Göttigt



Ja idag hade min sambo köpt med sig hem köttfärs och tjatsikisås och tacobröd så vi hade tacos idag och majs också till det och det var sååå gott, särskilt när man då inte har haft det på jättelänge mumsigt värre var det. I morgon kommer min mor och far hit och sen ska dom åka till mina svärföräldrar på kaffe och prata och så, men dom kommer hit om först och hälsar på, har jag för ont så följer jag inte med dit för har jag likadan värk som jag hade idag så är det inte så kul att sitta rakt upp  och ner på en stol och dricka kaffe och vara på gott humör, det är inte så lätt att vara det när man har -----ont, så vi får väl se hur det blir, men hit om kommer dom i alla fall först. Annars så ska min sambo jobba som vanligt i morgon och sen är det ju fredag skönt och sen har vi hela helgen för oss själva. Nu ska vi dricka en kopp kaffe och mysa jag och min sambo, tjingeling pling på er!

Kommentarer
Postat av: Karina

Kryp ner under täcket istället och ta det lugnt , du behöver ju inte följa med om du har så ont. Bättre att du tar det lugnt och vilar istället.

Krya på dig nu !

2011-02-18 @ 11:44:06
URL: http://null
Postat av: Johanna

Tack så mycket ja det ska jag göra, jag ska inte följa med dit för det orkar jag inte då jag har så ont men dom kommer hit om och ser hur det är med mig i alla fall, jag ska ta kontakt med hon specialisten i Göteborg och få en tid så att man får det diagnostiserat att där sen inte är något att göra för min del det får man leva med då jag inte vill sättas i förtidig klimakterie då det tar på skelettet och ej heller kan behandlas med hormoner, det sa Christer också att jag inte skulle göra något av det och sen var där någon som fick gå på morfin för smärtan och det ska jag inte heller göra för det är ju beroendeframkallande om något, så nej men får man diagnosen så har jag ju det och sen får jag göra det bästa möjliga av det hela. Kram på dig!

2011-02-18 @ 12:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0