lite orolig

Ja så är det tisdag idag och jag har precis gjort sallad till mig som jag ska ha ikväll och till det blir det ugnsstekt falukorv med senap på, det är jättegott. Annars så har det varit lugnt idag, min sambo är hos sina föräldrar och hjälper dom att ta upp potatisen som dom har odlat, men han kommer snart hem. Ikväll är det Idol igen så då får vi se hur det går för dom, men annars så är där nog inget särskilt på teven idag, men jag ska kolla läget vad som går ikväll. Annars så oroar jag mig lite för min bästa väninna som just nu inte mår så bra, men jag kan inte göra något annat än att säga att jag finns här om hon vill prata och hon vet om att jag finns här för henne och lyssnar på henne när hon behöver det. Du vet att det är bara till att ringa eller så pratar vi på msn kram från mig!

lördag *ler*

Ja så var det lördag idag och jag har fått ihop en hel del julklappar på Tradera som jag blev jätteglad av att ha hittat och jag köpte faktiskt julklapp till mig själv också " rodnar"... kunde inte låta bli *ler*, ja det är klart att jag kommer att få julklapp av min sambo och min mor och far och dom andra men jag ville så gärna ha denna saken så jag köpte den och det var till ett bra pris så jag kunde bara inte motstå den, jag kan inte säga vad det är ännu eftersom jag ska ge bort en likadan i julklapp så om han/hon läser detta så ska dom inte kunna lista ut vad det är i alla fall *ler* eller om det är till en han eller hon. I alla fall så hade vi jättemysigt igår när min moster och hennes sambo var här och Joakim är ju här nu i helgen och ikväll ska vi ha vårrullar och jag ska göra en stor grönsallad att ha till mmm gott...., jag har inte en aning om vad som går på teven ikväll så jag får väl ta och kolla läget vad som går, men annars så har vi någon bra film som vi kan titta på.

Idag kommer min moster och hennes sambo och min kusin

Ja senare idag kommer min kusin och min moster och Patrik hit och då ska vi prova den nya pizzerian som har öppnat här i Skurup så det ska bli spännande att smaka hur dom smakar. Annars så har jag börjat att planera julklappar och i år blir det mycket klappar som man har beställt på nätet, men jag har några klappar som jag ska köpa i affären för allt kan man ju dock inte köpa på nätet, men det mesta har jag beställt där och det är enkelt och bra sätt att få ihop julklappar till ett bra pris. Ja tänk det är inte så lång tid kvar tills det är jul, tiden bara rinner iväg. Idag ska jag se på Idol, ska bli spännande att se hur det går för dom som har gått vidare nu, det verkar ju ganska tufft inte så lätt precis  och det är hård konkurrans mellan deltagarna. Eventuellt kommer min mor och far hit på besök i morgon, dom är ju nyfikna på hur valpen ser ut som vi passar, nej nu ska jag gå och vila mig ett tag så att jag är pigg tills gästerna kommer. Min kusin stannar i helgen och det är ju alltid trevligt att ha honom här. Tjingeling pling!

Nu har vi svärmor och svärfars valp här vi är hundvakter *ler*

Ja nu är mina svärföräldrar på semester på Öland och då passar vi deras valp Casper och det har gått jättebra med Kurre och Casper, för vi var ju lite oroliga hur det skulle gå att ha dom tillsammans här men det har faktiskt gått jättebra, dom har rent av blivit kompisar *ler*.  Mor och far ska komma ut sen en dag i veckan och titta på Casper för dom är så nyfikna på hur han ser ut och sen på fredag så kommer min moster Silva och Patrik och Joakim, min kusin och då ska vi se på film och prova den nya pizzerian här i Skurup så det ska bli kul. Annars idag så ska vi inte göra något särskilt utan vi tar det lugnt och sen ska jag titta på Idol ikväll.


Idag fyllde mor år

Ja idag var mor och far här och det är min mors födelsedag idag så när dom kom så fikade vi och sen bjöd vi på stark god soppa och mor och jag såg på ghost, ni vet den filmen med Patric Swazy för den har hon aldrig sett och hon tyckte att den var jättebra och vi åt popcorn till den och sen åt vi soppan så det har varit en trevlig kväll och imorgon så åker min svärmor och svärfar till Öland och vi ska passa deras valp denna veckan, så det ska bli spännande att se hur det går med Kurre och Casper som valpen heter, men det ska nog gå bra. Klockan nio kommer dom med Casper och då ska vi dricka kaffe och prata lite innan dom åker iväg till Öland. Nej, nu ska jag snart gå och natta mig så tjingeling på er!

Jag fick en skrattattack.....



Ja vi var ju hos min moster Silva och vi firade min mors födelsedag som ju inte är förräns på måndag men ändå, så vi beställde pizza och jag tog kebabrulle men i alla fall så sa Christer senare på kvällen något jätteroligt så jag fick en skrattattack och så här gick det.... klicka på var och sen av bilderna så ser ni dom i större format *ler*

Soffan blev kanonfin

Ja jag tog lite foton på soffan som vi nu har satt in i mors och fars teverum och det blev mycket finare än innan och rummet ser större ut nu och det blev framförallt mysigare här kommer lite bilder på hur det blev....


Blev ingen loppis

Nej det blev inte av att vi sålde på loppisen idag, för igår var vi och hämtade den nya skinnsoffan och först så hade vi fullt sjå med att plocka sönder eller skruva sönder de gamla sofforna och sen skulle vi köra iväg med dom till tippen och efter det hämta den nya soffan och sen när vi kom hem skulle vi montera ihop den igen och det var inte det enklaste kan jag säga så det tog sin lilla tid och när dagen var slut så orkade far inte med att hämta saker i förrådet också, så han sa att vi skulle strunta i att sälja saker på loppisen idag. Soffan blev jättefin och jag tog lite foton så att ni kan få se hur fint det blev i teverummet, vi tog ut det stora bordet som vi hade där innan och satte dit det bordet som vi fick med på köpet som hörde till soffan och vi tog även bort det bordet som stod i hörnan innan, så det blev mycket öppnare nu och större plats och sen ser rummet större ut och det är ju en fördel, så det blev betydligt mysigare nu än vad det har varit innan, men som sagt jag ska sätta in bilder på det så att ni får se hur fint det blev, men det gör jag imorgon. Senare idag så var vi hos min moster Silva och hennes sambo Patrik och vi firade min mors födelsedag även om hon inte fyller år förräns på måndag, men eftersom Patrik jobbar då och Silva också så firade vi henne idag där och vi beställde pizza men jag tog en kebabrulle och sen såg jag och Silva på Dirty Dancing på Danmark för den gick där idag och igår gick den ju på kanal ett  och då såg jag den också, men man kan aldrig få nog av den filmen, jag kan ännu inte fatta att Patrick Swazy är död, han var ju så ung men han lever vidare inom oss med hans filmer och jag kan se Dirty Dancing om och om igen, jag blir aldrig trött på den och han var sååå snygg i den filmen också. Nej nu ska jag gå och lägga mig för jag är jättetrött, så godnatt med er!

Fredag morgon

Ja så är det då fredagmorgon och jag sitter här och väntar på att min far ska komma och hämta mig, för vi ska ju slänga ut dom gamla sofforna i deras teverum och hämta den nya soffan som dom har köpt idag och sen ska vi ställa in det och göra det fint i teverummet, man behöver ju fräscha upp och byta ut möbler efter några år och det kommer till att bli jättefint, för jag har sett soffan som dom har köpt och det är en jättesnygg skinnsoffa så det kommer att bli kanon! I morgon ska vi stå och sälja i Sjöbo på bakluckeloppis, så vi ska även hämta lite lådor med saker i till morgondagens loppis som vi ska sälja, så vi har en hel del att göra idag. Imorgon eftermiddag efter loppisen så kör far hem mig här igen, jag hinner kanske slänga in ett inlägg ikväll hemmaifrån mor och far, vi får se tjingeling så länge!

Vilken smarrig middag

Ja idag hade jag gjort sallad till mig själv som vanligt, men sen gjorde min sambo kycklingfiléer som var sååå smarriga med ost och skinka inuti guud vad gott det var, och jag har inte smakat det innan så det var nykommet *ler*. Annars så blir det lugnt i morgon, men på fredagmorgon hämtar far mig och vi ska köra deras gamla teverumssoffor till tippen för dom har köpt en ny soffa, nämligen en skinnsoffa som svänger, en likadan som vi har, så vi ska köra och hämta den när vi har slängt dom gamla sofforna och sen hittar man ju bord lättare. Far såg soffan på blocket och sen skrev han till mig om det på msn och jag tittade också på den och jag höll med på att den var jättesnygg, så han har köpt soffan nu. Dom var verkligen i behov av nya soffor för dom gamla har dom haft ända sedan jag var liten, så dom var ganska slitna och typiskt 70-talsstil så detta kommer att bli mycket bättre och kommer se mycket fräschare ut, så det är kul *ler*. Efter det ska vi hämta sakerna som vi ska ha med oss på lördagen på bakluckeloppisen, allting är klart och står i lådor i förrådet så det är enkelt, men nu ikväll ska vi bara ta det lugnt här hemma och mysa, tingeling pling på er!


Vaccinerat vår katt Kurre

Ja idag har vi varit och vaccinerat vår katt Kurre och det gick jättebra, han var så snäll så, annars så händer det väl inget särskilt idag utan vi ska bara ta det lugnt och jag ska inte åka till mor och far förräns på fredagmorgon, vi hinner ju samla ihop sakerna vi ska ha till lördagens bakluckeloppis ändå och eftersom jag inte mår bra nu så behöver jag inte åka hem till mor och far förräns på fredag och det är skönt. Ikväll fortsätter Idol så det ska bli kul att se vad det kommer för några typer ikväll, det är alltid lika spännande tycker jag, jag menar dom får ju själv skylla sig själv om dom nu har gett sig in i det, så jag tycker inte synd om dom som blir utskrattade, jag fattar bara inte hur en del kan bege sig dit när dom inte ens kan sjunga rent, men dom hör väl antagligen inte själva att dom är tondöva eller sjunger falskt men det gör vi och man sitter och håller för öronen när sådana personer kommer fram och ska s.k. " sjunga", ja vi får väl se hur det går ikväll.

En fin skådespelare har gått bort

Ja Inatt så dog en av världens bästa skådespelare nämligen Patrick Swazy och vem satt inte och trånade efter honom i filmen Dirty Dancing *ler*, den filmen har man sett ett antal gånger och där är så många bra filmer som han har gjort men den är den allra bästa filmen tycker jag och Ghost förstås sen ska vi inte glömma bort Nord o Syd och Roadhouse och många andra bra filmer som han har gjort. Det är tragiskt att han har gått bort endast 57 år gammal så RIP Patrick Swazy.


Jidhe som Idol?

Ja dagens idol så var där många från Gävle som gick vidare och den roligaste var nog han som var kopia av Jihde och han gick ju vidare också, så det var roligt, annars så har min sambo varit i Småland idag med min svärfar och dom skulle flytta jakttorn, men nu är han äntligen hemma igen *ler*. Jag har väl inte mått sådär jättebra idag så jag har saknat min sambo extra mycket idag när han har varit borta, men nu ska vi ha fika och bara mysa.

Dagens tevetips!

Ja idag är det Idol igen, så det får ni inte missa det går klockan 20.00 på fyran och jag fattar bara inte vad en del gör där, fast det blir ju bra underhållning i alla fall *ler*, som han i förra avsnittet som var 60 år gammal eller vad han var och kom in med trummor, han trodde att han var så jävla bra, nog är det bra med självförtroende men det finns ju gränser eller??? Han sjöng för jävligt och sen var han ju för gammal också och när dom i juryn sa nej du går inte vidare så stod han bara kvar som att han inte ville gå ut. -Tar du inte ett nej eller? sa juryn, nä det gjorde han inte sa han, - Näha men det får du göra för du passar inte in här sa juryn då och sen fick han gå ut men det var verkligen motvilligt, herreguud att han inte fattade hur usel han var, alltså ibland undrar man..... men som sagt det är underhållning på hög nivå och sen hittar dom ju som tur är dom som är riktigt begåvade och det är ju roligt att höra på dom, när dom andra "sjunger " så håller man ju för öronen och skäms på deras bekostnad. En rolig prick som kom in förra gången det var han som hade en neongrön baddräkt där han visade hela paketet och sen hade han ett strumpeband med fjädrar på benet och en stor gul cowbowhatt som var i storlek XXX BIG, han var inte klok och han ville kyssa Laila vilket hon inte tillät, jag menar vad är det för typer hehe! Han har varit med ända sedan Idol började, så han gör ju det bara för att få uppmärksamhet men ändå..... Nåja vi får väl se vad som kommer ikväll *ler*.

Usch och fy och bläää

Ja idag känner jag mig inte alls pigg, jag har inte fått röda veckan ännu men den är på gång men man mår så skit. Det som däremot har varit roligt idag är att mor har fått ner sin dator och hon har den nu i köket och där kan hon sitta och chatta med mig på msn och det har hon gjort idag och inte bara med mig utan med min kusin Carro också och jag tror att hon tyckte att det var roligt. Jag ska lära henne mer när jag kommer hem på torsdagmorgon eller om det blir fredagmorgon, jag vet inte ännu det beror på hur jag mår och så, för sen är det ju bakluckeloppisen på lördag men mår jag skit nu så räcker det att jag åker hem på fredagmorgon och fixar med lådorna som vi ska ha med oss på lördagen, så vi får se hur det blir, men ju fortare jag får igång mensen desto bättre för då går det åt rätt håll igen och man mår bättre. Jag drömde så konstigt inatt också så när jag vaknade visste jag inte om jag var vaken typ.... jag var yrvaken och min sambo som är uppe  i Småland nu och hjälper till att flytta jakttorn var lite orolig för jag var visst lite halvt om halvt sur också, Karina du vet vad jag menar, jag var nog mer eller mindre en bitch tror jag, inte för att jag sa något dumt men jag var sur och tvär och lite yrvaken. När han sen hade kört så ringde det och jag hörde först inte att det ringde eftersom jag sover så djupt, men när jag väl hörde det så hittade jag inte telefonen och sen när jag hittade telefonen så hade det ringt färdigt typiskt! Efter en stund kom svärmor ut för att kolla att allting var okej och hon knackade på och ut kommer jag helt färdig med håret på ända och jag hörde först inte heller att det knackade men sen gjorde jag det så jag stapplade upp och såg bedrövlig ut när jag öppnade. Svärmor sa att hon tyckte inte att jag såg pigg ut och nej det kan jag väl hålla med om *ler* och sen sa hon att Christer hade ringt och sagt till henne att hon skulle ringa till mig och höra hur det var med mig eftersom jag mådde så dåligt i morse, för han var orolig, men hon såg ju nu ändå att jag var bra trots allt, ja förutom att jag mådde piss och inte hade fått igång mensen ännu men men.... så det är inte bara du Karina som blir en bitch när man ska ha röda veckan även jag mot min vilja, man märker inte själv att man säger en sak surt eller så. Ibland kan min sambo säga: varför är du så sur och jag bara nä jag är inte sur och han: - Jo du är jättesur och då blir jag sur för att han säger att jag är sur när jag inte är sur, fast tydligen så är jag det fast jag inte märker det själv, ja det här blev invecklat jag vet *ler* Som sagt du är inte ensam om det Karina *ler*. Ha nu en bra dag allihopa!

Cookalong med Tina ikväll på fyran

Ja ikväll ska jag se på Cookalong på fyran med Tina Nordström, jag missade ju första programmet förra veckan, men mor såg det och sa att det var jättebra och roligt, så nu får jag inte missa det ikväll och det går klockan 20.00 på fyran så missa inte det! Annars så har jag ont i huvudet idag och röda veckan har ännu inte satt igång och jag känner mig yr och kass, men man får koka en kopp kaffe och pigga upp sig själv lite. Dom har lovat att det ska bli varmt i veckan så det kan vi ju hoppas på och på torsdag ska jag hem till mor och far och samla ihop saker till bakluckeloppisen på lördag som ska vara i Sjöbo denna lördagen så vi hoppas att det fina vädret håller i sig, för blir det inte fint väder och det regnar ja då tar vi inte dit. Man vill att det ska vara fint väder på torsdag också för att vi brukar ju alltid sitta ute och fika hemma hos mor och far, det är så härligt när vädret tillåter, så vi får hålla tummarna för att vädret blir fint.

Åker hem till mor och far på torsdag

Ja nu har vi bestämt att jag ska åka hem till mor och far på torsdagmorgon, vi ska ju förbereda och ta fram dom sakerna som vi ska ha med oss på bakluckeloppisen på lördag. Det ska visst bli fint väder nästa helg så det får vi hålla tummarna för, för blir det regn så står vi inte där. På lördag är det bakluckeloppis i Sjöbo. Annars så har det varit bra ikväll vi har ätit och sett på en bra film och nu är det läggdags, ja det har det varit för länge sen, men eftersom filmen varade länge så har det inte blivit läggdags förräns nu *ler*, Godnatt med er och sov gott.

Idag har mor och far varit här

Ja idag har mor och far varit här och Joakim min kusin åkte hem med dom för det är ju skola i morgon igen. Vi drack kaffe när mor och far kom och sen så pratade vi och far såg på en bra film och dom var här ganska länge, vilket var roligt. Annars så har jag precis gjort ugnsbakad falukorv med senap ovanpå och till det ska jag ha en stor sallad så det ska bli gott med kvällsmat nu. Ikväll börjar en ny kriminalserie som verkar jättebra, den börjar klockan nio på kanal 4 och den heter Kommisarien och havet och där är många bra kända skådespelare med i den och den verkar jättebra så den ska jag se på klockan nio, nej nu är jag hungrig som bara den så nu är det kvällsmat som gäller tjingeling!

Så var det lördagkväll

Ja idag har min sambo varit på övning med hemvärnet och han var där från nio till fyra idag och under tiden så var jag och min kusin Joakim här hemma och jag hjälpte honom med läxa som han hade i skolan, det var lite pluggande inför ett prov i biologi och lite matte så det hjälpte jag honom med och sen när min sambo kom hem så åt vi kvällsmat, det blev som vanligt en stor sallad till mig och sen hade jag stekt biffar till oss, pågarna tog hamburgerbröd till sina biffar och jag hade bara sallad till mina. I morgon skulle vi egentligen varit på middag hos mina svärföräldrar och dom ska ha gäster i morgon men jag mår pyton, så det är inte så kul att sitta och anstränga sig för att vara  trevlig när man mår som mest pyton och dom vet om att jag mår jättedåligt innan jag ska ha röda veckan så det var lugnt, jag har ännu inte fått den heller så man mår verkligen skit just nu, men sedan det väl har satt igång så blir det bättre rättså snart, så nu hoppas jag på att jag får det imorgon, så att man sen kan vara som en vanlig människa igen *ler*. Ha nu en fortsatt trevlig helg!

Dax för frukost

Ja snart är det dags för frukost, jag sitter bara och väntar på att min kusin ska vakna, min sambo har kört iväg till Kabusa för att ha militär övning idag så han kommer inte hem förräns klockan fyra, han skulle handla också lite smått och gott som sallad, gurka, tomater, nektariner och lite sånt så att det är hemma tills nästa vecka. Annars så kommer det till att bli en lugn lördag idag, min kusin ska räkna lite till och sen får han spela lite spel efter det och jag kommer att sitta och titta lite inne på internet och kanske skriva ett inlägg till *ler*. Ikväll kommer ytterligare ett avsnitt av Idol så jag följer spänt  jakten på nya idoler, sen kan man ju undra vad en del av dom gör där egentligen men men....dom vill väl ha uppmärksamhet antar jag. Ha nu en riktigt trevlig lördag

Så var det lördag

Ja så var det lördag och min kusin kom igår, vi såg på film och beställde pizza, fast jag tog en kebabrulle och Patrik Joakims far stannade ju också kvar och såg på film och åt mat och vi pratade och hade trevligt, sedan så hjälpte vi Joakim med lite läxa som han hade, det var lite matte och sen ska han ha prov i Biologi nästa vecka så han läste på lite på det också, nu har han tagit en paus och sen ska han räkna vidare i morgon. I morgon ska min sambo på möte inom det militära och mor kommer inte då hon ska jobba, hon ringde innan idag och sa att hon inte kunde komma imorgon vilket vi egentligen hade bestämt, men det gör inget, förstår att hon måste jobba imorgon och nu är ju Joakim här också. Vill passa på att önska alla en riktigt trevlig helg!

Idag kommer min kusin hit

Ja ikväll kommer min kusin Joakim hit och hans far kör honom hit och han stannar så att vi kan beställa något gott och äta och se på film, jag vet inte vad dom tar antingen så tar dom pizza eller kinamat, men jag vet vad jag ska ha, jag ska ha kebabrulle med vitlökssås, jag beställer alltid såsen i en liten ask så att jag själv kan bestämma hur mycket sås jag vill ha i min kebab, annars så tycker jag att dom lägger i för mycket sås och då blir det inte gott, det blir så kladdigt och då är det inte lika gott tycker jag. Annars så är det Idol ikväll igen och det ska bli kul att se vilka som ska komma dit och vråla ikväll hihi!

Mor och dotterdag

Ja på lördag blir det en mor och dotter dag, för jag pratade med mor idag och hon sa att far var trött och var inte så pigg på att åka någonstans på lördag,  så det blir nog att han stannar hemma och mor kommer hit så hittar hon och jag på något, jag vet ännu inte vad vi ska göra, om vi ska köra ut någonstans, titta i affärer eller vad vi ska göra, så vi får väl se vad vi hittar på, men hon kommer hit i alla fall. Min sambo ska på möte inom det militära han är med i hemvärnet så mellan klockan nio och fyra så är han där, så då ska mor och jag hitta på något. I morgon händer det inget särskilt utan det blir en lugn dag bara, har inget särskilt planerat och sen mår jag inte så där speciellt bra eftersom jag ska ha den där veckan så det blir bara till att ta det lugnt i morgon.

fotboll, fotboll, fotboll suck....

Ja just nu går det fotboll på teven det är Sverige -Malta, min karl är inte intresserad av fotboll och inte jag heller men min far däremot han sitter som klistrad framför teven eftersom hans stora idol Zlatan spelar i laget *ler*. Jag väntar bara på att Idol ska börja och ikväll har det blivit framflyttat till klockan 21.00 pga fotbollen och i vanliga fall går det klockan 20.00, kan inte fatta att fotbollen är så himla viktig suck.... men men jag väntar tills klockan 21.00 då det äntligen är något roligt att titta på, det är så skoj att se vilka töntar som kommer in och gapar och sjunger falskt och sen kommer det ju in duktiga också som verkligen kan sjunga och det är ju tur det *ler*. Annars så har vi ätit och jag har precis kokat en kanna kaffe till oss så nu sitter vi här och fikar och jag skriver ännu ett inlägg i min blogg. På lördag kommer mor och far hit, då min sambo ska på möte inom det militära från klockan nio till fyra så under den tiden kommer mor och far och hundarna hit och fikar och vi ska prata och ha trevligt.

Känner mig lite dassig idag

Ja idag känner jag mig lite dassig och hängig, det är röda veckan på G och då är det inte så kul att heta Johanna inte, jag mår så pissigt, får bara hoppas att det sätter igång snart så att man kan känna sig som människa igen. Annars så händer det inget särskilt idag, men på lördag ska mannen min på möte med det militära, fast det är från nio till fyra och då tänkte jag att min mor och far kan komma hit under tiden, annars så erbjöd sig min sambo att min far kunde hämta mig där han ska ha möte och sedan skulle han hämta mig efter mötet, men jag tänkte att det kan ju vara roligt för mor och far att komma hit då istället för sedan ska jag till mor och far nästa vecka, i mitten av veckan, för vi ska förbereda inför lördagen då vi ska stå och sälja i Sjöbo på bakluckeloppis, ja man får ju ta med sig ett litet bord och ha saker på, så man behöver inte bara sälja ifrån bilen, men det ska bli kul i alla fall. Jag såg på Idol igår och jisses vad många töntar där kommer in, man tycker ju att dom själv skulle veta att dom inte kan sjunga men det vet dom ju tydligen inte, ack ja underhållning är det i alla fall även om man får hålla för öronen i vissa fall. Ha nu en riktigt bra dag.

städat idag

Ja idag har jag städat hela huset, så nu är här fint igen. Jag har precis gjort en stor sallad till kvällsmaten och vi ska ha ugnsbakad falukorv  till det med senap på gott. Annars så blir det en lugn kväll, jag ska se på Idol som börjar på fyran klockan 20.00, stackars Anders och Laila och Andreas får sitta och pinas igen, men det ska bli kul att se vad det kommer in för några typer *ler*.

Nu har vi sett på valpen

Ja nu har vi varit över och sett på mina svärrföräldrars nya valp och han var sååå söt och vi fikade och han var jättesnäll och lugn med tanke på att det var första dagen som han var hemma hos mina svärföräldrar. Vi tog ett foto på mig och den lilla valpen så att ni kan se hur söt han är *ler*.

Kolla på valpen *ler*

Ja snart ska vi åka till mina svärföräldrar och se på deras nya valp åh,,, valpar är bara så söta *ler* och sen ska dom snart åka till Öland och då ska vi passa deras lilla valp, vi får sätta dit  dörren till köket så att valpen är där, så att Kurre kan springa fritt i resten av huset, men det är inte så många dagar som dom ska vara i Öland så det är lugnt. Det är inte nästa men nästa vecka igen som dom ska till Öland. Jag har precis ätit en jättestor tallrik med sallad och lite kött till det och jag är proppmätt *ler* eh... what´s up doc hehe!

söndag idag

Ja idag har det varit en lugn dag och jag har tvättat och tumlat och fixat lite här hemma bara. Just nu ser jag på Bingo med Lotta på fyran, där är inte så mycket annat att titta på, men snart tror jag nog att jag ska gå och ladda kaffekokaren och sen ser vi på en jättebra serie som vi har några säsonger av. Annars så är det ett väldigt busväder ute det blåser som bara den och vindmöllorna här utanför har hållit ett jävla liv minst sagt inatt så att vi inte kunde sova, hatar dom där vindmöllorna och vi är inte ensamna som det alla andra grannar här omkring har likadant beskymmer med dom, för dom kan inte heller sova om nätterna och det är ju inget vidare precis. Nej nu ska jag gå och ladda kaffekokaren och sen blir det till att krypa upp i soffan och mysa, tänkte poppa lite popcorn och mumsa på till serien, det är aldrig dumt. Ha en trevlig söndagskväll.


Hos mormor idag

Ja idag var vi och firade mormors födelsedag och när vi kom dit så hade mormors syster Elsa och hennes dotter Britt också kommit dit och det hade vi ingen aning om att dom skulle komma dit och jag har inte sett Britt på 20 år och mor hade inte träffat sin kusin på i alla fall 10 år så det var jätteroligt och vi hade mycket att prata om och mormors syster Elsa har jag inte heller träffat på länge så det var roligt att träffa henne också, det är ju så att har man så stor släkt som jag har så kan man inte hinna träffa alla och det är synd men roligt hade vi  i alla fall idag *ler*.

Jättetrevlig kväll



Ja vi har haft en jättetrevlig kväll och vi åt gott och såg på en jättebra film och sen imorgon ska vi ju hem till mormor och fika så det ska bli trevligt, men annars så blir det lugnt för övrigt i helgen, ska bara ta det lugnt och koppla av. Thaigrytan blev precis lika god som den alltid brukar vara och nu är man mätt och belåten och för en stund sedan så ringde mor och far och sa att dom var hemkomna och att dom tyckte att det hade varit en trevlig kväll och nu är det snart dax för sängen, för man känner sig lite trött nu, så natti natti på er och trevlig helg!

Mormor fyller år idag

Ja mormor fyller ju år idag och jag har precis ringt och grattat henne, tänka sig det var ledigt på tråden *ler*, men snart ringer det igen hos henne, för det brukar alltid vara upptaget när man ska ringa och gratta mormor på födelsedagen, alla hennes vänner ringer så oftast kommer man inte fram förräns på kvällen, men denna gången hade jag tur *ler*. Vi ska till mormor imorgon och då ska vi gratta henne riktigt så det ska bli kul. Min sambo har åkt över till sin far han skulle hjälpa honom med något litet och mor och far kommer ju inte förräns klockan fyra nu, då hon ringde och sa att dom kom till att bli lite försenade eftersom hon ju skulle hinna med att handla de varor som jag hade beställt också, så det blir nog inte förräns närmare klockan fyra som dom kommer, men hon skulle ringa när dom är på väg hit.


Lite senare än tänkt


 

Ja mor ringde precis och sa att dom inte hann komma klockan 15.00 eftersom hon ju skulle handla varor till mig också så det blir nog snarare närmare klockan 16.00 som dom kommer antar jag, men hon skulle ringa innan, men kul ska det bli. Jösses vad det blåser och stormar här utanför idag, det gäller att hålla i hatten när man går ut. Snart ska jag ringa och gratulera mormor på födelsedagen och i morgon ska vi åka dit och gratulera henne. Idag har ett par av mina 6 manchesterbyxor på mig, ja ni vet dom som jag inte fick på mig innan, så jag har gått ner två storlekar och det är inte dåligt på få se nu 6 veckor, för längre än så har jag inte hållit på och äta grönsallad istället för potatis och ris och pasta, så det har gått ganska fort, men jag är inte färdig än utan jag har några kilon kvar tills jag har nått mitt mål, men som sagt jag har kommit en bit på vägen *ler*. Byxorna är ju av storlek 42 och dom köpte jag för två år sedan när jag hade gått ner så mycket vilket jag gjorde när jag träffade min stora kärlek igen alltså min sambo Christer *ler* och ni vet ju hur det är när man är kär, ja då lever man i stort sett bara på luft och jag gick ner jättemycket och sen köpte jag dessa manchesterbyxor och flera par i olika färger, så jag har knappt använt dom. Denna gången har jag dock fått äta sallad varje dag, men det är inga problem eftersom jag älskar sallad, jag tänker faktiskt fortsätta att äta sallad istället för potatis och ris och pasta i fortsättningen även när jag har nått mitt mål, för vet man om att det är kolhydraterna som man tar sig av och man inte saknar dom, ja då behöver man ju inte äta dom heller, det är klart att är man på fest och dom har potatis eller pasta så äter jag lite av det, men som sagt jag har tänkt att utesluta det från vanliga menyn här hemma i alla fall.

Idag kommer mor och far

Ja idag klockan 15.00 kommer mor och far hit och då ska vi börja med att fika och sen senare ska vi göra thaigryta ikväll och se på film så det ska bli roligt. Annars så fyller min mormor år idag så jag ska ringa och gratulera henne idag, vi har bestämt att vi ska komma till henne och fira henne imorgon istället och det går ju lika bra för där kommer att ringa jättemånga just idag när hon fyller år, så är det alltid, varje gång man försöker komma fram per telefon så sitter hon och pratar med gamla bekanta som ringer för att gratulera och det är ju roligt men man kommer ju inte fram förräns på kvällen för att gratulera *ler*, nåja vi ska ju till mormor i morgon så då får man gratulera riktigt med en kram också. Annars så ligger min sambo och Kurre och sover ännu, det är bara jag som är morgonpigg och är uppe redan så därför passar jag på att lägga in ett inlägg här också.

vilket åskväder det är nu

Ja just nu är det världens åskväder ute och det regnar som bara den, det är nästan som om man har öppnat himlen och vattnet bara öser ner, fast det är rätt skönt när det regnar för det rensar luften, men jösses vad himlen är svart och det åskar som bara den här. Annars så har jag pratat med mor och mor och far kommer klockan 15.00 i morgon och då ska vi fika och ta en smörgås när dom kommer och sen lagar vi inte thaigrytan förräns senare på kvällen och då ska vi se på film också så det ska bli kul. I morgon börjar även Idol igen så det får ni inte missa klockan 20.00 på fyran, ska bli kul att se och höra alla som ska provsjunga och den stackars juryn får stå ut med både det ena och det andra *ler*.

vad glad jag blev

Ja igår så skrev jag ju att jag hade lagt upp mina sommarkläder och tagit upp mina höstkläder och där var mina 5 -6 par machesterbyxor också som jag knappt har använt i storlek 42 och dom var för små innan när jag provade dom och nu igår när jag provade dom så passade dom *ler*, det kan ju inte bli bättre är så glad, okej det blir ju ännu bättre om jag går ner mer och så men dom gick dock på mig och det är jag jätteglad för. Annars så är det bara jag som är uppe ännu, min sambo och vår katt Kurre ligger och nannar ännu och min sambo har fått sådan huvudvärk så jag hoppas att det går över fort, inget vidare att ha migrän. Vädret är regnigt här, typiskt höstväder och det blir en lugn dag idag och imorgon kommer mor och far hit, jag pratade med mor igår och vi bestämde att dom skulle komma hit imorgoneftermiddag så det ska bli roligt. Vi ska göra thaigrytan och den är så god mums! Nej, nu ska jag gå och göra kaffe till oss, ha det så bra allesammans.

sommarkläder ner och höstkläder in

Ja idag var jag uppe på vinden och tittade i mina boxar med kläder och jag tog ner den ena boxen med höstkläder och bytte från sommarkläder till höstkläder, jag har ju en hel del kläder, då jag har sparat allting jag har haft och jag har ju också varit rädd om alla mina kläder genom åren, okej allting har man ju inte kvar men det mesta, därför blir det ju en hel del och jag har ett antal boxar på loftet med kläder och som ni förstår så kan jag inte ha allting i garderoben så det är bara till att välja ut det som man känner på sig att man kommer till att använda och om man nu ska ha en särskild tröja eller plagg som jag inte har i garderoben, så får man bege sig upp och leta i boxarna *ler*. Ni tycker säkert att jag är otrolig som har sparat alla kläderna, men jag är sån att jag inte kan slänga kläder såvida dom inte är sönder. Det var i alla fall skönt att få in höstkläderna och sen har jag tvättat också, så jag har fått en del gjort idag. Till kvällsmat blev det en stor sallad till mig och två små köttfärsbiffar med lök, men nu ska jag gå och sätta på en kopp kaffe till oss och sen blir det film och myspys i soffan.

I helgen kommer mor och far hit

Ja någon dag i helgen kommer mor och far hit, det sa mor i går, så vi får väl se om det blir på fredag eller på lördag jag vet inte ännu, men vi har bestämt att vi ska göra thaigrytan och bjuda på och vi ska ju göra ris till dom andra men jag ska bara äta thaigrytan och ha en stor skål sallad till det *ler* är man kanin så är man  hehe! Vi ska se på en bra film som inte mor och far har sett så det ska bli roligt. Annars idag så går tvättmaskinen på högvarv men annars så är det lugnt. Ikväll kommer andra avsnittet av den nya serien Trueblood som tydligen ska handla om vampyrer och oturligt nog så missade jag första avsnittet och andra kommer ju ikväll 2/12 avsnitt så jag hoppas att jag kan hänga med ändå fastän jag inte har sett första avsnittet, det går på ettan klockan 22.00 ikväll. Tjing tjong pling plong!

Rapsody in rock ikväll på fyran

Ja ikväll kommer Rapsody in Rock på fyran klockan 20.00 så det ska bli kul att se på, där är ju så många bra artister med så det kan ju bli bra, men annars är där inget särskilt att titta på ikväll. Ikväll blir det sallad och hamburgare för min del och min sambo tar väl och gör potatismos eller tar hamburgarbröd till sin hamburgare. Annars så har jag inte gjort något särskilt idag, jag har tänkt ut lite vad jag skulle kunna ge mina nära och kära i julklapp, så jag har börjat fundera lite på julklappar för det går ju fort nu till jul, tiden bara rinner iväg. Nej, nu ska jag gå och göra en kopp kaffe till oss men jag slänger säkert in ett inlägg ikväll också *ler*, det brukar bli så.

RSS 2.0