Laila skulle ha vunnit

Ja man blev lite besviken för man ville ju att Laila skulle ha vunnit idag, visst var Magnus duktig men jag tycker ändå att Laila var bäst och särskilt då när man tittar på det sista numret som dom gjorde, Wow alltså vilka lyft och det är minsann inte lätt att göra det, så det var lite orättvist ändå tycker jag, Laila skulle ha vunnit.

Kommentarer
Postat av: Kickan

Jag tyckte det var roligt att Magnus vann för Laila har ju haft fördelen hela tiden att hon är utbildad danslärare meddans Magnus inte kunde dansa alls ju. Han kom med för att hans fru ville att han skulle lära sig dansa - tänk dig han som bonde i den grund han är plus att han har en stor kropp att kånka runt på. En betydligt större utmaning för hans del tycker jag. Leila har ju bara haft fördelar men man kan ju inte mer än att säga att hon har varit duktig hela tiden.

2009-03-28 @ 18:54:49
URL: http://allwithinmyhands.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja dom säger ju det men det är skillnad på att dansa dessa danserna som vals och jive och annat än att dansa några steg på scenen och lära artister att dansa på det sättet än att dansa sån här dans för det är en jäklat skillnad så på det sättet så har Laila kämpat lika mycket, då skulle ju inte Rickard Herrey heller fått vara med för han har gått på Fame skolan och lärt sig dansa där, men jag tyckte inte att han var särskilt duktig för det.

2009-03-28 @ 23:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0