Så var det lördag idag *ler*



Ja idag har mor och far varit här, dom leverade en spis som en bekant till oss inte ville ha för han skulle ha en annan sorts spis och denna spisen var ändå helt ny och inte använd så vi tackade ja till den, jag menar det är ju inte illa att få en ny spis *ler*, så mor och far kom hit med den och vi fikade och pratade lite så det var trevligt. Annars så har jag värk idag både i ryggen och i magen så det är inget vidare men det är bara till att ta sina värktabletter och bita ihop, vädret är härligt idag i alla fall, solen skiner och det är ganska varmt. Igår hade vi det trevligt när en kompis till oss var här och vi grillade, det var jättegott. Ikväll ska jag se på Kvällen är din med Martin Stenmarck på fyran klockan 20.00 Bonnie Tyler ska vara med där och göra någon lycklig i kvällens program. Ha nu en riktigt trevlig lördag, kram på er!

Kommentarer
Postat av: Karina

Va trevligt med en ny spis ! Själv har jag precis haft min monta så jag är glad över att det är slut nu...ta det lugnt nu och sköt om dig ;)

2011-05-22 @ 19:54:41
URL: http://null
Postat av: Johanna

Ja om det bara hade varit montan men jag har ju det andra skitet också så i stort sett så har man ju ont alltid men man får ta piller för det och sen rätt som det är så kan man få blödningar igen så man kan väl säga att man kan få mens i stort sett när som helst pga endometriosen det är skit, jag ska be om att få mina journaler av när dom såg att jag hade det på Ultraljudet så får man gå vidare med det hos en specialist och få det på papper riktigt att man har det, det är ju bäst att ha det på papper för många människor tror inte på det och tar det inte på allvar, det är ju inget som syns på en heller.

2011-05-22 @ 22:59:16
URL: http://megaciccigirlgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0