta på ikväll. Jag har inte en aning om vad vi ska ha till kvällmat men det kommer man snabbt på något lätt och enkelt, vi får se vad det blir för något *ler*. Just nu är det ett stort snöområder över Danmark såg jag på Danmarks vädersida, dom har ju radar där så att man kan se hur det kommer in och hur mycket snö som ska komma om det är kraftigt eller lätt snö så det kommer att komma in ett rätt stort snöområde snart om någon timme eller två kanske, hade ju varit kul med lite snö. I morgon får vi se hur vädret blir om vi ska köra iväg till min mors kusin på middag eller inte, för blir vädret dåligt så kör vi ingenstans, dumt att ge sig ut på vägen om vädret är dåligt, så vi får se hur det blir. Nej, nu ska jag snart på och cykla igen och sen ska jag bara ta det lugnt och slappa resten av kvällen.

kan inte sova

Jaha så sitter man här och jag har försökt att sova men det gick inte, så nu sitter jag här och skriver ett nytt inlägg. Det är röda veckan på G snart igen och jag har ont i magen så det försvårar sömnen inte bra...... Nåja förhoppningsvis om jag nu sitter här en stund så kommer väl John Blund och slänger lite sömnkorn i ögonen på mig så att jag kan gå och lägga mig och somna gott. Jag kan säga det att jag är inte precis i form innan röda veckan, man blir gnällig och mår skit och ja man mår allmänt skit helt enkelt så det är inte så kul men så är det bara och det är bara till att acceptera. Ärligt talat så är jag inte alls trött just nu så jag undrar om det kommer någon John Blund hehe, jag får väl sitta och titta lite på nätet och hjälper inte det så får jag väl gå och äta eller dricka något, det brukar ju hjälpa när man inte kan sova.

Ska bli gott med fika nu

Nu har vi ätit och sett på film, så nu ska det bli gott med en kopp kaffe, och jag ska spela lite Guildwars tänkte jag, min sambo spelar ju wow dvs world and warcraft ett spel som är väldigt populärt, men jag för min del tycker bättre om Guildwars, men det är ju en smaksak. Vi var ute innan och tog in ved som vi har lagt upp i andra farstun så det är bara till att gå ut där och hämta, så jag har precis satt fyr i kaminen så nu är här varmt och gott och det är så mysigt när vi har kaminen igång. Nej nu ska det bli gott med en kopp kaffe.

Snart kvällsmat

Ja ikväll blir det falukorv i ugnen med senap på och pasta till det och det är sååå gott och vi ska se på film så det ska bli trevligt. Annars så har det varit tråkigt väder idag vilket i och för sig inte är något ovanligt, man längtar efter snö nu så att man känner att det har varit vinter, men dom har ju sagt att det ska komma snö snart så vi får väl se hur det blir med det. I morgon händer det inte något särskilt eftersom nu planerna blev ändrade med att träna på gymet men jag ska ju träna här hemma ändå på motionscykeln, men annars så blir det en lugn dag.

Att det ska ta sån tid

Jag har släktingar på min fars sida i USA, deras anfäder utvandrade härifrån på slutet av 1800-talet och vi har hållit kontakten med dom under alla åren och nu har jag tagit över kontakten. Min far och hans mor och far var över och hälsade på dom på 60-talet och dom var här och hälsade på men den nya generationen har inte varit här i Sverige och vi har inte varit i USA men vi har pratat om att dom kanske en dag ska kunna komma hit och hälsa på och vi till dom. Jag skriver brev till en kvinna som heter Eloise och hon har en bror som heter Jerry och han har två barn som jag inte tidigare har haft kontakt med men som jag nu har fått kontakt med, dom heter Laurie och Brian. Eloise mötte min far på 60-talet och jag har ett foto som hon har skickat till mig där hon står framför min far och far har ju också mött hennes bror Jerry. Jag skriver brev till Eloise och har gjort under många år och innan var det min far som skrev till henne och nu skickar vi julklappar till varandra också och jag har fått hennes e-mail så vi har även kontakt på så sätt nu och det är jätteroligt, jag har även fått hennes brorsbarns e-mailadresser och dom är även med i Facebook där vi också skriver till varandra. Jag skickade julklapp som vanligt till Eloise och jag skickade den i tid i början av December för att den säkert skulle komma fram, men tror ni att den kom fram i tid? Nä den kom inte fram förräns igår enligt Eloise som idag tackade så mycket för julklappen, ska det verkligen behöva vara så här? Jag tycker att det är skam av posten att inte kunna leverera julklappen så att den kommer i tid, jag förstår att på den tiden som posten gick via båt att det tog lång tid men idag så går posten via flyget och då borde det inte ta så lång tid som detta har gjort, det har ju tagit en månad för den att komma fram. Jag skickade också först en kalender med bilder från Sverige till Laurie för att hon skulle få se hur det ser ut här och den skickade jag också tidigt innan jul men den har ännu inte kommit fram och jag skickade även hennes födelsedagspresent i tid så att den skulle komma fram tills idag då hon fyller år men den har hon väl inte heller fått ännu. Jag tror möjligtvis att hon kan ha fått kalendern nu när Eloise har fått sin julklapp för jag skickade dom samtidigt, så förhoppningsvis har hon väl fått kalendern nu i alla fall men meningen var att hon skulle ha fått den tidigare och hennes födelsedagspresent skulle hon ha fått i god tid innan för jag ville ju vara säker på att hon fick den tills idag när det är hennes födelsedag, hon fyller nämligen 30 år idag och hennes bror är 28 år.  Jag frågade Laurie sist på Facebook om hon hade fått sin kalender men då sa hon att nä hon hade inte fått någon men hon såg fram emot att få den, om den nu hittade sin väg över havet som hon så skämtsamt sa *ler*, jo men man skäms ju över sveriges post att det ska behöva ta sån tid, nåja dom förstår ju det för jag har förklarat för dom hur det är men men...... Jag hoppas i alla fall att dom kommer fram för bättre sent än aldrig, men dålig stil av posten är det verkligen.

cyklat *ler*


Nu har jag cyklat 5 km och ska cykla 5 till senare idag, men just nu ska jag bara sitta ner och ta det lugnt och koppla av. Det är tråkigt väder idag som vanligt, tänk om det kunde komma lite snö någon gång, det hade varit kul att få se lite snö och känna att det faktiskt har varit vinter innan våren kommer, så vi får väl se om det kommer någon snö, men det är ju inte för sent än så.... det brukar ju faktiskt inte komma snö förräns i februari, mars så vi får väl se om det blir någon vinter.

Kaffedags

Ja nu ska det bli gott med en kopp kaffe och en macka och sen ska jag träna som vanligt. Det blir till att träna på motionscykeln i morgon också för det var meningen att mor och far också skulle träna i morgon, ja det är ju så att dom går till sjukgymnasten och eftersom jag har haft proppar och har dålig blodcirkulation så tänkte jag att kanske jag också kunde få träna där och ja det gick ju bra, men nu känner sig inte mor så bra så hon skulle ringa återbud till träningen i morgon och dom skulle hämta mig på morgonen och det hade blivit jättetidigt, jag tycker förresten att dom kunde ändra tiden till lite senare i alla fall vid 11-tiden för nu ska vi ju räkna med att mor och far ska hämta mig först, jag har ingen bil för tillfället så därför hämtar dom mig, men i och med det så hade ju dom fått köra jättetidigt och hämta mig och sen träna, nej vi får se till att ändra tiden till åtminstonde klockan 11 så att man hinner med allting i tid, så nästa tid dom bokar får vi ta lite senare istället, men det är ju inte bra att mor känner sig hängig och dålig, men det kan ju vara förkylning eller något annat skit det finns så mycket virus och annat ute nu ju, det är ju knappt att man vågar gå ut och handa för att man är rädd för att man ska få influensa eller något sånt, förkylning är jag inte rädd för men just influensa vill man ju inte ha. Nej nu är det kaffedags!

lite förvirrad

Jag trodde att det var imorgon som jag ska träna på gymet men jag upptäckte att det inte var förräns på fredag som jag ska träna så snacka på att man är förvirrad på dagarna *ler*, så i morgon händer det inget särskilt, jag ska träna som vanligt här hemma på motionscykeln men annars så blir det lugnt. Vi har sett en serie precis  som är jättebra The Seeker heter den, det är lite saga över den och äventyrs serie. Nu ska jag gå och sätta på en kopp kaffe till oss, ska bli gott nu efter maten.

vad blir det till kvällsmat?

Ja ikväll blir det korv och pommes till kvällsmat, det blev över från igår så det får vi ha ikväll också och det är ju gott så det går ju bra. Annars så vet jag inte vad där är på teven ikväll men där är väl inget bra som vanligt, om inte annat så får man plocka fram boxen med Macgyver han är ju bra *ler*. Det börjar faktiskt snart dra ihop sig till att jag ska laga mat för jag börjar bli hungrig efter allt cyklande och ja ni vet ju hur jag blir om jag inte får mat, sur och tvär och hängig och ja vi stoppar där tror jag *ler*. Jag ska lägga mig någotsånär i tid också ikväll så att jag är pigg och vaken i morgon när jag ska träna. Jag ska upp tidigt eftersom jag ska träna tidigt också så det blir upp och få lite yoghurt i sig och sen ge sig iväg till gymet och sen ska jag fika hemma hos mor och far efteråt, undrar vad dom ska tycka om min nya frisyr, den är jättefin *ler*. Nej nu får jag nog ta och steka dom där korvarna och lägga in pommesen för nu känner jag att blodsockret sjunker skynda skynda hehe! Tjingeling pling!

Nu får det vara sluttränat för idag *ler*

Ja nu har jag cyklat dom sista 5 kilometerna så nu har jag tränat färdigt för idag och jag ska upp tidigt i morgon och köra till Ystad för då ska jag träna på gymet där och sen ska jag köra hem till mor och far på fika och prata med dom en stund och se på dom söta valparna, det är deras hund Mimmi som har fått valpar, ja det var ju en tid sedan nu så dom börjar bli stora men dom är så busiga och jättesöta, Mimmi är ju egentigen min hund men eftersom vi har katt nu och han INTE tycker om hundar så kan vi inte ha henne här och sen trivs hon bäst hemma hos katterna och hos mor och far hemma, men jag hade ju egentligen tänkt att vi kanske kunde ha någon av valparna men se det gick ju inte, för Kurre tyckte inte alls om det. Antagligen så har dom som har kastat ut Kurre innan, för vi hittade ju Kurre uppe vid kyrkogården här i Svenstorp förra julen och då var han bara ca ett år gammal knappt det så han var ju fortfarande källing, jag fattar inte hur man kan göra så men där är något skumt för varje gång mor och far kommer hit med hundarna så blir Kurre helt sur och vrång och ja han gillar det inte, så jag och min sambo tror att Kurre har blivit utkastad pga att dom han har varit hos innan har skaffat en hund och så har inte Kurre tyckt om det och så har dom kastat ut Kurre istället, för annars så skulle han inte reagera så starkt varje gång tycker man, för mors och far har ju 5 katter och 3 hundar och dom går ju hur bra som helst ihop, dom leker och har kul, så där måste ligga något skumt bakom varför Kurre inte gillar hundar. Han har fått det jättebar hos oss i alla fall och han blir så bortskämd så, för vi tycker så mycket om vår lilla Kurre, han är vår lilla gullegris och han ligger på en kudde mellan oss i sängen *ler* och go mad och möed mad får han men han håller sig i trim med en leksam som han fick i julklapp av oss en mus som är på ett långt snöre som man fäster i dörrkarmen och den har han haft så roligt med sedan dess och det är ju skoj att julklappen uppskattades *ler*.  Undrar vad där är på teven ikväll, men där är väl inget som vanligt antar jag, men vi får väl se.

Träna, träna, träna

Ja nu har jag varit i farten igen och cyklat på  min motionscykel och om en stund ska jag cykla 5 km till och sen i morgon så ska jag börja träna på gymet så då blir det till att prova lite andra redskap och träna hela kroppen så det ska bli kul. Annars idag är det lugnt och min sambo har åkt över till sin mor och far för att hjälpa sin far med lite saker där hemma, där är  alltid något som dom behöver hjälp med för dom börjar bli gamla och orkar inte på samma sätt som förr och det förstår man ju. På lördag är vi ju bjudna till min mors kusin och hennes man på middag men det får vi se hur det blir med det för dom har lovat att det ska bli snö och om det blir dåligt väder så ger vi oss inte iväg, det är ju onödigt att utmana ödet på vägen om det blir dåligt väder, då får vi flytta fram middagen till senare, men som sagt vi får se hur vädret blir. På måndag ska både vi och mina svärföräldrar lämna in bilarna på service så då får vi låna en annan bil av dom så länge och då kör vi till snabbgross och handlar, där är alltid något som man behöver.

Yes, nu mår man bra igen

Ja nu har man fått upp blodsockerhalten igen efter kvällsmaten och man känner sig som en människa igen, man kan ju inte bara leva på kärlek *ler*. Annars så har dagen varit bra och det var roligt när svärmor och svärfar var här på fika. På fredag ska jag träna på gymet i Ystad och sen på lördag så får vi se hur vädret blir för dom har visst lovat att det kan bli kallt och snö så jag vet inte än om vi ska köra eller inte, men i alla fall så är vi bjudna på middag hos min mors kusin och hennes man och mor och far skulle också dit, men som sagt det får vi se helt och hållet hur vädret blir, för blir det snö och dåligt väder då ger vi oss inte ut på vägen. Nu ska jag sätta på lite kaffe till oss, ska bli gott med en kopp kaffe så här efter maten.


Vad blir det till middag?

Jo, det blir pommes och korv till middag *Ler* så jag håller just nu på med att steka korv och pommesen är i ugnen så det ska bli gott med mat snart för jag är hungrig som en varg grrrrr.... morrr.... glufs....., det är viktigt att jag äter när jag är hungrig för när mitt blodsocker sjunker så blir jag på dåligt humör och känner mig hängig och ja mår allmänt skit, så min sambo märker direkt när vi är ute och kör när jag är hungrig och då tvärbromsar han vid närmsta korvkiosk, hehe nåja så farligt är det inte som det låter, men det märks tydligt på mig när jag är hungrig och jag blir väldigt tyst också när jag är hungrig, haha det kanske min sambo tycker är bra men inte att jag blir lite småsur och tvär kanske *blink*, men det är ju inte så konstigt när man inte har något bränsle kvar i kroppen, nä mad måste man ha! Det börjar lukta väldigt gott ifrån köket nu så  jag får väl bege mig hän till köket och kolla hur det ser ut med maten *ler*.

Nu har vi fikat och sett på film

Ja nu har mina svärföräldrar varit här och vi fikade och åt fastlagsbulle och såg på film så det var trevligt. Jag har inte en aning om vad vi ska ha till middag idag men vi kommer nog på någonting, jag ska snart gå upp i frysen och se vad som finns.  Annars så ska jag bara ta det lugnt och sitta här framför datorn lite och kolla läget för på teven finns där ju inga bra program och kanske jag spelar lite Guildwars, nej nu ska jag upp i boxen och titta vad som finns för nu börjar jag bli hungrig.

tränat

Ja nu har jag cyklat 5 km och klockan halv 4 kommer mina svärföräldrar hit, ja vi har ändrat tiderna hela tiden men nu är det ju så att Barrack obama ska väljas som president ikväll och dom skulle se det på teven så därför valde dom att komma vid halv 4 tiden och dricka kaffe och det går ju bra. Min sambo har varit och handlat fastlandsbullar och jag har diskat och plockat undan lite av det sista som skulle göras här innan dom kommer. På fredag ska jag börja träna på gymet så det ska bli kul att få prova dom andra träningsredskapen. Annars så skiner solen idag och det piggar ju alltid upp *ler*, ha det gött så hörs vi snart igen.

Tji fick jag *ler*

Haha när min sambo kom hem så visade det sig att dom hade semesterstängt på kinarestaurangen så han hade kört och köpt snitzel i kiosken med mos istället och det var jättegott det också men det var ju inte vad jag hade väntat mig, men vi får ta kinamat en annan dag istället. Annars så sitter jag och spelar Guildwars mellan varven här och jag har dammsugat och gjort lite fint här inför imorgon ska fortsätta i morgon bitti och göra det sista. Jag tror visst att dom kommer klockan fem för dom skulle visst göra något i morgon och sen så är det bara bra att dom kommer vid femtiden för då har jag hunnit och träna och dammsuga och ja göra allt som jag ska ha gjort tills dom kommer, min sambo ska köra ner och köpa fastlagsbullar till kaffet mmm.... ska bli gott och inte behöver man ha dåligt samvete heller när man har cyklat innan.

kinamat

Ja nu ska vi ha kinamat, så min sambo har kört ner för att köpa kinamat till oss och det ska bli jättegott, har inte haft kinamat på länge och då är det ju extra gott, det börjar redan vattnas i munnen på mig *ler*. Annars så har jag spelat Guildwars, min sambo spelar ju wow och jag är inte så förtjust i det spelat men däremot Guildwars gillar jag skarpt så det blir att man spelar lite varje kväll och bloggar förstås, ibland blir det ju flera inlägg om dagen beroende på vad som han hänt och så, nej nu hörde jag att min sambo kom hem så nu ska vi äta mums!

Imorgon kommer svärmor och svärfar på fika

Ja i morgon kommer mina svärföräldrar på fika och då ska min sambo köra upp och köpa semlor till kaffet så det ska bli smarrigt, dom kommer vid 5-tiden så det ska bli kul. Undrar vad dom ska säga om min frisyr, min sambo tycker att den är jättefin och det är den också, det blev faktiskt jättebra.


cyklat 5 km till *ler*

Ja nu har jag cyklat sammanlagt 1 mil idag så nu ska jag bara slappa och ta det lugnt. Jag har inte en aning om vad vi ska ha till middag idag men jag får väl upp och rota i boxen och se vad den bjuder på *ler*. Ikväll är där väl inte något särskilt på teven som vanligt så det blir väl att man tittar på ett eller två avsnitt av Macgyver och det är ju inte så dumt, han är en riktig munsbit förutom min sambo då alltså *blink* för ha är också en goding. Jag tror att jag ska sätta på en kopp kaffe nu för det behöver jag för att piggna på lite nu när jag har tränat och sen ska jag bara sitta vid datorn, kanske spela lite Guildwars eller bara kolla läget på nätet lite. Tjingeling pling!

Nyklippt och fin *ler*

Igår gjorde jag något som jag inte trodde att jag skulle våga göra men efter att jag hade varit hos en frisörska i Tomelilla som klippte mig helt galet så vågar jag allting, det var ett tag sedan men hon klippte luggen helt snett, det var långt i ena änden och kort i andra när man kammade ner luggen, så jag försökte själv klippa det jämnt i luggen och sen fick jag ändå inte rätt med det för hon hade ju inte klippt något alls ovanpå huvudet så där var massor av hår, man måste ju klippa jämnt överallt, men nä det gjorde hon ju inte och hon sa att hon hade varit i salongen i sex år jo pyttsan, hon klarade nog inte slutprovet när det var examen men hon har i alla fall hyrt stol i Tomelilla på en salong där, det var det värsta klippningen jag någonsin har varit med om kan jag säga, så jag fick gå till en annan frisörska för att rätta till frisyren och hon hade svårt för att rätta till det kan jag säga, men hon lyckades i alla fall och hon undrade vem i all sin dar jag hade klippt mig hos så jag berättade för henne och hon tyckte att det var helt galet. I alla fall så är det så att nu var jag långhårig igen och hade tänkt beställa tid hos frisören men sen så tänkte jag varför ska jag göra det när vi har en sån där klippare som jag klipper min sambo med , man ställer in så att den klipper jämnt och sen blir det bra. Jag provar tänkte jag, det kan ju inte bli sämre än den gången jag klippte mig i Tomelilla i alla fall, så min sambo ställde in klipparen på det högsta där är till att börja med och klippte och jag kan säga att jag var rejält långhårad så det behövdes verkligen, resultatet blev kort men fint och jag är helnöjd så jag ska fortsätta att klippa mig här hemma nu, det blir både billigare och sen blir det jämnt också *ler*. Nu ska vi ha kaffe, ska bli gott.

regn regn och regn

Ja nu regnar det igen, detta eländiga väder, det är så trist när det bara regnar hela tiden, men vi har haft en trevlig söndagskväll och ätit svampomelettsrullen så det var gott och nu väntar kaffet på oss och tårtan som vi fick av svärmor häromdagen, hon hade ju gäster och hade därför bakat en till oss också, jättesnällt av henne. Annars så har man inte gjort så värst mycket idag, diskat och tränat har jag gjort i och för sig men annars så har det varit lugnt och det blir lugnt i morgon också förutom att jag ska plocka undan lite och göra fint för sen på tisdag kommer svärmor och svärfar hit på kaffe och sen på fredag ska jag till Ystad och träna och på lördag är vi bjudna till min mors kusin och hennes man på middag så det ska bli trevligt. Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och kanske en liten bit tårta *ler* tycker jag har förtjänat det när man har cyklat, man behöver i alla fall inte ha dåligt samvete då.

har tränat



Nu har jag tränat, jag har cyklat 5 km på 7:an det finns ju bara 8 snepp på min motionscykel så det tycker jag var bra gjort, nu ska jag bara ta det lugnt och koppla av lite. Senare ikväll ska vi ha svampomelettrulle och den är sååå god. Jag vet inte om där är något bra på teven ikväll men igår satt jag och såg på Nöjesmassakern de två första avsnitten och gud vad jag garvade *ler*, jag kommer så väl ihåg när jag var liten och satt och såg på det, på 80-talet gjordes det bra och roliga program det var annat än nu, för nu finns det inget bra på teven att titta på, visst finns det ett och annat undantag men dom är få. Jag fick ju Nöjesmassakerboxen i julklapp av mor och far så jag började se på den igår eftersom det inte fanns något annat bra att titta på på teven och om inte annat så fortsätter jag att titta på dom avsnitten, det roliga är också att det är hela programmet som är med och alla avsnitten som sändes så artisterna är också med och i det första programmet var Björn skiffs med och i nästa var det Nik Kershaw. Det gjordes så många bra program på 80-talet och serier och ja alla programen var roliga visst finns det ett och annat program idag som man kan titta på men det är ändå inte detsamma som på 80-talet, så man tittar ju därför på boxar med bland annat Macgyver och vi har ju hela boxen så vi tittar lite då och då på avsnitten för man har ju glömt nu vid det här laget vad som hände och så i avsnitten och sen kommer det visst en uppföljare snart till serien V, ni vet den som handlade om ödlorna som tog över jorden, det ska bli intressant att se hur den kommer till att bli med dagens fina teknik, jag tror att den kommer till att bli jättebra och vi har även den serien, så kanske jag ser om hela serien igen för den har man ju också glömt det mesta vad som hände i den serien, så det är tur att 80-talets program finns kvar som vi kan se på när det nu inte finns något bra på teven nu för tiden,  Miami Vice är ju också bra och Nightrider med Hasselhoff, den serien har dom gjort i nutid också och den har jag sett, men det är ändå något särskilt med 80-tals versionen av nightrider, kläderna och ja hela stilen, så det är kul att nu se tillbaka och titta på klädstilen och sakerna som man minns från förr som man känne igen i serier från 80-talet plus då att serierna är bra också, jag skulle kunna räkna upp hur många bra serier som helst som gick på 80-talet som Hulken och Alf mfl....

Uppe med tuppen *ler*

Ja idag är man uppe med tuppen, jag kunde ändå inte sova längre nu så det var lika bra att gå upp. Så vad händer annars idag då? Ja inte mycket, vi ska bara ta det lugnt och ha det mysigt, jag ska träna förstås men annars så är det lugnt. Vi har ännu inte bestämt vilken dag som mina svärföräldrar ska komma på fika men det blir i början på veckan i alla fall så vi får väl se vilken dag det blir. Annars så är det tråkigt väder idag och kallt som bara den och jag undrar om inte det ska komma lite snö idag det ser nästan så ut och dom har ju lovat att det kan komma en och annan snöby så man vet ju aldrig. Jag ska ta in mer ved idag så att vi har inne och kan elda i kaminen så kan det snöa och blåsa bäst det vill runt husknuten *ler*. Snart är det dax att göra lite kaffe känner jag, behöver en kaffetår så att man piggnar till riktigt *ler*, ha en bra dag.

mumsigt värre

Nu har vi smäckt oss med den goda fläskfilen och potatis och jättegod sås och det var jättegott och nu har vi omelettrulle med svampstuvning och tårta kvar, jag tror nog att det blir tårta till kaffet istället för omelettrullen för den sparar vi nog hellre till i morgon, men en bit av den goda tårtan kan man ju ta till kvällsfikat *ler*. Annars så har man bara tagit det lugnt nu och vi sitter här och myser framför datorerna och har brasan igång för det är jättekallt ute så det gäller att hålla kaminen igång hela tiden. Dom har sagt att det ska bli snö kanske inatt och ja dom närmsta dagarna så vi får väl se hur vädret blir, jag ska i alla fall ta in mer ved i morgon så att vi har det varmt här inne.

mm... lyxig middag *ler*

Nu har jag cyklat 5 km till sammanlagt 1 mil idag alltså så jag tycker att jag kan unna mig att njuta av den lyxiga middagen som vi ska ha ikväll. Min sambo var över hos mina svärföräldrar idag för att hjälpa henne med att göra en ny sorts fläskfile med mossarellaost och skinka och kryddor för dom ska ha gäster ikväll och jag provsmakade den när vi var över för att hämta fläskfilen som hon hade gjort till oss, jodå, hon hade gjort till oss också och potatisen är bara till att koka och såsen blev jättegod, så vi ska smäcka oss med den goda middagen och sen till förrätt så har vi omelettrulle med svampstuvning och till efterrätt så har vi citrontårta den är så god med marräng, så vi ska riktigt frossa ikväll, det börjar vattnas i munnen på mig redan när jag sitter här och skriver om maten *ler*.


Idag är det soligt och fint ute

Ja idag skiner solen ute och det piggar ju alltid upp lite, jag ska snart gå och ta en fika men annars så är det lugnt idag, jo jag ska träna förstås på min motionscykel men det tar ju inte så lång tid, annars ikväll är där nog inget särskilt på teven så det blir nog till att plocka fram ett avsnitt eller två *ler* med Macgyver, den är så bra den gamla 80-talsserien och snygg är han ju också *blink*. Idag ska min svärmor och svärfar ha gäster och min sambo är över hos dom nu och ska hjälpa min svärmor att göra en ny sorts fläskfile med fyllning och grejer och vi ska få mat med hem till ikväll så det blir festmiddag ikväll inte dåligt alls mums! Ha det gött allesammans, jag kommer säkerligen att skriva flera inlägg senare idag så håll koll *ler* tjingeling pling!


tränat igen

Idag  har jag tränat igen och nästa fredag ska jag börja träna inne i Ystad med dom andra redskapen där så det ska bli kul, jag kommer träna två gånger i veckan där och sen cyklar jag hemma dom andra dagarna. Annars ikväll så är det let´s dance så man får väl titta lite på det för där är ju inget annat på teven som man kan titta på. Annars så kommer mina svärföräldrar hit på fika i början av nästa veckan har inte bestämt ännu vilken dag och sen är vi bjudna till min mors kusin och hennes man på middag nästa lördag så då ska vi dit och då ska mor och far och mormor också dit så det ska bli kul. Ikväll blir det lite blandad kompott till middag, det blir fläsk och prinskorv och pasta men det är gott.

Jag fick en award för min blogg *ler*



Jag fick en award för min blogg av min bästa väninna idag, tack gumman du är bäst, vi har gått förskolan ihop och högstadiet och även gick vi samma gymnasium fast olika linjer men hela tiden har vi hållit kontakten du är min bästa väninna, jag nominerar dig och din blogg för det är du värd och du ger alltid så mycket av dig själv till alla andra, så omtänksam och go, kram på dig! Vi har inte svårt för att prata heller, när vi väl träffas så går munnen på oss hela tiden hehe, så här ser det ut nu när vi träffas, bilden ovanför *ler* och bilden nedanför visar hur det kommer att se ut i framtiden när vi sitter och pratar *ler*, riktiga pantertanter *blink*.

solen skiner

Idag skiner solen och man kan se till närmsta grannen, vilket man inte kunde göra igår då det var jättetjock dimma, det var så tråkigt att man inte kunde se ut, dimman var så tjock att man inte kunde se varkens träd eller något utanför huset, så man kände sig lite instängd pga det. Annars så tar vi det lugnt idag, svärmor har gjort ärtsoppa som min sambo ska köra och hämta snart. Det som är negativt idag är att vi har inget vatten, där är en läcka någonstans så dom håller på och laga den och under tiden så har man inget vatten, som tur var så hade Christer kranat upp så mycket vatten så att vi har till kaffe idag, för man vet ju inte hur länge dom ska hålla på och laga den där läckan, men jag hoppas att dom är färdiga tills ikväll så att man kan ta sig ett bad då. Nästa fredag börjar jag träna inne i Ystad så det ska bli kul, då ska jag prova alla redskapen och gångbandet, motionscykeln hoppar jag över där inne för den har jag ju själv här hemma och dom dagarna som jag inte tränar där inne så ska jag cykla på motionscykeln här hemma, det kommer bli att jag tränar där inne två gånger i veckan och då går far och mor samtidigt, fast mor går på vattengymnastik nu men far ska vara inne och träna i samma lokal som jag, så då kan jag passa på att hålla koll på honom också hehe!

Städat på loftet



Ja nu har jag städat på loftet och rensat ut allt sånt som vi inte ska ha där och jag och min sambo har varit av med vår adventsljusstake och hans mormors gamla julstjärna och vi har letat och letat och inte kunnat hitta den, för det är viktigt för min sambo att ha hans mormors julstjärna uppe, som ett minne av sin mormor och ljusstaken fick vi båda två av min mor och far och jag visste att jag hade lagt båda på samma ställe i samma kartong men jag hade inte en aning om var jag hade satt den och som jag har letat och inte hittat den. Jag sa till min sambo att du ska se att efter jul så kommer vi till att hitta dom och mycket riktigt, när vi nu gjorde fint och rensade ut på loftet så hittade vi lådan med adventsljusstaken och stjärnan, så det var ju skönt att äntligen ha hittat dom puh.... Nu är det kaffe som gäller, det behövs för att pigga upp en, vädret är ju inte upppiggande precis, det är dimmigt och man kan inte ens se till närmaste granne och det regnar och ja det är allmänt skitväder, men ikväll ska vi mysa och se på Macgyver igen, han är såååå bra och inte är han ful heller *ler*.


Tråkigt väder



Idag är det inget uppmuntrande väder precis, så man har bara tagit det lugnt och fikat och ja allmänt bara slöat, jag håller på och tvättar visserligen men annars så är det lugnt och inte är där något på teven heller ikväll, det är så trist att där inte kan vara något roligt att titta på nu efter jul och när det är början på året och allting, det är ju då som man behöver något roligt och titta på men nä...., istället så kommer alla fina program framåt sommaren istället för så brukar det alltid vara men då är man ju ute och grillar och hittar på andra roliga saker på sommaren så då sitter man inte framför teven, snacka om att dom har dålig planering när det gäller teveprogrammen. Igår såg vi på Macgyver och vi har alla avsnitten så vi såg avsnitt ett och två igår och det var roligt för jag kommer inte ihåg ett enda dugg av den serien, det var ju så många år sedan, det var någon gång på 80-talet som den serien gick och det är det som är det roliga att se stilen och 80-talet och sen är ju själva serien jättebra, så det blir väl att vi ser på några sådana avsnitt ikväll.

inte så bra idag

Idag har jag inte mått så värst bra har sovit rätt mycket och det hjälpte väl lite grann så nu är man uppe och har tagit upp prinskorv som vi ska ha till kvällsmat och pasta till det, ja har inte en aning om vad som är på teven ikväll men som vanligt så är där väl inget särskilt, men jag ska ta en titt och se om där kan vara något bra att titta på på tevesidan på internet. Körslaget och Let´s dance har jag tröttnat på för dom programmen är inte bra längre så dom kan man ju skippa helt, bonde söker fru var bra innan men det är ju slut nu, men den ena bonden ska ju gifta sig med sin tjej och det programmet kommer den 26:e själva bröllopet alltså så det får man ju se.

Min mor och far har varit här nu

Ja nu har min mor och far varit här på fika och vi hade jättetrevligt och jag och mor var nere och handlade i affären och far och Christer pratade och såg på film. Nu börjar det bli kallare ute och vi har satt fyr i kaminen, nu ska vi se på film och mysa innan min kusins föräldrar kommer och hämtar honom och vi ska äta thaigrytan mums ....

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min bästa väninna 34 år Grattis på födelsedagen Karina!!!! Hoppas att du har det mysigt på din födelsedag. Annars idag så kommer min mor och far hit och eventuellt så åker Joakim hem med dom sen. Idag eller igår blir det ju nu när det är söndag *ler*, men i alla fall så gjorde vi thaigrytan och det var jättegott och vi såg på film och sedan spelade vi spel, så det har varit en lugn och mysig helg. Nu ska jag gå och natta mig Godnatt med er och sov gott.

Lördag idag

Så var det lördag och ikväll ska vi göra aningen thaigryta eller den andra thairätten vet ej ännu vilken av dom som vi ska göra ännu, annars så spelar vi wow och jag spelar Guildwars för det har jag inte gjort på länge. I morgon kommer min mor och far hit så det ska bli kul. Jag har inte kollat läget vad som går på teven ikväll, men annars så har vi säkert någon bra film som vi kan titta på. Annars så håller jag på och tvättar för fullt.Trevlig helg på er!

Nu är min kusin här

Ja nu har min kusin Joakim kommit, det var min moster Silva och hennes sambo Patrik som kom hit med honom och vi såg på film och åt pizza och hade trevligt. Nu ska vi spela spel, jag ska spela Guildwars och karlarna ska spela wow, men först ska min sambo laga min kusins dator, för där var något galet med den, min sambo är en hejare på att reparera datorer och kan allt när det gäller data  och spel hehe! Han kan plocka itu en dator och sen sätta ihop den på noll tid, jag fattar inte hur han kan hålla reda på alla sakerna som är i datorn, jag kommer ihåg första gången som han skulle fixa något med min dator och han drog ut alla sladdar och grejer i datorn och sen så ett tu tre så bara satte han in allt igen och fixade och ordnade med alla attiraljer i datorn och där är ju inte lite saker i en dator heller och sen satte han in allt och rättade till lite saker i datorn och sen satte han igång den igen och allt fungerade, jag bara stod och gapade och var impad av att han kunde fixa datorn så snabbt, så nog är han en hejare på datorer alltid *ler*.

Usch vad dåligt man mår

Har lingonveckan och för det första har det tagit tid innan det har satt igång och sen när det väl satte igång så har det inte kommit igång riktigt förräns efter en tid och då sätter det igång jättemycket vilket blir jobbigt för man blir ju yr och mår illa och känner sig inte bra när man mister så mycket och när jag sen håller på och cyklar på min motionscykel så blir det ju ännu värre så nu måste jag hålla upp och cykla i helgen tills lingonveckan är slut för annars så bara fortsätter det eftersom jag sätter igång det mer när jag cyklar ,men man mår pyton och känner sig yr och  ja usch och fy. Det roliga idag är att min kusin Joakim kommer hit han är 14 år så ikväll kommer hela gänget till att sitta framför datorerna och spela spel, jag kommer att spela Guildwars och karlarna kommer spela Wow *ler*, vi får väl se vad det blir till mat idag, kanske vi gör thaigrytan idag vi får väl se.

Envis *ler*

Ja envis som jag är så har jag cyklat 5 km till nu fastän jag egentligen inte skulle det idag eftersom jag har haft så ont i huvudet, men jag kunde inte låta bli *ler*. Annars så har jag spelat lite Guildwars ikväll och vi har sett på en film, ja det är en sån film som gör narr eller parodi på andra filmer, fast den var inge vidare bra så vi såg inte färdigt den. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och snart är det dax att lägga sig känns det som, det börjar dra i ögonen lite *ler*. I morgon kommer min kusin Joakim hit så det ska bli kul och då kommer karlarna att sitta och spela wow och jag spelar ju Guildwars för jag tycker att det är roligare. Vi har tänkt göra antingen thaigryta i morgon eller en annan thairätt som också är jättegod men båda rätterna är jättestarka så det gäller att man man tål starka kryddor men det gör dom flesta som umgås med oss och min kusin Joakim bara älskar stark mat och särskilt då thaigrytan och den andra thairätten också, ja han älskar all mat som vi gör och det är ju roligt. Nej nu ska jag fortsätta att spela Guildwars tjingeling pling!

Har tränat ändå

Ja jag har tränat lite trots att jag hade huvudvärk men jag har bara cyklat 5 km, det fick räcka idag eftersom jag har haft sån huvudvärk. Vi har precis ätit, det blev köttbullar och pasta och stekta grönsaker så det var gott. I morgon kommer min kusin Joakim hit, Silva min moster ska köra honom hit imorgon. Nu har jag satt på en kopp kaffe så det ska bli gott med en liten kaffetår nu efter maten.

vilken huvudvärk!

Ja idag vaknade jag och hade sån huvudvärk och har det fortfarande förresten, bara jag inte blir dålig nu eller något sånt, fast det hoppas jag verkligen inte, jag tror faktiskt att det är att jag har ätit lite dåligt med tanke på att jag har tränat också och jag brukar slarva med maten så det kan vara att jag har ätit för lite. Jag får se om jag ska träna idag, det beror helt och hållet på om huvudvärken går över och hur jag känner mig så vi får se.

Lugnt och skönt

Ja nu har vi ätit, det blev pasta och köttbullar och starkt kryddade grönsaker som jag stekt, min sambo tycker inte om grönsaker men jag tycker jättemycket om det särskilt dom som man köper frysta i affären med blomkål, morötter och broccoli, man tar lite olivolja som är stark, där är någon sorts starka kärnor i oljan som vi har lagt dit och det blir hot hot *ler* sedan kryddar jag med salt och peppar och dom blir såååå goda. Annars så har jag cyklat sammanlagt 1 mil idag på 8:an på min motionscykel. På fredag kommer min kusin Joakim hit, han börjar skolan i morgon men han går bara i morgon och på fredag sen är det ju helg igen, så han kommer på fredag och då ska vi laga thaigrytan som han tycker så mycket om, ett recept som vi själv har hittat på och den är också stark, vi bara älskar stark mat jag och min sambo. Jag har blivit så van vid starkt nu att när vi skulle beställa kebab häromdagen så tyckte jag inte att kebabrullen smakade något, där var ju vitlökssås i den, men jag tyckte inte att där var någon smak alls i den, så nästa gång ska Christer säga ifrån att jag vill ha extra krydda i rullen, det är i alla fall ett tecken på att man är van vid starka kryddor hehe! Ikväll ska vi se på en film med Tom Sellec klockan nio på trean och klockan åtta så går grammisgalan på fyran, så det ska bli kul att se vilka artister som har blivit nominerade i år. Nu ska vi bara ta det lugnt och ha det lugnt och skönt resten av kvällen och mysa framför teven.

cyklat 5 km på 8:an sista steget på min motioncykel *ler*

Ja jag känner mig riktigt duktig nu när jag cyklar på det sista steget på min motionscykel och det ska bli 5 km till senare idag, men just nu vilar jag lite och ska snart gå och duscha. Det har kommit lite snö här så det är härligt, det ser så fint ut och det piggar upp, särskilt när solen också skiner. Ikväll ska det komma en bra film på trean med Tom Sellec så den ska vi se, jag vet inte vad vi ska ha till mat ännu men jag får väl upp i boxen och se vad jag kan hitta där, den är full så det ska nog inte var några problem *ler*. Jag ska börja styrketräna senare den 16:e i Ystad så då ska jag träna armarna och ja hela kroppen så det ska bli kul. Man vill ju vara fin till sommaren för sin älskling, nåja han älskar mig som jag är ändå men jag känner att jag vill vara fin till sommaren och kanske redan innan *ler*. Min sambo tycker inte att jag är klok som håller på och cyklar som jag gör varje dag, fast jag tror ändå att han kommer att tycka om resultatet efteråt *ler*. Nej nu ska jag gå och duscha och sen ska jag göra en kopp kaffe så att kaffet är klart tills min darling kommer hem. Tjingeling pling på er!


en härlig dag



Ja idag skiner solen och det är härligt ute, jag har dammsugat och plockat undan lite av julpyntet och snart ska jag gå och träna på min motionscykel igen. Jag har plockat undan mitt jullandskap för det har Kurre vår katt varit uppe i nu nästan hela tiden så att bomullen splittrar sig och jag har hållit på och lappa ihop det och göra det fint varje dag men det är ju ganska tröttsamt i längden *ler*, men han tycker ju att det är så fint att ligga där uppe bland tomtar och allt vad där nu är, först när han gick upp där så märktes det inte något för han var så försiktig men efterhand som han har varit där uppe ett antal gånger så syns det ju nu, men å andra sidan så har det varit fint under hela julen och nu är det ju dags att plocka undan det så det kvittar ju nu. Det kände faktiskt skönt att plocka undan det idag även om jag nu är tokig i julen och julpynt, men nu känner man att det är dags att plocka undan en del av sakerna som jullandskapet, det andra har jag lovat min sambo att det ska få vara kvar, de gamla tomtarna och lite annat smått och gott för svärmor och svärfar ska komma på kaffe en dag nu och han ville att dom skulle se hur fint julpyntat vi har haft det och granen får stå kvar den också ett tag till, för den är så fin ännu, han ville egentligen inte att jag skulle ta bort jullandskapet heller men nu när det såg så dåligt ut där så ville jag inte visa upp det så som det såg ut nu utan jag har tagit foto på det så att dom kan se hur det ser ut, jag har tom filmat det så att dom kan få se hur det såg ut när det var som finast. Jag brukar alltid filma hur jag har julpyntat år efter år för jag pyntar ju aldrig likadant och sen är det ju roligt att ha och titta på när några år har gått. Jag filmar även när vi träffas och har fester som julafton och påskafton och ja alla sådana tillfällen för som sagt det är kul att se på i framtiden. Min sambo hatar att bli fotograferad men som tur är så har jag ett foto som är jättebra på Christer och mig när vi var ute och dansade och det är min mor som har tagit det och det blev jättebra *ler*, annars så springer han bara iväg varje gång som kameran kommer fram, han verkligen hatar att bli fotograferad och filmad, jag fattar inte varför men man måste ju respektera det om han nu inte vill, nåja här kommer ett foto på oss två i alla fall *ler*.

Cyklat 1 mil på 8:an

Nu har jag cyklat 1 mil på 8:an och nu ska jag bara slappa resten av kvällen, jag och min sambo ska bland annat se på drömkåken som går på 4:an klockan nio ikväll  och vi ska äta middag det blir nog falukorv med pasta idag igen tror jag för där blev ju över sedan förra gången vi hade det, men det är gott. Jag hoppas på att det ska komma lite snö snart, jag hörde av min mor att det hade kommit rätt mycket snö på österlen, men här har det inte kommit en snöflinga och jag som vill ha snö, för det är så mysigt när det snöar ute och viner om knuten när man själv sitter inne och har kaminen på full speed *ler*. Önskar er alla en trevlig kväll!

Ska snart träna

Ja nu har vi fikat och snart ska jag träna igen, ikväll går det en film som heter Drömkåken med Björn skifs den är såå bra så den måste ni bara se, där får man sig mer än ett gott skratt kan jag säga *ler*, var längesedan jag såg den så det ska bli kul att se den igen och min sambo har aldrig sett den så det ska bli kul att se vad han tycker om den.

Gott med kebabrulle

Ja nu har vi ätit och det blev kebabrulle som jag beställde och min sambo beställde kebabtallrik. Vi såg en film med Eddie Murphy som var rätt underlig där han är ett rymdskepp med små pyttesmå människor som leder detta rymdskepp som då är kroppen av Eddie Murphy så allting blir helt tokigt när han då kommer till jorden, jag har sett många konstiga filmer av Eddie men denna slår nog allt hehe!  Nu har jag satt på en kanna kaffe så det ska bli gott med lite kaffe nu efter maten.

Nu ska jag slappa

Ja nu har jag cyklat sammalagt 1 mil på 7:an idag så nu ska jag bara slappa resten av kvällen och vi har tänkt beställa något gott att äta, jag tror att det blir kebabrulle för min del och pizza tar nog min sambo, först hade vi tänkt ta kinarestaurangen men den var stängd så det får bli det andra istället.  Där var visst någon komedi på teve 3 ikväll så det blir väl att vi tittar på den, men annars så är där inget bra på teven idag och det är trettonafton idag, det är för dåligt.

Cyklat 5 km på sjuan

Nu har jag cyklat 5 km på sjuan och det känns i låren men det går lättare för varje dag som går och kanske om jag senare har tränat upp musklerna riktigt mycket att jag kan höja till 8:an vilket är det sista steget på min cykel, men som sagt jag är jättenöjd att jag har arbetat mig upp till snepp sju för det är jobbigt nog än så länge för lårmusklerna att tampas med den. Jag ska cykla 5 km till lite senare idag. Den 16:e ska jag börja styrketräna inne i Ystad hos sjukgymnasten pga min fot och för att jag har haft proppar så att man sätter fart på blodcirkulationen för jag har problem med det, jag fryser jättemycket ibland fastän här är varmt och min sambo fattar inte hur jag kan frysa, vaddå här är ju varmt säger han bara och virrar på huvudet hehe! Jag var med mor inne hos sjukgymnasten för hon och far går ju där och styrketränar och då frågade jag henne vad det berodde på och då sa hon precis som jag själv hade tänkt att det var just dålig blodcirkulation och att det var väldigt vanligt att man fick det när man har fått proppar och så och sen frågade jag om jag kunde får träna där inne så jag fick fylla i ett papper om att jag hade haft proppar och så och sen så ska jag börja träna samtidigt som far tränar den 16:e så då kan jag hålla koll på honom också hehe! Där är jättefina träningsredskap där inne där är allt som man behöver för att träna alla musklerna och gångbandet tyckte jag om, jag provade det när jag var där inne, så det ska faktiskt blir riktigt roligt att gå och träna där inne också och sen dom andra dagarna så ska jag ju cykla på min motionscykel som vanligt, så håller jag igång alla dagarna i veckan och det är ju bra. Mor har gått på akupunktur nu för ryggen men nu ska hon prova att göra övningar i vattnet istället så hon ska vara på samma avdelning som vi men hon är då i någon bassäng där, ja jag vet inte var det är men det skulle vara i samma korridor i alla fall. Man har också möjlighet till att duscha efter att man har tränat där inne och det är ju perfekt så det ska jag göra, ta med sig nya kläder och så så att man känner sig fräsch när man går därifrån.

solen skiner

Idag skiner solen och det är härligt väder ute, men det är ganska kallt så det kan nog bli snö ikväll, tyvärr så fick vi aldrig någon snö igår, men som sagt det kan ju komma idag eller inatt istället hoppas på det i alla fall för det hade varit trevligt med lite snö. Vi har precis fikat och nu ska jag snart träna igen, tjingeling pling!

Kan kanske komma snö snart

Jag tittade på väderradarn och det kan bli lite snö ganska mycket tom för det var märkt med mörkrött vilket betyder att det är kraftigt med snö, så man kan ju alltid hoppas, vi får väl se om en timme eller två om det har kommit in här över då, jag håller tummarna för det *ler*. Annars så har jag sett på film på trean, jag kollade precis morgondagens program och där är ingenting som är värt att titta på, tråkigt.... men jag får väl leta fram något annat som vi kan titta på, men man tycker ju att dom borde ha filmer som dom kan visa, men jag tycker att det har blivit värre med programen nu än det var före jul för då var där så många program att man inte visste vilket man skulle titta på, men nu är det så dåligt med program att man tycker att det är trist, man får leta fram någon gammal film som man har eller så kan jag ju alltid titta på DVD boxen med Nöjesmassakern som jag fick av mor och far i julklapp, det var så roligt det programmet. Just nu är det minus 6.6 grader ute men dom har sagt att det kan bli ända ner till minus 12 grader inatt, brrrr vad kallt.


Så är det kväll

Ja nu är det kväll och vi har ätit kvällsmat, det blev pasta stekta grönsaker och falukorv så det var gott, jag har kollat upp läget hur det är med teveprogram ikväll och jag kan säga att där är inte mycket att titta på men på trean så går det faktiskt en hel del bra filmer, nackdelen är bara att dom går så himla sent och mitt i natten, men det gör inget för vår del så där är två filmer som vi ska se ikväll på trean, men annars så är där inget särskilt utan det blir att man sitter och tittar på Tradera om där är några fynd som man kan göra och jag har faktiskt gjort lite fynd där både till mig och till min sambo så det var bra *ler*. Tyvärr så kommer inte mor och far i morgon trettonafton för mor har blivit dålig, hon har fått maginfluensa och det vill vi ju inte ha så därför har vi bestämt att vi ska beställa något färdigt i morgon, har kinaresturangen öppet så blir det kinamat men har inte dom öppet så tar jag en kebabrulle och vad min sambo tar vet jag inte men jag förmodar att han tar en pizza för det brukar han göra. Nej nu ska jag gå och sätta på en kopp kaffe till oss.

Nu har jag cyklat 1 mil på 7:an *ler*

Nu har jag cyklat 1 mil på 7:an och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och slappa, det ska bli skönt. Jag var uppe i boxen och hittade falukorv som vi ska ha till kvällsmat och frysta grönsaker som jag ska steka till och pasta har vi kvar sedan igår så det är färdigt. Nu sitter jag här framför datorn och bara njuter av värmen som kommer ifrån kaminen.

Nu har jag tränat *ler*

Nu har jag tränat, jag har cyklat 5km på 7:an, jag ska cykla 5 till men jag ska först vila en liten stund innan jag ger mig på dom 5 andra kilometerna. Jösses vad det kändes i benen när jag hade cyklat så jag fick ju stretcha ut riktigt men sen nu känner jag inget, inte mer än att jag känner mig trött på ett bra sätt och det är skönt. Jag ska gå upp och se vad där är i boxen som vi kan ha till kvällsmat idag för vi har pasta kvar sedan igår så det ska vi ha och frysta grönsaker har jag kvar som jag kan steka lätt på järnet med lite kryddor på, det är jättegott till.

En ny dag *ler*

Idag är det en ny dag och solen skiner, men jag tror att det kommer till att snöa idag för det ser så ut när man tittar ut, men det gör inget för som sagt vi har kaminen och kan elda i den så att det blir varmt och skönt här inne. Annars idag är det lugnt men jag ska träna som vanligt, jag vet inte vad där är på teve ikväll, jag får väl ta och kolla i tevetidningen och se om där går något bra ikväll på teven. Vi har precis fikat och ätit macka och nu sitter jag här och vilar en liten stund innan jag ska träna. Jag fick foto av Eloise igår min släkting i USA, det var bilder på när hon åkte till Australien nu i jul med sin väninna. Det var första gången som jag såg hur hon ser ut och det är ju kul att veta hur dom ser ut så att man kan mer bilda sig en uppfattning om vem dom är och så. Hon berättade att dom ska ha en middag lite senare i januari då dom ska byta julklappar och så för alla har ju varit ute och rest i familjen så dom har inte hunnit med det och då skulle hon även ta foto på sin bror Jerry så att jag får se hur han ser ut och då tar hon säkert foto på Laurie och Brian också Jerrys barn, men dom har jag redan sett men det är ändå kul att få några foton på dom. Jag har ju Facebook och det har Laurie och Brian också så där har dom satt in foton så jag har ju sett hur dom ser ut och dom har sett hur jag ser ut där, men Eloise har jag bara sett som liten för hon skickade ju ett foto på sig själv som liten när min far var på besök med sina föräldrar i USA i mitten av 50-talet så på det fotot står hon framför min far och hon är faktiskt rättså lik sig när hon var liten ändå *ler*.

Natti Natti

Ja nu känner jag att det är dags att lägga mig, vi har sett på många filmer idag och komedier, det var två filmer som gick precis efter varandra på 3:an idag så det var kul att det för en gångs skull gick något trevligt på teven och körslaget förstås. I morgon händer det inget särskilt vi ska bara ta det lugnt, jag jag ska träna som vanligt men annars så är det lugna puckar *ler*. Nej nu är det dax för mig att göra mig färdig för sängen natti natti på er!

Lugn och skön kväll

Ja vi har precis ätit och nu har jag kokat en kanna kaffe till oss och jag ser på körslaget, just nu är det paus så jag passar på att skriva ett inlägg här nu. Jag har bjudit hit mor och far trettonafton, då har vi tänkt grilla en bit kött och om det inte går att grilla ute så kan man ju alltid steka köttet på järnet men det hade varit bäst om man hade kunnat grilla det ute för det gjorde vi förra året när det var trettonafton. Vi hade tänkt ha klyftpotatis till och bernaissås och en grönsallad. Min svärmor och svärfar är bortbjudna till några bekanta ,annars så hade dom också varit bjudna hit men dom brukar visst ta till dom varje år när det är trettonafton. Nej nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och fortsätta och se på körslaget.

Har lurat mig själv *ler*

Jag har hela tiden sagt nu att jag har cyklat 5km på 5:an men i själva verket så var det på 6:an jag cyklade vilket gör det ännu bättre hehe, och nu sista 5 km jag körde idag höjde jag till 7:an och det finns bara 8 snepp på min cykel så det var bra gjort men jag kan säga att det känns i låren nu. Jag cyklade 5 km på 7:an på 12 minuter och det tycker jag var bra gjort, jag är nöjd med mig själv och vad jag har presterat idag, nu ska jag gå och ta mig en välbehövlig dusch och det ska bli såååå skönt, sen ska jag bara slappa resten av dagen.

Nu har jag tränat

Nu har jag cyklat 5 km på 5:an och jag ska cykla 5 till sen idag, men just nu ska jag bara sitta här framför datorn ett tag och vila lite, det snöar fortfarande rättså mycket ute, men nu har vi satt igång kaminen så nu är här snart varmt och skönt.

Se det snöar!

Ja nu snöar det som bara den här och det är härligt, det gäller bara att ha veden inne och ha igång brasan så att man inte fryser. Ikväll går det flera filmer på rad på trean så det blir att vi tittar på dom och vad vi ska ha till middag idag vet jag inte ännu, jag får väl gå upp och se vad som finns i frysen, men först ska jag träna som vanligt, tjingeling pling!


jösses vad kallt

Vi har precis varit ute och hämtat in ved för det är minus 4.8 grader och det var svinkallt när vi var ute och hämtade ved, men som tur är så har vi fullt ös i kaminen så att man slipper att frysa här inne. Det ska visst bli ända upp till minus 13 grader i helgen såg jag brrrrr..... Annars så har vi ätit middag och vi hade grillat kött kvar och pasta och god sås till det så det var jättegott och vi tittar på American Idol, visst finns där många duktiga men där är också många fånar, jag förstår bara inte att dom inte själv fattar att dom inte kan sjunga men det värsta är att även om Paula och dom andra i juryn har sagt att dom inte kan sjunga så tror dom ändå att dom kan sjunga när dom kommer ut snacka om att ha självförtroende, lite väl mycket kanske eller vad säger ni?

nöjd med mig själv

Ja jag har nu cyklat 1 mil på 5:an sammanlagt för jag cyklade 5 km till för en stund sedan så jag är så nöjd med mig själv och det känns skönt när man har cyklat, man känner verkligen att hela kroppen har arbetat. Annars så ska jag bara ta det lugnt nu och vi har brasan tänd. Det ska bli riktigt kallt nu i helgen så det gäller att ha ved inne och elda i brasan hela tiden det ska visst bli  minus 13 grader på söndag och det ska komma snö så nu kommer vintern. 

Lugn dag

Ja idag är det en lugn och skön dag, jag har cyklat 5 km på 5:an och ska cykla 5 till lite senare idag, men annars så är det lugnt idag. Mor och far var inne hos mormor idag och dom skulle prata om när hon skulle hem och hur hon skulle ha det om hon behövde hemhjälp eller inte och mor sa att mormor var så pigg nu så att hon behövde ingen hemhjälp och rullator har hon ju fått nu så att hon inte trillar och det är ju bra. Mormor ska åka hem på onsdag och mor sa att hon var mycket mycket piggare nu när hon har varit där och vilat sig och fått nya krafter så det var skönt att höra. Jag vet inte vad det går på teven ikväll så vi får väl se om där är något bra på teven ikväll. Snart ska jag börja styrketräna i Ystad också och då kommer jag gå samtidigt som min far så att jag kan hålla ett öga på att han sköter sig också *ler*, mor ska börja på bad som dom har där eftersom hon nu har ont i ryggen så provar dom det för det kan ju kanske hjälpa, hoppas på det, hon har provat akupunktur innan och det hjälpte ju lite i alla fall men det gjorde väl inga underverk heller om jag säger så, så nu hoppas vi att badet ska vara bättre för henne.

Mätt och glad igen *ler*

Ja nu är jag mätt och glad igen, vi har ätit grillat kött och pasta och den goda såsen som vi fick med oss hem av svärmor inatt, ja vi fick ju köttet också med oss för det blev jättemycket mat över eftersom vi hade räknat med att Silva och Patrik också skulle komma men nu blev det ju inte så, men även om vi åt bra så blev det ändå mycket över och vi fick kött med oss hem som vi har haft idag, så nu är jag mätt och glad igen *ler*.

Höjt ribban till 5 *ler*

Ja jag har precis cyklat 5 km till och denna gången höjde jag ribban till 5:an så det kändes lite i lårmusklerna men det ska det ju göra huvudsaken att man stretchar efteråt men det gör jag varje gång oavsett vilken nivå jag har cyklat på. Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv idag att jag höjde ribban till 5 och att det gick så bra, jag kände mig inte så där supertrött efteråt heller utan det var trött på ett bra sätt utan att pusta och stånka och så menar jag, men nu är jag hungrig *ler*, så snart får vi värma det grillade köttet och pastan och såsen för när jag blir hungrig då sjunker blodsockerhalten och sen blir jag tyst som bara den och får jag ingen mat så blir jag sur och gnällig, en sak som min sambo har fått erfara hehe, så därför gäller det att äta så fort man känner att man är hungrig. Annars så kommer det ett program ikväll om kungahuset och sen kommer det en film med Jackie Chan och han är ju alltid bra

härligaste nyårsaftonen

igår hade vi den härligaste nyårsaftonen på länge, vi åt jättegott och vi blev jättemätta och sen så såg dom gamle på ishockey och jag och min sambo såg på film i ett annat rum, notting Hill och den filmen är sååå bra, men hela nyårsaftonen var så lugn och skön vi tog det lugnt och bara slappade och sen sköt vi raketer förstås men bara några stycken, han som skulle komma och skjuta raketer hade blivit sjuk så han kunde inte komma, men då kan vi ju spara dom till ett annat år istället.

Idag är det vår dag

Ja idag är det min och min sambos dag för vi firar 2 år som förlovade, tänkte först att vi skulle göra thaigryta ikväll men eftersom det blev så mycket grillat kött över igår när vi var hos min svärmor och svärfar så ska vi ha grillat kött och pasta och den goda såsen till istället det är ju lika festligt det *ler*. Jag har cyklat 5 km på 4:an idag och ska cykla 5 till senare idag, jag sitter här och vilar lite nu för jag har precis dammsugat hela huset och brasan har vi på så det är ganska varmt här inne och jag är också varm hehe, så jag ska vila en liten stund innan jag cyklar dom andra 5 kilometerna.

2 år som förlovade *ler*

Ja idag firar jag och min sambo 2 år som förlovade och vi ska bara slappa och ta det lugnt idag och pyssla om varandra. Jag tänkte att vi skulle laga thaigryta senare idag, tänk att vi har varit förlovade i två år var har tiden tagit vägen den bara rusar iväg tycker jag. Senare idag ska jag träna så det blir inte förräns på kvällen som vi firar vår dag.

2009

Ja då var det nytt år och nu är det 2009 *ler*, vi har precis varit hemma hos mina svärföräldrar och firat in det nya året och vi hade grillat och potatisgratäng och först började vi med omelettrulle med svampstuvning och det är så himla gott och såsen som vi hade till det grillade var också jättegod ett heligt recept som min sambo har på såsen och den är supergod, mor ville ha receptet men nä se det fick hon inte hehe! Efter det så hade vi citrontårta och den är också jättegod och senare på kvällen efter tolvslaget så åt vi marängtårta med nötter ovanpå, vet inte vad den heter *ler*.  Vi skålade in det nya året och sen fikade vi och vi smällde naturligtivs raketer några stycken och jag filmade fyrverkeriet. Gud vad mätta vi var allesammans efter att vi hade ätit det grillade och grätängen och den goda såsen *ler*, efter det så bara slappade vi och såg på teve, de gamle såg på ishockey och jag och min sambo gick in i hans mors och fars sovrum och  tittade på den teven som står där och vi såg på Notting Hill för den filmen gick ikväll och den var jättebra. Efter det var det kaffe och citrontårta och ja sen vet ni ju resten, vi fick grillat med oss hem för som vanligt så hade vi tagit upp hur mycket kött som helst och nu kom ju inte Silva och Patrik heller så det blev ju rätt mycket mat som vi hade gjort, men då har vi ju mat till i morgon och det är ju inte fel *ler*.  I morgon ska jag träna igen och cykla bort den goda maten och tårtbitarna. Det har varit en härlig kväll och en underbar och lugn och fin nyårsafton.

RSS 2.0