Valborg

Ja idag är det valborg och min mor och far kommer hit idag och mina svärföräldrar, jag vet ännu inte om min moster och hennes sambo kommer för eventuellt så kanske min mosters sambo skulle jobba i morgon och då kommer inte han men kanske hon kommer, så vi får se hur det blir. Jag har lagt upp rostbiffen fint och klockan sex kommer mor och far hit och hon har gjort potatissallad idag så den har hon med sig, så vi ska duka när hon  och far kommer klockan sex och sen kommer dom andra vid halv 7. Det är härligt väder idag men det blåser som bara den, det kan bli svårt för dom som ska ha bål ikväll om det fortfarande blåser då. Själva ska vi stanna hemma och inte se på något bål utan vi blir hemma och äter gott och har trevligt.

Var ute och cyklade ikväll



Ja ikväll var min sambo och jag ute och cyklade och det var superhärligt väder ute *ler*. Först så gick vi över till mina svärföräldrar och pumpade cyklarna och sen bjöd min svärmor på kaffe innan vi tog en cykeltur och det var jättehärligt ute *ler*. Det kommer till att bli många cykelturer ute i sommar för det finns inget härligare än att cykla ute på sommaren och då helst på kvällen då det är svalare ute, men nu är cyklarna pumpade och klara så nu är det bara till att ge sig ut och cykla när man känner för det. I morgon kommer min mor och far och mina svärföräldrar hit och min moster och hennes sambo för vi ska ju fira valborg och det blir potatissallad och rostbiff mmm.... mumsigt värre och sen blir det tårta, mor hade fått tips om en ny sorts tårta som skulle vara smaskig så hon har beställt den i Gärsnäs, så det ska bli spännande att smaka den.

Städdag

Ja idag har jag städat hela huset så nu är här jättefint och i morgon kommer min mor och far och mina svärföräldrar och min moster och hennes sambo hit på middag så det ska bli kul. Vi ska ha rostbiff och potatissallad som min mor har gjort, gästerna kommer hit klockan halv 7 men mor och far kommer hit klockan sex så att vi dukar innan och jag ska lägga upp rostbiffen fint på ett fat och ja göra det mysigt och duka fint, förbereda lite innan gästerna kommer. Ikväll är det lugnt och vi ska bara koppla av nu när vi har städat och gjort fint till morgondagen. Tänk vad skönt, det är vår!!!! Valborg i morgon och våren är här *Ler*, nu går det år rätt håll och det blir varmare tider, vad jag längtar till sommaren och värmen. Jag och  min sambo brukar alltid cykla rundor här runt omkring på sommaren och det är jättehärligt så jag längtar tills vi kan cykla ut och det är härligt väder ute och sen när man kommer hem så kan man grilla mmmm..... Sommartider hej hej sommartider!!!!!

Snart är det valborg



Det blev ingen tur till Malmö idag utan vi tar det en annan dag, det var nämligen så att far skulle hämta något i Malmö som han hade beställt och därför så undrade ju mor om jag ville följa med till Malmö för då kunde vi passa på att gå och titta på det nya köpcentrat Entré, men sen hade inte sakerna kommit som far skulle hämta så därför får vi ta det den dagen då sakerna har kommit istället. I och för sig gör det inget för jag känner mig inte så där jättepigg för tillfället eftersom man har lingonveckan, och nu har det börjat lägga sig men jag har haft så fruktansvärt ont i magen och fått ligga med värmedynan hela tiden och tagit starka värktabletter puh..... Nåja, i morgon ska jag dammsuga hela huset och sen på torsdag så kommer mor och far och mina svärföräldrar hit och vi ska fira valborg

Min far fyller år idag

Ja idag har vi firat min fars födelsedag här hemma, så det var jättetrevligt. Vi hade köpt en hel burk med salta grodor till honom för han bara älskar sådana *ler*. Mor och far kom på eftermiddagen klockan tre och då fikade vi och åt tårta och sen så såg vi på film och senare ikväll så beställde vi kinamat så det var jättegott. På tisdag ska mor och far åka en tur till Malmö och då tänkte jag följa med, för dom skulle kolla det nya köpcentrat Entre och jag är nyfiken på hur det ser ut där så det ska bli spännande. Nu har jag precis kokt en kopp kaffe till mig och min sambo så nu ska vi  avnjuta kaffet och sen tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig och ha värmedynan på magen, jag har något ont i magen nu när man ska ha röda veckan, men det hjälper med värmedynan och jag har köpt en sån värmedyna nu som där är timer på och som stängs av efter en timme så det gör inget om man skulle somna från den och sen kan man ställa in olika grader också på den och det är ju också jättebra så att man inte får den för varm utan att man kan ha lagom temperatur på den. Nej nu ska jag gå och ta kaffe, tjingeling!!

Härligt väder ute idag

Ja idag har det varit fint väder ute idag, vi var ute och klippte ner några grenar från buskarna här ute, det behövdes nu och sen efter det så åkte vi hem till mina svärföräldrar och drack kaffe så det var trevligt. Nu ska vi ha en klassiker till kvällsmat nämligen korv med bröd och det ska bli jättegott *ler*. I morgon kommer mor och hämtar mig tidigt och sen ska vi åka och fika i Gärsnäs, vi brukar sitta där och mysa på morgonen och sen åker vi hem till mor och far och jag ska fortsätta att hjälpa dom lite där hemma, hon ska placera ett rättså stort bord vid ett av fönstren som hon sedan kan sitta vid och ha datorn där så jag får ju flytta dom andra möblerna och fixa så att det blir bra, men det brukar lösa sig *ler*, jag har redan tänkt ut lite i förväg hur man skulle kunna göra för att det ska gå ihop. Jag ska stanna hos dom tills på fredag, så jag kommer hem igen på fredagkväll. Min sambo får besök av en killkompis till oss och han stannar också över tills på fredag så dom kommer att beställa något gott att äta i morgon kväll och sen spelar dom spel vid datorerna och pratar och så och det är ju roligt, det blir en killkväll för dom så att säga *ler*. Nej nu ska jag gå och titta till korven, tjingeling pling!!

pysslar och gör fint här hemma

Ja idag har jag pysslat och gjort lite fint här hemma idag, strukit dukar och lagt ut en del av dom, men jag har några kvar som jag ska lägga ut sen. Annars idag så hade jag en fruktansvärd huvudvärk så jag var tvungen att gå och lägga mig på förmiddagen några timmar, jag trodde att huvudvärken skulle försvinna när jag hade vilat, men icke sa nicke den var fortfarande kvar och jag gillar ju inte att ta tabletter om jag inte verkligen måste så jag fick ta en alvedon och sen efter en stund så försvann huvudvärken och jag kunde börja stryka mina dukar. Nu ska vi ha en kopp kaffe jag och min sambo och sen blir det sängen som väntar. På torsdag ska jag åka hem till min mor och far och hjälpa dom lite där hemma och sen tycker far att det är så roligt när jag kommer hem då och då, jag mor också förstås *ler*, så jag ska stanna från torsdag till fredag hos mor och far och min sambo ska ha en killkompis till oss här då och han ska också sova över tills på fredag och då spelar dom spel och så och ser på film och ja det blir ju en killkväll för dom så att säga *ler*. På valborgsmässoafton har jag och min sambo bjudit hit min mor och far och mina svärföräldrar och jag tänkte bjuda på rostbiff och potatissallad, som tur var så kunde alla samtidigt så det var ju bra. På söndag så fyller min far år och då ska vi fira det här hemma bara mor och far och jag och min sambo och vi ska beställa kinamat och se på film, så det blir enkelt firande, far är inte så mycket för att fira födelsedagen annars men det är ju alltid kul att träffas och att fira lite enkelt sådär med mat och dryck och att prata och ha det trevligt, det är ju aldrig fel.

Soligt härlig dag

Ja idag är det soligt och fint ute härligt *ler*, annars så håller jag på och tvättar för fullt och dammsugat har jag gjort här hemma idag och strukit lite dukar som jag ska lägga ut lite här och var, min sambo är hemma hos sin mor och far och sprutar för ogräs och för mossan i gräsmattan, dom ska göra det här hemma sen också men vet inte om det blir idag, dom har nog fullt upp där hemma hos mina svärföräldrar först och främst, men vi får se annars så kan dom ju ta det andra på torsdag och fredag när jag är hemma hos mor och far, ja eller i morgon det kvittar ju vilket bara vädret är bra för det ska ju spela stor roll hur vädret är när man gör sånt. Annars så är där inget bra på teven ikväll, tråkigt men det är ju inget ovanligt precis att där inte är något bra på teven, man får väl sippa runt på kanalerna och se om där är något bra att titta på, om inte annat så ska dom visa några av bidragen som ska vara med i årets melodifestival på ettan så då får man se vad det kommer bli, det är i och för sig inget som imponerar, alltså de andra ländernas låtar brukar ju inte vara några hits precis, men man vet ju aldrig. När finalen är så ska i alla fall mor och far komma hit och kanske min moster Silva och hennes sambo också kommer hit då och min kusin Joakim, men jag har inte en aning om när finalen ska var än, men vi får väl se. Det hade varit mysigt att beställa hem lite mat och sitta och titta på artisterna vad dom har på sig och hur dom låter och så, vi brukar alltid ha så roligt åt det, att sitta och kommentera artisterna om hur dåligt dom sjunger eller om dom har något fult på sig eller så, och låtarna brukar man ju också skratta åt för den ena låten är ju dåligare än den andra hehe! Ha nu en härlig dag, nu ska jag gå ut och hämta tidningen, det ser fint ut men det kan vara kallt ute men vi får se hur kallt eller varmt det är ute, tjingeling!!

Varit på bio ikväll

Ja ikväll var vi på bio jag och min sambo och en kompis till oss, vi var i Ystad och såg Too fast too furious med Van Diesel och den var jättebra, så jag rekomenderar er till att se den *ler*. Just nu har jag precis satt på en kopp kaffe som jag och min sambo ska avnjuta framför datorn och sen kallar sängen på oss. I morgon blir det en lugn dag, jag ska tvätta lite och så men annars är det lugnt och min sambo ska hem och hjälpa sin far med något, där är alltid något att hitta på och som han behöver hjälp med, ja dom orkar ju inte lika mycket som när dom var i vår ålder och det förstår man ju, på torsdag ska jag hem till mor och hjälpa henne med resten, dom har ju ett stort hus så där är många rum att städa och göra fint i, så jag ska sova över tills på fredag och sen kommer jag ju hem igen. En kompis till oss kommer hit till min sambo och det blir nog att dom kommer sitta och spela mycket data tror jag *ler* dom brukar göra det och sen stannar han nog över natten för det brukar han göra ibland när han har varit här och det går ju bra eftersom jag också ska sova över hos mina föräldrar då, så är inte min sambo och Kurre ensamna här hemma, nåja dom klarar sig ju själva men det känns ändå bättre om man vet om att där är en kompis hemma hos dom så att dom inte är ensamma och har tråkigt, vi brukar ju ringa till varandra på kvällen och då brukar jag berätta vad jag har gjort och vad Kurre och han har gjort och så, för det är ju så att man saknar varandra när man är ifrån varandra och man tänker på vad dom gör, min sambo och kurre alltså *ler*, dom finns i tankarna hela tiden när man går där hemma och städar och pysslar och hjälper mor och far och det är ju så det ska vara *ler*. Nej, nu är kaffet färdigt så nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och en kopp till min sambo också och sen blir det sängen för min del, för jag är ganska trött nu känner jag. natti natti på er!!

Revansch mot mobbare vilken röst!!!

Ja en 47 årig dam var med i englands You´ve got talent för några dagara sedan och nu är hon hyllad som bara den har sjungit i USA också och en låt har redan skrivits till henne så det går fort som bara den nu för Susan Boyle som hon heter. Damen blev mobbad i skolan för sitt hår och sin stil och hon har aldrig varit tillsammans med en pojkvän eller ens fått en puss på kinden för  hennes mor och far ville inte att hon skulle dejta och hon bodde hemma ända tills hennes mor dog, men hon har alltid sjungit ända sedan hon var 12 år gammal vilket verkligen har gett resultat, men först i You´ve got talent så möts Susan av hån och förakt och ingen tror på henne men sen när hon väl öppnar munnen och sjunger så får hon sin revansch heja Susan!!!! Det är en kvinnlig Potts men Susan sjunger ju då inte opera utan mer musikal, vem vet kanske spelar hon en dag in en julskiva och jag ska köpa vilken skiva som hon än gör för sedan jag såg det klippet så har jag varit helt tagen i den låten och rösten som hon har, ni måste bara se när hon är med i programmet gå in på YouTube och sök på Susan Boyle så får ni upp länken.

Hemma igen *ler*

Ja då var man hemma igen och det känns skönt. Jag åkte hem till mina föräldrar igår för att hjälpa dom att städa och svabba golven och dammsuga och så och då sov jag över tills idag och sen idag var vi på Bo Ohlssons när vi  var på väg hem till mig och där har ju blivit jättestort nu och där kommer bli ännu mer yta efter ett tag, jösses vad mycket saker och vilken ordning där är nu *ler*.  Jag och mor var inne på röda korset och där hittade man lite smått och gott och jag hittade en dvd film som ser spännande ut så den ska vi se på ikväll. Jag har inte en aning om vad vi ska ha till kvällsmat idag men det kommer man snabbt på vi har fullt i frysen så det är bara till att gå upp och se vad som finns. Kurre blev jätteglad när jag kom hem och min sambo också förstås men Kurre blev helt vild och hoppade och sprang hit och dit så vild som han var över att jag var hemma igen hehe!

Soligt och fint väder idag

Ja idag är det soligt och fint väder ute, min sambo är hemma och hjälper sin far lite idag och han ska även göra det  imorgon så jag ska faktiskt åka hem till mor och far i morgon och hjälpa dom lite där hemma med saker och ting och jag stannar över natten till torsdag för då hinner man ju med lite mer än vanligt och sen ska min sambo ändå hjälpa sin far i morgon också så jag kommer hem igen imorgon på eftermiddagen. Sedan på fredag så ska vi på bio med en kompis till oss, vet faktiskt inte ännu vilken film som vi har tänkt se men det får vi se vad det blir för någon *ler*. Annars så håller jag på och tvättar och jag har diskat och ja det är lite sånt vanligt som ska göras här hemma bara som jag har pysslat med idag.

Soligt väder idag

Ja idag är soligt väder och det piggar ju alltid upp nu mitt i Påsken, igår var vi på fika hos mina svärföräldrar och idag så ska vi dit på middag för min svärmor fyller år så vi ska grilla idag hemma hos dom och det ska bli gott, annars så är det en lugn dag. Ha en fortsatt glad Påsk!!!

Påskafton

Ja då har det varit påskafton igen och mor och far och mina svärföräldrar har varit här på middag ikväll och dom körde hem precis så nu ska jag och min sambo bara sitta ner och koppla av en stund framför datorn. Kvällen har varit trevlig och vi åt varmrökt lax och potatis och god sås till det och vi började med ägg och sill. Min sambo äter inte sill eller fisk så han fick grilla en bit kött där ute och sen hade han potatis till det och det gick ju lika bra. I morgon ska vi bara ta det lugnt och sen på måndag så fyller min svärmor år och då är vi bjudna dit på grillat på eftermiddagen så det ska bli trevligt. Fortsatt Glad Påsk på er!!!!

Grillning på gång *ler*

Ja det är sista dagen som min kusin är här, han ska stanna tills imorgon och sen åker han hem, så ikväll hade vi tänkt att grilla ute och ha potatisgratäng till det mmm.... det är så gott, så just nu är dom ute och får fart på grillen och jag håller koll på gratängen här inne. Annars så har vi bara tagit det lugnt idag och vädret har varit härligt, hoppas bara att det håller i sig under påsken också för det hade ju varit härligt.

En lugn dag

Ja idag har vi bara tagit det lugnt och i morgon ska jag plocka undan lite och dammsuga lite igen, för det blir ju lätt att det blir smutsigt igen på nolltime *Ler*. Jösses vad det åskade här igår och vi har vindkraftverk nära oss så åskan leder ju sig till dom och det kom flera stora knallar precis nära oss usch fy det var inget vidare, men man fick ju stänga av datorerna så att det inte skulle slå ner i dom. Annars så gjorde vi Thaigrytan igår och den blev jättegod och vi såg på en bra film så kvällen var lyckad. Ikväll har vi mer thaigryta kvar så det blir att vi äter den och se på någon annan bra film som vi har, annars så har jag tvättat idag, jag har inte en aning om vad där är på teven ikväll men är där något särskilt så ska jag tipsa er som vanligt. Nej nu känner jag av att jag har lite huvudärk så jag tror att jag ska gå och vila en stund, det brukar gå över då.

Snart är det påsk

Ja snart är det påsk och igår var vi hos min mormor och hjälpte henne att göra i ordning i rabbaterna, det blev jättefint och sen hämtade vi Joakim min kusin, han ska vara här nu några dagar i Påsk och sen åkte vi hem och bara tog det lugnt. Idag har jag dammsugat igen och bytt sängkläder, och vi har påbörjat lite när det gäller thaigrytan som vi alltid brukar göra när min kusin är här och nu får man ju titta extra noga när man har kyckling så att man inte sväljer en glasbit, fattar inte vad det är för idioter som lägger glasbitar i allting för det var ju inte bara kyckling utan bröd och frukt också tydligen, men vi kollar ju noga och sen skär vi kycklingen i bitar så då märker man ju om där är något sådant i men jag tror inte det för dom filéerna som vi har dom köpte vi innan detta började så det är nog lugnt, men det är klart att man kollar för säkerhets skull.

Idag ska vi till mormor

Ja idag ska vi till mormor och fixa lite i hennes rabatter och göra fint och hon ska ju bjuda på fika också för hon tycker att det är så roligt när vi kommer *ler*. Först ska vi åka till Malmö och köpa en ny maskin hehe, jag vet inte vad alla saker är som man har till teven dom har ju så konstiga namn men i alla fall box eller något för en av dom har gått sönder så det är dax att köpa en ny och efter det så ska vi åka till Snabbgross en tur och handa och sen åker vi till mormor och därefter ska vi hämta Joakim i Sjöbo, sen får jag se när vi kommer hem om jag ska dammsuga igen eller om jag ska vänta med det tills imorgon, det beror helt och hållet på hur jag känner mig då om jag är trött eller vi kanske ska koppla av då och beställa lite mat idag när det kommer till att bli sent innan vi är hemma, men vi får se hur det blir, påsken är ju inte här än så jag kan ju vänta tills i morgon med dammsugningen.

Så var det söndag

Ja idag är det söndag och vi har bara tagit det lugnt idag, imorgon ska vi eventuellt till mormor och hjälpa henne att göra fint i rabatterna lite hacka och räfsa och lite så och så bjuder hon på fika och mat  och jag ska sätta upp påskbilderna på kylskåpet till henne, det är stora kort som jag har köpt till henne med påskmotiv, jag har själv sådana och jag brukar byta sådana kort från årstid till årstid jag har ett antal olika kort med djur och landskapsmotiv och ja fina bilder helt enkelt som jag alltid har på kylskåpet. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och det blir köttbullar och potatissallad idag till kvällsmat. I morgon ska vi eventuellt också hämta Joakim när vi har varit hos mormor, för han ska ju vara här nu i Påsk när han har lov.

Nu är jag hemma igen

Ja nu är jag hemma igen och jag har varit hemma och städat hos min mor idag både dammsugat och svabbat golv fast vi började dagen med att fika och prata och ha det trevligt och sen när jag hade städat så körde vi och handlade lite och sen körde mor mig hem och ikväll blir det till att titta på Robinson på teve 4 klockan 20.00, men just nu är jag så trött att jag tror att jag ska knyta mig ett tag innan Robinson så jag får ta och ställa klockan så att jag inte missar det.

Snart åka och hjälpa mor

Ja nu sitter jag här och väntar på att mor ska komma och hämta mig, jag ska ju hjälpa henne att städa idag eftersom hon har så ont i ryggen så klarar hon inte av det själv, så jag ska hjälpa henne med det och min sambo skulle hjälpa sin far senare idag hemma hos dom med lite saker, tror visst att dom skulle fixa till rundningen eller en liten rabatt som är rund i mitten av gräsmattan och göra den förkantig istället och sedan senare lägga stenar runt den och fixa till den lite mer så att den blir snyggare och igår så fällde dom ju träd på sluttningen ner till bäcken så min sambo var ganska mör när dagen var slut och inte undra på det, det är ju ganska jobbigt att fälla träd och särskilt där nere vid bäcken och eftersom min svärfar har så ont i ryggen han också så får ju min sambo ta i mer så att han var trött är inte så konstigt för det är inga lätta träd precis och dom började tidigt på dagen och slutade sent så att det var en lång dag, men det var ju härligt väder och jag kunde höra hur dom höll på bara en liten bit härifrån för dom fick ju köra med lastaren och sedan skulle dom ju såga itu allting i bitar också så att man kan elda med det så där var mycket att göra. Själv så gjorde jag dom sista sakerna inför påsken här hemma, jag dammsugade ännu en gång i hela huset och tog ner lite annat påskpynt som jag skulle ha och ja fixade till allting, satte påskbilderna på kylskåpet och sånt, så nu är här hur fint som helst. Nu ska jag hem och fixa hemma hos mor och far så att dom också får fint idag och när sedan Joakim kommer på Måndag så kan det hända att jag åker hem till mor och far och stannar från måndag till tisdag och gör det som jag eventuellt inte har hunnit med idag, vi får väl se hur det blir och hur mycket man hinner med, för jag vet ju att Joakim och min sambo sitter och spelar spel och dom klarar sig ju själv, men ikväll kommer jag hem så att vi kan äta kvällsmat och det är ju helg också, men vi får väl se jag vet ju att min sambo har mycket att hitta på hemma hos sina föräldrar idag också så det är ingen brådska som sagt det blir senare ikväll eller någon gång i eftermiddag i alla fall som jag kommer hem.

På teve 4 ikväll



Ikväll börjar Talang 2009 och det är helt nya folk i juryn, nåja Bert Karlsson är ju kvar förstås hehe, men annars så ska Charlotte Perelli sitta med i juryn och en annan snubbe som jag faktiskt inte har en aning om vem han är men det blir säkert bra, bara nu Charlotte och Bert kan hålla sams för dom var ju rejält ovänner när Charlotte hade Bert som manager men det har dom väl glömt nu verkar det som. I alla fall så börjar talang 2009 klockan 20.00 så det ska bli intressant att se vad där är för några med som ska visa upp sina talanger. Efter det så kommer Berg flyttar in och hon ska flytta in denna gången hos Pernilla Wahlgren så det ska faktiskt bli intressant att se hur Pernilla är som person och ja se vad som händer och hur hon har det hemma hos sig och så. När man har sett det så blir det sängen för mig, för sen ska jag upp tidigt i morgon, mor hämtar mig vid sjutiden och sen åker vi och fikar och sen är det hem till Hannas som gäller och jag ska hjälpa mor med städning och lite så.

Igår satte vi upp gardinerna

Ja igår så strök jag dom andra gardinerna som skulle upp och sen satte vi upp dom, så nu har jag bytt gardiner överallt och det känns skönt att ha det gjort inför påsken. Ikväll vet jag inte vad där är på teven, får väl ta och kolla läget vad som går på teven ikväll och tipsa om där är något bra *ler*. Jag var uppe i frysen innan idag och hittade köttbullar så det blir det och pasta till kvällsmat ikväll, enkelt och gott. Annars så håller min sambo och hans far på och fälla träd vid bäcken här nedanför, det var träd som var döda så man kan ju använda dom till att elda med trädet istället, där var visst ganska många träd som skulle fällas så där lär ju bli gott om ved att elda med och det är ju alltid bra. Nej, nu ska jag gå och koka en kopp kaffe till mig och min sambo för jag tror snart att dom är färdiga för idag och då vill han ha en kopp kaffe när han kommer in.

sista finslipningen inför påsken

Ja jag håller på med den sista finslipningen inför påsken, jag har dammsugat ännu en gång och sen har jag tagit ner ytterligare några påsksaker som jag ska ha framme i Påsk och gjort fint överallt så nu kan här inte bli bättre och i morgon ska jag hem till mor och hjälpa henne lite med ditten och datten så därför får jag göra allting färdigt här hemma idag, okej där är ju en hel vecka till kvar tills påskafton men ändå man vill ju ha fint nu när min kusin Joakim kommer och jag vet ej ännu vilken dag han har tänkt dyka upp så vi får väl se.

Påsken är på väg

Ja idag har jag strukit påskdukar och pyntat med lite påskankor och påskpynt lite varstans så nu kan påsken snart få komma, jag ska sätta upp dom andra gardinerna antingen ikväll eller i morgon, jag får se hur jag känner mig ikväll men just nu ska jag  och min sambo ha en kopp kaffe i alla fall. På lördag så blir det lite ändrade planer, jag ska hem till mor och far och hjälpa dom lite där hemma, annars så var det ju tänkt att dom skulle komma hit då men det blir att jag åker hem och hjälper mor lite nu när hon har så ont i ryggen och då orkar hon inte dammsuga och så och städa på samma sätt som innan så då får man ju rycka in och hjälpa till. Annars så blir det en lugn dag och vädret är ju helt underbart, det är vår i luften *ler*. Nej nu doftar det kaffe från köket så nu är det kaffedags.

Så har man varit i Ystad

Ja nu här jag hemma igen och det är skönt.... det var jätteroligt att vara i Ystad och gå och titta i affärer men man blir ganska fort trött på det också. Det var mest jag och carro min kusin som gick runt i alla affärerna och Carro hittade en snygg klänning på Lindex och jag köpte några fina kort som jag ska sätta på kylskåpet i Påsk för det var påskmotiv på dom och mor köpte böcker i bokhandeln. Vi började med att fika och sen tog vi affär efter affär och mor vilade lite eftersom hon har så ont i ryggen så hon satte sig på en bänk och jag och Carro vandrade runt i alla affärerna och Carro fick tag i skor också som hon skulle ha, ett par joggingskor som var jättesnygga och dessutom på extrapris just nu så det var ju inte illa, annars så köpte jag bara trosor för det behövde inhandlas nu och det gjorde jag när vi var på Åhlens, sen köpte jag lite roliga tidningar till mig när mor tankade på macken men annars så har jag inte köpt något, man har ju allt man behöver redan, det är bara roligt att komma ut en liten tur och titta i affärer och så, men sen är det minst lika skönt när man kommer hem att bara ta det lugnt och pusta ut, för det tar på krafterna när man har gått i alla affärerna, i alla fall så gör det det nu när man har börjat komma upp i åren lite *ler*, förr tror jag inte att man någonsin tröttnade på att gå i affärer hehe! På lördag kommer mor och far hit och då ska mor och jag sätta upp dom andra gardinerna och då kommer karlarna att sitta vid datorerna och prata en massa och sen hade vi tänkt äta något gott på kvällen, jag tror mor pratade om att hon skulle göra potatissallad och sen får vi se vad vi hittar på att ha till det. Jag tänkte att vi skulle se någon bra film också på kvällen när dom är här för det brukar vi göra, det är ju alltid trevligt. Nåja, nu ska jag bara vila och pusta ut efter dagens shoppingtur.

Ystad

Ja nu sitter jag här och är färdig, jag har sminkat mig och är redo för att åka till Ystad med min mor och min kusin Carro och dom ska hämta mig klockan nio, så jag är ute i god tid, men jag går hellre upp lite tidigare så att man har god tid på sig att duscha och göra sig i ordning och äta och så, men sen ska vi ju fika när vi kommer till Ystad och sen ska vi gå och titta i alla affärerna så det ska bli kul. Det verkar till att bli rätt hyffsat väder idag faktiskt och det är ju inte helt fel. Efter att vi har varit i Ystad så ska vi köpa lite bullar och åka hem till min moster och fika och sen bär det hemåt igen.

RSS 2.0